Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Fuglsang har nok lettet på gassen efter Lombardiet for at kunne holde til Giroen. Han var i udbrud på næstsidste etape, men nåede så desværre ikke op til vdP, inden han blev hentet. Nu fik jeg ikke set etapen, men jf. Emil Axelgaards liveopdatering, så havde han muligvis et eller andet problem, der kostede lidt tid på en nedkørsel.

Det er meget muligt, at det ikke var noget som helst, men tidsforskellen til de førende steg umiddelbart på det tidspunkt, men dem kan man jo ikke altid stole på.

Det var dog lidt mærkeligt, at han og Vlasov ikke rigtig hjalp hinanden i løbet, for ellers kunne en af dem nok være endt på podiet. Men man forstår jo ikke altid Astana-taktik.

Jeg tror klart, han vil være stærkere til VM. Om det er en fordel at have kørt Tour inden, får vi så at se.

Skrevet af Il_Preferito
Fuglsang skulle intet i Tirreno ud over at hjælpe Vlasov.

Og VM vinder Van Aert jo altså.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Ja, jeg har også van Aert i min top 3 :) - Men jeg tror Kwiatko vinder.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Jeg har fidus til Michael Woods. Eneste problem er måske, at der er 10 km. fra sidste top.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Kwiatek og Majka kan i hvert fald blive en farlig duo.
Woods ser skarp ud, men han har jo ikke noget hold, omend det ikke stoppede ham i Innsbruck.

Jeg kunne godt unde Nibali at vinde, men det bliver nok for svært. Lidt trist, at italienerne ikke rigtigt har andre kort.

Skrevet af repos , moderator
De har da Moscon, men han har ikke kørt løb i en måned snart.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Moscon skal under alle omstændigheder ramme sit top-niveau for at vinde, og det er muligvis ikke engang nok. Brambilla og Masnada må være de næste i rækken, men igen er ruten nok for hård.

Skrevet af SotD
De har et fint wildcard i Damiano Caruso, som virker meget velkørende. Han vinder næppe, men han kunne godt gå i top 5 på sådan en rute, hvis han får friheden til at køre.

De Marchi virker desværre helt fraværende, ellers havde han været vældig sjov at følge på sådan en rute.

Men skal det endelig være så skal det nok være Ciccone, som jo er en rigtig "væddeløber" som Rolf ville have sagt. En Ulissi på sine bedste dage kunne også gøre sig gældende.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Riis´ NTT-tropper er fraværende i udbruddet. Sikke et tyndt hold, og Valgren er der slet ikke dette års TdF. Jeg har ingen anelse om, hvad der foregår på holdet, men de gør i hvert fald gode ryttere dårlige.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af maarkap
Riis´ NTT-tropper er fraværende i udbruddet. Sikke et tyndt hold, og Valgren er der slet ikke dette års TdF. Jeg har ingen anelse om, hvad der foregår på holdet, men de gør i hvert fald gode ryttere dårlige.


Det er jo efterhånden en kæmpe joke.

Jeg kan slet ikke se hvorfor folk skulle have lyst til at forlænge med det hold. Der er jo tydeligvis et eller andet galt.

Er Valgren virkelig ikke mere ambitiøs end at han tager til takke med, bare at være med?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos , moderator
Valgren har det efter sigende rigtig godt på holdet, så det er det tilsyneladende ligemeget at pisse de bedste år af karrieren væk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Hvad med Valverde ift VM? Han har set bedre og bedre ud i løbet af touren.
YNWA
Skrevet af SotD
Apropos Ulissi, så har han lige vundet første etape af Luxembourg Rundt. Ikke at det gør ham til en VM-favorit, men formen er i hvert fald OK.

Valverde skal aldrig afskrives, men i forhold til tidligere, så vinder han jo ikke rigtigt løb længere. Medaljer er bestemt muligt, men sejr tror jeg ikke rigtigt på.

Vedr. NTT så synes jeg da i dén grad at pilen peger den rigtige vej. Holdet kom primært med forhåbninger om sejre til Nizzolo, og han udgik jo desværre efter faktisk at have kørt RIGTIG godt i denne sæson.

Helt generelt er det blevet lidt en sandhed at NTT gør gode ryttere dårlige - det var rigtigt nok da holdet hed Dimension Data, men hvor er det lige I mener at holdet er nævneværdigt ringere end så mange andre WT hold lige pt?

Navnemæssigt er holdet vel ikke super stærkt. Boasson Hagen, Victor Campenaerts, Michael Gogl, Roman Kreuziger, Louis Meintjes, Giacomo Nizzolo og Michael Valgren hører til i puljen gode ryttere. Derudover er der nogle gamle travheste som Gasparotto (38) og Domenico Pozzovivo (37). Og så er der fyld/talenter for resten.

