Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdAfBusken
Ovenstående citat omhandler Valverde.
Skrevet af SotD
Jep, jeg fangede den godt lige, da jeg læste indlægget igen.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
@SotD

Dagens etape var væsentligt anderledes skruet sammen end 18. og 20. etape. I dag vidste alle klassementsfavoritter, at slaget skulle slås på den sidste stigning (selvom der da blev forceret lidt på dagens første stigning). På specielt 18. etape, men egentlig også 20., er der bedre muligheder for at iscenesætte angreb længere udefra, og her kan Fuglsang hurtigt blive fanget i en taktisk situation, i hvert fald hvis Astana vil gøre et reelt forsøg på at køre Lopez på podiet.
Skrevet af repos
Til Fuglsangs fordel taler, at Astana ikke ser ud til at have det fjerneste imod at sende folk afsted og jagte etapesejre. De kører taktisk langt mindre struktureret end eksempeltvis INEOS, så Fuglsang måske havne i en lignende situation igen.

Det var skønt at se ham tilbage i vinderollen.

Trek har af uransagelige årsager forlænget med Niklas Eg, hvilket selvfølgelig er dejligt for Eg. I forhold til han skulle være god opad, så faldt han alt for hurtigt fra i går, og det var skuffende. Kommentatorerne fik også talt ham gevaldigt op, og snakkede om TdF næste år. Det har jeg svært ved at se.

Og så er Jesper Hansens sæson lige til skraldespanden. En dansk rytter på et fransk hold har endnu engang vist sig som en skidt cocktail. Det vil formentlig ikke skade at få et år eller to Riwal for Jesper Hansen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Meget enig generelt repos.

Niklas Eg var ikke godt kørende i går generelt, hvilket en plads omkring nr. 50 bevidner. Og hans mangel på angrebsiver er lidt irriterende for nu at sige det mildt. Men jeg synes nu ikke man helt skal afskrive ham endnu. Han ligger jo alligevel og kører middelmådige top 35 placeringer ind i de fleste GC løb. Det er jo en hæderlig hjælperytter der kan levere sådanne resultater.

Han er derudover kun 24 og han har i hvert fald i alvorlig grad forbedret sig siden Giro´en sidste sæson.

Vedr. Jesper Hansen er jeg helt enig. Matchet har alle dage været skrækkeligt, men han bliver aldrig en rigtig vinder, desværre. Jeg havde egentlig håbet at han ville blive en Chris Anker type, der om ikke andet så var aggressivt og synligt kørende - med enkelte store lyspunkter, eksempelvis i ardennerne eller lign., men han forbliver nok (selv på et bedre hold) en anonym 12-20. plads rytter i mindre etapeløb.

Udfordringen med Riwal er nok deres løbsprogram. Det er vel yderst begrænset hvor ofte de stiller op i løb der passer Jesper Hansen. Et mindre spansk/italiensk hold var nok bedre, tror jeg.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Vildt udbrud i Vueltaen i dag. DQS har sendt hele syv ryttere afsted, så de mener det alvorligt i dag. Casper Pedersen har også sneget sig med blandt Sunwebs fem ryttere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Forlan21
Vildt udbrud i Vueltaen i dag. DQS har sendt hele syv ryttere afsted, så de mener det alvorligt i dag. Casper Pedersen har også sneget sig med blandt Sunwebs fem ryttere.


Udbrud og udburd... Nu er det jo sket i forbindelse med sidevinden.. Men det gør det selvfølgelig ikke fedt... Quick-Step er bare konger til sidevind... Jumbo Visma, UAE og Astana får i hvert fald ikke nemt ved at hente Quintana ind igen...

Jumbo Visma have Powless med fremme til at starte med, men han faldt tilbage med det samme... Astana har Sanchez fremme og han er vel en lille sikkerhedsline til senere på etapen hvis de andre Astana folk går døde.. Og det samme gælder for UAE som har Molano, Troia og Marcato fremme...

Men en ting er sikkert... Vi skal fandme ha fullstage på alle Vuelta etaper til næste år.. Det er jo så ærgerligt at vi går glip af det vildeste cykeltur endnu i Vueltaen...
Skrevet af UdAfBusken
Jeg havde sat en lille stjerne ud for Casper Pedersen i dag, så fedt at se ham i frontgruppen. Nuvel, han skal nok koncentrere sig om at hjælpe Kelderman og Walscheid, men han er virkelig dygtig i den slags terræn og jeg kunne godt se ham lave et resultat, hvis han fik lov.
Skrevet af Slettet(011013190210)
Der er sg. væddeløb på den Iberiske Halvø. Det er ret fedt. Og Q kører sig tilbage i kampen om podiet.

