Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(591028200708)
SS: Point taken. Sry....

Jeg er bare så klar til en ny sæson. Skal ikke vurdere hvad niveau vi er på generelt her. Fornemmer blot at folk ved hvad de skriver om. Ved også at min indsigt og viden i elitecykling er voldsom stor. Sådan er det bare.

Er ansat i DCU - med talentudvikling som kompetenceområde. Hvad det så end er værd.

Skrevet af Slettet(591028200708)
Det er jo lettere fjollet at skrive. Hvilket du også glimrende ved.

Det skrevet, ja så kan Gilbert fint vinde Paris - Roubaix. At jeg så tror Sagan eller Kristoff tager stikket hjem. Er hvad det er.

De er også i skrivende stund mine favoritter i Flanderen. Hvis ikke Nibali laver en lille surprise.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Klokkekilde,
Det er helt ok :-)
Min viden er absolut ikke stor indenfor cykling, men interesserer mig for det, og vil gerne lærer :-)

Måske et lidt "sjovt" spørgsmål, men hvordan arbejder de forskellige cykelhold med sådan noget som HR?

Tænker det er en sport, der på mange måder kræver et team, og forskellige roller for at skabe resultater i, og hvor kultur og fælles værdier derfor er vigtige.

BS havde jo sine "kanindræberkursuser", der dengang umiddelbart virkede meget nyskabende, men tænker man er kommet videre?
Skrevet af SotD
@Klokkekilde

Du skulle vel ikke tilfældigvis være tidligere professionel?
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Der var i hvert fald ikke snak om Mads P. i forhold til VM i tråden dengang. Tværtimod var MvP det var det store hit.

Men, lyder spændende med talentarbejdet, og så ikke have MvP som favoritterne til eksempelvis Flandern og PR.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zola
Wout van Aert havde jeg et rigtigt godt øje til lige indtil styrtet på enkeltstarten. Jeg er spændt på at se, hvor hårdt medtaget han er, og om han overhovet kan gøre sig gældende i år.

Derudover er jeg usikker på, om han også har OL (Cykel cross) som mål for sæsonen?
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af tobi
Cross er ikke en OL-disciplin.

Jeg må indrømme, at jeg også havde et godt øje til Mads Pedersen inden VM, og det mener jeg da nu nok også, vi fik vendt herinde, hvor jeg lige måtte påpege over for nogen, at han altså ikke kunne forventes bare at skulle gøre den som gemen hjælperytter. Jeg vandt da i hvert fald en pæn skilling på ham, da jeg havde ham til at gå på podiet til odds 26.

På side 2440 kan man se, hvem den "nogen" er ;)
Skrevet af Zola
Der kan man bare se - så tror jeg på ham, hvis han kan genfinde TdF-formen.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af SotD
Helt enig. Du nævnte ham inden løbet. Jeg var en af de der mente, at han helt klart "bare" skulle være hjælper. Om man er forpost i et løb osv. ved man jo aldrig, det handler også om hvordan løbet lige ender, men at han var så stærk at han i det hele taget kunne være blandt de 20 første efter så mange km, og efter så ringe en sæson, det var en gedigen overraskelse for mig.

Hatten af for de der kunne veksle lidt god kørsel i Calais (et 1.1 løb) med at tolke ham som en outsider til podiet.

Udover Degenkolb og Laporte i Calais var feltet jo slet ikke i nærheden af VM niveau.
Silkeborg IF
Skrevet af Opus
Riis med pressemøde i morgen, hvor der skulle være "spændende nyheder".
Pressemøderne tenderer ulven kommer efterhånden, men der begynder at være signaler, der kunne pege i retning af, at der rent faktisk sker noget nu.

Rygterne om Carbel til NTT er samtidig taget lidt til, og med den danske oprustning på de kanter, så kunne man da forestille sig, at det kunne handle om det.
Skrevet af Opus
B.T. melder, at Virtu bliver medejer af NTT og at Riis bliver en del af den sportslige ledelse.

Navnet bliver det samme, og man kan så begynde at spekulere på, at der ikke er en større dansk virksomhed, der gerne så sit navn på trøjen til tour-start 2021.

https://www.bt.dk/cykling/b.t.-afsloerer-bjarne-riis-bliver-medejer-af-world-tour-hold
Skrevet af Il_Preferito
Det er der.

Og den sælger vinduer.

Edit. Læser nu artiklen og ser, BT også ved det. Æv.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Slettet(591028200708)
SS:

Det er da kun glimrende at du ønsker mere viden om cykling. Det er en super interessant idrætsgren synes jeg.

Alle arbejder vel med HR, og har nu nok altid gjort det. Tidligere anskuede man det måske blot som iboende i konceptet for ens hold. Og ikke som en specifik disciplin.

Reelt er det jo dog næppe så kompliceret. Flid, determinering, loyalitet, viljestyrke, løbsnæse og en portion talent. Så bør man kunne komme ganske langt. Og så kommunikere sit koncept positivt ud til sponsorer og andre interessenter.

Om BS har forfinet sine kompetencer tillader jeg mig at tvivle på. Men har også altid set ham som en `platugle`. Dog er han jo med omkring FCM. Derfor da muligt de finder ham skarp, og han reelt kan noget brugbart.

