Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Som de sagde på den engelske version af Eurosport, løst omskrevet; "This is how a race is won". Man har ikke set noget til Mads P. hele dagen, og så kommer han på de sidste 200 meter. Det er måske federe at vinde solo og være stærkeste mand hele dagen, men jeg er ret vild med, hans taktiske styrke i dag. Det er altså også fedt at vinde, selvom man langt fra er stærkeste mand.
I så fald havde Van der Poel vundet. Han er altså virkelig imponerende. Han kører vel 75 km. fra mål velvidende, at han kommer til at lave 80% af arbejdet den sidste del. Han brokker sig ikke, men jerner bare igennem. Det bedste (eller værste) er, at han formentlig kunne have vundet ved "bare" at sidde med hjem blandt de øvrige store navne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Ja, Van der Poel er virkelig voldsom. Der er ofte en del "hovedet under armen"-taktik fra ham, men det er selvfølgelig derfor, folk sætter så stor pris på ham. Når han ikke længere er så absurd stærk, som tilfældet er lige nu, bliver det spændende om han begynder at arbejde med en lidt mere afventende taktik - jeg tænker ikke, hans sportsdirektør og holdejer nødvendigvis har syntes, hans stunt i dag var det fedeste.
Men ok, han har selvfølgelig gjort noget lignende med succes før, så man skal heller ikke brokke sig for meget.

Jeg synes også vurderingen af Kragh og Asgreen målt på i går, er hård. Asgreen får en del vind på næsen i løbet af dagen, men har alligevel nok styrke til at sætte DQS-"toget" op og tramper 900 watt i samme ombæring. Han var sgu rimelig suveræn.
Kragh kører også stærkt til slut, men det ville selvfølgelig være skønt om han havde været lidt på forkant. Det virker til hans forsvar så dog til, at ledelsen på DSM har et (meget) svagt punkt for Tiesj Benoot i de her løb.

Mads P vinder aldrig Flandern, men Roubaix bør være muligt. En stærkmandskamp med Ganna i det løb, kunne være ret frækt.

Danmarks hold til VM i år, kan i øvrigt blive voldsomt. Der er mange, der med rette kan gøre sig forhåbninger om at sidde med dybt ind i finalen og spørgsmålet er så om én af dem er stærk nok til at sætte det på plads.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Brian Holm er simpelthen noget af det mest tungnemme af og til. Hørte jeg rigtigt, da han i dag kritiserede Benoot for at mene, at der havde været for godt vejr i går til, at hans chancer ville have været optimale i Omloop, med logikken om, at hvis han i godt vejr ikke engang havde kunnet blande sig i spurten, så ville dårligt vejr have sendt ham ned i tredje vifte - bare fordi det er sværere at køre i regn end i solskin!?

Jøsses. Desuden var det også flot, at de slet ikke kunne koble Pidcocks manglende føringsarbejde til Narváez´ tilstedeværelse i frontgruppen, men nej, det måtte skyldes, at han havde Ethan Hayter bagved...
Skrevet af tobi
Endnu mere tungnemt var det dog af Silvan Dillier, der brækkede kravebenet i dag i en spurt om en 37.-plads...
Skrevet af jomic...
Haha tobi, ja, meget af logikken i kommenteringen virkede som en god søndagskoger oven på en bytur. Men jeg har nu stadig forkærlighed for Brians måde at kommenterer på. Jeg smågrinede også over at de ikke kunne lure hvorfor Pidcock ikke ville føre, det var dumt på et andet niveau.

Jeg synes dog mest af alt det er synd for Silvan Dillier og kan nu godt lide at de kører cykelløb helt til slut. Mon ikke de trods alt havde luret at det ikke var top 20 de kørte om, men ellers kan jeg godt lide idéen om hellere at blive nr. 30 end nr. 60 i løb man burde egne sig til. Lidt apropos Mads P. der nogle gange slukker helt og kører ind som +100 - men den taktik i Omloop kan ingen rigtig klandre ham i dag - hvis det lige præcist var det, der skulle til for at han holdte sig i gruppe 3 i går. Det kunne nemt være gået anderledes, i går var Mads bare klogest og alle andre arbejdede for ham uden at vide det.

MVDP er et monster, men det er der efterhånden intet nyt i og jeg ser mest af alt udbruddet i går som et eksperiment. Han kan holde et brostensfelt (kendetegnet ved uro og trætte stænger) stangen i 60-70 km med et par tilfældige udbrydere. Jeg tror vi kommer til at se noget lignende i Flandern, hvor han så bare har 5 % bedre form og ingen når ham.

Lidt spøjst at jeg synes Kuurne de seneste 2 år har leveret bedre cykelløb end Omloop, det er selvfølgelig lidt farvet af de danske sejre, men jeg har nok notorisk afskrevet Kuurne som noget sprinterne vinder til sidst og derfor ikke regnet med det store.

