Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Hvis man ikke har lyst til at se styrtet igen (i en anden vinkel), så lad vær at tryk på linket:

https://twitter.com/dociclismo/status/1291053840427618309?s=21

Det endnu mere svinsk ud derfra. Dylan er fuldt bevidst om hvad han har gang.

@SotD

Til dels enig.

Synes dog at det skal have nogle seriøse konsekvenser når man nærmest har gang i et mordforsøg. UCI bliver simpelthen nødt til at statuere et eksempel og prøve at komme det her til livs, inden det koster menneskeliv (og forhåbentlig er det ikke for sent..).

Uanset hvad bliver det ikke sjovt for Dylan at komme tilbage i feltet, bedømt på tweets fra cykelrytterne. De er meget lidt imponeret af ham..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos
@ Sotd

I fodbold giver et brækket ben jo heller ikke flere karantænedage end hvis spilleren løber sig igang igen 5min senere.

Det er nu sket i Belgien, hvor Witsel fik 8 spilledages karantæne, for at brække Wasilewskis ben.

Van Aaert fik kørt sig i stilling, som en af favoritterne til MSR. Han fik spurtet sig til en tredjeplads i Torino i går.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Opus
Van Aert er sgu vild. Man så hvordan han udviklede sig sidste år - indtil styrtet. I år er der så lagt på. Lidt ærgerligt at er selvvalgt trækdyr i TdF, omend det nok skal blive voldsomt der også.

Afslutningen på MSR har været anti-sprinter de seneste år, og med Van Aert og Alaphillipe, så bliver tempoet på Poggio nok igen noget, hvor de tungere drenge får det svært. De har - tilsyneladende - haft det så svært, at de taber til langsommere folk i spurten efterfølgende.
Skrevet af Il_Preferito
I forhold til hvad UCI skal komme til livs, synes jeg nu mere, det er afslutninger af denne type, håbløse arrangørerne og at kravet til målområdesikkerhed åbenbart ikke er større, end at man kan slippe afsted med at bruge tynde og faldefærdige bander - og det lige ved siden af en jernbane og betonklodser.

Hvis man kigger på situationen, hvor Sagan for et par år tilbage sendte Cavendish i banden, tager den jo rent faktisk fra og sørger for, at ryttere ikke kan komme i kamborlage med tilskuere og selvfølgelig også, at han og cykel bliver smidt gennem luften, fordi banderne går i tusind stykker.
Uden i øvrigt at sammenligne hverken spurt eller handlingerne, for jeg synes som sagt, Groenewegens er en regulær svinestreg og også mere end hvad man kan undskylde med "puls 200", "heat of the moment" og alle de floskler).


Og ja, endnu en overbevisende præstation fra Van Aert i går. Han ligner en favorit til MSR, men jeg synes faktisk også, Sagan så rigtig fornuftig ud i spurten. Man kan diskutere om det ikke er en fejl, når han "kun" bliver 4´er, men det lignede en test af kræfterne og konkurrenterne. Spændende om han går til angreb eller forsøger at spille den køligt på Poggio.
Demare så selvfølgelig også rigtig fornuftig ud, men det manglede også bare med det tog og eksekveringen i går.. Der kan FDJ virkelig noget.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg kan ikke forestille mig, at det ikke eksploderer på Poggio. Vi har efterhånden mange, der kan skabe en altødelæggende udvikling der, eksempelvis Sagan, Alaphilippe, Van Aert og van der Poel.

Og vi så sidste år, at hvis bussen kører der, så bliver der ikke massespurt.

I øvrigt må det være første gang siden 2011, at Sagan ikke er topfavorit. Så kunne det være passende, hvis han tog sig sammen og vandt :)

Jeg tjekkede lige, og det er simpelthen Ewan, der er bookmakernes topfavorit. Det har jeg lidt svært ved at følge, da jeg ikke ser en massespurtafgørelse for mig, og han kan ikke gå med i angrebene på Poggio.
Skrevet af repos
Enig, Pref.

Man bør nok stille arrangørerne af Polen Rundt stolen for døren. Det er håbløst, at sikkerheden er så ringe på dette niveau.

