Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Glimrende. Lad os håbe, Yates gerne vil ud og slås en lille smule så - selvom de har meldt ud, de kører den defensivt, som ved hans Vuelta-sejr.

Hvis de vil køre til, kan det forhåbentligt åbne Ineos lidt op. Jeg magter ikke lige, hvis de bare cruiser den hjem med enkeltstarterne i baghånden.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Hvis Fuglsang går ned i morgen, kan han heldigvis hurtigt flytte fokus mod etapesejre. Det kunne være fedt at se ham køre Giroen Sella style.

Skrevet af tobi
Det kunne da overhovedet ikke være fedt. Han skal sgu ikke gå ned! Det her er chancEN.
Skrevet af repos
Også vildt med Honoré i Giroen. Jeg ved dog ikke helt, hvorfor han skulle ligne en vinder med 200 meter igen, når man tænker på, at det er Sagan og Ulissi, han sidder med...

Jeg lod mig måske også rive med, men Ulissi havde fronten, og Sagan brugte mange kræfter på at lukke hullet. Lige da Honoré accelererede, så det ud som om, han slog et stort hul.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Travel100
Hvor er det ærgerligt og synd for GT i giroen..!
Skrevet af SuckMe
G. Thomas vinder ikke giro´en i år. Han styrtede i den neutrale zone, og har slået sig. Han hænger med 45 sek. og de er lige begyndt opstigningen på Etna.
Det kan blive en klapser af de store.
Skrevet af Mr_bum
Og Yates er også væk nu. Fuglsangs situation er noget bedre nu end inden etapen, men det gælder selvfølgelig også for de andre.


Skrevet af Aka101
Gode ben hos Fuglsang
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Il_Preferito
Solid præstation fra Fuglsang i dag. Ligner den stærkeste i favoritgruppen og med lidt mere risiko, kunne han måske have rystet Nibali yderligere.

Nu er Geraint Thomas i hvert fald helt begravet (og udgår vel inden etapen i morgen) og det er også en rimelig alvorlig ridse i lakken, Yates har fået.

Lad os håbe, Fuglsang kan holde ved over 3 uger og et hold som Bora fortsat vil være med til at flå feltet fra hinanden på bjergetaper som i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Ja, Fuglsang ser stærk ud. Han manglede Vlasov, så han selv kunne have kørt kontra, da Kelderman gjorde det (men det havde nok været sværere for ham at få lov af Nibali). Pozzovivo var livlig.


Skrevet af SuckMe
Hvis Fuglsang undgår uheld vinder han løbet. Han er klart den stærkeste.
Skrevet af tobi
Latterligt skrevet. Har du set Kruijswijk og Nibali i tredje uge af en Grand Tour?

Men det var ellers en voldsom udvikling på løbet, vi fik i dag.

Hvor er jeg glad for at se Pozzovivo tilbage på så højt niveau. Det havde jeg ikke kunnet forestille mig.
Skrevet af SotD
Jeg vil nu også sige, at Fuglsang har en del historik imod sig, som han først skal modbevise.

Han er selvsagt blevet en væsentligt bedre rytter over de seneste år, men han er altså oppe imod nogle som har præsteret på et højere niveau i Grand Tours - også selvom der blev leveret nogle grimme overraskelser i dag. (igen).

Jeg smed lidt mønt på Kelderman på podiet inden løbet. Så han må gerne levere noget tosset godt.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Wilco Vælterman. Der kan man da virkelig tale om en, der har historik imod sig.

Og ja, det er nok lige tidligt nok at afskrive især Nibali. Når vi rammer anden hviledag plejer der jo at ske store ting i resten af løbet, så ham ville jeg nok også foretrække at få læsset i flere omgange, hvis jeg var Jakob Fuglsang.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Wilco Vælterman. Der kan man da virkelig tale om en, der har historik imod sig.


Jep, men han gav også noget mere end Jakob :D
Silkeborg IF
Skrevet af Unicef
Steven Kruijswijk er vel faroritten nu, hvor Thomas nærmest er ude af billedet? men fuglsang har en stor chance, og vel hans største chance for at vinde en af de store tours?
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Opus
Det er vel tæt på dødt løb mellem Fuglsang, Kruijswijk og Nibali. Kelderman er så lige på et enkelt trappetrin under. Nibali plejer at være snu, når tingene begynder at flaske sig.
Skrevet af SuckMe
@tobis(skidtfisk) Du kommer til at æde dine ord. Hvis du ikke kunne se at Jakob er den stærkeste af favoritterne har du ingen forstand på cykelløb. Nibali er ´over the top´ og Steven K elsker sekundære placeringer.
Skrevet af Mr_bum
Skarp analyse, SuckMe.

Nibali er ´over the top´


Husk på, at Sly endte med at vinde til sidst.


Skrevet af UdAfBusken
Hvad hjælper det at være den stærkeste, hvis ikke man kan tage tid på konkurrenterne? Nibali er i en anden liga som klassementsrytter, er ofte en langsom starter og må formodes kun at blive bedre, som dagene går. Samme historik har Fuglsang jo ikke lige frem.

Kruijswijk kører sit første løb siden han styrtede og udgik i Dauphine (eller var det i l´Ain? Det kan jeg ikke lige huske), og er derfor naturligt nok et lidt andet sted på formkurven end danskeren, men alligevel taber han kun en håndfuld sekunder. Også han har før vist at have en kæmpestor motor over tre uger, så Fuglsang skal ud og vinde tid på ham så hurtigt som muligt, hvis han skal slå ham.

Det sagt var det selvfølgelig positivt at se Fuglsang være den stærkeste, men af de fire-fem forreste ryttere, har han vel de ringeste resultater, når det kommer til grand tours.
annonce
0