Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Aka101
hehe, ja, nemlig. Total usynlig. Og Kanal 5 er ikke så danskervenlige, som TV2, så de gider åbenbart ikke bruge tid på ham.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af SotD
Det er vel også ret omsonst at bruge tid på ham. Han har ikke vist en skid siden skiftet til Cofidis... Og det er jo ellers ikke fordi de har været usynlige de sidste par år, med særligt Martin og Herrada, mens også Allegaert, Vanbilsen, Edet og Consonni til tider har leveret nogle hæderlige resultater (omend på en lidt lavere hylde og med ret store udsving). Så det er ikke helt en naturlov, at man præsterer rædderligt på Cofidis, omend det nok er tættere på sandt end modbevist :)

Udover den 7. plads Jesper Hansen fik i det Californien Rundt som Pogacar vandt - og hvor Kasper Asgreen i øvrigt blev nr. 3, så har han kørt baglæns i begge de to år han har kørt for Cofidis. Alene i 2018 (som heller ikke var voldsomt imponerende) leverede han bedre resultater end han har opnået i de to år.

Personligt er jeg voldsomt træt af det, for tilbage i 16-17 troede jeg oprigtigt på, at han kunne blive et bud på en af de ryttere der lå i 10-15. plads området i Grand Tours, og måske endda kunne kæmpe om bjergtrøjer osv.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Ingen Mads Würtz til Flandern Rundt. Det er måske for kuperet til ham, men han har godt nok ikke fået mange spændende starter post-corona for ISN. Mon ikke, han overvejer et nyt hold, hvis han konsekvent skal forbigås til interessante løb.

Lasse Norman er heller ikke med til at hjælpe MvdP, men det er måske mere forventet. Alpesin har efterhånden opbygget et solidt hold omkring deres kaptajn.

Men ellers der det fint ud for de danske ryttere. Mads P. kommer som kaptajn med Stuyven og Theuns som løjtnanter. Asgreen har sikkert en fri rolle hos DQS, hvor kun DeClerq og Jungels formentlig er deciderede hjælpere. Søren Kragh må være kaptajn hos Sunweb, hvor Casper P. vel skal spares til langt ind i løbet også.
Valgren og Boasson-Hagen er NTTs eneste muligheder i finalen, men holdet ser svagt ud.
Både Juul og Norsgaard kan måske håbe på at ramme morgenudbruddet, men er ellers hjælpere.

Hverken Pogacar eller Hirschi som ellers stod til at køre på et tidspunkt er med, så Alaphilippe er sammen med Schachmann eneste favorit fra Ardennerne, der tager turen i Flandern.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Kragh kommer vel til at dele kaptajnrollen med Benoot, som hvis han ikke er/har været syg, på papiret vel er deres bedste bud grundet sin historik i løbet. Og så blev han også otter i LBL.

Schachmann fik ikke meget ud af Ardennerne, og det er lidt et spørgsmålstegn, hvad han kan på brosten. Kwiatek er også med, men han har heller ikke for alvor fået det til at spille i Flandern før.


Skrevet af jomic...
Ingen Mads Würtz til Flandern Rundt. Det er måske for kuperet til ham, men han har godt nok ikke fået mange spændende starter post-corona for ISN. Mon ikke, han overvejer et nyt hold, hvis han konsekvent skal forbigås til interessante løb


Forlængede han ikke til 2022 lige inden han ikke blev udtaget til touren?
Skrevet af tobi
Man skal vist være meget dansker for at tro, at Kragh med sine præstationer de seneste par måneder ikke har kørt sig til et niveau, hvor han må være kaptajnen på Sunwebs hold. Især med tanke på præstationen på afslutningsetapen i Binckbank Tour, hvor han viste sig hamrende god i lige præcis dette terræn.

Styrtet i Paris-Tours var selvfølgelig en skam, men hvis det ikke hæmmer ham for meget, må han altså være spydspidsen her. Dermed ikke sagt, at Benoot skal sidde og trække feltet, men jeg ville da klart have størst forventninger til Kragh.
Skrevet af Mr_bum
Jeg forventer, at Sunweb satser på dem begge, men i sidste ende vil benene selvfølgelig afgøre det. Krag har naturligvis leveret bedst af de to i år, og jeg håber helt klart på at se ham øverst. Benoot skal bare heller ikke undervurderes.


Skrevet af tobi
Men han skal heller ikke rigtig overvurderes. Jeg har lidt mistet troen på ham til de flamske klassikere, må jeg indrømme. Jeg synes selvfølgelig det er flot, at han kan køre top 5-placeringer hjem i løb som Schweiz Rundt, men det virker altså til, at hans øgede fokus på klatreregenskaberne har kostet noget punch, som han i forvejen ikke havde for meget af. Og så er det bare svært i Flandern. Men lad os se, han har jo ikke rigtig kunnet vise sig frem i det terræn endnu i år.
Skrevet af Mr_bum
Nej, han er rigtig nok svær at vurdere. Han virkede ikke til at have ramt formen fuldstændig under Touren i modsætning til Kragh, men det betyder selvfølgelig ikke, at han med garanti er bedre nu.

Skrevet af Il_Preferito
Ikke godt, at Mads P og Casper P er udgået af Scheldeprijs.

Det er lidt for tæt på Flandern.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Nerazzurri
Får Ackermann en straf for sin kørsel i sprinten i Scheldeprijs?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Il_Preferito
Han bør helt klart deklasseres for den manøvre, hvis man kigger på regelsættet.

Tåbeligt lavet også.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Nerazzurri
Enig, det var ikke specielt godt kørt. Kunne se Philipsen brokke sig over Bonifazio, men der var vel ikke noget problematisk ved hans kørsel.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Mr_bum
Han er så blevet det nu.
Skrevet af Opus
Mads P udgik med vilje, så det var nok en kalkuleret træningstur.
Skrevet af repos
Mads P. havde fysiske problemer. Vist ikke noget alvorligt, men han blev sparet for ikke at forværre det. Ikke en optimal optakt dog, men Hayman har vundet PR med efter træning på home trainer, så mon ikke det går.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Han udgik ikke med vilje. Holdet siger jo selv, han havde lidt muskelproblemer og ikke ville risikere noget.

Og selvfølgelig går det, men det er ikke lige optimal forberedelse.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Casper P ude af Flandern. Det er sgu synd for ham med den form, han er i.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Kamp får sin Grand Tour-debut i Vueltaen.
Skrevet af SotD
Det er spændende om Kamp kan få nogle etaperesultater med fra Vuelta´en. Der er et par etaper der potentielt ser interessante ud, men får han mon friheden?
Silkeborg IF
annonce
0