Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Jeg tror efterhånden næsten, at der er større chance for, at Greg Henderson vinder ;)

Jeg ville elske at se GVA føje den til CV´et, men efter sidste år har jeg lidt mistet troen på ham.

Skrevet af tobi
Han har jo vundet den virtuelle Flandern i år, det må da være nok ;)
Skrevet af Il_Preferito
I er trælse.

Lad os nu i fællesskab tro lidt på det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Jeg tror, det bliver en anden hollænder, der vinder ;)
Skrevet af tobi
Langeveld er et frækt bud ;)

Men hvis Van Aert stadig er i form om en måned (og det er jeg trods alt lidt i tvivl om, hvis der bare skal være lidt rimelighed til), så kan ham og van der Poel jo få nogle vanvittige dueller.

Men prøv lige at tænke over Van Aert. Hvis han kan holde sig i sin nuværende form, er der altså en chance for, at han vinder tre monumenter og et verdensmesterskab i samme år. Og Strade Bianche. Og med en nogenlunde passabel Tour-præstation undervejs. Det er det rene vanvid med ham.

Jeg synes, vi har været udsat for mange ubegribelige præstationer på det seneste (van der Poels klassikere sidste forår, Evenepoels generelle niveau, kulminerende med præstationerne post-corona, Pogacars Grand Tours, Hirschis præstationer i Touren), men Van Aert må da næsten tage prisen. Hvis han vinder i morgen, så ved jeg sgu snart ikke, altså.
Skrevet af SotD
Det virkede ret åbenlyst at Sprinterne ville fucke det op for hinanden, men er du sindssyg hvor er han skarp Søren Kragh! Noget af et gennembrud på den helt store scene han leverer. Og han var jo ikke just amatør inden da.

Spændende om han kan lave et topresultat i Flandern!
Silkeborg IF
Skrevet af Zenin
Nu skal vi heller ikke glemme at Søren Kragh kørte et fantastisk tour de france i 2018, dengang dog i en mere fastlåst rolle.

Det bliver sgu spændende imorgen. Der er vel 4 kandidater, som kan vinde. Bookmakerne næststørste favorit er Wout Van Aert, men kan han virkelig køre så stærkt på en bjergenkeltstart? Er spændt på at se hvad Dumoulin kan. Håber han tager den.
Skrevet af Landa
Jeg kan kun se Roglic som vinder.
Skrevet af repos
Pogacar slog Roglic ved de slovenske mesterskabet i enkeltstart. Mig bekendt inkluderede den også en solid stigning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Ifølge Emil Axelgaard skyldtes det primært, at Roglic ikke skiftede cykel. Derudover var den halvt så lang og gik det opad hele vejen, hvorimod der i dag er et længere fladt stykke, som tilgodeser Roglic.

Men det bliver spændende at se, om der kommer forskydninger i klassementet, og om Carapaz kan sikre bjergtrøjen. Det bliver umiddelbart svært for Porte at hente 1:40 på Lopez, men dog ikke helt umuligt, hvis det virkeligt spiller for ham.


Skrevet af medc
Pissede det ikke også ned på den slovenske enkeltstart? Har muligvis også noget at sige.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Mr_bum
Jo vejret var ringe. I dag skulle det heldigvis ikke blive et problem.
Skrevet af tobi
López kørte lige op med folk som Schachmann og Kwiatkowski på en helt flad enkeltstart i Algarve, så jeg tænker, det bliver jævnt svært for Porte bare at slå López, og helt umuligt at hente den tid, han behøver.
Skrevet af UdAfBusken
Det føles lidt absurd at kalde Van Aert en af topfavoritterne på en enkeltstart, der slutter op ad Planche des Belles Filles, men ruten taget i betragtning er det måske ikke så langt ud alligevel. Da Aru vandt på stigningen i 2017 gjorde han det i tiden 16:20 (jeg kunne ikke finde tiderne fra sidst de var deroppe), så hvis man tager forbehold for de indledende mere eller mindre flade 30 km, tager det vel, rundt regnet, 20 minutters tid at klatre de sidste 6 km. Derimod skal rytterne vel bruge et sted mellem 35 og 40 minutter på at gennemføre den flade del af ruten, så her bør Van Aert kunne opbygge et solidt forspring til de fleste.

Jeg ser ham stadigvæk ikke slå Roglic. Dumoulin, hvis han er fint kørende (hvilket jeg dog godt kan være i tvivl om), bør også være for god, Porte bør være bedre stillet også, og Pogacar er lidt et wildcard, men ellers ser jeg det lidt som en 50/50 mellem Van Aert og de øvrige klatrere.
Skrevet af Mr_bum
En enlig svale gør ingen sommer, men jeg tror da også, at afstanden er for stor. Når Porte så heller ikke er den mest stabile herre, så kan det da også godt ende med, at Lopez øger sit forspring i stedet.


Skrevet af Mr_bum
Kron har spurtbesejret Ulissi i Luxembourg. Der er godt nok krummer i ham.

https://twitter.com/skodatour/status/1307292232244957185
Skrevet af medc
Apropos Tour of Luxembourg. Det sejler rundt i løbet. Forståeligt at rytterne demonstrerede forleden.

https://www.bt.dk/cykling/vanvittige-scener-lastbil-foraarsager-styrt-i-udskaeldt-cykelloeb
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af repos
Det er godt nok tæt. Under 20 sekunders forskel.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af AHUJ
Det er jo vanvittigt cykelløb.
YNWA
Skrevet af Mr_bum
Av, Roglic.
annonce
0