Boasson Hagen er blevet en skygge af sig selv. Ikke desto mindre var han ret tæt på en etapesejr på 7. etape.

Victor Campenaerts præsterer vel rundt regnet på det niveau han leverede på sidste sæson for Lotto. Han er blandt favoritterne til VM enkeltstart, og han blev nr. 2 i går i Tirreno.

Michael Gogl blev nr. 9 i Strade Bianche hvilket vel svarer meget godt til hans niveau, men generelt har det været skuffende.

Roman Kreuziger er totalt fraværende, men hvis vi ser bort fra hans meget gode ardenneruge i 2018 så har han jo ikke leveret en skid siden 2015-16 (med ganske få undtagelser) og han har da også kørt for andre hold siden da. Han er nok bare nået til enden - han slog jo også igennem i en meget ung alder.

Michael Valgren har på alle måder skuffet siden sit skifte.

Af regulære skuffelser er der vel "kun" Valgren, Boasson Hagen og Meintjes. Det er selvfølgelig også for meget, når det er de stærke ryttere på holdet, men jeg synes folk er lidt forblændet af sidste sæson. I denne sæson har det på ingen måder været så katastrofalt.

Det er vel meget meget få af de ryttere der er på kontrakt på NTT der bare lige kan skifte hold og så levere langt bedre. Den primære årsag til, at de ikke leverer resultater er i min optik at det er ret ringe/middelmådige ryttere.

Holdet startede sæsonen ud med at Nizzolo tog en etapesejr i Down Under
Silkeborg IF
Skrevet af medc
Bernal sat sammen med Bennett. Det er alligevel lidt specielt. Giver dog god mening.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af stik i rend dreng
Det værste er næsten at Cosnefroy får endnu en dag i den prikkede :D
Skrevet af repos , moderator
Fantastisk kørt af Kamna. Helt rigtige tidspunkt at stikke på.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Kämna er godt nok stærk. Hvis han sadler om og går efter prikker, så får han en vanvittig Tour. Den er satme billigt til salg!

Daniel Felipe Martinez er mit åbenlyse bud i morgen. Bernal selvfølgelig også, men spørgsmålet er om han er så detroniseret at det ikke bliver godt.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Problemet er bare, at der er dobbelt point på stregen i morgen, og dem får han næppe.

Jeg synes, konkurrencen er lavet for dårligt. Jeg vil hellere se Cosnefroy/Charteau-typen, der kæmper for trøjen i tre uger, vinde den end Roglic/Pogacar/Froome/Quintana, som ikke har haft den i tankerne før til allersidst.

1 point på kategori fire-stigninger er lidt en joke. Så kan jeg bedre lide reglerne i Giroen og Vueltaen.

Skrevet af SotD
Problemet er jo ikke måden det er strikket sammen på, men at det er håbløse ryttere der har sat sig for at vinde trøjen. Det er jo først her to uger inde i løbet af nogle bare nogenlunde gode ryttere er begyndt at jagte den.

Havde Rolland gået helhjertet efter den fra start kunne han sikkert have vundet den sikkert, men det gjorde han jo ikke. Udover klassementrytterne er de kvalitetsryttere der ligger i top 10 i konkurrencen jo havnet der pga. etapesejr-forsøg. Marc Hirschi og Lennard Kämna kunne jo have haft på den anden side af 60 point nu hvis det primært var bjergkonkurrencen de gik efter.

Og ellers er det Cosnefroy, Peters, Pacher, Skujins og Gogl der primært er gået efter den. Med al respekt for dem, så er det altså ikke "bjergtrøje"-ryttere.

Det havde i dén grad klædt konkurrencen om ryttere som Barguil, Felipe Martinez, Lutsenko, Caruso, Bilbao, Chaves, Alaphilippe el. lign. var gået efter trøjen forholdsvis tidligt.

Sidste år sadlede Bardet jo om efter at have tabt klassementet og vandt konkurrencen, året før var det Alaphilippe osv.

Konkurrencen er ikke lavet for at tilgodese klassementrytterne, og det er da også yderst sjældent at en af disse vinder den. Sidst det skete var i 2015 hvor Froome vandt den.

Som kæmpe Virenque-fan irriterer det mig grænseløst at trøjen ikke bliver jagtet som i "gamle dage".

De helt lave point er jo netop for, at skelne imellem den reelle kamp for trøjen, og så den der "hyggekamp" hvor nogle lidt mindre ryttere kan have en indædt kamp om trøjen i den første uge.

Jeg synes ofte at man i Vuelta og Giro ser trøjen være afgjort efter første uge.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Nå, Cort har fået corona, så VM hænger nok i en tynd tråd.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0