Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Du mener, ham Evenepoel ;)
Silkeborg IF
Skrevet af Opus
van der Poels spurt ser godt nok voldsom ud. Brølstærk er en underdrivelse, og farten på et niveau på eksempelvis Sagan næppe er en overmand.
Skrevet af SotD
Det bliver spændende at se, må man sige. Wout van Aert viste jo også under Tour de France at han er/var enormt hurtig på stregen på de hårde dage.

Jeg ved dog ikke om der er nok fremgang til at han kommer i spil. Han ville jo i hvert fald også være medaljeaspirant i enkeltstarten.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Eg med en ny tredjeplads i Utah, hvor Hermans slog fast, at han er et niveau over de andre. Eg fik øget sit forspring til fjerdepladsen, så det ser godt ud for ham, selvom der stadig er hårdt tærren tilbage de sidste dage.


Harrogate Town FC havde tidligere en spiller med samme navn som en cykelrytter, og det kan ikke være tilfældigt. Så derfor er det altså Michael Woods, der bliver verdensmester i år :)
Skrevet af Il_Preferito
Nej, jeg mener Van der Poel. Ham kan Evenepoel trods alt ikke måle sig med (endnu) i min bog.

Wout van Aert tror jeg ikke bliver klar. Han blev jo ikke opereret korrekt i Frankrig og måtte derfor på bordet igen hjemme i Belgien, hvorefter han selv sagde, han ville være ude i lang tid - og at han ikke kunne begynde at fokusere på at cykle, før han kunne gå igen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nu var det også bare en joke vedr. Evenepoel efter den længere debat jeg fik skabt lidt uforvarende.

Ærgerligt at høre med van Aert. Jeg vidste ikke at det stod så skidt til.

Rigtig fint af Eg igen at sætte Craddock og Dombrowski i finalen. Desværre fik han ikke has med Piccoli, men Murphy fik heldigvis heller ikke rigtigt hul.

En 3. plads virker bestemt muligt, men to af de sidste tre etaper lugter af noget udbrud, som kan blive svært at kontrollere.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Det er vældig sent, at jeg har fattet at Danmark Rundt har rundstrækning lige uden for min hoveddør på 1. etape på onsdag. Det bliver dælme lækkert.

Jeg glæder mig meget til at se afslutningen. Hvinningdalvej, som de kører opad 3 gange er altså ikke for sarte sjæle! Når de først kommer op, så skal de nedad Eidervej som er en hurtig, og totalt ukompliceret nedkørsel, inden de drejer ud på ringvejen, hvor der er afslutning (helt fladt).

Rundstrækningen er 4km, og Hvinningdalvej er 1,2-1,3km. Den er registreret som værende 825m med en gennemsnitlig stigning på 6,5% - men det er den altså ikke! Så hvis rytterne ikke har kørt rekognisering kan de godt risikere at blive straffet.

På hjemmesiden har de stigningen til at tage 2 minutter. Det har jeg alvorligt svært ved at forestille mig, at de kan, da det kræver at de kører opad med 40km/t. Der er stigningsprocenter pænt over 10 visse steder.

Skulle jeg gætte ville jeg sige at etapen ligger enormt godt til ryttere som Benoot, Kamp eller måske endda gode gamle Pieter Weening :) Den er nok for let for Tolhoek og Vingegaard, men jeg vil bestemt ikke afvise at det er den type ryttere der ender med at komme væk.

Julius Johansen, Milan Menten og Dennis van Winden gjorde det godt sidste år i Vejle, og det at den slutter nedad/lige ud er nok mere i deres favør. Kan man komme alene over toppen på Hvinningdalvej med bare nogle få sekunder så kan man køre alene hjem. Det er ikke muligt for et hold at kontrollere jagten derfra.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Roglic, Kruiswijk, Bennet, Powless, Kuss, Tony Martin, Hofstede og Gesink.

Jumbo mener det alvorligt i Vueltaen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det er fandme et vildt hold. Godt Groenewegen ændrede planer.
Skrevet af medc
Tja, så bliver Roglic nok ikke isoleret på første bjerg.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Forlan21
Van der Poel kunne ikke klare den afsluttende stigning i Norge i dag... Så der er grænser for hvad den mand kan klare... Det var også en led en af slagsen med 3,5 km med 11,8 % i snit.. Sådanne stigninger skal vi have nogle flere af.. Vanvittig fed afslutning...