Alex Rasmussen er ude i et forsvar af afslutningen, som han mener er en del af cykelløbet. Han har en pointe, men en afsluttende massespurt ned ad en 4-5% bakke er at invitere til drama.
Der må være en grænse af hensyn til rytternes sikkerhed. Man kan selvfølgelig lave en TdF-etape med start på toppen af Glandon med mål nede i Maurienne. Så får man også drama.

Det i går kunne have været undgået med blot et minimum af tankevirksomhed fra arrangerørnes side. Det skrevet, så kører Groenewegen selvfølgelig fuldstændig sindssygt. Jeg kan godt forestille mig hans sæson er forbi.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Det er nu sket i Belgien, hvor Witsel fik 8 spilledages karantæne, for at brække Wasilewskis ben.


Det er korrekt. Men det er et nationalt forbund, og ikke et internationalt, som UCI. DBU kan fjolle rundt på deres egne måder, men UEFA kan/bør selvfølgelig ikke gøre straffe hårdere fordi resultatet af en tackling ender mere uheldigt end andre tilfælde af samme grovhed.

Jeg har set situationen fra alle mulige og umulige vinkler nu, og jeg synes ærligt ikke at jeg kan finde noget der dokumenterer at han bevidst vælger at vælte sin modstander omkuld. Han prøver at bremse ham i at vinde, og gør det absolut unødvendigt risikabelt, men alt det her med mordforsøg og hvad ved jeg er jo direkte håbløst at forholde sig til. Han stikker ikke en kniv ind i lungen på ham, han forsøger at vinde og gør sig skyldig i at risikere modpartens ve og vel - ligesom han i øvrigt gør ved sig selv. Det er helt og aldeles hovedløst, men vi har jo altså set andre håbløse sprintersituationer før. Cavendish vs. Gerrans, Abdoujaparov, Ferrari, Bouhanni og sikkert en del flere som jeg ikke lige husker har bestemt gjort sig skyldig i ligeså farlige situationer.

Som Il_Pref skriver, så giver det mindst ligeså god mening at kigge på arrangørerne, der potentielt kan have to dødsfald/invaliderende situationer på samvittigheden på et års mellemrum. Deres barrierer er jo håbløst sat op, når de kan eksplodere på den måde. Det er jo meningen at rytterne skal ride/glide af på dem så de skader rytterne mindst muligt, og ikke som her det stik modsatte. Placeringen af dem er også kritisable, ligesom ruten i det hele taget er vanvittigt skruet sammen. Den inviterer helt klart til at noget skal gå galt, og endda at når det så sker, også går helt utrolig meget galt. Det er ikke godt nok.
Silkeborg IF
Skrevet af Opus
Uheldet med Lambrecht var vel retfærdigvis intet arrangører kunne have forhindret. Der er farlige vejsider på alle landeveje, i alle løb, og det var ren freak accident at Lambrecht skulle ramme et blottet kloak-betonrør.

Men sikkerheden i går var under al kritik. Barrieren var en joke. Spurt på en nedkørsel er en joke. Man må håbe, der kommer retningslinjer og standarder, der skal følges efter det her. Det er bare fandens ærgerligt, sådan noget altid er på bagkant. En ordentlig barriere a la TdF med Cavendish havde nok minimeret alvorligheden betragteligt, selvom det aldrig er sjovt at ramme asfalt med 80kmt uden andet sikkerhedsudstyr end en hjelm.
Skrevet af repos
Det er korrekt. Men det er et nationalt forbund, og ikke et internationalt, som UCI.

Jeg kom bare med eksempel, Sotd. Der er fortilfæde, hvor skadens omfang inddrages i en karantæne.

Ellers enig i, at arrangørerne bærer et stort ansvar. Måske man bør overveje at skrotte løbet, indtil der kommer styr på sikkerheden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
I forhold til Ewan, er jeg enig og man må gå ud fra, Lotto også kigger en lille smule mod Gilbert og hans jagt på MSR, men CE er meldt i rigtig god form og skulle have forberedt sig meget specifikt på MSR.
Jeg kan se, han er meget populær hos en række af de - normalt meget dygtige - bettere, jeg følger på diverse kanaler, så det driver selvfølgelig også hans odds nedad.

Og jeg kunne faktisk godt unde Sagan at vinde på lørdag. Han vinder efterhånden så tilpas lidt, at han kommer gennem nåleøjet for ryttere, jeg holder af.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Fuck hvor fedt, at han fik en sejr i den trøje!!!

