Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Det var vel også 2 kontraktforlængelser der lige blev kørt ind der, hvis Mikkel ikke allerede havde sin på vej.

Fedt med endnu en dansk sejr.
Skrevet af haraltidret
Det fantastiske danske cykelforår fortsætter ufortrødent med endnu en sejr til Mikkel Honoré.
Skrevet af BjarkeGelsted
Chris Horner har sine holdninger og det er dejligt at han siger dem så åbentlyst. Jeg er dog ikke helt enig i det han siger. Nu kan jumbo angribe fra flere kanter og så skal uae om de vil have pogacar med i de udbryd eller bruge ham som løjtnant. Jeg tror det her bliver vindegård chance
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af UdAfBusken
UAE har nu et ganske kompetent hold med Ulissi, Majka og Polanc, som nok skal holde snor i det meste, hvis det begynder at brænde på. Vingegaard har kan selvfølgelig blive spillet ud, men står han virkelig stærkest i den direkte duel mod NcNulty, hvis det endelig er? Måske, men jeg ville ikke sætte mine penge på, at danskeren henter 28 sekunder på ham.
Skrevet af Mr_bum
Jumbo kunne stadig have angrebet, hvis McNulty havde ført med 10 eller 15 sekunder. 23 er sværere at hente. Jeg forstår egentlig godt, hvorfor Jumbo ville give Vingegaard chancen for at vinde etapen, selvom en flad spurt ikke var til hans fordel, men Tolhoek og Roglic selv kunne jo sagtens have minimeret hullet uden de store problemer.

Før var de i en situation, hvor de kunne nøjes med at følge hjul, nu skal de angribe.


Skrevet af UdAfBusken
Jeg håber I følger med i Baskerlandet i dag.
Skrevet af Mr_bum
Der bliver kørt cykelløb for alle pengene.
Skrevet af UdAfBusken
Roglic er godt nok ond i dag.

Og Vingegaard er jo helt vild. Han sidder klistret til Pogacars baghjul, som ellers har smidt alle andre end danskeren og Yates. Det er altså et gennembrud på allerhøjeste niveau i dag, hvis han bliver ved.

McNulty er væk.
Skrevet af Il_Preferito
Samlet andenplads og så kontrollerer han lige den forsvarende Tour-vinder, da etapen bliver rigtig alvorlig. Voldsom indsats af Vingegaard.

Og selvfølgelig også virkelig solidt af Roglic. Det der lignede en kæmpe brøler forleden, blev afløst af suveræn taktik i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og så i øvrigt en for Jumbos vedkommende, meget kærkommen lussing til UAE i dag.

Deres hold så helt forfærdeligt ud.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Barbuti
Puha. Vildt cykelløb. Er først blevet færdig med etapen nu.

Det er vel det endelige gennembrud til Vingegaard.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af SotD
Der går fanme ikke en uge imellem man kan sige "det var satme vildt kørt" af en dansker. For tiden går der vel højst et par dage.

Vanvittig imponerende dybde vi har af talenter i øverste og næstøverste luftlag. Er Vingegaard den nye Fuglsang?
Silkeborg IF
Skrevet af Landa
Eller den nye Michael Rasmussen?
Skrevet af SotD
Det var da noget af en sammenligning. Udover Rasmussens Grand Tours hvad har han så bedrevet? Vingegaard er indtil videre det diametralt modsatte.

Min tanke var egentlig om han var en rytter man kunne formode også kunne levere top resultatet i ardennerne, så vi fik lukket det hul der opstår efter Fuglsang.
Silkeborg IF
Skrevet af Zenin
Det ville være fedt hvis han på sigt kunne kører med i Ardennerne og Lombardiet. Potentialet er der i hvert fald.
Det bliver spændende at se hvordan han klarer, når han får mulighed for at kører egne chancer i en GT. Men der er trods alt langt fra at kører et godt resultat i ét uge langt etapeløb, til at præsterer over 3 uger i en GT.
Skrevet af tobi
Hold nu op, det var da idioti på højt plan af UAE. Meget sødt at de kører for McNulty, men hvis man vil vinde cykelløb, så havde det nok været smart at lade Hirschi og McNulty føre fuldt i dalen frem mod Krabelín-stigningen. Så ville Pogacar have haft en chance for at hoppe frem til Roglic-gruppen.

Helt sort blev det, da Pogacar en kort overgang faldt tilbage til ham, da han blev sat for derefter (selvfølgelig) at mose videre.

Jeg ved godt, det selvfølgelig kan skurre i øjnene at se førertrøjen brugt på denne måde, men når man tænker på, hvordan han fik den, og hvor speciel en situation, holdet var i, så havde det været det eneste rigtige. Og ikke kun i bagklogskabens lys.
Skrevet af BjarkeGelsted
Jeg tror Pogacar var den stærkeste i dag, men pga jumbo havde 2 mand foran ham i rolic og vindegård bliver UAE i tvivl om taktikken, skal de kører for McNolty eller pogacar. Så jumbo taktik den anden dag var perfekt, jeg håber at Chris Honer tager det til sig.

Det skal siges at det er fedt at han er så klar i hans holdninger.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af tobi
Hans holdninger i dag er temmelig fjollede, hvor han kalder Jumbos taktik for beskidt, og jeg ved ikke hvad. Fordi Roglic åbenbart fik hjælp af en masse forskellige (jeg har ikke orket at se hans tirade, det er kun noget, jeg har læst).

Jeg tænker i øvrigt, man skal passe på med at tilskrive Jumbo hele æren for, at UAE fucker up i forhold til at begynde at køre for McNulty. Det var selvfølgelig ikke sket uden torsdagens begivenheder, men det var næppe noget, Jumbo lige havde kalkuleret med fra morgenstunden den dag.
Skrevet af BjarkeGelsted
I torsdags vurderede de vel at de at McNulty ikke var et problem og de havde jo ret. De ville hellere have vindegård længere frem således at pogacar og uae kom i problemer med deres taktik. Godt lavet af Jumbo.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Il_Preferito
Enig, det er ikke kun Jumbos fortjeneste, det går galt for UAE i dag. De laver en række rimelig elementære fejl og får vist, at de trods Tour-sejren sidste år, har ting, der kan arbejdes på.

Roglic dribler med, da Astana sætter pres på en nedkørsel, hvor de fuldstændig sover og i øvrigt mister både Ulissi og Majka uden videre.
På dalstykket skal, som tobi vist også har været inde på, McNulty selvfølgelig føre, når de trækker Hirschi ned - hvilket i øvrigt skete for sent, synes jeg.
Får de ikke lukket, bør Pogacar selv kunne gøre arbejdet færdigt på Krabelin, hvorefter han kunne have kørt væddeløb mod Roglic i stedet for at sidde med et Vingegaard-anker på de afsluttende opkørsler.

Ikke at det skal tage noget fra, at Jumbo spiller den godt i dag. Men hvis man vil prøve at bilde os ind, at det var planen torsdag morgen, står jeg af.

Som skrevet tidligere, tror jeg i øvrigt ´kun´, Vingegaard er en nogenlunde fornuftigt Ardenner-kampagne fra deres Tour-hold. Roglic har til gode at tabe med ham på holdet, har haft travlt med at rose ham i løbet af ugen og Vingegaard selv har virkelig taget et kæmpe skridt op i denne sæson.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0