Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af riou123
Verdensklasse!
Skrevet af Sticky
Koldings stolte søn, hold kæft hvor er han bare stærk .
Skrevet af tobi
Hvor er det en fucking vild sejr. At sidde med Wout og Mathieu i det afgørende tremandshug og trække sig sejrrigt ud fra den uden, at det er fordi, de kører og lurer på hinanden, er jo fuldstændig hjernedødt vanvittigt.
Skrevet af SotD
Vi dominerer verdenseliten ;-)
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Måden, Asgreen vinder på er vild. Han animerer løbet, sidder med de allerbedste, og sætter til sidst de to stærkeste ryttere skakmat. Helt uhørt præstation.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Hvad kan man næsten skrive, der ikke allerede er skrevet? Jeg elsker virkelig Flandern.

Hold nu fast, en præstation og et løb. Asgreen knækker verdens to bedste cykelryttere i et løb, som var helt suverænt at se på stort set hele vejen.
Vi vidste godt, han var god og ovenpå E3, vidste vi også, han kunne vinde i dag, men at gøre det på en måde, hvor han skaber den afgørende udskilning og svarer fornemt igen på Van der Poels ryk, for så at holde ham på Paterberg og slå ham i spurten, er godt nok vanvittigt. Jeg kommer til at få på puklen, men for mig er den her på højde med VM-guldet til Mads P. Jeg elsker virkelig Flandern.

DQS kører også løbet mere eller mindre perfekt. Man lader et nogenlunde ufarligt, men dog holdbart udbrud gå, går selv i sving med omkring 100km igen og har så ellers antallet til at gøre forfølgelsen sur for de fleste andre.
En lille ridse i lakken er selvfølgelig Allan, der underpræsterer og med sikkerhed havde fået ørene i maskinen, hvis han var kommer med især Van der Poel til Kwaremont og Paterberg. Jeg sad og skældte ham ud, da han ikke går med i WvA og MvDPs lukning på Asgreens angreb, men han var formentlig allerede halvtom på det tidspunkt og det viste sig gudskelov at være uden betydning, fordi de sejlede afsted - at han kom afsted tidligere og tvang de to favoritter til at arbejde for at eliminere hugget, hjalp selvfølgelig Asgreen, så alt godt trods alt.
Lampaert og Senechal ser også begge voldsomme ud, hvor især sidstnævnte igen er god. Det bliver et par dyre kontrakter, Lefevre skal have lavet til ham og Asgreen.

Og sikke en potentiel guldfugl, Direct Energie har i Turgis. Han virker til at have taget et skridt op i forhold til sidste år, hvor han ellers også så fornuftig ud.

Greg blev #3, hvilket også er skønt. Det bliver aldrig til den helt store præmie i Flandern, men mindre kan også gøre det og selvom han ikke vinder mere, er han sgu stadig pisse god. Heldigvis er der snart OL.

Jeg elsker virkelig Flandern.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Sådan lige efter at have tænkt lidt over det, tænker jeg det var et af de helt store kapitler i dansk sportshistorie, vi har været vidner til i dag.

Monumentsejr, men ikke bare et monument. Et af de to største. Og en nedslagtning af de to fænomener, som vi nærmest har taget for givet ville dominere den slags løb i det næste årti. På egen hånd.

Nogen vil måske mene, at VM var større, og det bliver hurtigt en sammenligning af pærer og bananer, hvor hver må have sin egen holdning. Begge sejre er monumentale, men den ene dyst var mod Trentin og Küng, den anden mod Van Aert og Van der Poel. Og sidstnævnte glemte altså ikke at spise i dag. Der var ingen Sagan, der ventede for længe med at røre på sig. Det var en ren styrkeudmåling mellem nutidens absolut bedste cykelryttere.

Og i modsætning til med Mads Pedersen har jeg en fornemmelse af, at Asgreen kan komme til at vinde denne slags løb en del flere gange. Føj, hvor er han dog en led karl.
Skrevet af Il_Preferito
Enig, han bliver rigtig ubehagelig i den slags løb, de kommende år. Også for Van Aert og Van der Poel, og jeg har en fornemmelse af, han kan gøre noget lignende i Roubaix.

