Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Men er vi enige om, at han har en trøje i morgen, mens Ewan kun har en til låns?

I rest my case ;)


Nej, han har godt nok absolut intet leveret siden dengang. Og hele hypen stammede vel bare fra en enkelt sejr i Trofeo Matteotti. Ganske vist var det som 19-årig, men efter hvordan cykelsporten har udviklet sig de seneste par år, kan det virke noget mystisk, at det kunne generere SÅ høje forventninger, når nu han aldrig havde bakket det op. Den nye Sagan og hvad ved jeg.
Skrevet af Mr_bum
Der er jo altid en mulighed for, at han bare er en late bloomer. Nu er han jo kommet under professionel ledelse for første gang ;)
Skrevet af Il_Preferito
I dag skal man vel vælge Tirreno fremfor Paris-Nice?

Det ligner en oplagt duel mellem Van Aert og Van der Poel på den sidste stigning. Det gør det i øvrigt igen i morgen, lige umiddelbart.

Hvis han fortsætter som i går - og det gør han jo nok - bliver det spændende om han gør alvor af at prøve klassementet. Det er virkelig imponerende, hvis han kan magte Pogacar og Egon på Prati di Tivo, men som Tobi også skrev forleden, var han jo et rimelig stort monster opad i Touren sidste år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
@ Tobi

Fint med link tilbage til debatten i 2017 om de største talenter. For Prefs vedkommende er den ikke ældet med ynde.
Spøg til side, så bliver det vildt at følge forårsklassikerne, hvor andre ryttere virkelig skal grave dybt i værktøjskassen, for at finde måde at besejre MvdP og Van Aert.

Er der overhovedet en af forårets klassikere, hvor de to, sammen Alaphilippe, ikke er oplagte vinderkandidater. Parix-Roubaix er måske bedste bud?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Jeg tænker da, de to er de største favoritter i Paris-Roubaix. Van Aert har i hvert fald været rimelig vanvittig der, specielt i 2019, hvor han jo brugte det meste af tiden på at ligge og styrte bag feltet, men alligevel var med i den afgørende seksmandsgruppe, indtil filmen så trods alt knækkede til sidst, og han lignede en død mand, da han lå inde på velodromen. Og desuden er det det løb, crossryttere oftest er bedst til, jævnfør Boom og Stybar.

Bookmakerne (Unibet) har også pt de to på omkring odds 4.5, Sagan på 9, Mads P på 15 og resten over 20.
Skrevet af Mr_bum
Jeg vil også pt. regne dem som de største favoritter til Roubaix. DQS har som altid bredden, men de mangler umiddelbart en, der kan gøre det færdigt i det løb. Alaphilippe har jo givet udtryk for, at han vil forsøge sig med det en dag, men det lader ikke til at blive i år. Jeg har så også svært ved at se ham slippe af med de to andre der, men hans hold vil kunne bringe ham langt.


Skrevet af Har I set mine nøgler?
I dag skal man vel vælge Tirreno fremfor Paris-Nice?

Paris-Nice ligner en langgaber. Med dansk sejr til Mads P, så husk at fange de sidste 5 km ;)

Det ligner en oplagt duel mellem Van Aert og Van der Poel på den sidste stigning. Det gør det i øvrigt igen i morgen, lige umiddelbart.

Hvorfor er det egentlig, at så mange er så enige om, at Allan ikke er i spil? Jeg spørger, fordi jeg ikke forstår det, og fordi der må være noget jeg har overset eller ikke forstået.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af tobi
Jeg ved ikke, hvem "så mange" er. Jeg tænker bestemt, han har en chance.
Skrevet af SotD
Jeg havde personligt skiftet van Aert og Albanese ud med Ewan (som stensikker - også foran flere af de andre nævnte) og enten Sam Oomen, Pierre Latour, Marc Soler eller Michael Gogl. Men da, de tre jeg nævnte er for gamle, så må det være Oomen.


Jeg kan se, at jeg gik med Ewan og Oomen over van Aert og Albanese... van Aert er åbenlyst bedst af de 4, men både Ewan og Oomen er i det mindste foran Albanese. :)

Jeg kan se, at jeg også havde Geoghegan Hart på min to watch liste.

Tobi havde principielt ret i sit skriv, indtil han lige pludselig snuppede en GT (Hvilket dog kom bag på de fleste):

Geoghegan (udtales Gaygan, hvis I ikke vidste det) Hart er måske en anelse over-hyped, som det gerne sker for lovende briter,
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Alaphilippe er naturligvis med i kampen, og hvis han har en god dag, kan han sagtens vinde. Men nu er der hverken grus eller brosten på menuen, så er der også andre, der kan vise tænder. Bernal kan blive svær at slå på lørdag.


Skrevet af repos
Mht. PR, så er jeg enig i, at de MvdP og Van Aert er favoritter også her. Jeg har nok lettere ved at se en anden rytter end to løbe med sejren i netop PR.

Der er ikke så mange små ramper, der kan bruges til afsæt, men det er mere et spørgsmål om udholdenhed, placeringsevne og undgå uheld.

Ellers må det vel være L-B-L, hvis vi bevæger os i Ardennerne. Her er der tilpas mange højdemeter til, at de begge kan blive læsset undervejs.

Endelig er der jo spørgsmålet, om hvilken form Evenepoel kommer tilbage med. For han bliver nok endnu mere voldsom end hidtil, men modsat de to andre, så vinder han nok ikke massespurter. Til gengæld kommer han nok til at stort set alt andet.

