Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
De må næsten forvente et større budget fremover, end de var været vant til. De mister godt nok Almeida, men jeg tænker ikke, han endnu er vildt løntung, da hans nuværende kontrakt blev skrecet før gennembruddet.
Skrevet af Il_Preferito
Lefevre er i hvert fald i belgiske medier, hvor han taler om sponsorambitioner og lignende, så de fisker. Om det går godt eller skidt, synes jeg er lidt svært at spå om, men han trækker jo oftest en kanin op af hatten.

Som skrevet tidligere, er én ting i hvert fald sikkert: Det bliver dyrt at holde på samtlige profiler og jeg tror, modsat en bruger et par sider tidligere, ikke det nødvendigvis er ligetil at erstatte dem.

Man må gå ud fra, at Keisse, Devenyns og Cavendish er så godt som færdige, ligesom der er spørgsmålstegn ved Fabio Jakobsen og som du er inde på, mister de med 99% sikkerhed også Almedia til UAE. Det er mange afgange og hvis man så også skal til at kigge efter erstatninger til Allan, Bennett, Asgreen, Ballerini og hvad de ellers hedder, synes jeg ikke, det ser helt holdbart ud.

Jeg tænker så dog, at stort set samtlige af de nuværende ryttere har relativt stor interesse i at blive, men som skrevet omkring Asgreen, kan pengene og den lovede rolle også bliver for attraktivt andetsteds.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Emma Norsgaard fortsætter ufortrødent med at hente sine 2. pladser hjem. Flot sæson.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Og Vingegaar endnu engang super kørende, med en flot 8. plads midt i klassementkampen.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Og Wilco Væltermand blamerer sig for anden dag i træk.

Jeg har svært ved at se, at Vingegaard skal trække overskrifterne i dag (mere rettet mod Feltet end dig, SotD). Virkelig intens duel mellem de to slovenere. Pogi får fire sekunder igen i dag, men Roglic gav ham formentlig tilpas store tæv på første etape, til at han kan holde ham bag sig.

Og Valverde med endnu en flot præstation, efter at han ellers så lidt stegt ud tidligt på stigningen. Best of the rest. I øvrigt den samme top tre som i Vueltaen 2019, dog i omvendt rækkefølge. I øvrigt kan Valverde glæde sig over, at være kun en af to ryttere til at have slået Pogacar i en Grand Tour. Det ser ud til, at det kan forblive en eksklusiv klub i årevis.
Skrevet af UdAfBusken
Jeg skal love for, at Vingegaard får vist klassen i dag. Han sender den ene klasseryttere efter den anden ud af bagdøren og kører Landa og Mcnulty ind igen på den sidste kilometer, som om det var ingenting. Nøj, hvor er han god.
Skrevet af Mr_bum
Jeg troede godt nok, at Vingegaard havde styrken til at vinde til sidst, men han havde selvfølgelig også brugt en del tændstikker på at lukke huller inden. Til gengæld sad han jo på hjul hele vejen ned. Spørgsmålet er så, om det viser sig at være en taktisk fejl af Jumbo at have givet dem så meget tid.
Skrevet af tobi
Gigantisk taktisk fejl af Jumbo. Årets shitshow indtil videre. Hold da op, så vil man bare heller ikke vinde.
Skrevet af Il_Preferito
Ja, medmindre Roglic har meldt hus forbi på benene/formen resten af løbet, virker det ret fjollet at smide hans førertrøje for en fjerdeplads til Vingegaard i dag.

Nu skal han angribe og kommer til at få Pogacar lige i nakken, hvilket indtil videre ikke virker som en opskrift på succes.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
I øvrigt, en første- og andenplads til Izagirre og Bilbao kalder i den grad på et genhør med denne herlighed:

https://www.eitb.eus/eu/telebista/bideoak/osoa/7729717/bideoa-euskal-txirrindularien-tropela-izan-dugu-gabon-kantatzera-gatoz-saioan/

I øvrigt pænt skarpt med anden baskiske top 2 på tre etaper - og med fire forskellige ryttere - i deres hjemløb. Det er jo ikke ligefrem fordi, konkurrencen mangler.
Skrevet af NUFC Dinho
@Tobi

Ville egentlig have skrevet du ikke skal stjæle mine twitter opslag. Men du trumfer lige med at have hele videoen.
Det er simpelthen en fantastisk video. Vildt catchy sang og en tæt kamp mellem Jon og Pello om at være mest kikset. Modsat etapen idag, så synes jeg Pello tager den.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Barbuti
Mest fantastiske optræden nogensinde.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Caroe
Jeg tænker nu ellers at Jumbo er vældigt tilfredse med dagens etape. I min bog kunne det næsten ikke være bedre for dem.

Lørdagens etape ville være umulig for dem at kontrollere og UAE ville formentlig kunne isolere Vingegaard og Roglic 50 km ude. Nu er Pogacar derimod låst indtil McNulty ikke kan følge med længere.

I stedet kan de spare på kræfterne i morgen og får en samarbejdspartner lørdag. Begge hold vil formentlig være godt tilfredse med at holde det samlet indtil Arrate-stigningen, hvor Vingegaard kan lægge et voldsomt pres i bunden (formentlig kører han McNulty helt i rødt) og så skal Roglic nok tage de 23 sekunder uden problemer. Samtidig er det så tæt på mål at Pogacar får svært ved at tage 20 sekunder på Roglic.

Og hvis det går vildt for sig langt udefra har de endda mulighed for at sende Vingegaard med i angreb fra Astana, Landa osv.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af tobi
@Dinho

Haha, jeg kan godt se, mit indlæg i høj grad minder om plagiat, jeg kan endda se, at du også brugte ordet "herlighed" om sangen :D Godt, det var den fulde sang, jeg linkede til. Jeg tror også, jeg stemmer på Bilbao. Beloki er klart den, der virker mest komfortabel ved arrangementet (eller måske også Ion, han fyrer den i hvert fald af, det skal han have).

@Caroe

Chris Horner er ikke enig (bare se de første tyve sekunder :) ).

https://www.youtube.com/watch?v=6L9MXywRCZg&ab_channel=ChrisHorner

Den er stadig åben, men jeg tænker, at Jumbos chancer for samlet sejr er blevet en anelse mindre. Men jeg kan godt se, at den sidste etape ville have været voldsomt ukontrollerbar, så jeg er måske også mildnet en anelse i forhold til min umiddelbare tanke om, at det var den mest stupide tackling af en situation, jeg længe har set.
Skrevet af Mr_bum
Det ligner, vi får den danske etapesejr i dag ved Honoré.
Skrevet af repos
Trækker op til en vild afslutning i Baskerlandet i dag. Honoré i udbrud med Cerny og Bernard. 10 km. med forspring på godt ét minut.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Sådan Mikkel!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Il_Preferito
Kæft, det er fedt kørt.

Cerny er også fed, synes jeg.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Stærk afslutning af DQS, og fedt Honoré snupper sejren.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
En stor tak til Astana for at ødelægge jagten. Cerny er en stærk rytter og heldigvis også pålidelig, når det kommer til holdets planer.

annonce
0