Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af qanatoli
Vil en eller anden ikke ringe til ASO og sige at Grand Depart stemningen i Kbh. godt kan komme til at lide under det, hvis det sker på bekostning af EM...
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Zola
En søndag i oktober med Giro, Vuelta og Helvede i nord!?!

Hvis det holder, må jeg hellere blokke kalenderen...
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af BjarkeGelsted
Generelt set en fornuftig kalender, dog synes jeg lidt de italienske løb er lidt uheldigt lagt, men hvad kunne de gøre. Jeg glæder mig til at se de mange løb til efteråret
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af SotD
Det er godt nok ærgerligt at Giro og ardennerne ligger oveni hinanden. Omvendt kan man sige, at det kan åbne for nogle interessante taktiske beslutninger rundt omkring...

Tirreno under Touren er også lidt sjovt :-)
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Der tales mere og mere om en flytning af VM fra Schweiz til Qatar, hvor det så skal køre efter Vueltaen sidst i november.
Rutemæssigt vil det være en fuldstændig diametral modsætning, og seneste VM i Qatar var en flad omgang..på alle tænkelige måde. Pånær, at Danmark høstede fint med medaljer.

Jeg kan dog godt unde Mads P at få kørt "forårsklassikerne" i VM-striberne og få vist trøjen frem.
Og Fuglsang skal også have ændret fokus, og måske satse mere på klassementet i Vueltaen i stedet. VM i Qatar gider han næppe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Det er så trist, at det lige er Qatar, man vil flytte det til. Men jeg håber virkelig, at man så skider på traditionerne og lader være med at afholde VM som et rundstrækningsløb og lærer af 2016, hvor sidevindsingrediensen gjorde, at der var en time af løbet, der var helt fantastisk. Desværre efterfulgtes det af 100 kilometers total stilstand inde i Doha, hvilket kunne være fedt at undgå.

Og der er vist nærmest garanti for vind ude i ørkenen. Tour of Qatar var i hvert fald næsten altid det rene sidevindsshow.
Skrevet af repos
Sidevinden gav fedt cykelløb, men hold kæft, hvor danskerne sov i timen dengang. Cort var den eneste, der kom med, men så punkterede han. Resten af løbet var dødsygt, hvor man bare ventede på sprinten.

Mest bemærkelsesværdigt var det, hvordan Kristoff og Boasson-Hagen ødelagde det fuldstændigt for hinanden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Eskapisten
Jeg kan dog godt unde Mads P at få kørt "forårsklassikerne" i VM-striberne og få vist trøjen frem.

Det kunne jeg virkeligt også godt. En væsentlig del af værdien af et verdensmesterskab ligger jo i, at man kan køre den efterfølgende sæson i striberne. Så man kan argumentere for, at den nuværende sæsonplanlæg i en eller anden grad devaluerer sidste års VM. Og fastholder man det nuværende VM, så vil den kommende verdensmester jo kunne køre knap to sæsoner i trøjen - eller i hvert fald kunne køre forårsklassikkerne to gange.

Så jeg håber, de funde en løsning i den henseende. Om det så er at flytte VM eller at lade Mads P. køre sæsonen færdig i trøjen, og så lade en ny verdensmester køre i trøjen i de løb, som følger efter VM i den rigtige kalender.
Skrevet af SotD
Et alternativ var jo, at man først tillod den nye verdensmester at køre i sin trøje når denne sæson var slut...
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Det virker som mystisk løsning. Den nye verdensmester må have krav på trøjen uanset. Hvis det er muligt kunne man jo holde VM i Schweiz, men flytte det til november i stedet.
Der vil selvfølgelig være koldere, men vejret i Yorkshire gav jo et godt cykelløb.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Ærgerligt, at Danmark Rundt er blevet aflyst, men det er godt nok heller ikke en nem situation, de har stået i. Hvis man gennemfører det, vil indtægterne givetvis blive lavere end forventet, når Touren ligger samtidig med.

Men når man ikke gør det, risikerer man at slå danske hold ihjel og forringe fremtidsmulighederne. Umiddelbart ville man heller ikke være i direkte konflikt med andre løb i lige de dage. Spørgsmålet er så, om man kunne/skulle have ventet med at tage endelig beslutning.

Heldigvis er man så med i ProSeries, som forhåbentlig sikrer et stærkere udenlandsk felt næste år, hvis det bliver afholdt.

Skrevet af jomic...
Selvfølgelig ville touren trække mange tv seere, men når cykelfeberen raser må folks lyst til at se det selv da også blive pirret. Jeg har egentlig svært ved at følge DCUs argumenter, de er vel ikke rigtigt kommet med andet end "Det er oven i touren".

Det kunne være dejligt med lidt ambitioner, vi har rytterbasen til det.
Skrevet af Aka101
Tjek dem på twitter – de har flere argumenter
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af jomic...
Tja. De kom vel cirka samtidigt som indlægget og der er vel ikke meget at sige til et nej fra myndighederne, andet end hvor meget snor man vil give beslutningen.

Jeg synes dcu skulle have strukket den. Men har ikke indsigt i baggrunden for at man ikke kunne det.
Skrevet af Zola
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Landa
Hyklerisk udsagn fra David Moncoutie.
Stjernerne var dopede, bare ikke mig.
Skrevet af tobi
Han har altid haft det rygte; at han var en af de absolut bedste ryttere, der ikke dopede sig.

Men det må han selvfølgelig ikke udtrykke...
Skrevet af Mr_bum
Det er også det indtryk, jeg har fået af ham. Det var vel også derfor at han aldrig fik stor succes som klassementsrytter. Men når man har kørt for Cofidis, mens pot belge blev serveret flittigt, så kan man selvfølgelig aldrig vide sig sikker.
Skrevet af MrDemus
Da hele Cofidis skandalen rullede, var de hurtige til at angive hinanden. Noget af det første der blev sagt var, at Moncoutie ikke er indblandet. Han var stor tilhænger af naturmedicin og homøopatiske metoder og lign. og ville ikke benytte sig af doping.
Southampton AGF
Skrevet af tobi
Gad vide, hvor mange ryttere, der har et tilsvarende ry?

Jeg har lige læst Thomas Dekkers selvbiografi, og der bliver godt nok ikke lagt fingre imellem. Men én ting var sikker; Laurens Ten Dam havde aldrig gjort noget ulovligt i dopingmæssig henseende (ud over at være vidende til holdkammeraters forbrug). Og han har da alligevel et par top 10-placeringer i Grand Tours.

Dekker var i øvrigt også vild, hvad doping angik, og man får lidt indtrykket af, at han også fyrede den markant mere af end det meste af det øvrige felt i post-Operación Puerto-tiden, sammen med flere andre på Rabobank (læs: Michael Boogerd og Rasmussen) og Bernhard Kohl.
annonce
0