Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Nej, løbet har indtil videre ikke ligefrem været et argument for, at han skal satse på holdbarheden over tre uger.

Punkteringer og den slags til side, så er han godt nok kommet elendigt ud af hviledagen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mkarner
Jeg er ærgerlig over Keldermann altid har været styrtet i eller op til etapeløb, han har altid været en fænomenal rytter som er god all-round, han kan måske ikke holde til de helt store bjerge, og så alligvel så viser han i dag at han kan.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Kelderman var helt færdig, tror han ryger ned i 3 uge, når de rigtige bjerge kommer..
Mange havde problemer i dag pga. enkeltstarten i går.
Skrevet af Mr_bum
Geoghegan Hart ville jo altid kunne slå Kelderman i sådan en finale. Det kan man ikke konkludere så meget ud fra.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Jeg konkludere også mere ud fra at han ikke tog en føring på noget tidspunkt selvom det ville være i hans interesse.
Det her var et power bjerg hvor det var en kæmpe fordel at sidde på hjul, det får han meget svære ved i næste uge..
Skrevet af SotD
Jeg er lidt overrasket over Almeida. At han fører endnu er sgu noget af en præstation.

Trist at se hvordan Jakob igen og igen får kørt sig selv ud af de her Grand Tours. Endda et løb uden nævneværdig konkurrence og drama for ham. Man må håbe at han bruger næste hviledag noget bedre end den første, men selv en 5. Plads el. lign. vil jo være en falliterklæring når man ser på konkurrenterne.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Kelderman sad i en rigtig god situation, og så længe Hindley kunne bruges, var der ikke den store grund til at risikere noget. Det er da muligt, at han ikke havde kæmpe overskud, men han behøvede ikke at gøre mere i dag.

Skrevet af Il_Preferito
Ja, vi kan vist efterhånden godt stoppe med at tale klassementet specielt op. Det er godt nok sløjt fra forhåndsfavoritterne indtil videre.

Jeg tror, det var repos, der refererede til Djurhuus´ kommentar om Fuglsang og brok, når tingene går galt. Jeg har aldrig overvejet det, men det er faktisk tankevækkende, hvordan han alene i løbet af denne Giro har givet andre skylden for vejrmeldinger, dårlige placeringer i sidevinden og at en holdkammerat ikke kørte stærkt nok på en bjergetape og det derfor kostede.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Plus vejene på Sicilien, og der var grimt omkring Palermo etc. Det sidste har ikke noget med selve cykelløbet at gøre, men der er ofte en lidt negativ energi fra ham.
Og ja, Djurhuus er bestemt ikke udpræget fan.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Der er sikkert andre, der også ville fremstå i et mere negativt lys, hvis de skrev deres tanker ned, men Fuglsang er i hvert fald ikke den rytter med mest klasse.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
https://www.bt.dk/cykling/fuglsangs-klumme-maaske-er-vi-bare-blevet-for-gamle

Ja hold da op hvor han tuder og giver andre skylden, eller...
Skrevet af tobi
Jeg synes lige, jeg ville hive dette indspark fra UAB fra en debat vi havde for tre et halvt år siden om ryttere, der havde chancen for at vinde alle fem monumenter, frem (det var umuligt at finde en fornuftig position til ordet frem i denne sætning).

"Et frækt bud på ryttere, som måske kan gøre sig konkurrencedygtige i alle fem monumenter, er crossryttere som Wout van Aert og Mathieu Van der Poel. Nu har ingen af dem selvfølgelig for alvor slået igennem endnu på landevejen, og det kan være de aldrig gør det. Men både Stybar og Boom har jo vist, at crossryttere ofte er glade for brosten, dårlige veje og mudder, og så har begge ryttere, specielt Van der Poel, i diverse junior- og u23-løb vist talent for at køre opad også."

Der må man vist sige, at de to står pænt stærkt i øjeblikket (og det skal lige huskes, at citatet var fra over et år før Van Aert for første gang begav sig ud i de store løb, og to år før Mathieu gjorde det samme).

Van der Poel har kørt top 13 i alle årets monumenter, og hvis Van Aert havde prioriteret anderledes, kunne han vel have kørt på podiet i dem alle plus VM.

Lombardiet er nok for svær for van der Poel, men som Van Aert var klatrende i Touren er der vist ingen, der tør afskrive ham.

Alaphilippe var heller ikke mange tilfældigheder fra at vinde MSR, LBL og Flandern ud over hans VM-titel i denne sæson, og Lombardiet burde også ligge til højrebenet, men Roubaix er vel på papiret en svær størrelse.

Det virker i hvert fald langt mere sandsynligt, at det sker, end dengang, hvor Sagan var vores bedste bud foran Benoot, Moscon og GVA. Af mere absurde ryttere blev Felline, Gaviria og Edward Theuns (WTF?) nævnt som potentielle kandidater.
Skrevet af Mr_bum
Ja, verden så anderledes ud dengang. Van Aert og van der Poel kan nemt ende med at spænde ben for hinanden i kampen om at nå det, men lige nu er de i hvert fald de bedste bud sammen med Alaphilippe. Det går dog ofte hurtigt i sporten, så der kan nemt komme nogle og overhale dem indenom.


Skrevet af repos
Evenepoel kan formentlig også vinde dem alle.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Ja, han burde jo kunne vinde alt undtagen massespurter, hvis hans udvikling fortsætter.
Skrevet af tobi
I princippet enig. Og dog. MSR? Han har ikke punchet til at sætte de tre andre, og det tvivler jeg meget på, at han kan få, selvom han kun er 20 (hvor er det dog vanvittigt, at han stadig ikke er ældre). Jeg betragter en sejr som Nibalis som værende en hundredeårshændelse, og alle vil være over ham med det samme, hvilket de ikke var med Nibali.

Og selv han kan ikke køre hjem fra Cipressa. Tror jeg.
Skrevet af AHUJ
Gilbert har vel stadig mulighed for at vinde MSR? Omend sandsynligheden ikke er stor.
YNWA
Skrevet af SotD
Vi skulle ikke lige have en dansker med i det der motherfucker udbrud...
Silkeborg IF
Skrevet af Har I set mine nøgler?
En mand som Søren Kragh er ikke en, hvor jeg tænker, at han har helt nok klasse/niveau til at vinde hvert eneste monument. Til gengæld vil jeg gerne vende den om og sige, at der er ikke et af dem, hvor han ikke kan vinde.

Men det er næppe en mand, der at best er 6.-7. største favorit i det pågældende løb, der vinder samtlige i sin karriere.

Samme pointer kan siges om Fuglsang, selvom han nok står endnu dårligere til at vinde Milano San Remo.

Jeg har selv svært ved at se van Aert eller van der Poel vinde Lombardiet.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af Mr_bum
Roglic havde læst finalen bedst her. Man skal altid være først nede i byen for at vinde i Eibar. Samu må være stolt. Spørgsmålet er, om han ender med at bære trøjen hele vejen.
annonce
0