Bennett, Ardt, Smith eller Hagen. Med mindre Gilbert/Stybar laver en lille finte i finalen, som ikke er nem. På ingen måde.

Teuns eller Koch er også i spil.

Fedt race....
Skrevet af Slettet(011013190210)
Ud af....

Tror finalen bliver for hård for Walsheid!
Skrevet af Mr_bum
Quintana skulle så have været et eller to minutter tættere på Roglic, for at det kunne blive rigtig spændende, men det lukker ham da ind i kampen om podiet.

Bennett skal håbe på, at Sunweb og DQS kører hinanden ind i finalen. Gilbert og Arndt står med gode chancer.

Edit: Det ser dog ud, som om Sunweb kører fuldt ud for Keldermans klassement.
Skrevet af Mr_bum
Og så skal man selvfølgelig ikke glemme INEOS-rytterne, der ikke har arbejdet unødigt endnu.

Roglic skal sende en stor tak til Astana og Bora efter etapen.
Skrevet af Slettet(011013190210)
Jo. Hart: tre, to og så???

Han er der i finalen. Knolden er faktisk ikke let.....
Skrevet af Travel100
I ingen anden sport (?) kan ting udvikle sig så overraskende og ekstremt som i cykelsport!!!
Skrevet af Mr_bum
Bennett er ikke helt en van der Poel, men han kunne jo ikke have gjort andet.
Skrevet af Zenin
Vild etape. Roglic skal virkelig være lykkelig for at han havde Astana til at rede sig, ellers kunne han vel meget vel have mistet trøjen.Lidt ærgerligt at Astana var så stærke i dag, ellers kunne det virkelig have åbnet op for løbet.

Det var svært for Bennet når han er alene mod et halvt Quick Step hold. Han skulle måske have været lidt mere kølig, men det er jo nemt at være bagklog.
Skrevet af jomic...
Spøjs vuelta Quintana har gang i. En kombination af held og dygtighed på noget kuperet og vindblæst terræn placerer ham på andenpladsen og han har stort set tabt tid på alle reelle bjergetaper. Derudover har han en horribel enkeltstart og virket totalt tappet.
Skrevet af Slettet(011013190210)
Perfekt eksekveret af Stybar og Gilbert. Flot loyalitet af den fine tjekke.

Gilbert har nu fire monumenter, et VM i linjeløb, tre belgiske mesterskaber, 42 top tre i klassikere og 11 GT etapesejre. Nydeligt +++ palmares.

Og med den form han har lige nu. Så kører han da også finale i Yorkshire.
Skrevet af jomic...
Roubaix, Flandern, Liege og 2xLombardiet giver 5 monumenter. Men ja, sejr i 4 forskellige. Bortset fra navlepilleriet er jeg enig, er dog lidt usikker på hvor hård ruten er. Den er lang, men er stigningerne tilpas svære til at sætte de hurtige drenge? Eller sagan?
Skrevet af Slettet(011013190210)
Du har ret. My bad. Ændrer dog ikke ved hans fine liste. Og så skal han vel også have point for måden at sidde på cyklen? Det er æstetisk en ren nydelse at skue.

Er selv (lettere) usikker på hvor hård ruten egentlig er. Og da ikke mindst finalen efter 285 km. Kan ikke gennem Gogle Earth få de rette gradienter. Ej heller hvor svær de sidste fire km. reelt er. Men har selv været der og kørt. Erindrer dog ikke om og hvor vi sluttede.

Som mine kilder siger mig dog:

Sagan, Gilbert, Trentin, Van der Poel (hmm), Valverde, Alaphilippe & Kristoff.

Bliver løbet hårdt så kommer Fuglsang, Soler, Roglic, Kelderman, Majka, Pogacar, Teuns (hmm), Lopez, Knox (hmm) og X sikkert også i spil.

Når det nu ikke kan blive Mads P (11). Så siger hjertet Gilbert, men hjernen Sagan :-=)annonce
0