EDIT: @pref, jeg synes det er lidt tidligt at afskrive Flandern for Mads P. taget i betragtning at han allerede har en 2. plads, at Kristoff (ift. kropsbygning og vægt) har vundet løbet i nyere tid og at knægten er 25 år - samt allerede med sejre i Gent-Wevelgem og Kuurne. Jeg ved ikke hvad sandsynligheden er for at 10 grader og regn rammer dagen indenfor de næste 10-12 år, men hvis det gør er han kandidat.
Skrevet af tobi
Det bølger meget op og ned, hvordan jeg har det med Brian Holm. Han siger ofte nogle sjove ting, men det går mig virkelig på nerverne, hvordan Thomas Bay altid bare siger "ja" eller "nej" alt efter, hvad der lige passer for at lyde enig, når Holm lukker et eller andet lort ud, der ikke giver mening. Men de har kendt hinanden længe, så Bay ved nok godt, at Holm er alt for firkantet til at kunne tåle, hvis nogen er uenig med ham.

Og så skal de altså kommentere mere cykelløb end de gør. Ja, ofte kan der selvfølgelig være fint plads til at tale om alt mulig andet, men det sker alt for ofte i tilspidsede situationer også.
Skrevet af Aka101
Brian Holm har misset (hvis han nogensinde har haft den) knisten for cyklingen – altså spændingen og sejrene. Han virker lidt ligeglad med hvem der vinder. Som om at han er blevet "gammel" og ligeglad. ´Livet går jo videre om man vinder eller ej´ – synes jeg lidt hans kommentering smager af.

Modsat fx Rolf Sørensen, som stadig lever og ånder for cykelløbet.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af repos
Jeg kan godt lide Brian Holm, men han snøvler lidt ind i mellem, og så er han virkelig ikke god til at huske navne. I går havde han glemt Evenepoels navn. Generelt er de danske cykelproduktioner af høj kvalitet, og det er lækkert, der er så mange dygtige kommentatorer inde over, ligesom vores podcasts er virkelig gode.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Haha. Det er sgu alligevel dagens mest fjollede statement, at stille spørgsmålstegn ved om Brian nogensinde har haft gnisten når det kommer til cykling. Hvis Patrick Lefevre var et sekund i tvivl om det samme kan du vel selv matematikken?

Jeg er vild med anekdoterne og de sjove historier, men i har ret i at timing og præcision betyder noget, når det er løbet på skærmen det burde handle om.
Skrevet af Aka101
Ja, det kan jeg godt.

Anekdoterne og de sjove historier er sjove. Måske ikke 2, 3 eller 4 gang, men han har mange gode.

Jeg kan i øvrigt godt lide hans kommentering.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af MrDemus
Cykling på Eurosport er af nød mere end af lyst. Ligesom skiskydning med Michael Stærke fremfor SVT.
Jeg kan godt leve med det, da det er bedre end ingenting, men de er langt fra TV2´s dækning, der er ret saglig, når det ikke lige drejer sig om TdF.
Southampton AGF
Skrevet af Barbuti
Jeg tog også mig selv i flere gange i løbet af weekendens transmissioner at irriteret udbryde "se nu efter hvad der foregår i cykelløbet!", mens Brian Holm fortæller om vildfarne vanddunke i en grøft i Holland i efteråret 1987.

Generelt er vi dog møgforkælede med kvaliteten af vores kommentering i Danmark. Især indsigten i løbene og fokuset på alle de små detaljer, vi almindelige dødelige ikke har en chance for at fange. Når jeg ind i mellem hører fx britisk Eurosport eller den amerikanske dækning, bliver jeg virkeligt trist til mode.
Spanien og Italien holder meget høj standard, men er også store traditionelle cykelnationer. Latinamerika er åndsvagt - usagligt og ensidig fokus på de latinamerikanske ryttere.
Resten har jeg ikke sproglige forudsætninger til at bedømme.
Hvordan er kvaliteten i Norge egentligt? Udover deres ekstremt nationalistiske tilgang.

Den eneste, jeg har det lidt svært med i Danmark, er Rasmus Staghøj, som jeg synes er for sensationalistisk. Måske han føler sig som den lille i selskabet med Rolf og CAS, og derfor mener han skal hævde sig.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af MrDemus
Norge er ret gode synes jeg. Saglige og passionerede i en fin balance.
Southampton AGF
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Mads P vinder aldrig Flandern

Hvordan kommer du frem til det her?
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af Il_Preferito
Det faktum, at han har skuffet i det løb siden sin andenplads, at han igen-igen lige er blevet læsset eftertrykkeligt i Omloop, at Trek siden Cancellaras exit ikke virker til at kunne sætte et helt hold sammen til at præstere i Flandern og så selvfølgelig, at konkurrencen - primært fra Van der Poel og Van Aert - er virkelig svær at overse. Selv for Mads P.

