Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Barbuti
Fuglsang og Valgren var ganske rigtigt meget ovenpå da først Mads P stak og udbruddet ligesom var etableret.
Billederne af Fuglen der kører paradekørsel op til en lidende Yves Lampart i front og bare giver ham elevatorblikket er simpelthen fantastiske.

Dernæst var Cort også helt vanvittigt stærk den dag. 150 km i udbrud og derefter konstant present i fronten af feltet samt ikke mindst da han kører Mads P frem til fronten af feltet umiddelbart inden den vigtige nedkørsel, så Pedersen kunne angribe op ad bakken fra spids.
Og i samme dur billederne af en skræmmende stærk Pedersen der nærmer sig som et altædende udyr bag Kung og Craddock i front. Især én sekvens hvor han kommer til syne i menneskemængden lige efter en blid kurve. Wow!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Slettet(412118201009)
TV2 sport sender TDF-etaper fra 90´erne i dag.
FREM for alt
Skrevet af anders.hede
Håber Paris Roubaix og de andre klassikere får en plads i efteråret. Det kan blive rigtig intenst med alle de store løb, der i givet fald skal afvikles der.

Det bliver det samme med tennis, som jeg følger meget, og ja alle sportsgrene står overfor et ekstremt efterår, hvis vi vel at mærke slipper for Corona til den tid,
Skrevet af repos , moderator
Fik genset hele etapen fra 1996, hvor Rolf Sørensen vinder i Super Besse Sancy. Fuldstændig gung ho-kørsel fra start til slut. Et selvlysende felt, der angreb i højre og venstre.
Banesto med en vanvittig forcering, Luttenberger der accelererer som en gal flere gange osv.
Rolf Sørensen vinder sgu en flot sejr, hvor man køligt kører den sidste kilometer velvidende, at det gælder om at komme først igennem svingene mod mål. I et bakket terræn får han smidt Chiappucci, Jonker, Savoldelli og Hamburger med flere.

Mest af alt bekræfter etapen, og de andre genudsendelser, mig i, at TV2 lige nu gør det ualmindeligt godt på kommentatorfronten. Uanset, hvor nostalgisk man er anlagt, så er det sgu sløjt at høre Mader og Leth vrøvle sig igennem etaperne. Leth har selvfølgelig fine betragtninger og referencer, der er fint som bagtæppe.
Mader har mildest talt ikke styr på en skid; hvem rytterne er, hvor i løbet de befinder sig etc.
Det er muligt, at de grovkornede billeder snyder ham, for sammenlignet med i dag, så var produktionen godt nok ringe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af anders.hede
Jeg må indrømme at jeg stadig savner Mader og nu Leth. Men jeg tror også det handler om at jeg ikke er SÅ Cykelsportsinteresseret. Det var undervejs underholdning på højt niveau at høre Maders sprogblomster og det hjalp mig igennem lange ellers dødkedelige etaper. Jeg kommer ikke til,at se en lang flad etape med Rolf der snakker om sig selv det meste af tiden.

Men jeg anerkender at det også nok skyldes at jeg ikke er super-cykelsportsinteresseret. Jeg tror jeg vil have det svært hvis en Jørn Mader kommenterede Wimbledon, en sport jeg følger helt anderledes entusiastisk.
Skrevet af SotD
Jeg var lige ved at smide håndklædet da Mader stoppede, men jeg måtte erkende, at min kærlighed til sporten var større end min kærlighed var til de to. Jeg var også voldsomt ked af at Leth trappede ned, men jeg synes faktisk jeg får mere valuta for pengene når jeg hører eksempelvis Chris Anker og Rolf Sørensen. Og de mangler jo heller ikke ping-pong og sjove personlige anekdoter, som i min verden er enormt vigtigt i noget så trivielt som cykelsport, hvor nogle etaper er decideret røvsyge, hvis man netop ikke går meget op i detaljerne.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Jeg kommer til at savne Brian Nygaard mere end Mader og Leth. Ærgerligt, han ikke blev enige med TV2 om at forlænge sin aftale.

@ Anders

Er det ikke bare en myte, at Rolf snakker voldsomt meget om sig selv? Når han gør det, så er det jo for at trække relieffer til sine egen deltagelse i samme løb og kendskab til disse. Det er som oftest ganske naturligt.

Chris Anker er skide dygtig. Både til at formidle, men også med sit nuværende kendskab til rytterne i feltet. Han kan identificere en rytter ret hurtigt, og det er altså ret fedt.

Brian Nygaard har både kendskab til feltet, det omkring feltet, og så forsøger han at give den som Leth-light i forhold til geografiene. Det sidste er måske so so, men egentlig okay.

Staghøj og Ritter binder det hele godt sammen, og Rolf og Ritter på Tour er ganske godt fundet på.

