Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af anders.hede
Nå så kom det frem hvorfor Rolf har været fraværende.
Alkoholiker og skilsmisse :-(
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Hans vom er godt nok også vokset de sidste par år!
Håber han kommer helskindet ud på den anden side.
Skrevet af CLkommerhjem
Rolf er vanvittig dygtig på tv. Indlevende og meget vidende. Jeg ved ikke meget om cykling men for pokker hvor videreformidler han mange gode oplysninger en ikke-cykelkyndig som mig kan bruge til noget. Håber snart han er tilbage på tv igen og at han kommer godt gennem det her.
Vejle BK
Skrevet af tobi
Det håber jeg også. Chris Anker er meget sympatisk og har et bedre greb på nutidens felt og ryttere, men han har sin stemme lidt imod sig. Det fungerer bedst, når Rolf også er der. Og mon ikke han nok skal vende tilbage?
Skrevet af Unicef
Jeg håber Rolf kommer stærkt tilbage.
Movie Reviews: REDLETTERMEDIA(Rich Evans/mr Plinkett:) Soccer:Newcastle Formel 1:Alonso,Hamilton Cykling:Riis, Film:Batman,Spiderman film.Skuespiller John Travolta og Tom Cruise,Will smith Metalgearsolid,splinter spil
Skrevet af Forhammeren
Let at skrive nu men undrede mig over hans vægt ved TDF.
Kom stærkt tilbage,stærkt savnet fx under VM.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af tobi
Jeg fattede ikke en brik af, at han ikke var der til VM - især ikke med tanke på den ikoniske kommentering han leverede ved det løb i 2019. Og lige så lidt forstod jeg, hvorfor han ikke var der til LBL, så det er fint at få at vide, at der trods alt var en mening med galskaben.
Skrevet af Mr_bum
Ja, det virkede lidt tomt uden ham i boksen til LBL i hvert fald.
Forhåbentlig kan han hurtigt overvinde det, og at han og familien kan komme godt videre.

Skrevet af Il_Preferito
Simon Yates tester positiv for COVID-19 og det er selvfølgelig rimelig bekymrende i forhold til om Giroen kan fortsætte.

Ingen af hans holdkammerater er positive, men spændende hvordan arrangørerne griber den her an.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Ja, der kan jo både være risiko for, at han har smittet andre, men også at det er en rytter fra et andet hold eller en fra Giro-organisationen, der har smittet ham.
Nu har de så ikke en two strikes-regel i løbet, så jeg ved ikke helt, hvilke overvejelser de på forhånd har gjort omkring det.


Skrevet af Mr_bum
Nå Trek er i gang med at gøre sig upopulære i Danmark.
Skrevet af jomic...
At de sætter sig forrest på vej ned ad og at feltet splitter, det skal de vel køre på, uanset uheld for konkurrenter.

Jeg er mere bekymret for antallet af gange små uheld, kørefejl eller fedteri med teknik skal koste fuglen og hans tynde hold en opkørsel til et felt.
Skrevet af Mr_bum
Nu gav de jo første gas, efter at Fuglsang var væk. Men Astana har selvfølgelig ingen uskyld på det punkt heller. Nu var der så heldigvis for Fuglsang ikke andre hold, der var med på den.


Skrevet af jomic...
Men de har gjort det samme på andre nedkørsler og sat sig frem, hvis der er noget er det fordi de holdt presset lidt efter nedkørslen. Hvis feltet splitter som det gjorde og de får sat en vigtig rytter, skal de jo ikke vente på Fuglsang længere.
Skrevet af Il_Preferito
Var de ikke også allerede begyndt at føre inden Fuglsang punkterer? Jeg må tilstå, jeg ikke fulgte så godt med, men jeg synes da, de rykkede frem inden. Eller i hvert fald inden, der kom billeder af, at Fuglsang var punkteret.

Men Nibali har jo et gigantisk fokus på Fulgsang, som sidstnævnte også beskrev i sin daglige klumme i går eller i forgårs.

Trek har faktisk et meget lækkert hold, men jeg har svært ved at holde af Nibali. Og selvfølgelig Quinn Simmons.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Det så ud, som om de startede med bare at ville holde Nibali fremme som normalt, men da Fuglsang var væk, satte de umiddelbart tempoet op for som minimum at gøre vejen tilbage hårdere.

De havde nok ikke intentioner om at køre fuld gas resten af etapen, medmindre andre bød ind. Sagan (måske også Majka) var bagved sammen med Demare, så BORA ville i hvert fald ikke hjælpe til.
Skrevet af repos
Der skal jongleres i dag; Giro, Gent-Wevelgem og Paris-Tours. Alle tre løb forhåbentlig med danskere i hovedrollerne. Søren Kragh er favorit i Paris-Tours. Jakob Fuglsang med vinderchancer i Italien, hvor Mikkel Bjerg har kørt sig op til udbruddet.
Mads P. og Asgreen med muligheder i finalen i Belgien.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Ærgerligt med Søren Kraghs styrt. Med grusstykkerne forude, så vinder han desværre ikke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Så er det godt, de har Casper Pedersen. Det er da jævnt imponerende af ham det her.
Skrevet af repos
Det er sgu en vild cykeldag. Casper P. med i finalen. Mads P. i et monsterhug med alle favoritterne. Bjerg med i udbrud på en etap, hvor Fuglsang skal spille en hovedrolle senere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0