Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Det ville ellers være typisk EF, hvis Martinez smed den væk.

Man bliver snart træt af at se Jumbo vinde, men heldigvis blev de sat på plads i Lombardiet. Kuss er dog også blevet en voldsomt god rytter.

Skrevet af Landa
En noget ukendt samlet vinder. Han har ikke udrettet de store ting, og pludselig står Martinez som samlet vinder. Meget imponerende. Hvor alvorlig er Roglics skade?
Skrevet af Il_Preferito
Jeg vil så sindssygt gerne bashe EF, for jeg kan ikke rigtigt holde dem ud, men at Daniel Martinez skulle være ´noget ukendt´, synes jeg alligevel er at male med en meget bred pensel.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Svarer din vedvarende antipati mod EF ikke lidt til, hvis man havde samme holdning til Jumbo-Visma i dag som til Lotto-Jumbo i 2015?

Jeg synes sgu EF er blevet et fedt hold. Det er fesent, at de kun kører WorldTour-løb her i efteråret, men ellers kan jeg ikke helt se, hvad de gør forkert.
Skrevet af maarkap
@tobi

Holdet er da blevet lidt sjovere og en anelse mere sympatisk, men Jonathan Vaughters er nu en speciel karakter.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mr_bum
Men der var vel ikke mange, der så Martinez som mere end højst en outsider inden løbet. Jeg havde selv større forventninger til Higuita, som desværre blev sat bagud af uheld.

Der er ikke noget overraskende i, at han har nået et så højt niveau, men det er da gået hurtigere, end jeg havde troet. Han er dog sandsynligvis bedre nu i forhold il konkurrenterne, end vi vil se i Touren.
Skrevet af Il_Preferito
Min modvilje mod EF er slet ikke rationel og har primært rod i, at jeg synes Vaughters er et tågehorn og at de har så travlt med hele tiden at være det lidt ´skæve´ indslag, hvor der køres gravel, marathondistancer i obskure amerikanske cykeldiscipliner og sikkert også vandcykel.
Derudover har de gennem tiderne haft nogle af de ryttere, jeg holder allermindst af: Ryder Hesjedal, Dan Martin, David Millar og Nathan Haas. Igen er der intet andet bag end at de bare generer mig.

Når det så er sagt, så er de spændende lige nu og jeg er blødt en lille smule op efter Cort og især Matti er på holdet.

I forhold til Martinez, var han selvfølgelig ikke favorit til den samlede sejr, man han kommer jo også til den ved et mindre tilfælde og det kan ikke overraske, han er med fremme i så bjergrigt et løb.
Min protest gik så også primært på, at han skulle være ukendt, for det synes jeg egentligt ikke er tilfældet.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Pref@
Af ren nysgerrighed. Hvad er det du har imod Martin og Hesjedal?
Skrevet af Il_Preferito
Som skrevet, så er der intet markant bag.

Hesjedals Giro-sejr husker jeg som rigtig grim og det ærgrer mig den dag i dag, at Purito ikke vandt. Derudover er han en af de cykelryttere, der åbenbart blev bedre efter, han stoppede med at dope sig og kom til den frelste Slipstream-organisation.

Dan Martin er bare utrolig grim på en cykel.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Pref@

Ok tænker du må ærge dig over mange ryttere, vedr Hesjedal begrundelsen!

D Martin er vel generelt ik den kønneste....men kan det ik være lige meget?

Pozzovivo syntes jeg ser umanerlig weird ud på en cykel, men mere end kuriøst, finder jeg det heller ikke.
Skrevet af Mr_bum
Måske er hans stil ikke så køn, men Martin er da i det mindste ikke bange for at satse butikken, selvom han sjældent får så meget ud af det. I mine øjne er det ærgerligt for ham og løbet, hvis han ikke bliver klar til årets Tour.
Skrevet af Il_Preferito
Nej, Travel, det kan ikke være ligemeget. For mig.
Der er som sagt intet rationelt bag det, men det er selvfølgelig smukt, du gerne vil gøre tilhørsforhold universelt.