Meget kommer nok også til at afhænge af hvad han prioriterer på sin næste kontrakt - DQS tilbyder noget helt unikt i forhold til holdsammensætning, som han og andre nyder godt af, men det er ikke der pengene er og du er aldrig 100% sikker på en kaptajnrolle.
Dagens præstation er selvfølgelig prikken over i´et, men man må formode, en lang række hold - også de rige - har stået på spring et stykke tid.

DQS har så det ret store problem, at udover Asgreen og Senechal, som jeg nævnte i forrige indlæg, har Bennett og Allan også kontraktudløb. Sidstnævnte har i et stykke tid været meldt på vej til et af de franske mandskaber og selvom DQS jo oftest finder ud af det hele, er det lidt svært at se et 2022-hold, der indeholder både Bennett, Asgreen og Allan, synes jeg.
Medmindre, Lefevre selvfølgelig trækker en kæmpe sponsor op af hatten, men som han gør sig til i belgiske medier, synes jeg ikke, det lugter af det lige nu, desværre.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Mon ikke de spændt venter på at se, hvordan hele Belgiens ultimative guldfugl ser ud, når han kommer tilbage i løb i maj, før de kan beslutte sig for, hvilken vej de vil gå?
Skrevet af Il_Preferito
Jo, det må man næsten gå ud fra, men det er et gamble. Eller, hvis han vinder Giroen uden løbstræning og et specielt stærkt hold, er det selvfølgelig bare med at komme afsted.

Jeg tror dog godt, de kan få det svært i forhold til alle tre. Allan ville efterlade et enormt hul, for selvom de to cross-unger trænger sig på til mange af de løb, han ellers sidder på, er han jo god for 10-ish WT-sejre per sæson og han er utvivlsomt en sponsorfavorit.
Bennett har jeg også svært ved at se, de bare erstatter. Han profiterer soleklart på at have verdens bedste lead out, men han er vel efterhånden også verdens bedste sprinter og erstatningerne står ikke i kø, ligesom man ikke kan regne med Fabio Jakobsen. Jeg tror så umiddelbart også, han bliver hos dem, da han virker til at befinde sig godt på holdet og historikken for sprintere, der forlader DQS nok også skræmmer lidt.
Asgreen er svær. Det er en no-brainer, han skal blive der, for holdet er i klassikersammenhæng skruet perfekt sammen i forhold til hans styrker, men pengene kan også blive for store, ligesom han vil være begrænset på holdet. Med stor sandsynlighed aldrig enerådig kaptajn i klassikerne og med låste roller i Grand Tours (om det så er for sprintere eller Evenepoel).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af haraltidret
Som Rolf og Ritter også var inde på, så er det bittert set med danske briller, at Paris Roubaix er udskudt til senere på sæsonen. For som Asgreens form er lige pt, så havde han haft rigtigt gode muligheder for at vinde endnu et monument i Roubaix. Det er næsten et surrealistisk godt dansk cykelforår vi har gang i i år. Og med den fantastiske bredde vi har i dansk cykelsport er der ingen grund til at tro at det stopper her.
Skrevet af UdAfBusken
Vanvittig præstation af Asgreen i går. Jeg tror ikke, at jeg i min levetid har set en dansker vinde så stort et løb som Flandern Rundt på så overbevisende en måde, som Asgreen gjorde i går. Han var simpelthen bare bedste mand, selvom han var oppe i mod to KÆMPEstjerner i Van Aert og Van der Poel. At kalde ham verdens bedste cykelrytter i øjeblikket synes jeg måske er i overkanten, men lige i går var han faktisk den allerbedste.

