Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Den køber jeg altså ikke helt. Han var elendig i foråret, hvor han INTET leverede ud over i Tirreno-Adriatico og Gent-Wevelgem, og karakteren bør vel basere sig på en helhedsvurdering.
Skrevet af Porse2
Lige et emneskifte, hvis I tillader det:

Jeg synes det er lidt mystisk med dagens og gårsdagens udmelding om 6-dagesløbet. Altså at der ikke bliver noget i 2020 pga "personlige årsager" hos Sandstød, men at det derudover flytter til Royal Arena fra 2021 og frem.

Nu skal man ikke spøge med personlige årsager, men det lugter lidt af at Sandstød og Ballerup SuperArena har haft uoverensstemmelser vedr. arrangementet. Måske sportslige eller økonomiske.

Er jeg galt på den?
Skrevet af repos
Jeg undrer mig også. Personlige årsager bør vel ikke betyde en aflysning.
Der må vel være andre, der kan overtage ledelsen af løbet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Hvad er jeres holdning til sagen omkring Jimmi Madsen?

Personligt er jeg da helt enig med medierne og hvem der end skyder på ham, at det er vanvittig upassende, at tilbyde en "kollega" oralsex. Omvendt kan man vel ikke vide om der er "hul igennem" hvis man ikke spørger.

Jeg har ikke læst alle beskederne, så jeg kan sagtens være way off skal det lige siges. Men i en tid hvor krænkelsesæraen er på sit højeste, er det for mig at se i den absolutte blide ende. Der er ikke tale om fysisk krænkelse. Ingen er blevet tvunget til noget, ingen er blevet raget på, ingen er blevet kaldt svinet til.

Der er tale om en mand der småbedugget er liderlig og træder ved siden af. Som det vel sker godt og vel hver eneste weekend i byen. Men hvis man ikke må spørge efter sex, hvad må man så egentlig?

Er der i jeres optik tale om magtmisbrug?

Måske en af jer har indblik i hvad der specifikt er skrevet, og jeg da kan konkludere at jeg har taget fejl, men af hvad jeg har kunnet læse gratis må jeg godt nok indrømme at jeg synes det er en voldsom akavet sag, hvor man gerne vil tvinge en mand ud der har reageret på en kvinde han godt kan lide på en upassende, men dog ret uskyldig måde.

Var de to nu endt ud som et par, der den dag i dag var gift, var der vel ingen der havde rynket på næsen over det.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg må indrømme, at jeg tænkte lidt det samme. Omvendt bliver det nok lidt akavet efterfølgende, og så er jeg ikke helt skarp på, hvor gammel hun var på daværende tidspunkt. Nok rigelig ung.
Skrevet af SotD
Eftersigende 22 år, men jo da i hvert fald ikke så ung at hun nok ikke har prøvet noget tilsvarende før på en bar.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Ah, jeg havde læst det forkert, så jeg troede, hun var 22 år nu, og at det havde foregået nogle år tidligere. Så er jeg endnu mere på din side.
Skrevet af repos
Åh, synes sgu det er ret kritisabelt af Jimmi Madsen, når han bestrider en ledelsespost inden for DBC. Det er da umådelig dårlig stil.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Faberge
Præcis. Det er magtforholdet mellem de to, der gør det her til væsentlig mere end blot et spørgsmål om en bedugget mand på udkig efter sex.

Som bestyrelsesmedlem må han aldrig, aldrig bringe sig selv i den situation.
En fisselatte, tak.
Skrevet af jomic...
Enig repos og Faberge. Jeg mener at sådan en burde koste posten, hvis jeg var bestyrelsesformand (eller bestyrelsen og det var formanden). Men den vurdering skal selvfølgelig hægtes op på noget mere viden end jeg lige har tilgængelig.

Men han er ikke den første og bestemt ikke den sidste, der tænker med det forkerte hoved.
Skrevet af Zola
Årets cykelrytter:

Julian Alaphilippe – 74 point
Egan Bernal – 68 point
Primoz Roglic – 56 point
Mathieu van der Poel – 33 point
Annemiek Van Vleuten – 21 point
Jakob Fuglsang – 7 point

Det er vel meget rimeligt.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Opus
Tjo. Kvinderne burde have egen prisuddeling, synes jeg, ligesom MvdP også er under Fuglsang i min bog. Selvom gennembrud, måde at køre på osv. kan give point, så er Fuglsangs resultater så voldsomme, at det ikke giver mening.

Roglic/Bernal er også til diskussion. Men fair nok.
Skrevet af SotD
Hvordan tænker du at Roglic og Bernal kan være til debat?

Den ene har vundet:
- Tour de France
- Paris-Nice
- Schweiz Rundt

Og blev nr. 3 i Lombardiet Rundt og Katalonien Rundt.

