Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Opus
Ved første øjekast mangler en kongeetape, hvor man er omkring eller nord for 5000 højdemeter. Man har så en lille håndfuld niveauet under højdemetermæssigt, og det er måske tilstrækkeligt til at skabe den underholdning, man ønsker. Dagens Angliru-etape (- og lørdagens, for den sags skyld) var trods alt en påmindelse om, at de hårdeste afslutninger ikke nødvendigvis skaber de største tidsforskelle.

Jeg vil sgu gerne se Remco køre den rute. Uheldet i Lombardiet bremsede den træthed, man var ved at have af suveræniteten. Fanboy herfra indtil han igen vinder for meget.
Skrevet af repos
Kan egentlig godt lide, man vender tilbage til en mere klassisk TdF-rute. Enkeltstarterne er ikke for lange, og der er stadig noget for puncheurs i den første uge. Til gengæld savner jeg et par af de mytiske bjerge i Alperne, ligesom det er pissetræls, der atter ikke er fundet plads til Col de Joux Plane i samme region.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Flot sejr til Cort. Han er kommet godt tilbage efter sin Corona-pause.
Skrevet af haraltidret
Virkelig flot Vuelta etapesejr til Magnus Cort. Det er imponerende at han nu står noteret for tre etapesejre i Vueltaen og en enkelt etapesejr i Touren.
Skrevet af AHUJ
Skal Soler så vente på Mas på sidste stigning? Synes ikke altid Movistar har en strategi, der giver mening.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
Ærgerligt, at Ineos ikke har fået et bedre hold med til Vueltaen.

Det ville selvfølgelig være lidt synd, hvis det skulle gå ud over Roglic igen, men Carapaz er en fed rytter. Og noget mere interessant end Roglic.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det var fandme spændende. Og Movistar fik lige taget hævn over Carapaz, som de syntes forrådte dem ved at skifte til Ineos sidste år. Uden dem er jeg ikke sikker på, Roglic havde forsvaret trøjen.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Ja de sikrede lige at Roglic havde et punch til sidst.

I øvrigt vil jeg betegne den her sæson som den bedste i de 25 år jeg har fulgt cykelsporten, så mange historiske øjeblikke man vil huske mange år fremover, og det er endda i et år uden Paris-Roubaix.
Skrevet af tobi
Med det yderste af neglene (to sekunder) fik Valverde desuden klemt en samlet tiendeplads hjem.

Det er hans 20. af slagsen i en Grand Tour, hvilket er rekord (19 var i forvejen en rekord). Og det må også blive den sidste.
Skrevet af Zenin
Meget spændende sæson. Alle grand tours, sluttet med sejre på under ét minut - det er vildt.

Nu må Roglic også vinde Velo d´Or for 2020. (som jeg synes han blev snydt for sidste år).

Vinder Vuelta
2 plads i Tour de France
Vinder et monument (Liege)
5 grand tour etaper
Vinder Tour de l´Ain


Helt vildt på en så kort sæson.


Skrevet af Travel100
Og med i finalen til VM! Vanvittige 3 måneder af ham..

Havde han taget touren, var det ikke urealistisk, var han gået efter det, at han efter giroen 2021, ville stå med alle Grand tours samtidig.!
Skrevet af Aka101
Sådan Landa! Tillykke med at være den bedste spanske rytter i år. En flot 39. plads overall.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Landa
Det har virkelig været en skidt spansk sæson.
Skrevet af Aka101
Op på (jern)hesten igen :)
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Afløseren
9 måneders karantæne til Groenewegen for nær-døds-kørslen under Polen Rundt. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal mene om den straf. Et eller andet sted er det jo fair nok, men vi aner vel ret beset ikke, om der bliver kørt cykelløb i 2021 grundet corona, og sæsonen er jo lige slut, så meget af karantænen afsones jo mens der alligevel er pause.
FCN
Skrevet af tobi
Selvfølgelig bliver der kørt cykelløb næste år. Nu må de dommedagsscenarier altså snart stoppe. Kunne man i år, kan man så sandelig også næste år.
Skrevet af Afløseren
Ja, ok. Lad mig omformulere:
Vi ved ikke hvordan løbskalenderen kommer til at se ud, hvordan smittetallene kommer til at se ud i de lande/regioner, hvor der skal køres løb. Jeg frygter, at der bliver aflyst en masse cykelløb i 2021, men du har selvfølgelig ret i, at man sagtens kan afvikle en række af de sædvanlige løb.
FCN
Skrevet af Mr_bum
Karantæner, der varer i vintermånederne er nu ikke noget særsyn. De amerikanske ryttere, der deltog i USADA-undersøgelsen er et fint eksempel. Hvorvidt der kommer til at blive kørt cykelløb, er da ikke noget, der skal have indflydelse på strafudmålingen.

Skrevet af Afløseren
Nej, du har ret mr. Bum, men jeg synes på en eller anden måde at det havde været mere passende at udelukke ham fra februar 2021 til december 2021, bare for at give et eksempel. På den måde vil han jo misse en hel sæson, og det synes jeg trods alt er en hårdere straf end at halvdelen af karantænen udestås når der alligevel er pause.
Måske er jeg blot for hævngerrig og nedrig i min tankegang....
FCN
Skrevet af Il_Preferito
Kan vi lige snakke om, hvorvidt straffen er "fair nok", som det blev bemærket tidligere.

Jeg synes også, det er en svinestreg af dimensioner, Groenewegen laver, men ni måneders karantæne er jo helt klart et resultat af konsekvenserne og ikke selve handlingen. Jeg var også selv klar med høtyven umiddelbart efter styrtet, men jeg må tilstå, at min reflektion på nuværende tidspunkt er, at ni måneders karantæne er fuldstændig håbløst og endnu værre, så danner det en meget farlig præcedens, for hvad gør UCI næste gang, en sprinter svajer en, der ender med at styrte? Baseret på deres pressemeddelelse, får Groenewegen karantænen fordi, han ".. deviated from his line and committed a violation of the UCI regulations" og siden hvornår kan det takseres til ni måneders karantæne? Nogle gange bliver ryttere jo ikke engang deklasseret for unoder i spurten.

Det beviser så bare endnu engang, at følelserne hersker, når UCI og cykelsporten laver den her type "case by case"-strafudmåling, som man også oftest praktiserer i forbindelse med dopingstraffe, deklasseringer og hvad det ellers kunne være.

Og at de så ikke med ét ord nævner deres eget og arrangørernes ansvar i episoden, er fuldstændig grinagtigt, men selvfølgelig også forventeligt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0