Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Hold da op, han var et bæst i dag, Asgreen. Sikke dog et vidunderligt løb. Fuld action 80 kilometer fra mål. Og så at han kan køre væk igen efter at have siddet alene i 50 kilometer. Vanvid.

Mathieu manglede Wout i finalen.
Skrevet af jomic...
Bedst som man troede det ikke kunne nå nye højder med dansk cykling.
Skrevet af haraltidret
Vildt imponerende sejr til Asgreen. Og ja det er næsten ikke til at tro hvor dominerende de danske ryttere er i dette forår. Det er altså ryttere som Mathieu van der Poel, Oliver Naesen, Greg van Avermaet og Dylan van Baarle som Kasper Asgreen fuldstændigt sætter til vægs. Top top klasse.
Skrevet af SotD
Det var sgu da også på tide, at Asgreen fik en sejr. Han kan jo ikke stå tilbage for alle de andre danskere :D

World Tour 2021:

UAE Tour
- Etapesejr, Jonas Vingegaard
- 6 plads samlet, Mattias Skjelmose
- 3. plads etape, Mikkel Bjerg
- 3+4. plads etape, Michael Mørkøv

Omloop Het Nieuwsblad:
- 23. plads, Søren Kragh

Strade Bianche:
- 9. plads, Jacob Fuglsang

Paris-Nice:
- Etapesejr, Magnus Cort
- 2+3. plads etape, Mads Pedersen

Tirreno-Adriatico:
- Etapesejr Mads Würtz

Volta Ciclista a Catalunya:
- Etapesejr Andreas Kron

Oxyclean Classic Brugge-De Panne:
- 8. plads, Michael Mørkøv

E3 Saxo Bank Classic
- Sejr, Kasper Asgreen

Udover Omloop Het Nieuwsblad, så dominerer vi jo verdenseliten fuldstændig.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Og hvis man følger med på kvindesiden også, så tjek lige den her sæsonstart:

https://www.procyclingstats.com/rider/emma-norsgaard
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Jeg ved nu ikke, hvordan vi dominerede verdenseliten fuldstændig i Strade og MSR, som har været de vigtigste løb hidtil i sæsonen, men hver sin konklusion.

Det er dog en vild sæsonstart, Danmark har haft, det er ikke til at komme udenom. Sejre i 2 af de 5 største endagsløb indtil nu og etapesejre i alle WT-etapeløb hidtil er vildt imponerende.
Skrevet af Mr_bum
Det er så lidt negativt i dag, at Kragh brænder sig selv af på en dum måde, og at Mads P. igen bliver sat langt fra mål. Bjerg gjorde det hæderligt.

Og det må kun være et spørgsmål om tid, før Emma Norsgaard får en sejr. Det kan ske allerede på søndag.


Skrevet af SotD
Nu var det jo en generel betragtning. Der er da ikke mange lande der har præsteret bedre end Danmark på World Tour´en i år - eller hvad?
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Bestemt ikke, men du skrev jo udover i Omloop, så måtte man vel antage at det gjaldt alle andre løb.

Vi kan få det vildeste hold til VM, men så skal Mads P altså finde benene. I må sige, hvad I vil, men hans Kuurne-sejr var rent held og en af de mest "ufortjente" klassikersejre, jeg nogensinde har set, selvom man ikke rigtigt kan bruge det ord i cykling. Men han var jo ikke engang i den anden store gruppe efter Kwaremont og måtte forlade sig på, at Qhubeka lukkede hullet. Taktisk klogt siger alle, men det var jo på ingen måde en masterplan lagt fra morgenstunden. Og igen i dag blev han læsset så snart, der blev trådt til. Men udover ham ser det rigtig fint ud, må man sige.
Skrevet af Landa
Hvis Fuglen også viser tænder i Giro´en, så bliver denne sæson legendarisk!
Jeg kan ikke erindre en flottere marts i dansk cykelsport historie. Fandme flot!
Skrevet af SotD
Det var egentlig bare fordi Omloop var det eneste løb som faldt udenfor normen uden en top 10 som minimum :-)

Enig med Mads P., men han svinger jo ofte enormt meget. Jeg ved ikke om han har for meget fokus på at udvikle sig til en topsprinter eller om han bare har skudt formen lidt skævt.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
@Landa

Fuglsang skal ikke køre Giro i år, men satser benhårdt på klassikerne, startende med Flandern Rundt. Han skal også køre Touren, men ikke som klassementsrytter, inden OL.
Skrevet af Il_Preferito
Det ville selvfølgelig være poetisk smukt om mit statement om Mads P og Flandern kommer og bider mig i røven om en uges tid, men han svinger jo netop ikke enormt meget i de her løb. Ikke i 2019, ikke sidste år og heller ikke indtil videre i år, for tendensen er jo, som tobi skriver, at han bliver læsset med det samme, det bliver alvor.