Den anden har vundet:
- Vuelta a España
- Tirreno-Adriatico
- UAE Tour
- Romandiet Rundt

Og blev nr. 3 i Giro d´Italia

Det er altså nogle absurd store løb de har vundet. Jeg er med på, at Jakob Fuglsang måske har flere topresultater, men sejre betyder nu engang mere end sekundære placeringer og Jakob har "kun" vundet Liege-Bastogne-Liege og Dauphine Libere. Altså af løb på øverste hylde. De to andre har også fået gode resultater i de lidt mindre løb. HC løbene, altså.

Jeg er dog helt enig i at van der Poel ikke skal foran Fuglsang. Det er ikke nok at vinde Amstel Gold Race, Tour of Britain og nogle af de lidt mindre profilerede brostensklassikere. Så kunne Michael Valgren jo også have været i top 5 året før, og det synes jeg ikke han var.

Når man er en rytter som van der Poel, så må det tælle lidt ned (i forhold til Jakob Fuglsang) at man "kun" bliver nr. 4 i Flandern Rundt og i øvrigt slet ikke er med til Paris-Roubaix. Han har kun kørt 4 WT løb i år. Han har ganske vist vundet de to og blevet nr. 4 de to andre, men han mangler altså de helt store løb førend man kan smide ham op foran en der har vundet et WT etapeløb, den måske største klasikker samt kørt top 3 i ardennerne, og smadret foråret med top placeringer.

Jakob mistede desværre sit momentum med Tour de France, og selvom det blev til en etapesejr (langt om længe) i Vuelta a España, så var hans slutprogram-resultater ikke bedre end hvad man må forvente af en rytter af hans kvalitet. 4. pladsen i Lombardiet Rundt var vel det suveræne højdepunkt efter etapesejren, selvom VM selvfølgelig også var flot.
Silkeborg IF
Skrevet af UdAfBusken
Jeg tror der menes, at Roglic og Bernals indbyrdes placering kan diskuteres.
Skrevet af SotD
Ahh, i så fald er jeg enig.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
At Van der Poel har fået så mange points i forhold til Fuglsang er voldsomt. Selvfølgelig har han vundet store løb, men Amstel er ikke at sidestille med Flandern, PR og LBL. De løb har en anden historie.

Alaphillipe vinder helt fortjent, for han har været stærk i år. Bernal og Roglic som toer og treer er fint. Fordelingen kunne måske have været omvendt.

At det er de fem ryttere, der ender øverst er logisk, for de har hver især tegnet sæsonen.

Boblere kunne have været Gilbert, Pogacar og Evenepoel.


Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Nu er det jo heldigvis ikke kun pointoptælling, det går ud på, når man skal vurdere sådan noget som sæsonens rytter (hvis det var, var der ingen diskussion om, at Roglic ville vinde).

Derfor kan jeg godt forstå, at van der Poel har fået så mange stemmer, for når han en sjælden gang bevægede sig ud på landevejen var han saftsusme noget for sig.

Og det kan da godt være, at Amstel ikke har samme prestige som Flandern, PR og LBL, men der var godt nok mere swung over hans sejr der end de tre tilsvarende i de tre store monumenter, og man kan vel reelt set argumentere for, at han kørte årtiets finale i et stort endagsløb i årets Amstel. Derudover vandt han jo over halvdelen af de forårsløb, han stillede op i, blev nummer fire i Flandern efter at have lignet en DNF med 60 km til mål som følge af et styrt og nummer fire i Gent-Wevelgem, hvor han blev lukket inde i spurten.

VM kiksede selvfølgelig, men ellers var hans sæson intet mindre end vanvittig.
Skrevet af repos
Enig i, at hans sæson har været fantastisk, men Fuglsang har trods alt leveret hele året rundt, og vundet flotte sejre. Hans 3-2-1 i Ardennerugen var flot, så at han ender med 7 stemmer mod Van der Poels 33 er misvisende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Van der Poels sæson har da ikke noget på Fuglsangs ditto.

Ja, han har været et monster, men Fuglsangs sæson er jo fuldstændig bizar. Ardenner-ugen, hvor LBL blev vundet, Dauphine, Ruta del Sol, top 3 i Tirreno med en etapesejr oveni, etapesejr i Vueltaen, andenplads i Strade og fjerdeplads i Lombardiet.

Han har kørt på uhørt højt niveau og pointfordelingen mellem ham og eksempelvis Van der Poel er da til at dø af grin over. Også selvom Van der Poel er universets fedeste cykelrytter.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Okay, jeg håber nu du overlever dit latteranfald.

Ser man på point pr. løbsdag er historien nok ikke så entydig, men det skal du selvfølgelig have lov til at lade være med.
annonce
0