Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Giroen har egentlig været ok indtil nu, men hold kæft hvor er Brian Holms quizzer kedelige.
Skrevet af mikem
Jeg får bare utroligt lange løg af at høre på Thomas Bay. Sammen med Brian holm kan man lige overleve( hvis de da husker at følge med i løbet). Når den hedder Bay og Worre er det mere reglen end undtagelsen at der bliver mutet. Synes stadig at de har lang vej til niveauet af det cykling TV2 dækker, desværre!
Skrevet af tobi
Fabelagtig etape af Bora, og fedt at Sagan kunne honorere forarbejdet.
Skrevet af SotD
Ud af de første 5 i klassementet er 4 af dem også U25 ryttere. Der er godt nok sket et skred. Er det nogensinde set før at 3 ryttere i top 5 har været "ungdomsryttere" i GT forstand?
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Så spillede Lefevre trumfkortet der har kunne anes, 6 år mere med Quick Step. Fedt, det er sgu et projekt jeg har en del sympati for.
Skrevet af Il_Preferito
Deceuninck stopper så dog, men en 6-årig aftale med en hovedsponsor giver selvfølglig jævnt stor arbejdsro ligemeget hvad.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Så er det i morgen, det går løs med sterrato-etapen. Det kan blive en sindssygt vild omgang.
Skrevet af UdAfBusken
Desværre en meget sløj udvikling indtil videre. Et halvkedrligt udbrud fik lov til at køre angiveligt i allerførste hug, og feltet indleder nu finalen 14 minutter senere. Jeg havde håbet at se specialister som Bettiol dyste om etapesejren side om side med klassementsopgøret.
Skrevet af maarkap
Matti har været ude og sige at Bettiol skal være Carthys oppasser i dag, så tror desværre ikke at det havde kommet til at ske uanset hvad.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af UdAfBusken
Nej, det var nok ønsketænkning. Nå, Remco allerede sat her på første sektor. Det kan godt blive en lang dag for ham og det øvrige Deceuninck mandskab, selvom han skulle komme tilbage når de kommer ud på asfalt igen.
Skrevet af mikem
ingen billeder det sidste lange tid, men hvis de tider holder, så er Bernal da godt igang med at lukke denne Giro allerede! Voldsomt niveau han har vist indtil videre.
Skrevet af SotD
Ja, han ser skarp ud igen - Omvendt må man også bare sige, at konkurrencen er svær at få øje på i dette års Giro.

Landa udgik tidligt, Evenepoel er åbenlyst endnu ikke hvor han skal være (af den ene eller anden grund). Nibali kom semiskadet (eller i hvert fald ikke hvor han kunne have været). Yates ser ikke ud til at være der, Bardet er først ved at komme retur osv.

Når de tre nærmeste konkurrenter er Caruso, Carthy og Vlasov, så bør man heller ikke komme i vanskeligheder når man hører til blandt de 5 bedste Grand Tour ryttere.

Hugh Carthy har godt nok et podie fra sidste års Vuelta, men der er vel ingen af dem der realistisk set skulle stå på podiet efter løbet var slut - hvis man ser på bookmakernes forestilling før løbet.

Men det bliver selvfølgelig spændende at se om der kan ske en udvikling i løbet. Jeg forestiller mig at de tre nævnte er ret godt tilfredse med at ligge 2-4, mens ryttere som Yates og Bardet vel skal ud og gøre verden usikker.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Når de tre nærmeste konkurrenter er Caruso, Carthy og Vlasov, så bør man heller ikke komme i vanskeligheder når man hører til blandt de 5 bedste Grand Tour ryttere.


Jeg er med på at når han rammer sit top niveau så er han selvfølgelig i top 5. Men det er altså en mand der kører sin kun fjerde GT og de forrige er endt med en 15. plads, en sejr og en DNF. Så det er ikke fordi han har været så overlegn som man havde forventet da han nappede sin tour sejr.

Hvis han skal leve op til potentialet skal han selvfølgelig slå de ryttere, men det er ikke ligefrem fordi at det var givet på forhånd med den slænger der har været siden hans tour sejr. Han har ikke ligefrem høstet sejre.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Nej, jeg er enig i, at han har taget nogle alvorligt mentale tæsk under og siden Tour´en 2020, men det er jo ikke fordi han resultatmæssigt har været totalt fraværende siden, så man kunne frygte at han aldrig rejste sig igen.

Han viste allerede i Provence tidligt i år, at han var fint kørende. Her vandt holdkammerat Sosa foran Alaphilippe, og 3 uger efter blev han nr. 2 og 3 i Laigueglia og Strade Bianche.

Skal jeg pege på de 5 ryttere jeg vil vurdere mest sandsynlige som Grand Tour vindere i år og næste år, så er Bernal da nødvendigvis en af dem, sammen med Roglic og Pogacar. Derfra kan man så diskutere hvem de to sidste skal være, men de tre er jeg ikke i tvivl om.

Hans 15. plads fra Tour´en 2018 synes jeg da bestemt ikke kan tale imod sandsynligheden for at han vinder Giro´en - og mange andre Grand Tours fremover. Han var åbenlyst hjælperytter for Thomas/Froome som blev hhv. nr. 1 og 3 det år.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Derfra kan man så diskutere hvem de to sidste skal være, men de tre er jeg ikke i tvivl om.
Evenepoel og Pidcock måske.

