Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Tobi, jeg ved ikke lige, hvorfor jeg fik bildt mig selv ind, at vdP ikke skulle køre Tour. Det kan være, jeg blandede det sammen med Pidcocks program, men det er egentlig heller ikke en god undskyldning.


Skrevet af UdAfBusken
Pidcock burde med sin statur være skræddersyet til Mur de Huy, men jeg kan godt være en smule i tvivl om, om den alligevel er en tand for stejl for ham. Som crossrytter burde han selvfølgelig være vant til ekstreme procenter, men mit indtryk er, at han er bedst på rigtige "powerstigninger" som i Brabrantse Pijl og Amstel. Vi har selvfølgelig ikke set ham på stigninger som dem der venter i Fleche og Liege tidligere, så jeg kan meget vel tage fejl.

Hvor er han også en spændende rytter, Pidcock. Endnu en rytter føjet til listen, når diskussionen går på ryttere, der potentielt kan vinde alle fem monumenter. Ikke fordi, jeg tror han kommer til at vinde alle fem, det er svært nok i sig selv at vinde bare et enkelt monument, men hans potentiale virker næsten grænseløst, når det kommer til endagsløb.
Skrevet af Il_Preferito
Med Pidcock afhænger det meste nok helt åbenlyst af hvilken vej, han vælger at gå.

Han har "desværre" en rigtig god enkeltstart og kører også rigtig fint på længere stigninger - senest da han kvaste baby-Giroen sidste år - så man kunne på hans vegne godt frygte en hybrid, hvor han også kommer til at jagte Grand Tours.
Eller frygte er måske så meget sagt, men Van Aert har lignet en, der lige har manglet det sidste (hvilket er vildt nok at sige efter et forår, hvor han vinder Gent-Wevelgem og Amstel) efter hans klassementbud i Tirreno. Den var selvfølgelig også svinehård i år, men et Grand Tour-fokus har det jo generelt med at pille ved især brostenskampagnen.

Men enig, han ligner endnu en i rækken af crossryttere, der i teorien kan vinde alle fem Monumenter. Og han ligner også umiddelbart en, der ikke ville få det (ligeså) svært i Lombardiet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Hans statur gør det selvfølgelig endnu mere oplagt at gå klassementvejen end Van der Poel og Van Aert, og hvis han fortsætter på Ineos er det svært at forestille sig, at han ikke før eller siden skal køres i stilling som den næste britiske Tourvinder (medmindre Yates kommer ham i forkøbet, men det tvivler jeg på). Han har fra u23- og juniortiden rigtigt nok også gode resultater i de høje bjerge og endda også på enkeltstarter. Særligt hans Baby Giro sejr var jo totalt dominerende, som du skriver, men det er lidt svært at vurdere hans reelle niveau, da konkurrencen måske ikke var benhård. Jeg tror i hvert fald at han på nuværende tidspunkt er et stykke fra at kunne gøre sig gældende på samme måde i de bjergrige løb, som han har gjort i klassikerne. Han er dog også kun 21 år gammel, så andet ville næsten også være for meget.

Har han en grand tour på programmet? Det kunne være spændende at se ham i en fri rolle uden pres på i eksempelvis Vueltaen. Han har dog selvfølgelig også et OL i MTB at forberede sig på, så det tegner til at blive en heftig første profsæson allerede.
Skrevet af repos , moderator
Van Aert er ikke sluttede dårligere end nr. 13 i de løb, han har deltaget i i denne sæson. Det er godt nok vildt.

Pidcock er ganske rigtigt enormt spændende, og føjer sig til den alenlange række af unge ryttere, der bare smadrer igennem.

Mht. at vinde alle fem monumenter, så kunne det være frækt at smide Asgreen i den pulje også. MRS og PR er i hvert fald inden for rækkevidde. LBL og Lombardiet har mange højdemeter, men stigningerne er ikke længere end, han måske kan sidde med de bedste over.
Det bliver formentligt ikke aktuelt med de to sidste løb uanset.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Modsat klassikerne, hvor Ineos har praktiseret et noget fladere hierarki, tror jeg også, han er noget længere fra at gøre sig gældende i etapeløbssammenhæng. Eller måske ikke gøre sig gældende generelt, men at få lov til at gøre sig gældende samlet, fordi han kommer i arbejdstøjet for kaptajner.

Han skal efter planen køre Vueltaen, som mere eller mindre er den eneste mulighed, da han - som du er inde på - skal køre OL. I et interview i januar, var han selv inde på, at han meget gerne vil prøve en Grand Tour allerede i år, men at det bliver i en hjælperolle.
Og det giver god mening, da Yates umiddelbart er kaptajn og Egon kører Giro, så alt afhængig af hvordan det går, kan det jo være, han også dukker op.

Og så tror jeg, det oprindeligt var meningen, han ville tage Fleche som sidste løb, for så at holde pause og fokusere på MTB, men formen taget i betragtning, er det selvfølgelig ikke et gigantisk chok, hvis han også er på startstregen i Liege.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af UdAfBusken
Det ville i hvert fald være fjollet ikke at stille til start i Liege på søndag, hvis han (Pidcock) stadig har noget at skyde med efter onsdagens Fleche Wallone. Jeg tør i hvert fald ikke at sige, at Liege er et løb han ikke kan vinde.
Skrevet af Il_Preferito
Froome watch: Et tidstab på 5.13 på dagens ´sprinteretape´ i Tour of the Alps.

