Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Barbuti
Når du nævner Rolfs sejre i Tirreno er det vel kun fair, at man også inkluderer Fuglens to samlede sejre i Dauphine.

Det der for mig gør Rolf til en større rytter resultatmæssigt end Fuglsang er hans lange karriere, og selvom der vel var noget langt mellem snapsene fra 1998 og frem, må man tage hatten af for at han i 1986 kørte top 10 i Milano - San Remo og 16 (!) år senere tog en 6. plads i Flandern Rundt, og at han i den mellemliggende periode kørte top 10 placeringer hjem i monumenterne med en forbløffende regularitét. Og det vel at mærke i både regulære brostensslag som PR over evighedsløbet MSR til de langt mere kuperede Lombardia og LBL. Selv ikke versatile folk af typen Bettini, Sagan osv. kan vel prale af dét?

Når det så er sagt, har Fuglsang selv en palmares der bugner af top 10 placeringer i både klassikere, semiklassikere og ugelange etapeløb. Og kan vel med en stor sejr (fx Giroen) eller to mere være der, hvor hans resultatliste slår Rolfs.

Riis´ sejr i Tdf alene er for mig nok til at slå både Rolf og Jakob. Jo ældre jeg bliver, jo mere indser jeg, hvor vanvittigt svært - for ikke at sige umuligt - det er at vinde en Tour.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Aka101
Jeg er meget enig med dig, Barbuti.

Jeg husker også Rolf kæmpe om World Tour-trøjen. Det var fedt – selvom det ikke lykkedes.
Edit: World Cup hed det.

Og Fulgsang ligger også i toppen af verdensranglisten.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Daniel Nielsen
Jeg kunne egentlig godt tænke mig at have et andet perspektiv med ind i debatten, som nogle af jer måske kunne dvæle lidt ved;

Der har været stort mandefald (Yates, Kruijswijk) til Covid-19 i Giroen, og Thomas udgik efter et styrt. Det var immervæk nogle af Fuglsangs værste konkurrenter på papiret, inden løbet gik i gang.

Vil dette have en betydning for, hvordan man vurderer en eventuelt Giro-sejr eller er en sejr en sejr, så at sige?

Riis ødelagede jeg nogle af de største i sin samtid i Touren, og det samme ville man jo ikke kunne sige om Fuglsang i Giroen, hvis han ender med at nappe den.
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af Travel100
Tænker ikke det bliver den sidste corona melding fra giroen...vel større chance for at løbet annulleres på et tidspunkt, end at de når alle 3 uger igennem!
Skrevet af Travel100
Daniel@

Giroen var i forvejen lidt tyndt besat i år og med førnævnte ude, vil det evt blive en på papiret lettere sejr, end i mange andre udgaver.

Vil ikke tage noget fra Jacob, men var Lombardiet ikke også lidt tyndt med profiler i år. Mindes der blev talt om det på feltet...
Skrevet af tobi
Jo, det var det. Meget tyndt. Men for mig er en sejr en sejr.
Skrevet af repos
Stefan Djurhuus på Veloropa havde et par interessante bemærkninger omkring Jakob Fuglsang i seneste podcast; nemlig at det aldrig er Fuglsangs egen skyld, hvis noget går galt i løbene. Det er altid andre, der fejler, hvilket går ud over Fuglsang. Ligeledes gav han eksempler fra løb, Djurhuus selv har kørt mod Fuglsang, hvor sidstnævnte ofte brokkede sig, hvis han blev kørt ind.

De "nye" ryttere; Mads P., Asgreen, Søren Kragh m.fl. er helt anderledes typer, der er langt bedre til at kigge indad. Fuglsangs kone bimler jo også ind i mellem om, hvor synd det er for Jakob etc.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Puha. Hele michelton-scott, kruisjwijk og nu bling. Det lugter af en giro der ikke bliver kørt til ende.

Tror cykelsæsonen er ca. en uge fra komplet aflysning.
Skrevet af Mr_bum
Ja, hvis det viser sig om få dage, at flere fra Jumbo og Sunweb er smittet, så ser det slemt ud. Fuglsang og co må angribe, alt hvad de kan, på bakkerne i dag så, for ellers kan vi hurtigt få den første portugisiske GT-vinder.


Skrevet af SotD
Jeg har nok også lidt svært ved at undgå at indtænke personligheder. Jeg kan ikke døje Bjarne Riis, mens jeg elsker Rolf. Men det er udelukkende på baggrund af indtrykket efter deres karriere er slut, da jeg ganske enkelt var for ung til at følge kvalificeret med, da de kørte.