TV2 har oppet sig på cykelfronten efter det en overgang sejlede i alt muligt gøgl med madlavning, ligegyldige indslag om Hr Jensen, der skulle træde en kondicykel etc. Der er langt mere fokus på sporten nu. På tværs af Tv-stationer har TV2 virkelig et godt setup.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Enig i stort set alt, dog med undtagelse af Brian Nygaard. Ham er jeg virkelig ikke fan af. Bevares, han har en stor viden og indsigt, men som formidler synes jeg han fremstår arrogant - og det er ikke noget jeg nyder at lytte til. Jeg er helt vild med Rolf, på så mange planer. Han har selvfølgelig en utrolig viden, helt ned til hvor et specifikt sving befinder sig, kombineret med hans egne historier fra selvsamme løb - men hans umiddelbare reaktioner sætter jeg også stor pris på. Han knuselsker de danske ryttere helt ind i hjertet - og det smitter (for mig!).
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Finder ikke Nygaard arrogant på nogen måde, men smag og behag. Enig omkring Rolf. Han er fantastisk, og det var fedt, han fik en pris for sin formidling af cykelsporten.
Hans reaktion på Mads Ps VM-guld var sgu rørende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Jep. Har du set hans stævnemøde (tror jeg de kaldte det) med Mads P., hvor de gennemgår løbet sammen? Det var sgu også meget godt.

Det er sjovt som han slog mig som en helt anderledes uinteressant personlighed da han selv var cykelrytter. Han er nærmest den diametrale modsætning nu af hvordan jeg så ham dengang.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg kommer ikke til,at se en lang flad etape med Rolf der snakker om sig selv det meste af tiden.


Åh, Gud, er der seriøst nogen, der stadig tror, det er det, han gør? Har du overhovedet hørt Rolf kommentere siden 2006?
Skrevet af tobi
Jeg er meget enig med SotD i forhold til Nygaard. Jeg kommer heller ikke til at savne ham og synes, han fremstår alt, alt for bedrevidende.

Jeg kunne ikke fordrage, hvordan han altid formåede at præsentere sine holdninger som absolutte sandheder.

Hans kritik af mange ting, blandt andet Cofidis og Landa (blot et par eksempler - der har været meget andet), var særdeles unuancerede, men han formåede altid at formidle det på en træls måde, hvor man skulle tro, at det var et facit med to streger under, at Cofidis var det værste hold i cykelsportens historie og at Landa var den mest illoyale rytter i sportens historie.

Især sidstnævnte er fuldstændig håbløst og forkert.
Skrevet af maarkap
Jeg er en af dem der kommer til at savne Nygaard. I min optik havde han en almen historisk viden, kombineret med en cykelforståelse som man kunne savne hos Mader og Leth.

Jeg kommer til at savne Brian Nygaard mere end Mader og Leth. Ærgerligt, han ikke blev enige med TV2 om at forlænge sin aftale.


Mon ikke det havde noget med at han lige pludselig skulle drive vingård i Californien at gøre? Tænker der har været noget bøvl i at få det hele til at gå op.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af BjarkeGelsted
Rolf og Chris Anker er de to bedste kommentatore som kommentere cykelløb, det gør oplevelsen af løbet meget bedre.

Jeg kan også godt lide Brian Holms no bullshit kommentering
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Landa
Jeg synes TV2 har haft godt styr på kommentatoren.
Dog var Thomas Kristensen et fejlskud. Jeg savner stadig Mader (der også speakede glimrende ved de spanske kampe) i 90´erne. Han havde masser af fejl, men det kunne jeg leve med.
Skrevet af repos , moderator
Et udpluk af citater fra Jørn Mader. Der er sgu et par guldkorn imellem:

https://www.soerenholm.com/leth-mader-citater-stadig-sjove-97.html

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Så gik jeg lige glip af en god diskussion...

Jeg så også nogle af genudsendelserne fra 90erne. Det var godt nok en anden tid, som Repos skriver, med wild west kørsel, udbrud der umotiveret blev hentet 70 km fra mål på flade etaper, så andre med friske ben kunne komme afsted og andre taktiske brølere, man kan slå sig på lårene af idag. Og ja EPO i lange baner. Damn...

Billedkvaliteten...av av av...at det er grynet kan man måske leve med, men kameraføringen ligner jo også noget hjemmevideo fra 1985. Jøsses, jeg blev næsten søsyg. Så skidt husker jeg det godt nok ikke.
Og så var Jørn Mader et fjols til at kommentere, havde ikke styr på rytterne, taktiske motiver eller noget som helst.
Efter det noget umage par Kristensen/Leth i 2004 og 2005, er det virkeligt blevet godt med det setup vi har nu - også selvom jeg ikke er særligt glad for Staghøj, der er lidt for dumplat på den typiske Tv2 måde. Hans viden fejler dog ingenting, og generelt er det ekstremt højt fagligt niveau vi har.

Jeg tænker at det også må være inspirerende og lærerigt at se cykelsport for spirende talenter, der kan få en masse fagligt ind via TV.

Men hold kæft hvor er det dog trist med alle de helligheder af cykelløb, man går glip af lige nu. Jeg er efterhånden kommet til den erkendelse at endagsklassikerne er den disciplin indenfor cykelsporten, jeg holder allermest af.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Barbuti
Årets Kuurne-Brussel-Kuurne med italiensk speak ligger iøvrigt på Youtube, hvis folk vil se danske triumfer, der ikke er 20 år gamle.

De to kommentatorer kender naturligvis godt Asgreen og hans evner, men får alligevel dømt hans forsøg for dødsdømt nole gange.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af repos , moderator
Jeg genså Corts sejr i TdF fra 2018 her i morges. Han og Valgren var fandme velkørende, og for pokker hvor savner jeg dog cykelsporten. Langt mere end jeg savner fodbold.

Skuffelsen over de manglende forårsklassikere er langt større end udskydelsen af EM.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Havde det ikke lige været fordi der var 3 slutrundekampe i Danmark så havde jeg været enig. Jeg savner virkelig forårsklassikerne...
Silkeborg IF
annonce
0