Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Jeg vil gerne anbefale Chris Froomes selvbiografi, The Climb. Det er en fantastisk historie med opvæksten i Kenya og Sydafrika og den bedste bog om cykling, jeg har læst, hvilket overraskede mig noget, da jeg ikke havde hørt om den, før jeg tilfældigt stødte på den, da jeg under coronaen bestilte en række cykelbøger.

Jeg har også læst begge af Geraint Thomas´ første bøger, The World of Cycling According to G og The Tour According to G (nu har han lige udgivet en tredje - Mountains According to G), og de giver også et fint indblik i hans karriere (og særligt bogen om Tour-sejren er spændende).

Jeg har lige læst bogen The Ronde af Edward Pickering, som handler om Flandern Rundt 2011, men som også kommer rigtig godt omkring Flandern Rundts og Flanderns historie. Den er også fin, men ikke en decideret pageturner.

Så har jeg hørt, at Fignons biografi, We Were Young and Carefree, skulle være god. Det samme med Matt Rendells bog om colombiansk cykling, Colombia es Pasión.

I øvrigt har Thomas Dekkers bog den smarte danske titel, Røvtour.
Skrevet af qanatoli
Jeg går ud fra at Joakim Jakobsens Tour de France allerede står I jeres reoler. Men hvis ikke er det en fantastisk gennemgang af touren år for år.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af tobi
Ja, jeg har dog kun den lille version fra da den kom på gaden i 2004 (eller 2005?). Den nye monsterversion har jeg ikke.

Jeg har også Giro-pendanten La Corsa Rosa af René Preuthun. Jeg har ikke læst den endnu, men jeg er lidt loren ved den, for jeg synes egentlig ikke, han skriver specielt godt baseret på bogen om World Cuppen, De Store Klassikere. Men La Corsa Rosa ser umiddelbart mere professionelt lavet ud, så det kan være, der også har været mere korrekturlæsning på.
Skrevet af Mr_bum
Tak for forslagene :)

At Dekkers bog hedder Røvtour, er grunden til, at jeg var glad for at have købt den engelske udgave ;)

Jeg har engang læst noget af We Were Young and Carefree, men jeg blev ikke færdig, før jeg skulle aflevere den på biblioteket igen. Den skal dog helt sikkert læses færdig på et tidspunkt.

Apropos Rendell så har jeg også The Death of Marco Pantani på min liste over bøger, jeg skal have læst.

Jeg har ikke læst De Ronde, men Harry Pearsons The Beast, the Emperor and the Milkman, som fortæller historien om sportens udbredelse i Flandern, overvejer at også at anskaffe mig.


Skrevet af Il_Preferito
Jeg stemmer i på Fignons selvbiografi. Den er fantastisk.

Af bøger, der ikke allerede er nævnt, er William Fotheringhams Fallen Angel: The passion of Fausto Coppi bestemt også værd at læse.

Og så formoder jeg, at mere mainstream-bøger som eksempelvis Hamiltons The Secret Race allerede er i reolen, men ellers er den også stærk, synes jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Aka101
Jeg har lige læst The passion of Fausto Coppi og kan stemme i.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Eskapisten
Jeg kan frit fra leveren også anbefale:

´Put me back on my bike´ om Tom Simpson
´In search of Robert Millar´
´Slaying the Badger´ om Lemond og Hinault
Skrevet af Opus
NTT fortsætter som Qhubeka-Assos i 2021. Det bliver nok ikke det mest vindende hold i 2021, men positivt at de fik reddet sig et år mere. For nuværende har de kun 8 ryttere, så de kontraktløse folk er nok også glade for nyheden.
Skrevet af maarkap
NTT fortsætter som Qhubeka-Assos i 2021. Det bliver nok ikke det mest vindende hold i 2021, men positivt at de fik reddet sig et år mere. For nuværende har de kun 8 ryttere, så de kontraktløse folk er nok også glade for nyheden.


