Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AdmiralYang
Er Norsgaard helt udelukket?

Noget der kunne tale for en LNH-udtagelse er vel at Qhubekas hold er så pivringe at det er svært at se hvilke otte mand der skulle stå foran i køen.
Skrevet af repos
Norsgaard er ikke i spil. Lasse Normann skulle i så fald være en del af Nizzolos tog, og der er måske en lille chance. Det virker bare ikke realistisk.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af maarkap
@tobi

Jeg er i bund og grund enig i det hele.

Som jeg også skrev, så savner jeg virkelig at de andre GC hold prøver et eller andet. Måske savner jeg faktisk bare mest at der er en erfaren GC rytter (som ikke er Bernal) der har prøvet at stå på podiet og går all in på at nappe sejren frem for at sikre endnu en podieplads.

Lige nu er udfordrene en Caruso, hvor en anden plads er once in a life time for ham. Carthy som har en enkelt podieplads tidligere i Vueltaen, men nok stadig er glad for "bare" at slutte i top 3. En Vlasov som er ung og aldrig har prøvet det før. En Yates som bare ikke virker til at være der og en Bardet der "ikke kører GC".

Selvfølgelig går man glip af det store, når man ikke tager sig tid til at se Giroen. Det kan en lav aktivitet på et fodboldforum altså ikke afkræfte.


Jeg tænker nu stadig at hvis det havde været et høj intenst løb der virkelig fangede cykelseerne, så ville der også være mere aktivitet herinde.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Il_Preferito
Norman har jo været en del af Nizzolos tog i UAE og nogle af de belgiske forårsløb, men det virker som om, han blev vraget til Giroen.

Derudover har han et OL umiddelbart efter Touren, hvor han vel med største sandsynlighed skal køre både parløb og er på 4.000m-holdet og i forbindelse med, han fortalte om sin Giro-udtagelse, gav han også udtryk for, det ville blive et af de sidste landevejsløb inden OL.

Han kommer ikke med.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg er enig i, at løbet ikke er voldsomt interessant i år (for mig). Dertil er der for lidt kvalitet og for lidt velvilje til at skabe løbet. Som tobi er inde på har der været et absurd antal no-names med etapesejre allerede hvor navne som Dombrowski, Mäder og Vendrame vel er de mest naturlige etapevindere. Campenaerts er selvfølgelig også et forholdsvis stort navn, men på en lidt anden scene normalt.

Jeg kunne forstå hvis man så nogle store navne der ikke var aktuelle i klassementet, så som Nibali, Bennett, Evenepoel (nu), Bilbao, Nieve, Kangert, Mollema, Ulissi, Hirt, Bettiol, Bevin mfl. give den gas og snuppe sejrene, men det er jo fra 3-4. geled sejrherrerne kommer fra.

Jeg er i øvrigt også enig i, at det er ærgerligt der ikke er flere danskere med, når man ser hvilke navne der tager sejrene. Honoré har skuffet mig en del, for jeg havde faktisk troet at han ville være en oplagt etapevinder, men han har selvfølgelig været låst i et forsøg på at hjælpe Evenepoel. Hans niveau har dog ikke været i nærheden af sidste års Giro, for så havde han nok været tæt på en gang eller to.

Det er sjældent jeg glæder mig til at en Grand Tour slutter, så man kan komme videre med noget mere interessant, men sådan har jeg det lidt. Jeg håber at Dauphiné kan bringe lidt begejstring tilbage inden Tour´en.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Brokker du dig seriøst over, at nogle ryttere kører fra flere af dem, du nævner, fordi de ikke er store nok navne?

Mollema har jo været i udbrud på flere etaper, men er blevet læsset, Nibali har også stukket snuden frem uden at være god nok og Bennett det samme.
Bettiol har været låst til Carthy, hvilket Nieve og til dels Kangert også har, blot med Yates i stedet. Ulissi har selv sagt, benene er der, men han har svært ved at ramme den oppe i hovedet og Bilbao hjælper jo Caruso, der altså er #2 samlet, og kører efter sin faste top 10 i Giroen.
Bevin og Hirt ved jeg ikke lige hvad laver i det selskab.

Honore er ikke i samme form som sidste år, fordi hans forårspeak var Ardennerne, men han er altså også styrtet et par gange i løbet allerede.