Kan du lide alle cykelryttere og hold? Og hvis ikke, hvad ligger der så til grund for dem, du ikke kan lide? Jeg tænker, dine begrundelser er ligeså fjollede og/eller trivielle. Det er det, der er det smukke ved subjektive holdninger.

Edit. Og nej, jeg synes i øvrigt ikke at så mange ryttere passer på beskrivelsen om Hesjedal. Kan du lide smide lidt i puljen, så vi kan sammenligne?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Pref@

Lad nu være med at ramme det røde felt, blot fordi man prikker lidt til dig:).

Du har ofte, parti og antipati for div ryttere, så tænkte blot hvad mon disse kunne irritere dig med?

Selvfølgelig har jeg ryttere jeg bryder mig mindre. Klart det har alle.

Ift Hesjedal. Du nævner din åbenbare favorit rodriguez og en grim sejr. Det har jeg lidt svært ved fuldstændig at tolke på. Hvis det er doping relateret, så kan man jo vælge og vrage..

Edit: Bardet finder jeg usympatisk og arrogant.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er så langt fra et rødt felt, som man næsten kan være, tror jeg. Jeg forstår bare ikke helt dit ærinde i at udspørge om subjektive holdninger, for så at slå dem hen.
Det er lidt præmissen, at subjektive holdninger ofte er fuldstændig fjollede, når de handler om hvem og hvad man kan og ikke kan lide.

Jeg har aldrig været specielt stor fan af Purito Rodriquez, men jeg går ud fra, du indledningsvis sigtede til dopingargumentet og derfor spørger jeg om flere tilfælde, der er magen til Hesjedal. Når nu du tænkte, jeg jo måtte ærgre mig over rigtig mange.

Jeg tror i øvrigt, du er den første i hele verden, jeg har set skrive noget negativt om Bardets personlighed. Han har ry for at være en fucking engel på den front, så det er lidt fascinerende. Er det fordi, han er fransk? Eller ikke så god mere?

Edit. Jeg elsker ham i øvrigt. Fordi han aldrig vinder og det er smukt på sin egen triste facon.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Det var godt du var i zen, det er jeg glad for:).

Jeg slår det ikke hen, tænkte hvorfor de 2?

Subjektive holdninger er netop ikke fjollede, dog kan de være det for andre, hvis de subjektive argumenter netop er...fjollede...

Jeg husker ikke Hesjedal sagen/erne i detaljer, men hvis doping er hovedtemaet, behøver jeg vist ikke grave eksempler frem for dig.

Har aldrig brudt mig om ham, syntes han agerer fornærmet ved det mindste. Har intet mod franskmænd og det kunne ikke bekymre mig mindre hvilke resultater har får. Men fedt hvis jeg er den eneste..gør mig næsten lidt stolt....:)

Er det i øvrigt Bardet du elsker, der til sidst? Sorry så!

Skrevet af SotD
Martinez er da forholdsvis ukendt blandt folk der ikke følger cykelsporten i tykt og tyndt.

Han har haft nogle ret imponerende resultater her og der, men vel ikke noget der har fået øjnene rettet imod ham for folk der ser cykelsport sporadisk. En 3. plads i Californien og et par 7-15 pladser i ugelange WT løb er hvad det er blevet til, og det er der immervæk en del ryttere der har præsteret. Hans mest iøjnefaldende resultat er vel (indtil denne sejr) hans etapesejr i Paris-Nice sidste sæson.

Jeg forstår absolut betegnelsen "ukendt" omend det selvfølgelig strider imod ens egne holdninger når man kender snart enhver rytter på de professionelle hold.

Skulle jeg spørge en relativt cykelkyndig om han ville navngive de 50-100 ryttere han først kom i tanke om, kan jeg have mine tvivl om hvorvidt Daniel Felipe Martinez ville finde vej dertil.

