Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Travel100
Flot af Mollema, men for pokker valverde, Fuglsang, Bernal må slå sig i hovedet over den missede mulighed
Skrevet af haraltidret
Trods alt en meget flot fjerdeplads til Fuglsang i Lombardiet rundt. Det er en virkelig stor sæson fuglen har haft. På trods af et frusterende TDF har han virkelig præsteret på et for ham hidtil uset højt niveau i år. Det bliver spændende at se om han kan holde en lige så høj standard til næste sæson, og måske krone karrieren med et OL guld.
Skrevet af tobi
Åh, Valverde, kunne du næsten have spillet den dårligere?

Vildt nok at være bedste mand i et monument som 39-årig, men jeg forstår ikke hans angreb på Civiglio, når han ikke havde tænkt sig at fortsætte på den. Så fik han bare splittet gruppen og gjort sig sårbar mod et angreb som Mollemas.

Omvendt ville det selvfølgelig også have været problematisk, hvis der havde været alt for mange hold med flere ryttere efter stigningen, men kunne han ikke have angrebet tættere på toppen?
Skrevet af repos
Fedt at se Mollema vinde. En sympatisk rytter, der altid har leveret stabilt på WT-niveau. Ham under jeg sådan en triumf.

Fuglsang igen med fremme, og de store favoritter ødelagde det for hinanden, og mest ærgerlig må Valverde være, for han havde vundet, hvis der havde været samling på tropperne.
Alle hjælperne var kørt ud af brættet, så de tunge drenge lurede for meget til sidst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Flot farvel til Lars Bak med en 7. Plads i Paris-Tours. Ærgeligt med Kraghs punktering, om det var moralen efter det eller bare formen fik vi ikke at se. Men mon ikke det var det sidste.

Tak for alt til Lars.
Skrevet af SotD
Han udgår vel ikke fra spids pga. dårlig form. Mon ikke han bare følte, at det var pointeløst at køre i mål som nr. 20?
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Han punkterede og kom ikke med Wallays da den neutrale vogn fedtede lidt med det, hvorefter han bliver hentet af forfølgergruppen og bliver sat 5km derefter. Ellers holdt han sit minut meget godt frem til punkteringen.

Jeg kan ikke følge den logik SotD eller så du ikke løbet?
Skrevet af SotD
Jo, men du beskriver jo selv meget godt, hvad jeg tror er årsagen. Netop, at han ikke kunne motivere sig til at køre efter sekundære placeringer efter punktering og uheldige omstændigheder. Jeg siger ikke, at han havde vundet, men det viser da ikke dårlig form, at han lader sig udgå.
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Ok, så misforstod jeg dit indlæg. Jeg håber da det har været relateret til formen, den kan der gøres noget ved. Men motivation betyder en hel del i sport og det vil værre langt værre hvis hovedet ikke er med. Jeg håber Kragh kommer tilbage i 2018 form/humør, uden at han er faldet decideret igennem i år.
Skrevet af tobi
Der er sjældent den store klaphat over mig (i hvert fald i forhold til at tale mere om danskere end udlændinge - min mentale formåen må være op til jer at vurdere ;) ), men jeg må lige sige, at jeg virkelig synes, det var en flot afslutning, Lars Bak fik på sin karriere i dag.

Manden har ikke kørt finale i et cykelløb de sidste par år, og så formår han lige at hive en top 10´er ud af Paris-Tours i sin absolut sidste start.

Fabelagtigt kørt og fedt for en vanvittigt sympatisk rytter.
Skrevet af SotD
Det er gammelt nyt, men jeg var ikke klar over at Magnus Bak Klaris var stoppet. Ham havde jeg ellers håbet at se tage et skridt eller to op. Så vidt jeg husker vandt han (eller var tæt på) de unge rytteres Paris-Roubaix for en "årrække" siden.

Hvad er egentlig status på de danske hold. Jeg synes at have læst noget om at Virtu lukker ned, med henvisning til at Bjarne Riis måske havde et mere professionelt setup undervejs. Ved nogen noget? :)
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Gik der ikke rygter om Riis og Dimension Data, der forøvrigt også skifter navn i kommende sæson?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Næste års TdF byder på masser af bjerge i den første uge:

http://kortlink.dk/234ux
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
I forhold til Riis og Seier er det - som jeg har hørt det - Dimension Data, hvis det er noget som helst i den kommende sæson.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Waaauuv en tour rute!!! Har ikke lige tjekket den i detaljer, men for pokker der bliver umiddelbart nytænkt! Masser af bjerge allerede i første uge og kun 1 enkeltstart, opad!!
Skrevet af SotD
Så må Fuglen afsted som "favorit" igen ;)
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Hehe, Sotd.

Lopez bliver kaptajn, og Fuglsang kører TdF som forberedelse til OL.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Travel100
Læst at Bernal åbenbart har lovet Froome at hjælpe ham til sejr..sikke noget fis. Forhåbentlig forsøger Bernal blot at være høflig ift Froome og et britisk team.
Skrevet af Kattejammer
Havde håbet at der var en halvlang flad enkelstart for at give Roglic/Dumoulin noget tid ift. Bernal. Mange hårde stigninger på de første ni etaper, men dog kun to med mål opad (og kun den ene med mål på den sværeste stigning).

Kalenderen næste sæson er lidt sammenpresset pga. OL. Det betyder bl.a. at Polen Rundt ligger i anden uge af Tour de France, og kunne være en oplagt OL-optakt for de ryttere, der ikke vil/får lov til at køre touren som optakt til OL eller er bange for at blive kørt i sænk på den brutale rute.
Der er lidt samme scenarie senere på sæsonen, hvor BinckBanck Tour køres i Vueltaens sidste uge. Den kunne være fin optakt til VM og måske især EM, der nok passer bedre til mange klassikerryttere, og ligger allerede en uge efter Vuelta/BinckBanck Tour (og dermed blot to uger før VM).
Skrevet af Opus
Ift. Bernal/Froome, så er det i højere grad, at de har en fælles forståelse for, at det er den stærkeste, der bliver kaptajn. Er Froome stærkest, så ønsker Bernal at hjælpe ham - og omvendt. Overskrifterne dramatiserer det. Selvfølgelig.

Ruten ser lidt "atypisk" ud for en Tour de France. Der er umiddelbart flere etaper med "drama", mens sprinterne nok er lidt skuffede. Personligt havde jeg også gerne set mere ITT, hvor typerne Tom D og Roglic kunne vinde tid. Det sagt har de stærke ITT-drenge været så gode på stigningerne de seneste år, at man godt kunne frygte, at de rene klatrere så kun kan køre om sekundære placeringer.

At Belles Filles giver de eneste ITT-kilometer på næstsidste etape kunne godt betyde, at de fleste vil være aggressive tidligt. Efter 3 uger tør man næppe regne med, at man kan tage et minut på de nærmest konkurrenter.
annonce
0