Giroen fanger mig af en eller anden grund ikke rigtig. Der er ellers nogle fede etaper, men feltet er ikke helt stærkt nok, og så er danskervinklen i denne udgave heller ikke voldsomt interessant.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af maarkap
@SotD

Jeg er i bund og grund enig. Det hele skal ses i lyset af hvad han blev blæst op til efter Tour sejren og til hvad det så er blevet til efterfølgende.

Min skepsis kom fra de vedvarende rygproblemer som eftersigende generede ham gevaldigt. Så jeg frygtede lidt at han ikke ville kunne komme tilbage og kæmpe om 3 ugers etapeløb, hvis det var den længervarende belastning der gjorde det.

@Repos

Jeg har det lidt på samme måde. Jeg tolker også den sparsomme aktivitet herinde fra folk under løbet, som at vi ikke er de eneste.

For mit synspunkt mangler jeg lidt mere villighed fra GC holdene. Der er utrolig mange udbrudssejre - jeg vil gerne se nogle flere slag fra de store favoritter. Det kan der selvfølgelig også være uden at de kører om etapen, men jeg savner nogle der rent faktisk prøver et eller andet. Det er nok fordi de ved at Bernal er for stærk, men man savner den naive/optimiske udfordre.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Aka101
Jeg har haft tid 2 eftermiddage til at se. Eller det passer ikke helt for den ene af dagene var en hviledag.

Det virker heldigvis ikke som om, at man går glip af det store.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Aka101
Lyder også til at rytterne står af hele tiden – og hellere vil køre andre løb som fx ham Melier (staveplade). Det er lidt en skam.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af tobi
Selvfølgelig går man glip af det store, når man ikke tager sig tid til at se Giroen. Det kan en lav aktivitet på et fodboldforum altså ikke afkræfte.

Når det så er sagt (og det er måske bare mig, der på trods af følgende alenlange liste af kritikpunkter stadig kan begejstres ved i det hele taget bare at observere en Grand Tour), så er jeg også enig i, at det er trættende at se så mange udbrudssejre. Særligt rasende blev jeg på grusetapen, som jeg havde glædet mig til i månedsvis, og så endte det med, at en schweizisk no-name, man aldrig havde hørt om, vandt. Derudover er det en uskik, at Zoncolan gik til en udbryder, selvom det er sket før, og det var heller ikke kønt, at Bora ikke lige gad køre Sagan til en sejr i søndags. Så vigtig kan pointtrøjen i Giroen simpelthen heller ikke være, og jeg frygter lidt, at det samme kommer til at ske på torsdag. Man kan dog håbe på, at det i det mindste er gode ryttere, der skal kæmpe mod hinanden i næste uges udbrud, og at vi ikke får flere etapevindere i Van der Hoorn-Dombrowski-Mäder-Lafay-Schmid-Vendrame-Fortunato-Campenaerts-kaliberen.

Kønt var det heller ikke i går. For det første var det latterligt, at man fjernede to stigninger, fordi det regnede. Og at italiensk tv så åbenbart ikke kan producere billeder i regnvejr skriger til himlen.

At Merlier fik lov at køre i Belgien i går virker mildest talt skandaløst, men tilsyneladende var det Giro-arrangørerne, der skulle sige god for det, og det gjorde de jo så åbenbart.

Det hjælper selvfølgelig heller ikke på Giro-underholdningen, at Bernal er så suveræn, men jeg synes, han er en fed rytter, og det er godt at se ham igen. Jeg havde dog håbet, at Remco havde kunnet mere, men med den forberedelse, han har haft, så skulle det selvfølgelig blive svært. Det burde de dog også have luret internt på holdet, så Almeida ikke havde skullet agere trækæsel på et par etaper, hvilket nok ender med at koste ham et par placeringer i klassementer. Men den helt store katastrofe var naturligvis Landas styrt. Han lignede virkelig en, der var klar, og med Caruso ved sin side, kunne de virkelig have været dynamit for løbet.

I modsætning til repos er jeg til gengæld ret glad for det lave antal danskere. Jeg synes godt nok, der er gået rigelig klaphat i den i foråret, så det er helt rart, at andre også bliver opmærksomme på, at der også er andre ryttere i feltet.
Skrevet af repos
Jeg synes, det er federe, når danskerne kan spille en rolle på nogle af etaperne. Med en håndfuld flere danskere til start kunne en masse af udbrudsetaperne have været langt mere interessante.

Giroen har en række fede etaper, også profilmæssigt mere eksperimenterende end TdF, men jeg savner kvalitet.
Top 10 er jo en tynd omgang, hvor Bernal bare skal holde sig på cyklen for at vinde.

Mht danskervinklen så havde Bjerg, Skjelmose, Cort, Kron, Vinjebo etc. gjort mere for mig i stedet for Bardiani- og Kometaryttere, vi ser i udbruddene.

Forhåbentlig betyder det en voldsom repræsentation af danskere til TdF.
Hvem kan vi forvente; Fuglsang, Vingegaard, Asgreen, SKA, Casper P, Mads P, Valgren, Mørkøv, Bjerg og Cort bør vel være med.
Vinjebo, Mads Wurtz og Eg er nok periferien.

Kamp og Lasse Norman mere urealistiske.
Resten af WT-danskerne er uaktuelle.

Som minimum forventer jeg 10 danske ryttere til start i TdF.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0