Vildt at slå Ackermann!
Skrevet af jomic...
Bom! Flot af Mads.
Skrevet af Il_Preferito
Det er i orden.

Også noget af et statement at få nikket til at være sidste mand, når Theuns og Stuyven også er med. Fedt lead out-arbejde også.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Så var det alligevel fint nok, at der blev kørt videre i dag. Fedt for Mads P., at presset nok er lettet lidt nu.Skrevet af NickRomano
Føj for helvede....

https://www.bt.dk/cykling/godt-nyt-cykelstjerne-vaekket-af-kunstig-koma

Det kunne være gået endnu værre, men næsten umuligt at sætte sig ind i, at alle knogler i ansigtet er brækket og alle tænder slået ud.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(220915202308)
Rigtig fin cykeldag i dag på Eurosport - heldigvis.

Måske andre har lyst til at byde ind med en top x liste?

Milano - Sanremo siger jeg WvA med Bettiol og Garcia Costa på podiet. Og har Aranburu som joker. Hvis ikke 300 km+ bliver for ham voldsomt dog.

Dumoulin for en gave af Roglic, som så sætter kredit i banken i Frankrig til senere brug i TdF.

Fuglsang kører hjem alene i Polen.
Skrevet af UdAfBusken
San Remo kan jeg simpelthen ikke gennemskue. Jeg kan godt forstå, at Van Aert er manges topfavorit, men det skyldes i mine øjne i højere grad spørgsmålstegn ved de øvrige favoritter, end det skyldes Van Aerts egne kvaliteter. Misforstå mig ikke, han er en fabelagtig cykelrytter og, det bliver vi klogere på i løbet af de næste par måneder, måske verdens stærkeste klassikerrytter lige nu, men jeg synes ikke løbet passer ham ideelt.

Til gengæld er der lidt usikkerhed og Van der Poels form, som ellers tidligere på året var min (og mange andres, sikkert) favorit. Sagan ser stadigvæk ud til ikke at være på toppen og Alaphillippes form er ligeledes vanskelig at gennemskue. Derefter er der et stort felt af dygtige cykelryttere (Trentin, Van Avermaet, Bettiol, Naesen, Kwiatkowski, Nibali osv.), som alle kan lave et topresultat, men hvor alt skal flaske sig, hvis de rent faktisk skal vinde løbet.

Ser man på de tungere sprintere, synes jeg ikke der er nogen der skiller sig nævneværdigt ud, og det kan lige så godt blive den ene som den anden som den tredje.

Min konklusion må være, at jeg i år absolut ingen idé har om, hvem jeg tror kommer til at vinde San Remo.
Skrevet af Il_Preferito
Så du Van Aert i først Strade og dernæst Milano-Torino? Ellers kan du nok finde svaret på hvorfor han er manges favorit, lige der.

Ruten i år er eftersigende lidt hårdere end normalt, bakkerne bør ikke blive et problem for ham og når han er så hurtig, som tilfældet er, kan han vinde fra en relativt stor gruppe.

Jeg synes godt nok, han ser giftig ud i forhold til i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Ja, det gjorde jeg, og derfor skriver jeg også at jeg godt kan forstå, hvorfor mange anser ham som topfavorit, og jeg er egentlig heller ikke uenig. Jeg synes bare umiddelbart ikke at San Remo passer ham vanvittig godt, og jeg tror han får svært ved at vinde løbet, selvom et topresultat selvfølgelig er oplagt.

Strade synes jeg ikke man kan bruge til helt vildt meget ift. dagens løb, da det jo er et af verdens allerhårdeste endagsløb. Selvfølgelig så han skræmmende stærk ud, men samme udskilning kommer der ikke i dag, og han kører nok ikke væk fra alt og alle på poggio, da den trods alt er for let.

I Milano-Torino kørte han en glimrende spurt, hvilket han også gjorde et par gange sidste år i Dauphine og Touren, men jeg er stadig ikke overbevist om at han har farten til at vinde en spurt i en større gruppe i dagens løb. Jeg sidder også stadig med fornemmelsen af, at Van der Poel eksempelvis har lidt mere topfart, selvom han er noget mere utilregnelig.

Skrevet af Tuco
Bliver Tour de Pologne mon vist/streamet live nogen steder eller må man pænt vente til ES2 kl. 19?

Pft
I hate being bipolar, it´s great!
annonce
0