Ja, jeg har også lidt personlighed indover, men når jeg tænker som personer imens de kørte kunne jeg faktisk ikke døje nogen af dem. De virkede arrogante og mugne begge to. Bjarne Riis var helt anderledes åben og behagelig som holdejer/leder/whatever i de mange år omkring CSC og hvad holdet nu hed i de år.

Han har så trukket sig lidt ind i sig selv igen, men virker bare "almindeligt" uinteressant nu. Det her med at gøre sig som ekspert dur han ikke til.

Rolf Sørensen er tilgengæld vokset helt enormt på mig i sin tid efter cykelkarrieren.

Så det er lidt svært helt at vurdere dem som rendyrkede cykelryttere, når de nu også begge har så meget personlighed og "karriere" på den anden side :)
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Vil dette have en betydning for, hvordan man vurderer en eventuelt Giro-sejr eller er en sejr en sejr, så at sige?


Om ti år vil det være uden betydning - især for folk der ikke er cykelhistorie-guruer. Der vil det være en Giro sejr og intet andet. Og kan han så krydre det med et par etapesejre undervejs så er det tip top.

Jeg husker personligt Magnus Corts etapesejre i Vuelta´en som noget historisk og flot. Hvilket det da bestemt også er, men det er måske knap så ekstraordinært når man så ser at det var Bennati, Meersman, Sbaragli og Arndt han skulle omkring for at hente dem.

Riis ødelagede jeg nogle af de største i sin samtid i Touren, og det samme ville man jo ikke kunne sige om Fuglsang i Giroen, hvis han ender med at nappe den.


Omvendt kan man sige, at Jan Ullrich sandsynligvis havde vundet hvis ikke det var for hierakiet. Præcis som man så det med Bradley Wiggins vs. Froome. Og det er en alvorlig ridse i lakken også, hvis man "husker ordentligt efter". Det kan selvfølgelig også være at det slet ikke er rigtigt, men sådan vil nogle sejre stikke ud.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Ja, hvis det viser sig om få dage, at flere fra Jumbo og Sunweb er smittet, så ser det slemt ud. Fuglsang og co må angribe, alt hvad de kan, på bakkerne i dag så, for ellers kan vi hurtigt få den første portugisiske GT-vinder.


Hvilket ville være ret skrækkeligt egentlig. Især for Azevedo aldrig fik en GT sejr :-(
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Det ville også være ret flot, når nu Almeida aldrig har kørt det mytiske Volta a Portugal.


Skrevet af MrDemus
Er førstepræmien i Volta a Portugal egentlig ikke bare en positiv dopingprøve?
Southampton AGF
Skrevet af Mr_bum
Nej, det er en del af indskrivningsprocessen.

Nå, Jumbo er helt ude nu.


Skrevet af Il_Preferito
Rimelig alvorlig og ærgerlig udvikling so far.

Van Emden fortalte til The Cycling Podcast i går, at de normale gæster på deres hotel benyttede samme buffet som Jumbo-holdet. Det er kun til at ryste på hovedet over, hvis sandt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Travel100
Tobi@

En sejr er en sejr ja. Man kan selvfølgelig heller ikke rangere alle løb efterfølgende, som hårdhed 1,2,3,4 etc.

Men eksempelvis Sio´s tour sejr i 06, var jo reelt, imo, ikke en sejr, men et absurd kuriosum. Men samtidig en sejr som alle andre! Selvfølgelig et freak eksempel.
Skrevet af Barbuti
Ifølge Sunweb´s hjemmeside er Casper Pedersen med på søndag. Stærkt!

Kraghen er også udtaget, så man må være frisk.

Hvad er status egentligt på Magnus Cort?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af tobi
Det er fandme en fed etape i Giroen i dag. Sagan er sulten.
Skrevet af Mr_bum
Ja, nu får vi se, om Sagan kan gøre det færdigt, og om der nogen, der vil gære det hårdt for Almeida.

Lige nu er det svært at se, hvad UAE vil. Hvis de havde planer med Ulissi, han angreb selv tidligere, så skulle de da have hjulpet FDJ før eller sat sig frem lige bagefter, så hullet ikke blev så stort.

Edit: Så kommer der alligevel noget spænding i feltet nu.
annonce
0