Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Arsenal_love
@Il_Preferito

Hvad sagde Van Aert?


lige meget, fandt det selv:

#GWE20 - Wout Van Aert: "There was one rider that just looked at me and apparently preferred that I shall not win. He was on my wheel the whole time. That was Mathieu. He must know that I have already won a lot"
fck & arsenal
Skrevet af Barbuti
Hvor var det dog bare køligt kørt af Mads i en finale, hvor alle de store endagskanoner (minus Sagan og GVA) sidder der.
Hans hug op med 1km tilbage var jo forbløffende og spurten var jo piece of cake for ham.
Nøj, hvor jeg glæder mig til De Ronde på søndag, selvom jeg synes det ser tyndt ud med de danske bud overall. Valgren var ingen steder at se igår, og Asgreen virkede også konsekevent lidt på bagkant, og blev jo regulært sat på den sidste mur.
Kraghen væltede i Frankrig og det så grimt ud. Det ville være en trist udgang på et fantastisk år for ham.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af jomic...
Enig, det er nogle vilde resultater danskerne leverer og det er svært at få armene ned.

Mads P. kører den helt eminent og overlader alt til MVDP og Van Aerts interne dueller. Rykket op til de 3 forreste fra Mads er perfekt timet og han fanger dem akkurat som de er begyndt at kigge på hinanden. Men man må samtidigt virkelig give favoritterne, at de ødelægger det for hinanden. Havde der været samling før sidste tur op af Kemmelberg skulle de to ikke gøre "andet" end at afgøre det mellem sig.

Casper P. var bare stærkest i Frankrig og Cosnefroy var "nødsaget" til at lave en Valgren/Gasparatto anno 2016, en smal chance for en sejr og næsten sikker andenplads til forskel fra en gruppe med flere hurtigere folk på vej op. Han valgte rigtigt både med danske og egne briller, tror jeg.

At Bjerg formår at køre en 3. plads hjem har også sat lidt tanker i gang, med blik på hvordan Ganna gjorde forleden og så den lidt vildere og tænkte sammenligning hvis han kan tage et udviklingsforløb som Dumoulin eller Wiggins. Nu gror træerne ikke ind i himlen og han er en stor fyr, men jeg ser lidt af det samme i den type af rytter han er.

Vi har aldrig været bedre stillet i dansk landevejscykling og det lader til at den opadgående kurve ikke er knækket selvom der er kommet folk som Remco, Van Aert, MVDP osv. ind på scenen.
Skrevet af repos
Casper P. er umiddelbart ikke på startlisten til Flander, men hvis jeg var Sunweb, ville jeg nok overveje at trække Sütterlin eller Bol ud, og smide Casper P. ind.

Det bliver et vildt løb med alle de store fra Gent-Wevelgem krydret med Hirschi, Alaphilippe, Schachmann og så går rygterne på, at Pogacar også kører Flandern.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Nå, Kragh fuldente åbenbart Paris Tours igår, trods hans styrt.

Så kan det ikke have været helt slemt, og opløftende rent mentalt at han trillede til mål istedet for at sætte sig ind i bussen.

Enig i at det vil være åndsvagt ikke at tage Casper P med på søndag. Han så virkeligt imponerende stærk ud både på grus og de små ramper, Cosnefroy accellererede på.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Landa
Riis eller Rolf?
Diskussionen om deres bedrifters betydning, ift. titlen som "Danmarks bedste rytter nogensinde", har altid delt vandene.
Men hvad med Fuglsang, i tilfælde af en triumf i Giroen?
I min bog vil han overgå Riis og Rolf.

Fuglsang
Rolf
Riis
Skrevet af tobi
Måske, men han skal lige have den først. Men ja, en Grand Tour og to monumenter ville overgå dem. "Problemet" for Fuglsang i den forbindelse er nok, at han kun har været på den absolutte top i to år, hvor særligt Rolf var det i mere end et årti. Rolf har 25 top 10-placeringer i monumenter over en periode på 16 år. Det er alligevel også en kvalitet.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Ahhhh 2 år er godt nok at cutte Fuglsangs karriere noget ned!
Han har været skarp mere eller mindre konstant siden han blev nr 7 i touren i 2013 (2012 var heller ikke helt dårlig) - derfra har han hentet store resultater.
Klart de seneste 3 år har været ekstraordinære!
Skrevet af Il_Preferito
Casper P kommer med.

Sunweb har jo en ledig plads efter Benoots positive COVID-19-test.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Benoot er da ikke testet positiv, er han?

Han havde jo deltaget i et belgisk tv-program med Jan Bakelants, der var syg, og blev derfor for en sikkerheds skyld trukket fra GW. Han skulle testes efterfølgende, men jeg kan ikke finde noget om resultatet.

Lotte Kopecky, der også deltog i programmet, fik til gengæld lov til at køre og var tæt på at vinde kvindernes udgave.


Skrevet af tobi
Nej, Benoot burde kunne få lov at komme med. Men selvfølgelig kommer Casper P med.
Skrevet af Mr_bum
Casper P. kørte jo også sidste år, så det ville da være mærkeligt, hvis hans nuværende form ikke giver ham chancen igen.


Skrevet af Il_Preferito
Ah, jeg havde forstået det sådan, han var testet positiv, men det er så åbenbart kun Bakelants.

Men han er i hvert fald i karantæne og skal testes i denne uge.