Dermed ikke sagt, jeg ikke også synes, det er lidt "ærgerligt" at eksempelvis Fortunato vinder på Zoncolan, men hvis man er stærkeste og/eller smarteste mand på dagen, er det vel ok. Og når Giroen insisterer på at hakke de her kæmpe bjerge og etaper ind hvert og hvert andet år, udvander det jo også lysten til at vinde den type etaper for "de store" ryttere.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Er kritikken af kvaliteten i Giroen ikke lidt letkøbt? Remcos hype op til løbet viste sig at være for ivrig, men derudover synes jeg ikke, Bernal decideret kommer let til det, tager man et kig på feltet. Hugh Carthy legede flot med i efteråret, hvor Roglic og Carapaz akkurat var foran. Vlasov ligeledes et navn, der har haft en voldsom udvikling henover et par år, og det er da oplagt, han er blandt de stærke navne en en GT, og også en, som de tunge drenge bør frygte. Videre er Simon Yates også en, der banker på i toppen af hierarkiet over GT-ryttere. Og så er det selvfølgelig ærgerligt med Landa og Buchmann, hvor især førstnævnte antageligvis for alvor kunne udfordre.
At Bernal så giver dem baghjul er en anden snak. Men udfordrerne er nu af stor nok kaliber, synes jeg.

De mange overraskende sejre er dog en spøjs tendens, og her er jeg grundlæggende på linje. Fortsætter tendensen vinder Carboni vel i dag.
Skrevet af SotD
@Il_Pref

Næ jeg synes ikke jeg brokker mig. Jeg noterer mig bare at jeg ikke finder det specielt interessant når så mange ryttere i 3-4. rang klassen vinder så mange etaper. Det er da fint at de "på dagen" er stærkere, men det bringer mig jo bare tilbage til min egentlige anke. At niveauet i dette års Giro er for lavt til at være interessant for mig. Når selv store ryttere ikke kan time formen til at slå de her ryttere der aldrig har set skyggen af en Grand Tour etapesejr, så bliver det bare lidt for uinteressant. Så kunne jeg ligeså godt se et hvilket som helst andet etapeløb. Grand Tours må godt være lidt mere end bare nogle få der kæmper om sejren, og så i øvrigt er ret ligeglad med etaperne.
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Men apropos, så kunne dagens etape godt blive lidt af det jeg har savnet.

BikeExhange trækker i feltet og sætter hvad der virker som et hårdt tempo på anden sidste stigning. Mange ryttere er faldet fra og tiden til udbruddet falder. Så forhåbentlig laver Yates noget vildt på sidste stigning.

Bardet skulle eftersigende også have sagt inden etapen at han har intet at tabe, så han vil køre mere offensivt fra nu af. Han har også lige præcis den profil jeg efterspurgte tidligere.

Lad os håbe på noget godt cykelløb på sidste stigning.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
@Opus

Jeg synes ikke det er letkøb. Det er bare samme diskussion som sidste år, hvor der blev argumenteret for at Giroen ikke nødvendigvis var ringere end normalt. Måske vi bare skulle acceptere at ryttere som Geoghegan Hart, Hindley, Almeida og til dels Konrad og Masnada bare nu hørte til i de øvre luftlag. Og det gør de da måske også, men vi har bare ikke set det endnu. Almeida leverer kontinuerligt flotte resultater, men Geoghegan Hart og Hindley (nr. 1 og 2) har ikke præsteret en skid siden.

Jeg synes det er påfaldende, at Giroen er blevet sådan et sted hvor man kan få "foræret" nogle KÆMPE karrierehøjdepunkter, som man hverken før eller siden bakker op - sat på spidsen, bevares.

Jeg er med på, at Carthy og Vlasov er tanden mindre overraskende end Geoghegan Hart og Hindley, men ikke desto mindre er den store forskel på i år og sidste år jo Egan Bernal. Det er den ene rytter i feltet som pt. har et top 10 i verden niveau. Alt andet der kunne bare tilnærmelsesvist kæmpe for en sådan "titel" er jo skrællet fra, og dem der så kunne ligge i 10-20-30 kategorien er troppet op ude af stand til at levere - med undtagelse af Carthy og Vlasov som vel kan argumenteres for retmæssigt hører til i den kategori, men selv de to har jo fra dag til dag lidt svært ved at følge med ryttere som Ciccone, Caruso mfl.

Men ellers udspiller klassementskampen sig jo på samme måde som sidst, hvor forhåndsfavoritterne har spillet fallit og i stedet for erstattes af nogle ryttere der aldrig har været i nærheden af noget lignende. Her tænker jeg ikke så meget Carthy og Vlasov, men Ciccone, Foss, Valter, Fortunato, Covi, van der Hoorn, Dombrowski, Mäder, Lafay, Schmid og Pedrero/Bouchard hvis de vinder i dag.