SotD:

Havde A licens. Men mine resultater rakte desværre ikke til en professionel karriere.

repos:

Mener nu jeg skrev at VdP er i favoritfeltet til de store løb i 2020. At jeg så personligt ikke ser ham som manden der skal slås, gør mig øjensynligt inkompetent til mit erhverv? Sådan tolker jeg alt andet lige dit seneste indlæg. Den holdning er da også i så fald ganske fair. Men lad os gøre scoreboardet op senere på året.

@ Riis tilbage på WT niveau. Kunne vel være ok for danske håbefulde talenter. Carbel da åbenbart med ombord allerede. Ud over Stokbro.

Skrevet af SotD
@Klokkekilde

Sådan kan det jo gå. Du virker bare lidt bekendt på en eller anden måde ;-)
Silkeborg IF
Skrevet af repos
At jeg så personligt ikke ser ham som manden der skal slås, gør mig øjensynligt inkompetent til mit erhverv?

@ Klokkekilde

Det virker blot underligt ikke at have Van der Poel, det mest lysende navn i forhold til forårets endagsløb, som favorit. Når han vandt over halvdelen af de løb, han stillede op i sidste år med et svagere hold bag sig.

I Flandern var han plaget af styrt undervejs, og hev alligevel en fjerdeplads hjem, så helt ringe var han ikke. Hans sejr i Amstel var fænomenal, og jeg forestiller mig egentlig også Milano-Sanremo passer ham fint, hvis det er i kalenderen.

Cipressa og Poggio bør han nok kunne klare, og så er hans livsfarlig i den afsluttende spurt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Han fik jo kun sejren i Amstel pga. Fuglsangs og Alaphilippes luren på hinanden, så reelt var han max den 3 stærkeste i det løb.
Skrevet af repos
Det er vel en fair betragtning, at Van der Poel var den stærkeste i Amstel. Den måde han trak en hale af ryttere med sig til stregen, og samtidig eksekverede spurten.
Fuglsang og Alaphilippe ødelagde helt afgjort for hinanden, og burde have kørt om sejren.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Slettet(591028200708)
@ repos:

Jeg har jo gentagende gange skrevet at han naturligvis tilhører favoritkredsen i forårets endagsløb. Han kommer da sikkert også til at krydse stregen først i et/flere løb.

Det virker desværre som om jeg ikke har fået udtrykt mig specifikt nok. Pointen er at jeg ikke ser ham som manden der skal slås i sæsonens monumenter. Dels kan distancen imø. blive problematisk, og dels tror jeg ikke hans soldater kan hjælpe ham i finalerne. Ud over hans manglende rutine i de fem store.

Vist kørte han da et flot Flanderen. Men det gjorde en række andre ryttere også. Og han vandt ikke. Kunne han havde vundet uden uheld? Måske. Men hypotetisk.

Sejren i Amstel var spektakulær helt sikkert. Var han bedst i løbet? Nej imø.

Man kan forestille sig mange ting. Hvilket vi begge/alle med interesse i elitecykling jo også gør i div. tråde. Og jeg forestiller mig så, at han ikke vinder et monument i 2020. Så har jeg meldt ud, og derfor naturligvis sat rø... i klaskehøjde.

Igen. Lad os sætte en top X i monumenterne, og så gøre regnestykket op medio okt. Så kan vi se om jeg er helt skidt (også) til den metier.
Skrevet af repos
Jeg kan selvfølgelig ikke skråsikkert sige, han vinder et monument. Jeg vil dog mene er favorit i to af dem, nemlig Flandern og PR. LBL er for kuperet til ham, så den vinder han ikke, men omvendt er Amstel også kuperet, og her vandt han.

Han kommer efter sigende til at køre både Strade Bianchi og MSR, og førstnævnte er i hvert fald skræddersyet til ham. MSR bør egentlig også egne sig godt til hans karakteristika. Ganske vist er der et par stigninger mod slutningen, men vinderlisten afslører, at de tungere ryttere som regel sidder med i finalen.

Lombardiet Rundt vinder han selvfølgelig ikke.

Helt i enig, at det manglende hold er et problem. Der er andre og større hold, der kan spille flere kort, mens Alpesin-Fenix ret beset kun har Van der Poel. Udover de ryttere, jeg tidligere har nævnt, er jeg spændt på Tim Merlier på landevejen.

Vedrørende distancen, så gav VM jo et indtryk af, at de var et problem. Det var dog også ekstreme vejrforhold, og jeg tvivler på han ender i samme situation igen. I Flandern og Amstel var distancen og løbstiden på over 6 timer jo intet problem. I Amstel var han i hvert fald den stærkeste mod løbets slutning.

Heldigvis er cykling dejlig uforudsigeligt, og der er jo mange bejlere til løbene i foråret. Sagan skal have revanche, DQS kommer med hele artilleriet. EF har efterhånden et mere end solidt klassikerhold, så der er mange bejlere.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Han fik jo kun sejren i Amstel pga. Fuglsangs og Alaphilippes luren på hinanden, så reelt var han max den 3 stærkeste i det løb.


Det var alligevel noget af en logik.
annonce
0