Gent-Wevelgem og Kuurne er en ting, men han har problemer, når det er de helt barske løb og det hjælper ikke, at Trek igen i dag får på munden. Om det er fordi, han fokuserer mere på at være hurtig, tør jeg ikke sige, men jeg synes, det er en tendens og jeg kan ikke huske, han har set sådan rigtig god ud i et ´stærkmandsløb´ siden VM-sejren. Måske noget af BinckBank sidste år, dog.

Og i øvrigt enig i forhold til Kuurne. Det var svineheldigt, men det skal også til nogle gange til.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Gent-Wevelgem sidste år var vel okay. Jeg må indrømme, at jeg ikke kan huske alle detaljerne (der var rigtig mange cykelløb på kort tid på det tidspunkt), men det var trods alt en lille gruppe, der skulle slås om det til sidst.

Og så har han jo åbenlyst en fordel, når løbene bliver rigtig lange, og særligt hvis vejret er dårligt. Man kan undre sig over, hvorfor det er tilfældet, men det ser det jo unægtelig ud til at være.

Desuden kørte han vel acceptabelt på Kemmelberg i Bredene Koksijde Classic i fredags, men det var så heller ikke just Van der Poel og Van Aert, der fyrede den af der.
Skrevet af Kaffe
Vi ejer sgu da cykelverdenen!
Lækkert i øvrigt, at medaljerne blev overrakt af en robot i E3.
Niddets arkivar
Skrevet af Landa
OK, Bum.
Mere vil have mere!
Udover Skjelmose, hvem forventes at blive ´the next big tving´ i DK?
Lad os sige ryttere fra 16-20 år?
Skrevet af Barbuti
Er det en farbar tanke, at Mads P igår valgte at spare krudtet til imorgen, hvor hans vinderchancer alt andet lige er noget større, og hvor han stiller op med 1 tallet på ryggen.
Jeg havde glædet mig som et barn til at se ham i PR, men det må jo nok vente til efteråret.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Mr_bum
Han sparede jo i hvert fald kræfter ved ikke at fuldføre løbet. Det er da meget muligt, at han helst ikke ville køre i rødt for tidligt, men til gengæld kostede det så også for holdet, at han var væk, og at Simmons brugte kræfter på et mislykket angreb, for de var der ikke til at holde Stuyven fremme, da gruppen blev splittet.


Skrevet af Mr_bum
@Landa

Lige nu er Frederik Wandahl, som allerede har fået en WT-kontrakt hos BORA, og Tobias Lund Andresen, der er kommet på DSM´s udviklingshold efter nogle flotte juniorsæsoner, vel nogle af de bedre bud. Der er også Jacob Hindsgaul på Uno-X, der slog Jonas Vingegaards rekord på Coll de Rates, som var med til at sende sidstnævnte til Jumbo-Visma.

William Levy har i flere år også været nævnt som et stort talent efter flotte junior-resultater, men han har ikke rigtig haft muligheden for at vise sig frem som U23-rytter endnu. ColoQuick har også Kasper Andersen, der blev junior-Europamester i linjeløb i 2020.
Joshua Gudnitz har især gjort det godt på den hjemlige cross-scene, og den slags skal man jo lægge mærke til i de her år.

Og så har vi så de lidte ældre baneryttere hos Uno-X, der først for alvor satser på landevej efter OL i Tokyo. Der er muligvis også flere, som jeg enten har glemt eller ikke er bekendt med. Unge ryttere udvikler sig heller ikke i samme tempo, så der kan sagtens være nogle, der først viser deres sande potentiale i en højere alder.Skrevet af UdAfBusken
Ja, den danske trio af baneryttere fra Uno-X, Julius Johansen, Niklas Larsen og Rodenberg, fortjener at blive nemt, selvom de selvfølgelig er et par år ældre. Johansen viste jo et vanvittigt højt potentiale som yngre, og Niklas Larsen kørte et fremragende 2019 på landevejen med den samlede sejr i Post Danmark Rundt som højdepunkt. Det er lidt svært at sige, hvor gode de er i forhold til deres jævnaldrende landsmænd, når banen fylder så meget, men mon ikke de har tænkt sig at fokusere primært på landevejen efter OL i Tokyo?
annonce
0