Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Kan Benoot forsvare sin 10 sekunders føring til bl.a. Würtz og 13 sekunder til de øvrige favoritter?

Jeg synes han er blevet talt lidt for meget ned som en dårlig enkeltstartsrytter. Det har han bestemt været, men feltet er ikke just top top level, enkeltstarten er forholdsvis kort, og han er åbenlyst i form.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Det tror jeg han får svært ved, Benoot altså. Jeg synes ikke, at han bliver talt uforholdsmæssigt meget ned, for han har vitterligt aldrig leveret et topresultat på en enkeltstart. Han gjorde det dog hæderligt i Schweiz både på prologen og den afsluttende tt, men han er tydeligvis ikke skarp i disciplinen.

Jeg tvivler på, at Würtz har topniveauet til at vinde etapen, men han bør vel være i spil til en plads i top 5 eller sågar top 3. Skal Benoot i det tilfælde forsvare trøjen, skal han vel køre sikkert ind i top 10, og det ser jeg ikke ske.
Skrevet af UdAfBusken
Sikke en tid af Vingegaard. Nu er det svært at vurdere, hvor god Toft Madsens tid er, før vi har fået flere af favoritterne i mål, men umiddelbart taber Vingegaard ikke ret meget tid til dem, han skal konkurrere mod i klassementet.
Skrevet af Mr_bum
Kamp har også umiddelbart forsvaret sig bedre end tidligere set. Det er positivt frem mod i morgen.
Skrevet af UdAfBusken
Bestemt. Jeg håber virkelig, at Kamp får sin sejr i Vejle i morgen. Han har haft benene til det før, men har aldrig fået det til at spille 100%.

Med Jumbo-Visma duoen Vingegaard og Bouwman, Riwals Quaade og Kamp og muligvis Benoot tæt på i klassementet, bliver det spændende i morgen, specielt fordi landsholdet ikke er ret stærkt og kan få meget svært ved at kontrollere løbet.

Edit: virkelig flot tid af Niklas Larsen. Han har før vist, at han kan gøre sig i mellemhåndsknogler terræn, så med den form, han er i, bliver han spændende i morgen.
Skrevet af SotD
Fandme iorden Niklas Larsen! Hvor kom den lige fra?

Det bliver godt nok spændende at følge. Vingegaard, Benoot og Kamp er mine favoritter til den samlede, mens hjertet skriger på Quaade :-)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Mellemhåndsknogler terræn. Den var ny hehe
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Carapaz er taget af startlisten til Vueltaen som følge af et styrt i et kriterium i søndags.

Så er der ingen forstyrrende elementer til at ødelægge sidste kapitel af kærlighedshistorien mellem Valverde og Quintana.
Skrevet af jomic...
Er du læge UAB?

God dansk dag i øvrigt, for mig at se ligger den til Vingegaard. All in på Kiddesvej og så er Asnæs indelukke knap så hård som opfølgeren var i Polen.
Skrevet af UdAfBusken
Aldrig har autocorrect været så afslørende.

Jeg er ikke læge (endnu), men jeg regner med at blive det på et tidspunkt. Nå, jeg tror godt, at I kan tænke jer til, hvad der skulle have stået.

Den ligger bestemt godt til Vingegaard (særligt med Jansen ude af klassementet) i morgen. I Polen så han ud til at have et fint punch på stigningerne, men Kiddesvej er selvfølgelig lidt noget andet. Det er svært at skabe de helt store forskelle, så det kan meget vel blive bonussekunder, som bliver afgørende.
Skrevet af jomic...
Nej, det er alt for specifik en knogle til at være tilfældigt. Held og lykke med studiet.

Det bliver en spændende etape, men jeg kan desværre ikke følge den på TV, det er sgu dårlig timing.
Skrevet af SotD
Hold kæft hvor er det en ringe produktion, når man stopper med at følge løbets udvikling efter vinderen er fundet! Det kunne jo have været ret relevant hvor lang tid efter "feltet" kom, og ikke mindst hvem der sad dig, men nej. Det var mere interessant at se Norman rulle, og vise spurten i langsom. Det kunne man måske have fundet tid til lidt senere...
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Forrygende etape. Jeg troede egentlig, at Vingegaard ville blæse de andre bagud op ad Kiddesvej, men opkørslen, hvor han ikke fik meget hjælp fra Hoelgaard og Walsleben, havde måske kostet for meget.

Også meget overraskende, chokerende nærmest, at Quaade var i stand til at komme med op over til sidst. Det var yderst imponerende.
Skrevet af repos
Flot med fire danskere i afgørelsen, men vi er vel også ude i, at det er af tyndest besatte udgaver af PDR.

Quaade viste jo sidste år, at han godt kan køre fornuftigt på Kiddesvej, og med sejren i Fyn Rundt, så var det vel ikke så overraskende, som kommentatorerne blæste det op til.
Var egentlig mere imponeret af, at Niklas Larsen formåede at komme i førertrøjen. Han må være ret stor favorit til at vinde samlet nu.

Til gengæld skuffende, at både Würtz og især Kamp blev kørt agterud i klassementet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Kommentatorerne er i det hele taget totalt ude af trit med det de foretager sig. Det er ærgerligt at man ikke har fundet et par som rent faktisk interesserer sig for lidt lavere rangerende cykelløb i almindelighed. Frost har noget almen indsigt, men interesserer sig tydeligvis ikke for at lære rytterne at kende.

Helt enig i resten også. Enormt skuffende at Würtz bliver kørt bagud så tidligt men mest af alt er det bare ikke ret godt af Kamp, som ellers kommer med kæmpe motivation. Jeg var dog skuffet over Benoot og Vanendert i dag. Det burde er kunne have klaret bedre.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Liniger er jo fuldstændig tabt bag en vogn. Han slår mig simpelthen som decideret uintelligent, og jeg fatter ikke, hvordan han kan have så stor en stjerne hos DR. Heldigvis sender Eurosport også løbet, så jeg har ikke hørt hans udgydelser i denne omgang.

Kamp punkterede på anden omgang. Jeg var nede på Kiddesvej, og ved næstsidste passage kom han drønende op med lige så høj fart som de bedste - han var bare to minutter efter feltet. Så det var sort uheld.
Skrevet af SotD
Ahh okay. Ærgerligt! Tak for info...

Enig. Liniger er et paphoved. Det handler om at "State the obvious" og fyre dumsmarte bemærkninger af. En fattigmands udgave af Dennis Ritter.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg har oprettet en gruppe på holdet.dk.

Ligaen hedder bold.vuelta, og kodeordet er Bold.Tour.
Skrevet af repos
Henrik Liniger er nemlig en katastrofe, og cykling har han ikke en kæft forstand på. DR savner i det hele taget greb om netop cykling, og det er ærgerligt, det ikke er TV 2, der har rettighederne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Travel100
Vuelta!!

Har ikke lige fået fulgt med, hvem er med af de store kanoner og hvem af disse satser på sejr? Roglic og Lopez er med, men hvem derudover?
annonce
0