Og havde det ikke været fordi Roglic udgik, så havde han jo heller ikke endnu haft et rigtigt topresultat til sit navn.

At han er et stort talent, som vi helt sikkert får at se i diverse top 5 fremover er åbenlyst for os der følger sporten, men jeg tror bestemt at mange der læser overskrifter og følger de store løb tænker "hvem?".

Nå, det er sådan set også ligegyldigt. Bare mit take på "diskussionen".

Det har været en hård tid med nogle latterligt grimme styrt rundt omkring. Det kan meget vel præge resten af sæsonen også - for en ting er de her håbløse håndteringer, men vi har jo også nogle ryttere der er ekstraordinært risikovillige fordi sæsonen er så komprimeret som den er. Der er ikke rigtigt plads til at ramme forbi sin formkurve, eller at den er for kort. Jeg håber ikke jeg har ret, men jeg frygter det bliver en rigtig grim sæson...
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
For kontekst, så er doping ikke grunden til, jeg ikke bryder mig om Ryder Hesjedal. Det er mange år siden, jeg accepterede, at doping hænger uløseligt sammen med cykelsport (og al anden sport, i øvrigt).

Mit problem med Hesjedal er som sagt, at han vil have mig til at tro på, han blev en bedre cykelrytter af at stoppe med at tage doping. I 2003, som er de spæde år af hans karriere og er mens han stadig kører MTB, får han instruktion i hvordan man doper sig af selveste Michael Rasmussen. Men det foregår selvfølgelig kun det ene år, fordi han heldigvis indser hvor forfærdeligt det er - og i øvrigt at han jo desværre kørte langsommere, mens han dopede sig - og dernæst fortsætter sin udvikling som meget solid etapeløbsrytter og senere Grand Tour-vinder.

Jeg har det stramt med ryttere, der tror at du, jeg og alle andre er dumme. Ikke at de doper sig som sådan, selvom en ren sport selvfølgelig 100% ville være at foretrække, når man tænker på de konsekvenser, dopingmisbrug kan have.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
I love it, Pref!

Dine stærke antipatier af forskellige, til tider personlige, årsager er jeg glaj ved. Fordi jeg har det på samme måde.

Vedr. Hejsedal, så er Jørgens kommentar om at han ligner “en klodset hest” også fin.

De stærke holdninger kan dog også være grund til stor morskab.

Bedste eksempel er Horners vanvittige seje i Spanien Rundt for nogle år siden. Der var du godt oppe at køre. Horner var den rigtige og ikkedopede vinder det år i en alder af 53 år.

Ps. Bardet er en so
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(421605202909)
Er der nogen der kender til et hyggeligt sted i kbh, som viser touren i år? Evt. Hvor man også kan få sig en øl og måske lidt frokost?
Skrevet af repos , moderator
Det med uheldene for tiden er en interessant diskussion. Opløbet i Katowice er en joke, og burde aldrig have været kørt.

Men styrt på nedkørsler er en anden snak. Hvis man vil have bjerge med i løbene, så skal man jo også ned af dem igen. Bjergvejene er jo typisk snørklede og på halvdårlig asfalt. Det er vanskeligt at klandre arrangørerne alt for meget i den henseende. Man kan selvfølgelig sløjfe de værste nedkørsler og droppe de dertilhørende opkørsler.

Spørgsmålet er om, der er en tendens til, at rytterne tager flere chancer og kører hurtige nedad? Jeg har ikke undersøgt det, men rytterne bærer selv et ansvar.
Man kan være god til at køre op, men knapt så god til at køre ned. Rytterne skal jo selv vurdere deres kompetencer på de enkelte områder, og arrangørerne har næppe ressourcer til at dække alle potentielt farlige steder af. Evenepoels styrt, hvor frygteligt det end var, ligner jo en decideret kørefejl, hvor han skærer svinget forkert.
Styrtene i Dauphine har jeg ikke set, men det virker lidt som om, man er tilbage til søstrene Schleck, der gerne ville have nedkørslerne mod mål sløjfet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0