Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Lopez dagens største taber. Han smider en plads i klassementet til Roglic, så sloveneren nu starter efter Lopez på enkeltstarten. Jeg kan godt forstå, hvis den lille colombianer sover dårligt de næste par nætter.

Imponerende forsvar af Roglic, hvis rygterne om en defekt er sande. Han lignede heller ikke en mand i krise, da han lukkede op til Lopez og Valverde, så det virker underligt, hvis han bare er blevet sat.
Skrevet af tobi
Der bliver en festlig aftensmad hos moviestar iaften


Det tænker jeg også. De fik begge distanceret López, Quintana røg i trøjen, og de havde tre mand i top 5.
Skrevet af Zenin
Lopez styrtet på grustykket, hvilket forklare hvordan han blev hentet så hurtigt. Det er bekræftet nu.
Skrevet af jomic...
Jeg har fuldstændigt misset at Valgren blev 4´er i Plouay, det er udover årets bedste resultat fra ham også positive takter frem mod sæsonafslutningen. Det ville være fantastisk for dansk cykling at få ham tilbage i 2018-udgaven, enten til efteråret eller næste års klassikere.
Skrevet af tobi
Ja, han blev nummer fire, men der er ikke meget tvivl om, at han var stærkeste mand i løbet. Af uransaglige årsager kom han ikke med, da feltet splittede, men sammen med Matteo Trentin og Oliver Naesen fik de kørt sig op efter en lang jagt. De ramte frontgruppen lige i bunden af en stigning, hvor angrebene begyndte, og både Naesen og Trentin var relativt stegte. Valgren kom heller ikke med den forreste trio, men på forunderlig vis havde han alligevel kræfter til at baske alle de andre i kampen om fjerdepladsen.

VM bliver så spændende.
Skrevet af Mr_bum
Ja, et positivt resultat af Valgren. Vingegaard holdt fast i sin ottendeplads i Tyskland.


Tilbage til Vueltaen. Typisk for løbet, at Lopez´ uheld skete, fordi hans hjul ramte Higuitas. Roglic ramte en motorcykel inden et sving på grusstykket. Det kostede ham omkring 30 sekunder, før ham kom på cyklen igen.

Spørgsmålet er, om man udfra vejrudsigten burde have ændret afslutningen, så de slet ikke kom ind på grusstykket, for i modsætning til den famøse Tour-etape havde man vel mulighederne her.

Klassemenet er stadig tæt, men det er næppe efter i morgen, hvis Roglic er på Giro-niveau.
Skrevet af NUFC Dinho
Higuita har faktisk skrevet på twitter, at ham og Lopez ikke ramte hinanden, men at Lopez styrtede alene og Higuita så røg henover ham.

Jeg så i øvrigt en video på twitter fra en tilskuer, som er filmet 50 meter før Roglic styrt. Soler er nået fordi, men jeg har taget resten af tiderne på de forreste, så hvis folk er interesseret kan de se her hvordan situationen var lige inden Roglic røg ned. Lopez må være styrtet senere, da han stadig er bag Higuita på tidspunkt for Roglic styrt. I øvrigt imponerende, hvordan Moviestar rytterne, der sad lige i hjul på Roglic, undgik at styrte med ham.

Tao
Higuita +12
Lopez + 17
Kelderman, Pernsteiner, Bouchard, Nieve + 18
Hagen + 21
Bizkarra + 27
O´Connor + 31
Pogacar +39
Kuss, Roglic, Valverde, Nairo + 43

Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af AHUJ
Gode enkeltstarter af Roglic og Lopez. Havde forventet bedre af Valverde og Quintana.
YNWA
Skrevet af Mr_bum
Quintana har jo efterhånden vist mange gange, at han ikke har niveauet på enkelstarter. I dag slutter han dog en plads bedre end i Touren, men i et noget ringe felt. Han har næppe trænet meget i disciplinen efter Touren.

Lopez havde en god dag og fik revancheret sig lidt, selvom han nok ikke helt holdt afstand til Roglic til sidst. Pogacar skal nok lige lære at docere kræfterne lidt bedre, men han har jo også tiden foran sig.
Skrevet af SotD
Rolf sagde at man må sidde på hjul indenfor den sidste kilometer. Hvorvidt det er rigtigt skal jeg ikke kloge på...

Jeg er ikke så overrasket over dagens resultater. På en god dag kører Valverde måske 20-30 sekunder hurtigere, men mest af alt havde jeg håbet på en endnu bedre tid fra Pogacar.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Ja, reglen er åbenbart, at man skal holde min. to meters afstand den første kilometer og herefter 25 m. Lopez blev jo så hentet på den sidste kilometer, og de kan vel ikke nægte ham at spurte til stregen.
Skrevet af SotD
Hvorfor er det lige at danskerne ikke gider deltage i den fucking gavefest af mega udbrud i Vueltaen? Kasper Asgreen havde allerede vundet to etaper hvis han havde været med.
Silkeborg IF
Skrevet af Aka101
Asgreen er ikke med i Spanien rundt.

Og ellers kan det nok forklares med, at de ikke har benene til det.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af SotD
Det er jeg med på. Ellers havde jeg ikke skrevet "hvis han var med".

Tja. Både Fuglsang og Eg ligger da ellers fint nok med i klassementet til, at man skulle tro at de godt kunne gøre sig i et udbrud.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
De er jo primært, fordi det er de "forkerte" danskere, der er med i løbet. En Fuglsang i lidt bedre form og med en fri rolle kunne nok gøre det færdigt, men de tre andre har ikke evnerne til det.

Det kunne dog være fint at se Eg i udbrud i dag eller på søndag.
Skrevet af repos
Jeg tænkte det samme, Sotd. Imponerende så usynlige danskerne har været, men både Eg og Jesper Hansen hører til ryttertyper, som jeg ikke er synderligt begejstrede for. De kan kun én ting, og det er at køre semi-godt opad. Ikke godt nok til for alvor at gøre sig gældende, og ikke dårligt nok til at falde helt igennem. Desuden har de intet punch, så de vinder stort set aldrig noget.

Havde langt hellere set Vingegaard i Vueltaen. Han kan køre opad, og har samtidig eksplosivitet.

Casper Pedersen er en anden historie, for Vueltaen er slet ikke terræn for ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Nej, hvor er Tadej Pogacar dog en fuldstændig vanvittig cykelrytter. 20 år, to etapesejre og nu er han også på podiet i Vueltaen!!

Og hvad er endnu vildere?

Jo, Pogacar er løbets yngste rytter (mere end et år yngre end den næstyngste), og han deler simpelthen podie med løbets ældste rytter, som selvfølgelig er Valverde, der er over et år ældre end næstældste deltager! Det ville være for sindssygt, hvis det ender sådan.
Skrevet af tobi
Okay, Valverde kommer ikke til at vinde Vueltaen, medmindre der sker mærkelige ting for Roglic, men hold op hvor er han dog vild også i sit fyrretyvende leveår.
Skrevet af SotD
Flot sæson af Jesper Hansen......
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Tror han skal være glad for at have kontrakt for 2020 allerede, for det er ikke ligefrem WT-præstationer han har hevet op af hatten i år.
annonce
0