Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Asbjørn Hellemose, der har valgt en lidt utraditionel karrierevej, er ret dygtig i bjergene. Han bør også med i puljen, men så skal han snart ind på en lidt større scene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Nå, jamen hvordan går det så i Coppi e Bartali i dag?

Jo, der er syv kilometer til mål, og i front af løbet sidder en duo bestående af Honoré og Vingegaard. Mon ikke de kan enes om at fordele rovet?
Skrevet af jomic...
Hahaha. Honoré tager etapen og Vingegaard løbet. Hvem der bare havde en Thor Pedersen type til at fortælle hvor godt det går.
Skrevet af Landa
Tak for info - solid indsigt I har!

OK, så vi Frederik Wandahl (Bjerg?)
Tobias Lund (tempospecialist?)
Hindsgaul (bjerg!)
William Levy (tempospecialist)
Asbjørn Hellemose (bjerg)
J Johansen (tempospecialist)
Rodenberg (tempospecialist?)
Niklas Larsen (bjerg)
Kasper Andersen ?
Joshua Gudnitz?

Wandahl virker jo til at have det største potientale - men hvad er hans speciale?
Hvis "bare" 2-3 stk. af den ovennævnte slår igennem, har virkelig en Guldalder.


Skrevet af Mr_bum
Ja, den fik de skåret meget godt.
Skrevet af haraltidret
Endnu en fantastisk dansk cykeldag. Flot dansk dobbeltsejr med Mikkel Honoré som etapevinder foran Jonas Vingegaard, der også vinder løbet samlet. Man kan bare konstatere at danskerne dominerer cykelsporten lige pt. Både på landevejen og på banen.
Skrevet af Barbuti
Pæn 5. plads til Kamp i Catalonien. Sad godt placeret i Sagans baghjul men mistede det desværre og røg noget tilbage.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af tobi
Og hvad er langt vigtigere: Sagan vandt!! Kun hans anden sejr siden Touren 2019. Men fint at se, at han trods alt kunne gøre kort proces med dette meget svage sprinterfelt. Jeg tvivler dog stadig på, at han kan spille en hovedrolle i Flandern og Roubaix, selvfølgelig forudsat at de to løb afholdes på planlagt dato.
Skrevet af maarkap
@Landa

Det er vidst lidt nok kun at dele dem op i to forskellige kategorier. Larsen er nok mere til bakker, mens Rodenberg primært er sprinter.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mr_bum
Mads P. får også lov til at spare sig i morgen, for Trek kommer ikke til start grundet em positiv Coronatest. Ærgerligt for ham og holdet. Til gengæld lader det til, at BORA er med igen efter at have siddet over E3 af samme grund.


Skrevet af Muggedreng2
Julius er vel retteligt heller ikke tempospecialist men mere end all round rytter det altid gør arbejdet færdigt, lidt samme type som en Asgreen eller Valgren vel?
Skrevet af Mr_bum
BORA fik så heller ikke lov til at starte i dag. Og de og Trek kommer heller ikke til at køre Dwars door Vlaanderen på onsdag.
Skrevet af repos
Noget lort med Trek, især set med danske øjne, hvor Mads P. ikke kommer til at forsvare sin titel fra sidste år.
Det tyder ikke umiddelbart på, vi får en dansker med helt fremme i dag. Sam Bennett kommer nok ikke med til stregen, så Mørkøv bliver næppe synlig.
Forhåbentligt kan Mads Würtz køre videre på sin gode form fra Tirreno, så han må gerne være med i finalen.

I Katalonien må Valgren gerne vise et eller andet her på sidste etape. Profilen passer ham ret godt, og han har set velkørende ud. Måske Skjelmose eller Kamp ligeledes får fripas til at komme afsted.

Fuglsang har desværre meldt fra til Flandern, da det kolliderer med Baskerlandet i en grad, så Covid-19 restriktionerne ikke går op. Ærgerligt, for der er næppe ret mange skud i bøssen, hvis han skal lave et topresultat der.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
I Cholet-Pays de la Loire (et 1.1-løb, der mere mundret også bare kaldes GP Cholet) nappede Viviani sin første sejr siden skiftet til Cofidis. Slap af, et mareridt det har været for begge parter indtil videre.

Det bliver dog overskygget af Nacer Bouhanni, der i spurten sender Jake Stewart i banden med en manøvre, der ikke er helt ulig Groenewegens på Fabio Jakobsen sidste år. Gudskelov var der dog ordentlige bander og ved et mindre mirakel, bliver Stewart på cyklen.

Efter løbet havde Bouhanni så travlt med at tale om, at Stewart ´mangler respekt´, hvilket selvfølgelig tenderer det helt bizarre. Jeg håber, han snart ryger i skraldespanden, så vi kan slippe for den tosse.

Der er i øvrigt også afviklet en fed etape i Katalonien og et ret spændende Gent-Wevelgem i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Casper P har desværre brækket kravebenet, så han misser klassikerne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zola
I øvrigt en smuk 4. plads til Valverde.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af tobi
Se nu lige, hvem der har fundet topniveauet lige før Ardenner-klassikerne. Skal han virkelig kunne blande sig en sidste gang, den gode Valverde? Det ser faktisk sådan ud.

Dagens sejr var den første af slagsen siden august 2019. Og det var en magtdemonstration.
Skrevet af Mr_bum
Ja, han ser ret skarp ud. Men kan han levere det samme imod bedre modstandere? Det får vi nogle svar på i næste uge.
Skrevet af tobi
Hans opkørsel til Vallter 2000 var allerede vanvittigt imponerende, men han slår næppe slovenerne og Yates i næste uge. Men Ardennerne kan blive spændende (i forhold til ham).
Skrevet af Mr_bum
Han kan selvfølgelig have toppet for tidligt, men det ligner i hvert fald, at han er på vej mod en rigtig god Ardenneruge. Han virker også selv til at have noget mere tro på tingene end sidste år.
annonce
0