Anyway, Casper P kommer med.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Suaráz
I min bog overgår en Tour sejr næsten alt andet. Og så har han samtidig vundet andre ting og kørt topplaceringer i Touren hjem, altså Riis.

Hvem ser I som favorit på lørdag?
Skrevet af UdAfBusken
Hvor er det fantastisk at se Casper P bryde igennem på den allerstørste scene, som han er i færd med akkurat nu. Det har han sgu fortjent.

For en uges tid siden kunne Cosnefroy som den eneste følge Alaphillippe og Van der Poel til stregen i Brabrantse Pijl, men Casper gav ham ikke så meget som en centimeter på de franske bakker i søndags. Det var jævnt imponerende at se.

Han er vel egentlig gået en smule under radaren sammenlignet med nogle af de andre danske ryttere, der er brudt igennem de seneste år, Casper P. Der har dog aldrig været tvivl om, at han er en knalddygtig cykelrytter, og det var blot et spørgsmål om tid, før det blev hans tur.

Han bør desuden være selvskrevet til løbet på søndag. Det er ikke ligefrem fordi Sunweb vader i potente klassikerryttere, og Casper er tydeligvis i sit livs form. Det bør vel kun være de tre kaptajner (Kragh, Hirschi og Benoot, såfremt han får lov at starte), som er foran på holdkortet.
Skrevet af tobi
Jeg er enig i, at det var helt vildt, at han bare fulgte med Cosnefroy i dennes vilde forceringer på stigningerne. Med tanke på at franskmanden netop, som du siger, havde kørt næsten lige op med Alaphilippe og MvdP i Brabantse Pijl og også en uge forinden blev nummer to i Flèche Wallonne.

Det er jo helt vildt egentlig. Jeg havde ingen anelse om, at Casper Pedersen var så god.
Skrevet af SotD
Riis eller Rolf?
Diskussionen om deres bedrifters betydning, ift. titlen som "Danmarks bedste rytter nogensinde", har altid delt vandene.
Men hvad med Fuglsang, i tilfælde af en triumf i Giroen?
I min bog vil han overgå Riis og Rolf.


Det er en svær diskussion synes jeg. For med det ene valg udelukker man jo objektiviteten i valget af cykelløb som værende nogenlunde ligeværdige.

Er Tour de France vigtigere end Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege, VM, verdensranglisten osv?

I min verden er Tour de France det klart største man kan vinde, men jeg har ikke Giro´en og Vuelta´en som nr. 2 og 3.

Og hvis vi skal begynde at tage potentielle sejre med fra Fuglsang, så skal vi vel også med Mads P. - For hvis han nu vinder Flandern Rundt er han så ikke også deroppe ad selvom han ikke er nær så færdigudviklet?

Rolf Sørensen har vundet Flandern Rundt, Liege-Bastogne-Liege og Paris-Tours som hans velsagtens største sejre. Dertil nogle etapesejre i store og semistore løb, og to samlede sejre i Tirreno.

Det der gør det svært for mig, at få Rolf op foran Bjarne Riis er at hans liste af sejre i de helt store løb ikke helt akkumulerer sig til et højere niveau end Riis´, og her undervurderer jeg helt sikkert værdien af top 5 placeringer i løb som Milano-San Remo, Lombardiet Rundt osv., men det batter bare ikke rigtigt noget i min bog, når man står overfor en mand der har vundet Tour de France og Amstel Gold Race - og som i øvrigt også har en lang række prominente top 5 placeringer, i bl.a. Tour´en.

Jeg er enig i at Jakob Fuglsang i alvorlig grad nærmer sig de to med hans sejre i Lombardiet Rundt og Liege-Bastogne-Liege samt et hobetal af gode resultater i endagsløb og korte etapeløb.

Men jeg synes det er svært at sætte et egentlig resultat op, fordi de er så forskellige ryttertyper.

Det er bestemt ikke utænkeligt at man om 2-3 år vil sidde og sige at Jakob Fuglsang selvfølgelig er den bedste, når han tager Giro d´Italia i år, og så ellers vinder et par store løb næste år også...

Nå - min personlige top 3 vender i øvrigt på hovedet i forhold til din.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg har nok også lidt svært ved at undgå at indtænke personligheder. Jeg kan ikke døje Bjarne Riis, mens jeg elsker Rolf. Men det er udelukkende på baggrund af indtrykket efter deres karriere er slut, da jeg ganske enkelt var for ung til at følge kvalificeret med, da de kørte.

Man kan ikke sige, at det er Tour og Amstel versus Flandern og LBL (som du så retfærdigvis ikke gør, men den har jeg set andetsteds). Amstel er ikke et monument, og Rolf har også vundet Paris-Tours, som på det tidspunkt vel nok faktisk var et større løb end Amstel. Dertil har Rolf som bekendt de to Tirrenoer.

Og Riis kan vel i princippet sammenlignes lidt med Fuglsang, da han heller ikke var alt for skarp uden for en periode på to år (sommeren 1995 til foråret 1997). Jo, han har en femteplads i Touren fra 1993, men Fuglsang har også en OL-sølvmedalje og en Dauphiné-sejr uden for sin to-årige topperiode.

En sidste ting. I min optik er Giroen det næststørste man kan vinde, men Vueltaen er ikke det tredjestørste.
Skrevet af Aka101
Kruijswijk ude :(
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Aka101
Åh, og hele Mitchelton-SCOTT trækker sig
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
annonce
0