Jeg forventer nok bare mere end hvad jeg får, og det kan man jo så synes er fjollet eller ej.
Silkeborg IF
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Ja hold da op Giroen er kedelig!!!
Skrevet af AHUJ
Bernal knækket. En lille smule i hvert fald. Åbner da op for lidt spænding igen.
YNWA
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Ja spændende om det er formkurven der også knækker nu eller om det bare er en offday...
Skrevet af tobi
Så, kom der godt nok gang i løjerne! Vildt målbjerg!
Skrevet af Kaffe
Jeg forstår ikke, hvorfor Caruso tog føringen hele vejen til mål, efter han havde hentet Egon. Hans andenplads var jo ikke i fare, og hvis målet var at tage sekunder fra Bernal, var det da smartere at lægge sig på hjul og spurte mod stregen længere ude fra. Eller hvad?
Niddets arkivar
Skrevet af Caroe
Jeg forstår ikke, hvorfor Caruso tog føringen hele vejen til mål, efter han havde hentet Egon. Hans andenplads var jo ikke i fare, og hvis målet var at tage sekunder fra Bernal, var det da smartere at lægge sig på hjul og spurte mod stregen længere ude fra. Eller hvad?


Den er da i høj grad i fare, når Yates kun er 2 minutter efter i det samlede klassement og der stadig resterer 2 store bjergetaper.

Det er selvfølgelig ærgerligt at han gør det, men det er jo netop fordi en podieplads vil være kæmpestort for en 33-årig rytter, der aldrig er endt højere end en ottendeplads i en GT.

Godt nok ærgerligt at Evenepoel samt Yates´ hjælpere styrtede. Gad vide hvad der ville være sket, hvis man havde haft dem til at lægge pres tidligt på stigningen.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Kaffe
Ja, bevares.
Niddets arkivar
Skrevet af Mkarner
Fed etape, og flot at se Almeida bare fighte sig tilbage og derefter angribe, Bernal trådte fuldkommen firkantet. Det sætter dog ikke det vilde i det samlede, Caruso tog 3 sekunder, og der stadig 3½ minut til Yates. Ciccone blev nok dagens store taber, og faldt 4 placeringer i det samlede.

Dog viser Foss en voldsomt flot stabilitet i bjergene taget hans størrelse i betragtning. Dog er Almeida og Martinez habile enkeltstartryttere, så der hiver han nok ikke lige meget tid.

Lidt ærgerlig over Vervaeke blev hevet med i det styrt, han virker velkørende og er en ret aggressiv rytter, han endte da også med at køre fra Ciccone med 1½ minut.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af AdmiralYang
Ang. kedsomhed, er det ikke også to forskellige diskussioner? Den ene handler om udbrudssejre, den anden om niveauet - eller, det gør den jo egentlig ikke, den handler snarere om navnkundighed. Jeg har i hvert fald ikke selv watt-data ved hånden til at vurdere om de faktisk kører dårligere.

Jeg tror de fleste kunne leve med at det var Almeida, Caruso, Vlasov m.fl. der kæmpede om det, hvis de så rent faktisk kæmpede om det. Men udbrudssejre er nærmest per defintion mindre interessante, da det aldrig bliver mere end et løb i løbet, og der derfor er mindre på spil.

Man kunne dog (indtil i dag) sagtens forstå hvorfor det gik som det gik: De andre hold gider ikke køre udbruddene hjem for at køre Bernal frem til sejr, og Ineos gider ikke gøre sig mere upopulære end højst nødvendigt ved at støvsuge alle sejrene.
Skrevet af tobi
Jeg tænkte også, at Caruso burde have forsøgt at accelerere forbi Bernal og Martínez, lige da han kom op. Men i situationen var det jo nok lidt svært for ham at vurdere, hvor kritisk Bernals tilstand var, især fordi Bernal jo har været så suveræn i hele løbet, og mon ikke Caruso havde skruet op for gassen for i det hele taget at komme op til de to, nu når muligheden pludselig bød sig, så han var på grænsen i øjeblikket?

Men jeg tror egentlig ikke rigtig, det havde hjulpet det helt store, især ikke, når Bernal havde Martínez hos sig. For Caruso ville jo heller ikke bare have kunnet spurte hele vejen til mål. Men det kunne måske have knækket Bernal at se ham suse forbi.

Flot etape af BikeExchange, og det var da helt rart at se et hold tage ansvar, hvor kaptajnen så rent faktisk havde noget at skyde med i modsætning til Vlasovs og Carthys noget tamme forsøg hidtil i løbet. Nu er der nok lagt i kakkelovnen til krig i weekenden.
annonce
0