Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Nej du har selvfølgelig ret. Dertil manglede han at finde 28 sekunder :-)

Men pointen står, at han trods alt er en rytter der kan vinde de store løb (og har gjort det), og ikke "bare" er en podierytter.
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Bestemt. En giro eller vuelta får man også pandekager på rådhuset for.
Skrevet af SotD
Imponerende. Mørkøv er bare et bæst!
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Cavendish tager rekorden samme dag som Mørkøv laver karrierens bedste resultat med en andenplads på en etape i touren ;-)
Skrevet af Caroe
Arh, mon ikke hans etapesejr i Vueltaen trods alt rangerer højere.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af SotD
Hans 4 dage i bjergtrøjen (tror jeg det var) og 2. pladsen i Paris-Tours vægter han nok også højere :-)

De danske mesterskaber muligvis også, omend det jo ikke har stor værdi i sig selv.

Men det imponerende var jo at han lignede en der havde brug for at holde lidt igen for at få Cavendish forbi :-)
Silkeborg IF
Skrevet af dillen
Mørkøv lignede bestemt en, der kunne have vundet spurten i går. Han bliver naturligvis godt betalt for at være verdens bedste leadoutmand, men ville han ikke selv kunne køre med i spurterne og konkurrere om etapesejrene - sådan helt reelt, hvis ikke han skulle køre leadout?
Skrevet af Mr_bum
En af grundene til, at han kan blive nr. to i en spurt, er, at han kører for Quick Step, som kan levere ham i perfekte situationer, hvor han kan bruge sine evner til at køre den hjem for sprinteren, som han dog kun for alvor har gjort én gang i det her løb. Han endte også med at blive en fantastisk leadoutmand, fordi han indså, at han aldrig kunne blive en god nok sprinter til selv at vinde mange sejre.

Men der er nok ingen tvivl om, at hvis han kørte for et andet hold/hvis DQS kørte for ham, så ville han sikkert kunne skaffe pæne placeringer i de fleste spurter, men der ville næsten altid være nogen, der var hurtigere på stregen, omend vi dog har set ham blive bedre til at holde sig fremme, efter han har leveret sin mand, også når det har kikset.

I øjeblikket har DQS rimeligt let spil, fordi Alpecin ikke længere kan konkurrere med dem uden Van der Poel og Merlier i deres tog. Og med flere favoritter ude af løbet, gør det også Mørkøvs betingelser bedre, for ellers var han næppe endt som toer i går. Med det niveau, han har nu, kan man selvfølgelig godt tænke, at han måske kunne have fået mere ud af det, hvis han havde taget nogle andre valg tidligere i karrieren, men som 36-årig er det nok for sent.
Skrevet af SotD
Flot sejr af Mollema i dag, men jeg må give kommentatorerne ret i, at de andre sov i timen. Mollema var vel den primære rytter de skulle holde i snor på et af de der pre-stignings angreb.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Ja, det var fint med en sejr til ham. Han er en fed rytter.
Men Fuglsang for pokker. Det er sgu en omgang tyndskid.
Han snakkede om, at det var vaccinens skyld, men det ligner jo ikke Fuglsang at have en undskyldning parat....
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Ja, den historie faldt jeg også over. Sikke en gang bullshit. Han er næppe den eneste der har fået en vaccine. Martin har samme program, og han kører da på vanligt niveau.
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Ja, det virker lidt som en dårlig undskyldning. Uanset om han også mærkede en nedgang efter det første stik i Danmark, så har han jo stadig haltet efter en del ryttere hele året. Forhåbentlig rammer han et højere niveau i den sidste uge.
Skrevet af AHUJ
Er det ikke typisk Fuglsang? Har de seneste år været helt med fremme i Ardennerne og de kortere etapeløb, men har ikke kunne følge hverken de bedste eller næstbedste - om det har været touren, vueltaen eller giroen. I år har han vel ikke været bedre i Ardennerne eller de korte etapeløb, end han var i hans unge dage - og er tilsvarende et par niveauer under i touren.
YNWA
Skrevet af Travel100
Nu viser såvel covid som selve vaccinen, ret individuel påvirkning/effekt, så han kan reelt godt være hårdere ramt end gennemsnittet.
Skrevet af medc
Vel også noget Morten Bennekou snakkede om i studiet, at der var en klar målbar negativ effekt på Fuglsangs præstationsevne efter første stik? Ikke desto mindre har Fuglsang altid været hurtig med undskyldningerne.

Vingegaards tid op ad Mont Ventoux skulle eftersigende også være blandt de hurtigste, hvis man skal tro feltet.dk. Har ikke styr på vinden, men når man tænker over, hvor meget røg Froome fik for sin kørsel på Mont Ventoux i 2013, så overrasker det mig, at Vingegaard var hurtigere.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af UdAfBusken
De sidste 6,1 km fra Chalet Reynard var de hurtigste kørt nogensinde. På Mont Ventoux i sin helhed satte han 10. bedste tid nogensinde og var et stykke bag rekordholderen Iban Mayo. Det synes jeg flugter meget godt med det indtryk, man havde da man så opkørslen, hvor der ikke blev kørt vildt stærkt fra bunden. Van Aert øgede jo endda sit forspring på et tidspunkt, og det var først da Kwiatkowski satte tempoet i vejret, at der blev kørt rigtig stærkt. Selvfølgelig er det stadigvæk meget imponerende af Vingegaard, særligt fordi der ikke var mål på toppen.
Skrevet af tobi
Det hører så også med til historien, at vejen derop er blevet ny-asfalteret i år. Det må alt andet lige give mulighed for hurtigere tider.
Skrevet af MUSSEN
Der må sidde en del sprinter der især efter den hårde dag igår, håber udbruddet kører på første bakke, så de ikke bliver sat en og en de på de knap 50 km op til første bjerg.

For klassement mulighederne vil det være fedt hvis intet kører før sent på første bjerg, det vil formentlig gøre folk lidt mere møre.
Skrevet af Mr_bum
Jeg tror umiddelbart, det bliver en roligere start, end vi så i går, og det vil de tungere/skadede rytter nok også sætte pris på. Den/de første bakke(r) er ikke specielt slemme, men jeg tror alligevel ikke, der er nogen hold, der rigtig gider at kontrollere det, og der er så store tidsforskelle, at der ikke er mange potentielt farlige ryttere at holde øje med.

Jeg krydser dog fingre for, at der går lang tid, før udbruddet kører, men i modsætning til i går er der ikke helt så mange ryttere, som har en chance for at vinde.

Skrevet af tobi
Hvor er det dog et slapt studie-setup, TV2 har, når man sammenligner med Eurosports tilsvarende under Giroen.

Bjarne Riis er bare et surt og bedrevidende løg, der altid kan finde fejl ved enhver præstation, og selvom Henrik Jul ganske vist ligner sig selv fra for 20 år siden, kan man tydeligt høre på hans snøvlende stemme, at alderen også indhenter ham, og han har vel aldrig bidraget med det helt vilde i det hele taget.
annonce
0