Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Cian Uijtdebroeks?
Skrevet af tobi
Proklamerede de ikke, at han var bedre end Evenepoel? Efter tre måneders lockdown, hvor han jo ikke havde haft mulighed for at vise noget. Det var meget mærkeligt...
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Ingen Camargo på 1998+?
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag
Skrevet af Il_Preferito
Det var det, han hed, ja. Vildt navn.

Og jo, timingen i især Cyclingnews´ hype var en smule morsom. Jeg kan se, han vandt junior-Kuurne sidste år, så måske er der noget om snakken ovenpå hans 2019 også.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Jeg tænker, at Carmago som andre colombianere er svær at vurdere, når han ikke har kørt stærkt i Europa endnu. Men han virker i hvert fald spændende. Ardila og Rubio mangler også stadig at få deres store gennembrud.

Der er også flere danskere i puljen som Asbjørn Hellemose, der viste sig godt frem sidste år, og Julius Johansen, Anthon Charmig, Johan Price-Pejtersen, Frederik Rodenberg, som blev nævnt tidligere som en mulig kvalitetsprinter, og Jacob Hindsgaul på Uno-X. Men de kan naturligvis ikke helt måle sig med flere af de andre endnu.


Skrevet af UdAfBusken
Jeg kender ikke rigtig noget til Camargo, så jeg ved ikke hvad der adskiller ham fra de andre unge colombianske(/sydamerikanske) klatrere. Umiddelbart var Ardila vel den bedste af dem, men han har været plaget af en knæskade siden han knuste al modstand i baby giroen for to år siden og har kun kørt sparsomt på cykel siden da. Ret bekymrende udvikling.

"Den næste Bernal" Kevin Rivera fortjener vel også at blive nævnt, selvom han endnu ikkr for alvor har vist hvorfor.
Skrevet af UdAfBusken
Der er altså gang i den i Tirreno i dag. Vi har haft et kort udbrud med Bernal, Asgreen og De Buyst (nej, det er ikke en tastefejl) som dog er hentet, og nu er Yates, Sivakov, Almeida og Landa kørt væk. 30 kilometer til mål.
Skrevet af Mr_bum
Almeida var tæt på, men i sidste ende var det jo korrekt af Alaphilippe at åbne. Han kunne måske endda have vundet større, hvis han havde kørt fuld gas fra start. Van der Poel kom dog godt nok stærkt til sidst.


Skrevet af repos
Alaphilippe, Van der Poel og Van Aert på de tre første pladser. Klassikerbenene er der vist.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Og så en eller anden slovensk nulbon på fjerdepladsen.
Skrevet af repos
Jeg regner kun podiet for noget.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
UAE er jo ved at hente Almeida, så de ser nok heller ikke det store lys i ham længere.
Skrevet af Il_Preferito
Fed afslutning i Tirreno. Et kort sekund så det ud som om, Allan var ved at lave en Allan, men når man sen den bagefter, er den vist sikker nok. Også selvom Van der Poel - der startede alt for langt tilbage - kommer stærkt til slut.

Og så leverede Mørkøv lige lead-out masterclass 5-7 minutter senere i Paris-Nice. Hold nu helt op, hvor er han bare vild.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
@tobi

Det var faktisk den diskussion jeg tænkte på. Var tydeligvis bare nogle afgørnde detaljer jeg huskede forkert. Det var dog stadig spændende at se tilbage på forventinger til dem og andre ryttere.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af klykke
Hej alle

Håber dette er ok, eller så ignorer det :)
Vi er en gruppe på godt 140 aktive brugere, der nyder at spille nedenstående spil online på nette. Det er IKKE tidskrævde og som sådan ikke et spil man spiller, men en rolle man påtager sig.

Man får her muligheden for at blive cykelrytter!

Opret dig og lav en bruger, sæt sine stats og så er din professionelle karriere igang! Skab din egen rytter!

[url]https://cyclingcareer.dk/viewpage.php?page_id=1[/url]

Vores Tutorer står klar til at hjælpe dig igang!

Hvad er Cyclingcareer spørger du? Jo læs her under

Cycling Career er et rollespil hvor du selv tager skikkelse som en cykelrytter.

Du får mulighed for at træne ham sæson efter sæson, hvor du helt selv bestemmer hvilke evner han skal være bedst i, ved at tilføje udviklingspoint.

