Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Vingegaard med sejr i Italien. Det er også lang tiden siden med en dansker har vundet sidst.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Fornemt. Jeg håbet virkelig, at han holder fast og kæmper med om den samlede sejr. Jumbo kom fint ud af ttt´en i går, på trods af det unge og uerfarne hold, de har taget med, og det er en gylden mulighed for Vingegaard til at vise, at han har bygget den fornødne stabilitet på.
Skrevet af haraltidret
En ny dag og en ny dansk etapesejr på World Touren denne gang ved Jonas Vingegaard. Der er godt nok et stort talent gemt i den mand. Jeg tror ligesom Rolf Sørensen at Vingegaard kan blive det næste store danske Grand Tour klassementshåb.
Skrevet af SotD
Det er næsten for vildt hvor forkælede vi er I de her år.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
@haraltidret

Det var næppe på WorldTouren i dag.

Fed bjergafslutning i Catalonien. Vild præstation af Valverde, der åbenbart ikke er helt pensionsmoden endnu. Who would have thought? Chaves også med en klassestigning, men Adam Yates var som forventet ikke til at røre.
Skrevet af Mr_bum
@haraltidret

Det var så godt nok ikke i et WT-løb denne her gang.


Adam Yates ser stærk ud, og det var opløftende, at både Valverde og Chaves viste sig fra deres bedste sider i Katalonien. Kamp gjorde det hæderligt i udbruddet, hvor han kun var svagere end Arensman. Skjelmose sluttede måske i top-30.


Skrevet af Mr_bum
Men når vi snakker WT, så gælder enhver Bennett-sejr vel som en halv for Mørkøv ;)
Skrevet af UdAfBusken
Vingegaard er bestemt lovende og vel pt Danmarks bedste bud på en kommende klassementsrytter (Skjelmose er selvfølgelig inde i billedet men er jo fortsat et stort set ubeskrevet blad på øverste niveau). Problemet er jo bare, at han er et eller flere år ældre end ryttere, som enten allerede har haft deres gennembrud i klassementssammenhæng eller har det nært forestående (Pogacar, Bernal, Evenepoel, Almeida for at nævne de mest prominente). Feltet af unge, lovende klassementsryttere er usædvanligt stort, så det kommer til at kræve noget ekstraordinært at kæmpe med om de sjove placeringer i de kommende år.
Skrevet af Il_Preferito
Men mindre end de fire nævnte kan vel også gøre det, trods alt? Der tales jo ikke om, han skal vinde en Grand Tour, men at han kan køre med i den lidt sjovere ende af klassementet.

Målt på nuværende niveau, tænker jeg ikke, en placering et sted i top 20 (primært mellem placeringerne 20 og 10) ville være uaktuelt og mon ikke han lægger på de næste år, selvom han er ældre end fænomenerne.
Den største fare lige nu, er jo nok primært holdet, hvor man må gå ud fra, chancerne i de helt store løb, bliver meget få. Men det er så "heldigvis" også tilfældet for nogle af de andre unge knægte, han potentielt skal måle sig med.

Og så kan de jo lykkeligvis ikke allesammen køre alle de store Tours, så medmindre Tour de France pludselig bliver meget mindre vigtigt, kommer der vel et tidspunkt, hvor Vingegaard i eksempelvis Vuelta-sammenhæng kan snakke med om en interessant placering.

Edit. Og nu jeg lige tænker over det, så er der vel egentligt også en del gamle, der så småt forsvinder og efterlader huller i forhold til placeringerne bag Pogacar og Roglic. Geraint Thomas, Porte, Froome, Dan Martin, Nibali, Fuglsang, Caruso, Pozzovivo, Poels, Valverde (!) og hvad de ellers hedder allesammen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Jo jo, men nu nævnte jeg også kun lige de fire mest oplagte navne, jeg kom i tanke om. Man kan vel relativt hurtigt nævne yderligere 5-10 ryttere, som man med god samvittighed kunne placere før danskeren, når det kommer til etapeløbspotentiale. Det er såmænd ikke for at tale Jonas Vingegaard ned. Min pointe er bare, at talentmassen virker til at være ret uhyggelig i denne generation af unge cykelryttere, men om det blot skyldes, at rytterne i dag generelt slår igennem i en yngre alder, skal jeg ikke kunne sige. Jeg har på fornemmelsen, at det nok kommer til at blive sværere i de kommende 5-10 år at køre med om de sjove placeringer i de store tours, set i forhold til hvad man har været vant til i den seneste årrække. Jeg skal dog ikke kunne udelukke, at jeg bare er blevet forblændet af, hvor gode Pogacar, Evenepoel osv. har været nærmest siden de var teenagere.

Edit: Ovenstående kræver måske en lille uddybning: Jeg mener ikke, at det har været nemt at vinde grand tours gennem de sidste 10 år. Niveauet i toppen af klassementet har som oftest været vanvittigt højt. Jeg synes dog, at der er flere eksempler på hæderlige, men ikke vanvittigt dygtige, cykelryttere, som har kørt flotte placeringer hjem, og det tror jeg måske godt kan komme til at ændre sig lidt over dr næste par år.

Til gengæld vil jeg sige, at jeg stadig sidder med en fornemmelse af, at vi endnu slet ikke har set, hvor Vingegaards topniveau skal findes. Han har nok haft en lidt langsommere og mere "forsigtig" udvikingskurve end andre af hans jævnaldrende konkurrenter, men han har hele tiden lagt på og virker nu moden til at tage et stort skridt i denne sæson, hvilket han jo allerede er godt i gang med. Jeg vil bestemt ikke udelukke, at han en dag bliver så god, at det er realistisk at tale om top 10, top 5 eller sågar podieplaceringer i de store etapeløb, men konkurrencen er benhård.

Skrevet af repos
Vingegaard kan vinde ugelange etapeløb som Schweiz Rundt, Romandiet Rundt etc. Desuden vil han kunne køre sig i top af Ardennerklassikerne. Udover at køre godt opad og en god enkeltstart, så er han en dygtig afslutter. Konkurrencen er selvfølgelig hård, men han kommer til at vinde en del sejre med sine kvaliteter.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Højt at flyve...Kron er udgået i Katalonien. Forhåbentligt ikke noget alvorligt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Hvis der ikke bliver set E3 i stuen, så gør lige det. Der bliver kørt cykelløb. Sidevind, Asgreen alene i front og konstant kaos.
Skrevet af repos
Vingegaard vinder kongeetapen i Bartali. Han er så cool.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Ja, det er sgu fedt.
Skrevet af haraltidret
Endnu en flot og meriterende etapesejr til Jonas Vingegaard i Settimana Internazionale Coppi e Bartali. Nu ligner han også en samlet vinder af løbet.
Skrevet af Mr_bum
Asgreen er en maskine!
Skrevet af jomic...
Asgreen er jo vanvittig.
Skrevet af Cyanite
Sådan skal det gøres. Nice Asgreen
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Skjold99
Det er jo komplet vanvittigt så gode danskerne er i disse år!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
annonce
0