Eiking vandt en flot sejr foran Barguil og Lutsenko.. Barguil i gult med 3 sek foran Lutsenko inden sidste etape i morgen..

Lutsenko vil givet vis gå efter alt og alle bonussekunder i morgen... Det bliver sandsynligvis noget godt cykelløb igen i morgen...

EDIT:

Og som en parentes kan det nævnes at Astana har 3 mand i top 6 (Houle 5, Cort 6).. Arkea skal tidligt i seng i aften...
Skrevet af hjst
Det er vældig sent, at jeg har fattet at Danmark Rundt har rundstrækning lige uden for min hoveddør på 1. etape på onsdag. Det bliver dælme lækkert.


Så se nu at få lavet et ordentligt skilt som kamerafolkene ikke kan overse, og vi andre kan få set hvem du er :)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Landa
Ja, spændende etape som Eiking vandt.
Jeg dagdrømmer lidt om Tour de Scandinavian, med 3 etaper i hvert land.
Skrevet af SotD
Fin sejr til Quaade i Fyn-løbet, og en ganske hæderlig dansk sag i BinckBank, hvor Lottotytterne må sidde med en dårlig smag i munden. Det var ikke meget de fik gjort for Wellens i dag, som dog også selv sov i timen ved at lade De Plus køre. Situationen taget i betragtning skulle han jo kun reagere på de to nærmeste, men det magtede han ikke. At så også Naesen gik forbi må ligge alene på holdkammeraterne.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Hvordan er det holdkammeraternes skyld??

Enhver kunne jo se, at hans hold var så svagt, at han nok ville blive isoleret, hvis løbet endte med at blive kørt hårdt, hvilket det jo så gjorde, efter at Lotto havde ført frem til sidste eller næstsidste omgang.

I øvrigt blev Kragh igen syg, hvorfor han udgik af løbet. Valgren ser dog heldigvis ud til at finde formen her sidst på sæsonen, og det gjorde Kragh egentlig også. Det samme gælder for Mads Pedersen. VM kan stadig blive stort.
Skrevet af Il_Preferito
Så har Dumoulin forhandlet sig til at blive løst fra sin kontrakt med Sunweb.

Så venter vi kun på offentliggørelsen fra Jumbo-Visma.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Aka101
Du skulle ikke vente længe
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af SotD
Det må vel også blive exit til Kruijswijk så?

Han kan vel næppe acceptere at skulle spille 3. violin når han, trods alt, er så stærk som han er. Han burde have vundet Giroen for et par år siden og med hans seneste track-record med hhv. nr. 5, 4 og 3 i Tour de France, Vuelta a España og Tour de France virker det vel utopisk at han skulle acceptere at være "heldig" at køre kaptajn i enten Giro eller Vuelta?

Og holdet bør selvsagt også kunne klare sig uden med ryttere som De Plus, Bennett, Gesink, Tolhoek, Kuss og Vingegaard.

Stærk stærk signing af Jumbo dog - Det er et modbydeligt hold de har sig.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Kruijswijk har kontrakt til 2021, så det skulle være underligt om de pludselig forsøger at afhænde ham. Jeg tror faktisk godt, han vil æde at være hjælperytter (eller slet ikke at køre) i Touren, hvis han får sin chance i en af de andre løb.

Han var i hvert fald tæt på lykkelig over at komme på podiet i Touren og jeg synes, det ligger mellem linjerne, han godt ved, det er loftet for hvad han kan i det løb.

Jeg tror, det her er en forstærkning for at kunne matche Ineos og Kruijswijk skal nok få sine chancer i Grand Tour-sammenhæng. Dernæst er man selvfølgelig også fremtidssikret, hvis Roglic pludselig søger mod eksempelvis Bahrain-Merida, hvor flere fra hans tidligere entourage jo befinder sig.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af lkhlkh
Sender de vueltaen på TV 2 Sport/Play i år? Jeg kunne godt tænke mig at følge den fra start til slut.
Jeg elsker live sport: https://sportitv.dk/
annonce
0