Du skal forhandle kontrakt med et af proholdene med alt fra løn, status og hvilke løb du helst vil køre.

Du interagere med de andre ryttere og managers og bestemmer selv om man du vil være top professionel og sige de rigtige ting, eller et røvhul der kun tænker på dig selv. Alt er muligt!

Løbene køres i Pro Cycling Manager, og det gøres ved at en løbskører styrer et bot hold, hvor der intet aktivt gøres. Det er altså spilles AI der bestemmer hvordan løbet køres. Der ligges 3 løb på siden om dagen, med beskrivelse af hvad der sker på etaperne, og det strækker sig fra alt lige imellem PostNord Danmark Rundt, Tour of Britain, Paris-Nice til Tour de France og de Andre GT, samt klassikere fra det lille Rogaland GP til Paris-Roubaix og Lombardiet. Der er massere af muligheder selv for unge ryttere. Også fordi der ligger en helt særskilt U23 kalender som køres hver sæson!


Skrevet af Il_Preferito
Interessant interview, som Alexander Kristoff gav til TV2 Norge efter en af etaperne i Paris-Nice.

Han bliver bedt om at forholde sig til niveauet i feltet, hvor han - som flere andre i øvrigt - kommer ind på, at niveauet i lang tid ikke har været højere i feltet, end det er lige nu. Bedst eksemplificeret ved, at han i Omloop faktisk kørte ligeså stærkt/hårdt watt-mæssigt, som da han vandt Flandern Rundt i 2015. Han brugte også godt og vel ligeså længe i zonen omkring 500 watt og op (hvilket formentligt er en personlig zone, han måler maks-ish efter), hvilket jo er interessant, når der kom 40+ ryttere til stregen sammen. Dermed ikke sagt, løbet ikke var/kan være svinehårdt, for det var det ganske givet i det terræn og vejr.

Det peger selvfølgelig tilbage til en efterhånden tilbagevendende snak herinde, fordi man ved selvsyn kan konstatere hvad Kristoff også beretter om, men også fordi det "kun" er - i bedste fald - b-ryttere, der bliver hapset for doping.
Kristoff fremhæver selv, at folk er blevet flinkere til at træne og at især unge rytteres træning nu om dage er mere struktureret og de derfor også hurtigere kan bryde igennem, hvilket jeg egentligt køber et fint stykke af vejen.
Men niveauet er godt nok voldsomt lige nu.

Han fortæller i øvrigt også ganske kort om Pogacar, som på træningslejr er "på sit helt eget niveau". Det må være vildt at arbejde med en, der allerede er så absurd god.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ewan og Albanese bliver ved med at blamere sig. Ewan var den allerførste til at blive sat på dagens Tirreno-etape og endte med at stå af i sin lånte pointtrøje.

Nu er Albanese så også som den eneste anden sat i sin bjergtrøje og ligger og flagrer rundt alene langr bag feltet.

Lidt morsomt det lige er de to med tanke på de sidste par sider her i tråden. Det er nok ikke dem, Kristoff refererer til.
Skrevet af Il_Preferito
Det er i hvert fald spøjst med Ewan, der har trænet hårdt på den afsluttende del af Sanremo-ruten som optakt til Tirreno.

Han vinder nok ikke Sanremo, hvis han bliver læsset så nemt igen-igen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Der er en helt fjollet statistik, der formentlig (!) står for fald i dag.

Alaphilippe, Van Aert og van der Poel har otte gange i karrieren stået på startstregen til et cykelløb sammen. Alle gange har en af de tre vundet løbet! Det drejer sig om Amstel 2019, Strade 2020, MSR 2020, Flandern 2020, Strade 2021 og så altså de første tre etaper af årets Tirreno.

Men i dag får de det ret svært, men man kan vel snart ikke udelukke noget. Van der Poel vinder dog næppe, så meget kan man vel sige.
Skrevet af UdAfBusken
Nej da. Der kommer til at være pivende modvind på Prati di Tivo i dag, hvilket betyder spurtafgørelse i en mindre gruppe, som Alaphillippe naturligvis vinder. Van der Poel slipper halvvejs oppe for at spare sig til i morgen, hvor han selvfølgelig vinder, og Van Aert vinder den afsluttende enkeltstart uden problemer. Det kan da ikke være mere åbenlyst.
annonce
0