Danskerne står til gengæld over for lidt af en udfordring i denne uge, hvis de skal holde stimen med sejre i alle WT-etapeløb i live lidt længere. Til gengæld møder de talstærkt op. Bedste mulighed er nok at Magnus Cort kan komme med hjem på femte etape, for han er vel potentielt hurtigste mand på startlisten, men der er ikke mange muligheder for ham. Hvis Fuglsang har fundet benene kan han måske udnytte taktisk spil mellem Pogacar, Roglic og Yates til at snige sig væk, men feltet er godt nok skarpt, så jeg tvivler på at han har formen til at være med. Ellers tillader jeg mig at have en forhåbning, eller måske endda en forventning, om, at Jonas Vingegaard kører en glimrende enkeltstart i dag og får lov til at forsøge at holde sig til i klassementet på de første par etaper. Roglic er selvfølgelig altoverskyggende kaptajn, men jeg bliver ikke overrasket, hvis danskeren har benene til at sidde med blandt de 10-15 bedste ryttere og bliver vigtigste mand for sloveneren.
Skrevet af repos
Jeg tror ikke, at jeg i min levetid har set en dansker vinde så stort et løb som Flandern Rundt på så overbevisende en måde, som Asgreen gjorde i går.

Fuglsangs sejr i LBL var nu også suveræn. Han smadrede alle de øvrige favoritter på den afgørende stigning og kørte alene hjem. I det hele taget vildt, at vi har tre monumenter plus en VM-titel de seneste to år.

Det er ærgerligt PR er udskudt med Asgreens form in mente. Til gengæld giver det mulighed for, at vi ser Mads P., Mads Würtz og Casper P. i en bedre forfatning end nu.

Mht. Baskerlandet, så skulle det ikke undre mig, om Mikkel Honoré kan hive et stort resultat hjem på en etape. DQS kommer ikke med et decideret klassementhåb.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af UdAfBusken
Det er rigtigt nok, at Fuglsang også var dagens stærkeste mand, da han vandt i Liege, men jeg synes ikke, at konkurrencen var helt så skrap, som den Asgreen i går var oppe imod. Alaphillippe havde tydeligvis tabt benene efter et langt forår, og Fuglsangs nærmeste konkurrenter var Formolo og Woods. Begge glimrende cykelryttere, men med al respekt synes jeg ikke de hører til, når man taler om verdens allerbedste cykelryttere. Det skal selvfølgelig ikke tage noget fra Fuglsang, da man kan kun slå dem, der stiller til start.
Skrevet af Mr_bum
Honoré har meldt ud, at han har afvist en rolle som kaptajn i Baskerlandet for i stedet at jagte etapesejre, så med hans nuværende form skal man ikke afskrive ham. Jeg er dog også mere interesseret i at se Vingegaard, og hvilken rolle han ender med at få i løbet. Kamp er endelig begyndt at ligne en WT-rytter, så i det rigtige udbrud vil måske også kunne køre med om sejren.

Vi ved ikke helt, hvor vi har Fuglsang, men jeg regner med, at han kører stabilt og tager en pæn placering hjem. Det bliver dog meget svært at vinde løbet, og det kan da også være, at Astana ender med at køre for Lutsenko eller Izagirre.


Skrevet af jomic...
UAB, I følge PCS var Liege det fjerde bedst besatte løb i 2019 og tag lige et kig på top 25. Jeg synes det er en lidt hård konklusion at komme frem til, at der skulle være noget som helst letkøbt i det monument.
Skrevet af repos
LBL i 2019 var stærkt besat. Alaphilippe havde lige vundet på Mur de Huy, og var sammen med Fuglsang klar favorit. Vejret gjorde det, i lighed me Valverde, af med ham.

Hele eliten var da samlet til det løb, og der var ikke tale om en amputeret udgave, som da Fuglsang vandt RomandietLombardiet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Lombardiet :)

Enig repos, hvis man overhovedet kan tale om letkøbte monumenter er det vidst det tætteste vi kommer i nyere tid.
Skrevet af repos
Tak for rettelsen, Jomic.

Ja, Lombardiet sidste år bliver nok næppe overgået foreløbigt. Løbet skulle selvfølgelig vindes, men med Evenepoels styrt, så sad Fuglsang i finalen med ryttere fra andet geled.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Måden, han vandt Lombardiet på, var også mindre imponerende end sejren i Liège. Havde han siddet alene med Bennett eller med Vlasov i stedet for dem begge, så ved vi ikke, hvordan det havde udspillet sig (og vi ved endnu mindre om Evenepoels chancer), hvorimod han i LBL med garanti var den stærkeste på dagen mod et som nævnt bedre felt.


annonce
0