Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Fuglsang fik hul, fordi han var den næststærkeste, efter de andre kom i syre i forsøget på at følge Alaphilippe. Man lader ham ikke køre på det vigtigste tidspunkt i løbet, bare fordi man ikke har fokus på ham.


Skrevet af repos
@ Forhammer

Fuglsang misser ikke at gå med Alaphilippe. Han kunne ikke. Det er en væsentlig forskel. Som Dumoulin beskrev det; "honest race".
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Travel100
Alap var stærkest kan jeg se, men stadig ærgerligt at Fugl ikke sad i røven på ham. Så havde han fulgt ham, men selvfølgelig havde Alap taget den på stregen alligevel.
Skrevet af Travel100
Repos

Han sidder jo for langt fra ham, ikke noget med at han ikke kunne. Så er det en vurdering om han sidder forkert eller ikke kan være med. Jeg vil mene han sidder forkert.
Skrevet af Mr_bum
Min tanke er, at han havde fået et lidt større hul til Kwiatkowski over toppen, hvis han altså ikke var gået i syre som de andre, men stadig ikke kunne have hentet Alaphilippe på et stykke, der passer JA bedre.


Skrevet af Kaffe
Det må altså være fedt at være så klog.
Niddets arkivar
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Utroligt hvordan I kan sidde at bitche over den afslutning om hvem der skulle have gjort hvad!
Fed afslutning, med en helt utrolig fortjent vinder som var stærkest på dagen.
Skrevet af repos
@ Travel

Ja, det var da ærgerligt, Fuglsang ikke sad på Alaphilippes hjul. Men det var da ikke, fordi han var uopmærksom eller sad forkert.
Alaphilippes punch er enestående, og med 250 km i benene, så kunne de andre ikke svare uanset, om de have limet sig til hjulet på ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Hvis man ikke kunne lide Voeckler, har man elendig smag, og ens mening tæller ikke. Faktum.

Allans krukkeri er jo bare med til at gøre ham endnu federe. Faktum igen.

Hvis man holder med Frankrig, når der bliver kørt cykelløb, er man enten franskmand eller har drukket af natpotten. Faktum.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af Travel100
Repos

Ikke ærgerligt, jo for Jacob, men fjollet at han ikke var mere obs og dermed sad længere fremme. Han var jo den næst stærkeste, hvilket han viste ved at rykke fra de øvrige. Han burde have siddet tættere på Alap.

Men fint for Alap, en af denne tids største.
Skrevet af Il_Preferito
En germanofil, der kritiserer, man holder med Alaphilippe.

Den er alligevel vild.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af qanatoli
Jeg kan altså ikke se at nogen af de andre begår fejl, da JA rykker. Han er stærkest, og kører væk. Fuglsang er næstbedst og kommer næsten væk. Og så går der taktik i den, men det kan man ikke klandre nogen for (måske Van Aert, der alt andet lige havde mest at vinde ved en samling).

A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af SotD
Jeg er mere imponeret af Valgren end skuffet over afslutningen - som i øvrigt var lige efter bogen, når den stærkeste mand rent faktisk også er en der tør angribe - og det gør Alaphilippe i dén grad.

Det eneste ærgerlige (men det har jo ikke noget med løbet at gøre) er, at Alaphilippe skal køre i VM trikoten resten af sæsonen, når nu vi havde en dansk verdensmester som burde have kørt sine brostensklassikere.

Men Alaphilippe i regnbue i ardennerne? Det er sgu da perfekt.

Mest skuffende er det vel egentlig med slovenerne, som foregreb situationen i mine øjne. Med to SÅ stærke ryttere skulle de have holdt sammen på det, og kørt kontra på hinanden en gang eller to i finalen. Men OK, Pogacar har nok vurderet at han ikke havde benene og satte så alt på ét brædt. Fair nok.

Største irritationsmoment er for mig, at Caruso aldrig for alvor bliver sat fri i de store løb, selvom han ganske ofte er stærkeste mand på sit hold. Han kunne potentielt godt have lavet et stort nummer og ender nr. 10 i dag. Nu er jeg også svært begejstret for ham, så jeg ser nok nogle ting der ikke eksisterer :)
Silkeborg IF
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Jeg er skam også frankofil, om man vil - bare ikke, når vi kører cykelløb. De er simpelthen for ulirens og belastende at se og høre på. I øvrigt skrev jeg vist også, at jeg i meget lang tid har haft meget svært ved at holde med nogen som helst cykelrytter fra Tyskland.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af Il_Preferito
Men tyskere generelt og så vil du kloge dig på ulirens? Omvendt land.

Alaphilippe er da i øvrigt en gigantisk stilist, så ham er der da intet ulirens over. Jeg synes heller ikke, de andre nuværende profiler fra Frankrig er specielt ulirens, men måske overser jeg bare noget.

Derudover har Frankrig altså fostret ham, der jo mere eller mindre definitionen på lirens i cykelsporten.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Alene den trikot, de kører i. Den spiller bare ikke. Den er ikke flot. Men det er dog ikke Alaphillippes skyld. Italien opererer eksempelvis med et tilsvarende farvetema og et flag, der ligner (undskyld til begge nationer). Deres trikot er jo anderledes flot designet.

Alaphillippe kørte i gult i Touren (som alle nok ved). Selv i gult i Touren så det simpelthen håbløst ud. BLÅ tape over ørerne og nogle briller, der mest af alt lignede et Velux-design. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg ellers skal sige til det her billede (og for at foregribe et bestemt modsvar, så ved jeg godt, at han faktisk var super super flot, da han kørte enkeltstart i gult):
https://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2019/07/GettyImages-1164356721.jpg

Hans sejrs-interviews er også ulirens. Der går jo ikke 4 sekunder efter en sejr, så står han der og græder. Og man må godt græde og vise følelser, men det bliver bare så dramatisk og seriøst med ham. Så er jeg mere til indebrændte typer som Cavendish eller vores egen Søren Kragh.

Jeg har i øvrigt intetsteds sagt noget om tyskere generelt og lirens. Den, ved jeg ikke lige, hvor kom fra?
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af tobi
Jeg håber, du finder dine nøgler, så du kan finde ud, og vi kan slippe for at høre på argumenter som at "hans tøj er grimt".
Skrevet af Mr_bum
Nej, for man har jo aldrig set Cavendish græde eller noget.
Skrevet af Forhammeren
Vor herre bevares da at en froggy som Alap bliver emotionel og mindes sin nyligt afdøde far når han vinder en stor sejr.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Jeg håber, du finder dine nøgler, så du kan finde ud

Skal jeg skride, eller hvad vil du gerne sige til mig?
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
annonce
0