Det bliver i det hele taget voldsomt de kommende år. Der er så meget rå talent, og vi allerede set ovennævnte samt Pogacar, Bernal og Hirschi køre stærkt.
Samtidig er Ganna enormt interessant, for udover enkeltstarten, så kører han altså stærkt i alle terræner på nær de helt høje bjerge.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Nu fik du så også liret en hel del navne af, SotD, hvilket ikke er en helt fremmed disciplin for dig ;)

Her fire år senere har Tobis liste egentlig vist sig slet ikke at være helt ved siden af. Nu kan jeg ikke helt huske, hvordan cykellandskabet så ud lige i 2017, men et par af rytterne kan selvfølgelig have haft deres gennembrud allerede dengang (her tænker jeg på et par af rytterne fra ´94). Nu har jeg forsøgt at tage et hurtigt kig på pcs, og selvom der selvfølgelig er ryttere født i 1994 eller senere, som slet ikke var på radaren dengang men i dag hører til i verdenstoppen, så vrimler det ikke ligefrem med dem.

Jeg blev desuden lokket i fælden og fik læst 5-10 sider frem, hvor diskussionen handlede om giroen fra samme år. Hvor er det ærgerligt, at Gaviria ikke har drevet det til mere end det er blevet til. Han har selvfølgelig haft en rigtig flot karriere som cykelrytter med grand tour etapesejre (og pointtrøje(r)?), men hvor var han dog vild, da han slog igennem, og så havde han flair og stil på cyklen, som jeg sjældent har set hos en sprinter. Ham troede jeg skulle blive den næste helt, helt store sprinter.
Skrevet af SotD
Hvordan ville jeres 1998 eller yngre liste i øvrigt se ud, hvis vi skal prøve igen? :)

1. Tadej Pogacar
2. Remco Evenepoel
3. Marc Hirschi
4. João Almeida
5. Clément Champoussin
6. Thomas Pidcock
7. Stefan Bisegger
8. Ethan Hayter
9. Brandon McNulty
10. Mikkel Bjerg

Ryttere som Samuele Batistella, Andrea Bagioli, Mauri Vansevenant, Jake Stewart og Alessandro Covi, Kaden Groves og Jens Reynders er umiddelbart mine boblere.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nu fik du så også liret en hel del navne af, SotD, hvilket ikke er en helt fremmed disciplin for dig ;)


I know, det var egentlig også et forsøg på lidt selvironi :)

Helt enig. Tobi ramte mildt sagt "spot on" med nærmest alle navne.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Jeg forsøger at smide lidt andre navne i puljen udover de åbenlyse.

1. Remco Evenepoel
2. Tadej Pogacar
3. Marc Hirschi
4. Thomas Pidcock
5. Joao Almeida
6. Quinn Simmons
7. Mauri Vansevenant
8. Mathias Skjelmose
9. Matteo Jorgenson
10. Marco Brenner
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Dog lidt sjovt, at du insisterede på at have Gogl med som en "to watch" på trods af, at han var for gammel, og at vi netop ser tilbage på det nu, hvor han lige pludselig leverede sin karrieres med afstand flotteste præstation. Der var sgu ingen badebilletter i lørdags.

Jeg tænker nu også, min liste var fornuftig, men Mads Pedersen kunne nok godt have været på, uden der havde været for meget klaphat i den.
Skrevet af tobi
Den er en lidt anden disciplin at udvælge ryttere nu end i 2017, da ryttere jo brager igennem længe inden, de er fyldt 23.

Så Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, João Almeida, Marc Hirschi, Thomas Pidcock, Quinn Simmons, Clément Champoussin, Mauri Vansevenant, Andrea Bagioli, Stefan Bissegger, Jake Stewart, Ethan Hayter, Florian Vermeersch, Andreas Kron, Matteo Jorgenson, Marco Brenner, Kevin Vermaerke, Ilan Van Wilder, Thymen Arensman, Andreas Leknessund, David Dekker, Mattias Skjelmose, Mikkel Bjerg, Alessandro Covi og Brandon McNulty er jo allerede at finde på WorldTouren og med rimelig massive resultater for nogles vedkommende til følge.

Presses jeg til at udvælge ti, må jeg vel gå med

Pogacar
Evenepoel
Hirschi
Pidcock
Simmons (desværre)
Almeida
Bissegger
Vansevenant
Leknessund
Skjelmose
Skrevet af UdAfBusken
De syv første på tobis liste er i mine øjne alle selvskrevet, men derefter bliver det en umulig opgave at rangere resten. Eksempelvis havde jeg personligt nok valgt Van Wilder i stedet for Vansevenant, men der er argumenter for begge og det er umuligt på nuværende tidpunkt at sige, om den ene er bedre end den anden. Samme gør sig egentlig også gældende for David Dekker vs de to briter Stewart og Hayter (hvis vi skal blive i ryttere, der typemæssigt er relativt ens).

Tobi har vist fået listet størstedelen af talentmassen, men hvis jeg skal smide andre navne i puljen må det være Ghirmay, som, udover at have slået Evenepoel som junior, har redskaber til at blive en ret spektakulær cykelrytter, Carlos Rodriguez fra Ineos samt de to italienere Piccolo og Tiberi. Man kan jo fortsætte sådan i det uendelige.
Skrevet af tobi
I øvrigt en anbefaling af Forhjulslirs seneste podcast, der er et (langt!) interview med Skjelmose. Der var et par stykker, der rynkede lidt på næsen for et par uger siden, da de hørte om hans historik. Det synes jeg er synd for ham efter at have hørt den.
Skrevet af Il_Preferito
Hvad er det nu ham den unge belgier, vi talte om sidste år, hedder? Ham der allerede blev kaldt den næste Evenepoel inden Evenepoel nåede at være den rigtige .
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0