Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Du skal naturligvis selv vælge dine kampe, men ligegyldigt hvor mange der evt. giver dig ret, så er det måske bare lidt svært at se, hvad du kan få ud af den her. Du får næppe Pref til at ændre stil på den måde, omend det jo nok vil være ret svært, for ikke at sige umuligt, at få ham til det uanset hvad.

Jeg er dog ret sikker på, at det er bedre for tråden at tage diskussionen et andet sted.

Skrevet af Kaffe
Sandt nok.
Niddets arkivar
Skrevet af SotD
Hvad ligger promillen på sådan en onsdag aften?
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Jeg tror ikke min kunne måles. Din kunne måles helt herover.
Silkeborg IF
Skrevet af Aka101
Spændende om Cav tangerer rekorden i dag.

Det er svært at se, hvem der skulle kunne true ham. Er Mads P syg/"skadet"?
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Mr_bum
Mads P. havde jo i forvejen fået forringet sin forberedelse af sit styrt i Dauphiné, og derudover er han så også styrtet tre gange under Touren indtil videre.

Skrevet af SotD
Jeg tænker de kører ham til sejren igen i dag, og så sadler de nok om i morgen. Der er ingen grund til at forære ham den grønne trøje og 7-8 etapesejre.
Silkeborg IF
Skrevet af MUSSEN
Tror også Cavendish tager den idag. Der ligger nogle bedre udbrud etaper 14 og 15 før hviledagen så to sejre til Cavendish i dag og imorgen er ret realistisk (eller i det mindste to massespurter)

Hvis vi er heldige er der sidevind.
Skrevet af FelixLeiter
Sejre til Cavendish i dag og i morgen. Så kan han køre lead-out for Mørkøv på den 3. sidste etape nu hvor han har rekorden og stort set sikker på den grønne. Så kan Cavendish tage den sidste etape også.
Skrevet af Travel100
Det vil være enestående hvis Cav tager den rekord!!!! Hvis man skærer det lidt op. En topsprinter har gerne, som jeg lige husker, vel 3-4 etapesejre (enkelte år endnu bedre, men hvis nu man tager et snit) i en tour udgave, hvis alt flasker sig i en optimal udgave.

Dvs at en ny sprinter skal ha´ ca 10 super udgaver, hvor ting flasker sig og vedkommende er DEN bedste!! Det er en hel karriere hvor skader, styrt, sygdom etc ikke skal komme i vejen…

Tænker der går mange mange år før den (hvis han får den) bliver slået?!?!?
Skrevet af SotD
Ja, vi er nok ude i en anden ryttertype i så fald. En type som Roglic/Pogacar der kan vinde på bakker, bjerge og enkeltstarter kan måske bedre komme derop. Omvendt er det dælme ikke tit de er på så højt niveau over så mange år. Det er vel sådan noget Armstrong agtigt eller bedre, man er ude i. Og så lidt længere...
Silkeborg IF
Skrevet af Skjold99
Uanset om Cavendish når de 34 eller endda overgår det, så vil de 34 aldrig nogensinde, i mine øjne, kunne sammenlignes med Merckx 34 etapesejre.

Merckx vandt sine 34 ved at vinde bjergetaper, flade etaper, enkeltstarter og i alle terræner. Havde han valgt at stille op i 1973, og havde franskmændene ikke slået på ham i 1975, havde tallet nok nærmere været 40+ end 34. Desuden er Merckx vist aldrig blevet "fragtet" hjem af 3-4-5 holdkammerater, for at kunne holde sig indenfor tidsgrænsen.

Når det så er sagt, så er det naturligvis super flot, hvis Cavendish når 34 eller flere etapesejre. Ingen tvivl om det. Det er bare, i mine øjne, ikke en præstation, der på nogen måde kan måle sig med Merckx´.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af UdAfBusken
Nej, det er vel ret åbenlyst. Generelt giver det meget ringe mening at sammenligne på tværs af årene på den måde, særligt i cykelsport. Man kan også vende den om og sige, at Merckx kørte i en æra, hvor de bedste hvor de bedste, nærmest uanset terræn. Sat lidt på spidsen havde han 21 muligheder for etapesejr i hver Tour han kørte, hvor Cavendish vel har 7-8 muligheder om året.
Skrevet af Skjold99
Nahh...Cavendish har jo også 21 muligheder om året. Han har bare ikke evnerne.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af qanatoli
Nahh...Cavendish har jo også 21 muligheder om året. Han har bare ikke evnerne.


Det er ikke kun det. Strukturen har anderledes dengang Mercx kørte, man kørte i langt højere grad for kaptajnen hver gang.

Mercx er selvfølgelig på alle parametre en større rytter end Cavendish, og hans præstationer i en anden liga, ligesom han var enestående komplet. Men det er også blevet sværere at være komplet, specialiseringen er blevet mere udtalt.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af maarkap
Nahh...Cavendish har jo også 21 muligheder om året. Han har bare ikke evnerne.


Hvis vi kører efter den logik, er det vel bare endnu flottere af ham så, nu hvor han ikke har evnerne til andet end en ting.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Travel100
SotD@

Ja tænkte også om vi skulle ud i klassementtyper, men nøjagtigt som du nævner, så vandt selv Lance "kun" nogle 20 stykker.

Direkte sammenligning med Merckx er selvfølgelig på alle måder umuligt.
Skrevet af UdAfBusken
Nahh...Cavendish har jo også 21 muligheder om året. Han har bare ikke evnerne.


Men det er der jo ikke nogen der har i moderne cykelsport. Sådan har det ikke været i mange, mange år. Som sagt giver det ingen mening at sammenligne moderne cykelsport med 70´erne. Merckx er jo ubestridt den største cykelrytter i historien, til gengæld er det sværere at vinde 34 etaper i et løb som Tour de France i dag end det var dengang.
Skrevet af UdAfBusken
Ang. snakken om Vingegaard og holdskifte, så giver det for mig at se heller meget mening for ham at søge nye græsgange netop nu. Der er vel tre hold, der målt på budget, udstyr og holdsammensætning er et niveau eller to over alle andre når det kommer til etapeløb: Ineos, UAE og Jumbo-Visma. På Jumbo må han nu være klart nr 2 i hierarkiet efter Roglic (med Dumoulin som joker), forudsat at han fortsætter takterne. Den position vil han ikke have på andre hold, medmindre han er villig til at gå ned på udstyr, infrastruktur osv. Desuden har Jumbo hele tiden virket til at have haft masser tillid til ham, og den er kun vokset gennem de sidste par uger.
Skrevet af repos , moderator
13 ryttere afsted og ingen danskere. Det gør en trist etape endnu kedeligere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0