Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Problemet er jo også, at der er tale om uskrevne regler, og det giver problemer hver gang, fordi rytterne og holdene ikke er enige. Efter etapen vil nogle være vrede på Movistar, der til genæld vil være sure på kommissærerne, fordi de tillod Roglic-gruppen at sidde bagved bilerne, hvilket under alle omstændigheder ikke er tilladt normalt.
Skrevet af Travel100
Pardon! Men det giver jo ingen mening at forsvare en af de ældste og klareste uskrevne regler, med en efterfølgende problematisk tilgang fra løbsbilerne.

Sidevinden må tilsidesættes for den moralske handling der potentielt kunne afgøre vueltaen. DET ville have været absurd.
Skrevet af Mr_bum
Sejr til den falske/franske Asgreen!
Skrevet af Slettet(011013190210)
Cavagna er i mere end storform. Blev kaldt ind som reserve to dage før KO.

Mon ikke en Alaphilippe glæder sig over en så stærk hjælper til VM? Manden kører jo som en motorcykel.

Skrevet af repos
I England ordnede Van der Poel lige Trentin i afslutningen. Mon ikke hollænderen kører i Valverdes trikot næste sæson.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Superman vil nok ikke have noget imod det:
https://twitter.com/laflammerouge16/status/1172541704064425988
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ repos;

Næ. VdP bliver læsset 12 km fra stregen. Og Fuglsang kører alene hjem ikke :-)

Mere seriøst. Det bliver en sprint mlm. Sagan, VdP, Trentin, Gilbert og X.

Sagan tager stikket hjem.
Skrevet af Kattejammer
Australierne er varme i Quebec. Jack Haig kunne gå med Alaphilippe, Sagan, Ulissi og van Avermaet i det, der lignede det afgørende ryk. De fik dog kigget så meget på hinanden at det meget reducerede felt kom så tæt på til sidst at Matthews kunne spurte forbi og tage sejren foran Sagan, van Avermaet og Ulissi. Asgreen og Valgren begge med det reducerede felt hjem (37 ryttere), og Honore sad også stort set med til slutningen. Chris Juul forsøgte længere udefra og Vingegaard forsøgte sig også i en af de mange angreb før finalen. Cort så jeg til gengæld ikke fremme, og det lignede at han røg ret hurtigt, da der blev kørt stærkt på de sidste omgange.
Skrevet af Travel100
Spændende om Pogacar allerede i 2020 bliver kastet ind i Tour spektaklet!!

Kunne være fantastisk hvis vi får en fremtidig Bernal/Pogacar rivalisering.
Skrevet af Slettet(011013190210)
@ Travel:

Ser nu glimrende andre unge ryttere byde sig til i den ligning.

Carapaz, Sosa, Sivakov, Higuita, Mas, Lopez - og hvor er Evenepoel i den sammenhæng mon?

Nå ja. Så skal vi som sikkert også nok lære en ny colombiansk/sydamerikansk rytters navn at kende til foråret. Eller flere.

Men, jeg vil anbefale alle håbefulde unge mænd med ambitioner om at få trænet seriøst på deres ITT cykler. Ellers løber Bernal med førstepladserne i de GT løb han udvælger sig.
Skrevet af repos
Både Pogacar og Evenepoel kører gode enkeltstarter, så Bernal skal nok først og fremmest satse på at køre fra dem opad.
Spørgsmålet er nok, hvornår Evenepoel beslutter sig for, om han vil satse på GT eller klassikere. Han vælger nok begge dele.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(011013190210)
Det gør de da. Og derfor også min pointe. Skal Bernal slås. Så skal man køre en virkelig god ITT. For når det går op, så kører ingen - som i overhovedet ingen - fra ham. Det er hvert fald mit postulat.

Da muligt Evenepoel vil prøve at gabe over begge modeller. Merckx har vel næppe levet forgæves i Belgien.

Skrevet af Randersc Freja FC
Spændende om Pogacar allerede i 2020 bliver kastet ind i Tour spektaklet!!

Turen er ikke hård nok, her mener jeg med bjergene. Den er et turistløb, der skal gennem Frankrig. Her vil temporyttere have største muligheder med et stærkt hold. Er set, ja altid. Først USP, så SKY md tempokørsel gennem alle etaperne. En stærk rytter til enkeltstarten, eller holdkørslen og bingo. N
Nu har Vueltaen igen givet os håb om, at spænding findes i cykling. Selv om kommentatorerne på TV2 kun har øje for Tour de France
Pokalmeister 2021
Skrevet af repos
Det tenderer en omgang sludder.
Selvfølgelig er TdF et hårdt løb, og formentlig også den hårdeste af de tre GT. Holdene er stærkere, langt flere ryttere kommer i topform, og stressniveauet er langt langt højere.
Det handler om at skabe et løb med en rute i balance. Selvfølgelig kan man vælte en masse hårde bjergetaper ind, men det bliver løbet nødvendigvis ikke mere seværdigt af. Eksempelvis finder jeg ikke de helt stejle ramper i Vueltaen, hvor rytterne zig-zagger op specielt interessante.
At kommentatorerne på TV2 kun har øje på TdF passer jo heller ikke. Det er jo samme kommentatorer, der er med hele sæsonen rundt til fra klassikere til etapeløb. At TdF er højdepunktet er der jo intet odiøst i. Det er jo den den største begivenhed i cykelkalenderen.

Vueltaen har været spændende, og et fedt løb, men eksempelvis er der jo stort set ingen sprintere til start pga. ruten. Sprinterafslutningerne i TdF er spektakulære, og hele positionskampen er interessant.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Nå ja. Så skal vi som sikkert også nok lære en ny colombiansk/sydamerikansk rytters navn at kende til foråret. Eller flere.


Andres Ardila, som skal køre for UAE.
Skrevet af Landa
Er der nogle bud på den næste colombianske komet?
Altså efter Ardilla?
Skrevet af Mr_bum
Jesus David Peña Jimenez. Men de bliver alle kørt over af Marco Brenner i 2021.
Skrevet af MrDemus
Higuita, Sosa og Martinez. Ikke at de nødvendigvis når Bernals vanvittige niveau. Hvis de er for kendte, så kunne Medellin duoen Tejada og Sosa godt blive gode.
Southampton AGF
Skrevet af UdAfBusken
Er der nogle bud på den næste colombianske komet?
Altså efter Ardilla?


Der er faktisk en del unge colombianere, der bliver professionelle næste år. Udover Ardila, er der Einer Rubio og Juan Diego Alba, som begge skal til Movistar. Rubio er en talentfuld klatrer og blev toer i BabyGiroen efter netop Ardila. I modsætning til mange andre colombianere har han faktisk kørt i Italien de sidste to år på u23 niveau, hvor han har kørt en del fine resultater hjem.

Alba er også en solid klatrer og blev 4´er i u23 udgaven af Giroen i år selvom han kørte som hjælper for Ardila. Han er dog fra ´97, altså samme årgang som Bernal, Sosa og Higuita og et år ældre end Pogacar.

Harold Tejada, som vandt en etape i l´Avenir i år, skal til Astana. Jeg kender ikke det store til ham, men han kan selvfølgelig køre opad.

Umiddelbart synes jeg dog ikke at nogen af dem, udover Ardila, har noget "kometagtigt" over sig. Jeg har mere tiltro til dem, vi allerede kender fra WT´en, nemlig Bernal, Higuita, Sosa og Martinez.
Skrevet af Landa
Tak for gode svar!
annonce
0