Og så tror jeg, hans talent passer meget bedre til Roubaix end Flandern. Som han i øvrigt også helst vil vinde.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af maarkap
Han har også bare virket mere "tung" bagi efter hans VM sejr. Det virker lidt svære for ham at sætte med på stejle stigninger. Til gengæld han har så bygget en masse fart på.

Så ja, Roubaix virker mere oplagt for ham.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af UdAfBusken
Det er i hvert fald overordentligt svært at forestille sig Mads P sidde med henover Kwaremont/Paterberg i selskab med ryttere som Van der Poel, Van Aert og Alaphillippe. Og modsat dengang hvor først Cancellara og siden Sagan altid blev mandsopdækket, så virker de tre store kanoner ikke til at have noget i mod at trække i arbejdstøjet og give den fuld pedal hele vejen til stregen, selvom de skulle få et par stykker med på slæb. Mads P´s eneste mulighed er vel egentlig at foregribe begivenheder og skabe sig et forspring inden de sværeste stigninger, og så hægte sig på. Problemet er dog, at han efterhånden er et for stort navn og en alt for dygtig afslutter til at få lov til den slags. Jeg ser ham også have meget bedre muligheder i Roubaix, som er mindre eksplosivt og mere udmarvende.
Skrevet af SotD
Han siger ofte nogle sjove ting, men det går mig virkelig på nerverne, hvordan Thomas Bay altid bare siger "ja" eller "nej" alt efter, hvad der lige passer for at lyde enig, når Holm lukker et eller andet lort ud, der ikke giver mening. Men de har kendt hinanden længe, så Bay ved nok godt, at Holm er alt for firkantet til at kunne tåle, hvis nogen er uenig med ham.


Ja.
Silkeborg IF
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Det er i hvert fald overordentligt svært at forestille sig Mads P sidde med henover Kwaremont/Paterberg i selskab med ryttere som Van der Poel, Van Aert og Alaphillippe. Og modsat dengang hvor først Cancellara og siden Sagan altid blev mandsopdækket, så virker de tre store kanoner ikke til at have noget i mod at trække i arbejdstøjet og give den fuld pedal hele vejen til stregen, selvom de skulle få et par stykker med på slæb.

Efter at have set Mads P bestige tinder i Touren og udgøre en gigantisk brøkdel af Richie Portes podieplads (Richie Porte... ham der, der har en 5. plads og 100 skuffelser i Grand Tours de sidste 10 år), vil jeg nu nok mene, at Mads P kan køre opad. Jeg er ikke med på en bombastisk udmelding om, at van der Poel, van Aert, Alaphillippe eller andre kan køre Paterberg på en måde, som 100% udelukker Mads P.
EDIT: jeg er helt med på, at der er forskel på at holde tempo op ad en Alpe og på at køre eksplosivt op ad Paterberg.

Mads P´s eneste mulighed er vel egentlig at foregribe begivenheder og skabe sig et forspring inden de sværeste stigninger, og så hægte sig på. Problemet er dog, at han efterhånden er et for stort navn og en alt for dygtig afslutter til at få lov til den slags.

Eller også kan han "bare" med det yderste af neglene sidde med og få røven med over og køre til stregen.

Jeg ser ham også have meget bedre muligheder i Roubaix, som er mindre eksplosivt og mere udmarvende.

Det er der ingen tvivl om. Men han har en 2. plads og demonstrerede evner til ikke at dø, når der kommer procenter. Jeg forstår bare ikke, at Flandern skal afskrives permanent for en mand, som bookmakerne har blandt de 9 største favoritter. Jeg kan heller ikke selv komme i tanker om 10 mand, der er større kandidater til Flandern end Mads P.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af maarkap
Det er der ingen tvivl om. Men han har en 2. plads og demonstrerede evner til ikke at dø, når der kommer procenter. Jeg forstår bare ikke, at Flandern skal afskrives permanent for en mand, som bookmakerne har blandt de 9 største favoritter. Jeg kan heller ikke selv komme i tanker om 10 mand, der er større kandidater til Flandern end Mads P.


Manden er selvfølgelig stadig kun 25, så jeg er heller ikke klar til at afskrive ham fuldstændig. Dog ser de nuværende favoritter bare ekstremt stærke ud. Ryttere som WVA, MdvP og Ala er både udholdende, eksplosive på korte stigninger, gode på brosten og hurtige på stregen. Der halter Mads altså lidt efter, i hvert fald på den eksplosive del. Så er de også bare fandens angrebsivrige, så tvivler på løbet de næste mange år bliver kørt "defensivt" og til Mads´ fordel.

Bare se sidste etape på Binck Bank tour sidste år. Det var ikke meget bare en af de tre nævnte skulle give gas på stigningerne før han ikke var til stede hvor det var rigtig sjovt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0