På papiret er der rigtig mange gode ryttere uden kontrakt for næste år. Hvor mange af dem der så rent faktisk har en, uden at det er blevet offentliggjort endnu, er nok det store spørgsmål.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mr_bum
Det er i hvert fald ikke positivt, at de "stjæler" en WT-plads fra bedre hold, omend det lige nu kan være en fin forretning for Pro-hold ikke at skulle køre alle WT-løb og leve op til strengere krav.

Det eneste, holdet lige nu kan bidrage med, er, at de kan give pladser til nogle ryttere, som ellers ville blive vurderet for dårlige til at blive/komme op på WT-niveau. Men de kan jo ikke så tilbyde meget mere end minimumslønninger med det budget, de har fået.

Nu hvor de alligevel ikke er en talentfabrik for afrikanske ryttere længere, så måtte de for min skyld gerne blive lagt i graven (i det mindste som WT-medlem). I øvrigt er det også tvivlsomt, om de pt. har otte ryttere på kontrakt, for de blev jo fritstillet til at finde nye hold. Både Sobrero og Battistella er meldt tætte på Astana.
Skrevet af Il_Preferito
Begge italienerne er netop bekræftet hos Astana.

Der var jo "heldigvis" ikke rigtigt andre i spil til NTT-licensen, så værre er det ikke i denne omgang. Når det er sagt, skal de virkelig trække et par kaniner opad hatten, hvis deres hold ikke skal være alt for tyndt - især til WT-niveau.

Hvad har de tilbage lige nu? Campenaerts, Pozzovivo, Stokbro og Gogl?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
@Pref

https://www.procyclingstats.com/team/team-qhubeka-assos-2021

Det er satme ikke mange..

EDIT: Man kan så håbe for Stockbro at han får en ret fri rolle til at vise sig frem i næste sæson.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af repos
Det værste er stadig, at Valgren spildte to af sine bedste år på det lortehold.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Opus
Alpecin-Fenix får fri WT-leg uanset, men Arkeas hold kommer da sikkert til at levere bedre resultater. Blandt "frie" ryttere kan de i princippet godt sammensætte et fint hold, men realistisk bliver det vel forlængelser til Janse og co.

Valgrens 2021 må gerne kaste resultater af sig. Formen har i perioder ikke fejlet noget - primært vist frem ved 2*VM. EF mangler vel også at offentliggøre et endeligt hold, men de ser ud til at kunne sende et fint klassiker-hold afsted.
Skrevet af tobi
Cavendish skifter til QuickStep. Den må jeg godt nok indrømme, at jeg ikke havde set komme.

Jeg har i flere år troet, at han havde vundet sin sidste sejr, og jeg er ikke sikker på, at et skifte til QuickStep kan være en mirakelkur, men det er da nok det sikreste sted at være for en sprinter.
Skrevet af SotD
Jeg læste lige nyheden selv og skulle til at skrive praktisk talt samme indlæg. Det bliver spændende om han kan relancere sig selv. Det er noget af e voldsomt skridt op i hierakiet.
Silkeborg IF
Skrevet af Nerazzurri
Lasse Norman Hansen skriver med Qhubeka Assos og er dermed tilbage på et WT-hold. Skal efter sigende være en del af Nizzolos tog. Det havde jeg heller ikke set komme, altså at han fik en kontrakt med et world tour-hold.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af SotD
Var der ikke også en anden dansker der skrev under med selvsamme hold tidligere på ugen?
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jo, Emil Vinjebo. Carbel stoppede til gengæld karrieren efter ikke at være blevet forlænget hos dem.
Skrevet af Mr_bum
Selvom Norman skifter til et WT-hold, så er det jo ikke nødvendigvis et bedre hold, han kommer til, og hvis ikke de havde haft en dansk forbindelse, så var han næppe endt der heller. Dermed ikke sagt, at han er en dårlig rytter, for det er han bestemt ikke. Den fart han har på banen, har han bare haft svært ved at overføre til landevejen, men det er han hverken den første eller den sidste til at kæmpe med.


annonce
0