Lad os håbe, ISN har gemt kvitteringen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Froome watch: Tidstab på 14.19 på dagens bjergetape.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nå, det bliver ikke til Fleche Wallone sejr til Pogacar (eller nogen af de andre UAE ryttere). Holdet trækker sig nemlig efter to positive coronatests - selvom holdet skulle være færdigvaccineret.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Ærgerligt for løbet. Der står godt nok Roglic med stor fed skrift på dagens løb. Pilen plejer ikke at være et specielt interessant løb. Alt afgøres på de sidste 1,3 km. op af Muren.
Håber, vi kan få et par interessante udbrud undervejs, som eks. Vansevenant, der fik sit gennembrud her sidste år.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Enig, Roglic bliver svær at bide skeer med på muren. Alaphilippe var der ikke helt i Amstel men er vel alligevel noget der minder om 1. udfordrer. Cosnefroy som kørte på 2. pladsen sidste år har ingen nævneværdige resultater i denne sæson (I hvert fald ikke på niveau med sidste sæson). Man kan selvfølgelig ikke underkende podiet fra Amstel, men jeg kan oprigtigt ikke finde en fuldgod udfordrer.

Det bliver spændende at se om Jakob Fuglsang er hvor han skal være, eller om det endnu en gang bliver Aranburu der leverer bedste Astana-resultat. Og så glæder jeg mig personligt rigtig meget til at se om Vingegaard kan bruges taktisk til at køre "kontra"/markere dem der går efter Roglic og dermed måske kan lande et godt resultat. Jeg kan godt se for mig, at han kunne ende i lejet 5-10. Det tror jeg desværre også maksimalt Fuglsang kan. Så Valgren er vel det store spørgsmålstegn.

Andetsteds viser Tour of the Alps at træerne trods alt ikke gror ind i himlen. Mattias Skjelmose smed godt 3 minutter til etapevinder Simon Yates i går og ligger dermed pænt udenfor top 20. Der er dog også nogle ret stærke navne i løbet. Foruden Yates er der Dan Martin, Sivakov, Vlasov, Hindley, Carthy, Bilbao, Quintana, Bardet, Sosa, Martinez mfl. Der er dog et par gode dage til potentielt at vise sig frem.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Det lykkedes sgu alligevel for Alaphilippe. Imponerende præstation.

I den modsatte ende af spektret viser Jakob Fuglsang at han afgjort ikke er hvor han skal være, selvom han selv påstår det modsatte.

Noget helt andet: Hvem helvede er Ben Tulett?

Vimser lige frem og bliver nr. 12, efter at være blevet nr. 17 i Amstel forleden. Manden har jo ikke et ærligt resultat, hverken som senior eller ungdomsrytter (af hvad jeg lige kan se) udover nogle "hæderlige" resultater og en juniortitel som britisk mester.

Det er sgu noget af en scene at brage ind på med top 20 placeringer.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Urutineret af Roglic, der åbner alt for tidligt. Ikke at det skal tage noget fra Allan, der igen imponerer stort på den her stigning.

Slap af, et lorteløb ellers.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
SotD, forklaringen er, at Tulett er crossrytter ;)

Nu skal vi ikke glemme, at Fuglsang ikke er en rytter, man kan forvente vil slutte i top 10 hvert år i det her løb, for det har han ikke accelerationen til. Og jo ældre han bliver, jo dårligere burde han også klare sig. Det er noget andet i LBL, hvor han næppe er på samme niveau som i 2019, men hans chancer er under alle omstændigheder bedre.

Valverde tabte i positionskampen. Det havde ellers været spændende at se ham virkelig kæmpe med om sejren.

Skrevet af tobi
Ja, Valverde kom helt skævt ind på stigningen, men hans manøvre på fortovet, der bragte ham frem var ret elegant, og han blev klart udklasseret, så jeg tænker egentlig ikke, det havde nogen indflydelse på hans resultat. Men skarpt nok at lande på podiet som 40-årig.

Jeg er desuden ikke enig i, at Roglic åbnede for tidligt. Hvis han havde åbnet senere, ville Alaphilippe vel bare have kørt med ham med det samme i stedet for og stadig vundet. Jeg kan ikke se, hvordan en kortere spurt skulle have været til Roglic´ fordel.
Skrevet af Mr_bum
Med det ryk Alaphilippe havde til sidst, så tror jeg heller ikke, Roglic kunne have slået ham i en mere klassisk spurt, men det finder vi jo så aldrig ud af.

Skrevet af Il_Preferito
Hvis han venter, har han alt andet lige mere power tilbage i hvad der så formentligt var blevet en spurt mellem ham og Allan.
Det er ikke givet, han kan følge et ryk, men i og med, han åbner et hul så let som ingenting, synes jeg det virker ok sandsynligt.

Han dør jo 75m fra stregen i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Froome watch: Tidstab på 8.07 i dag og nu samlet 27 minutter efter.

I morgen er der kæmpe etape, så måske et rerun af 19. etape i Giroen 18?
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NickRomano
Man skal passe på, at man ikke bliver afhængig af denne daglige opdatering.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
annonce
0