Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
I øvrigt skal Pogacar da til at få fingeren ud, hvis han ikke skal ende med at køre sin første uge i en Grand Tour uden at få en etapesejr (hvis vi siger, at hviledagene adskiller de tre uger fra hinanden).
Skrevet af Mr_bum
I år har jeg mutet Jul eller slået væk, hver gang han han kom på, lige siden han erklærede, at han aldrig havde set billederne af den grædende Cavendish fra sidste års Gent-Wevelgem før.

Af det, jeg har set, så synes jeg, at nogle af de gange, hvor de har har klippet til Riis og Nyhøj i studiet, har været på tidspunkter, hvor det havde været mere interessant at se løbet, især hvis det har været lige efter nyhederne. Men det er selvfølgelig min egen skyld for ikke at have købt Play. At norsk TV2 så også plejer at sende andre indslag på det tidspunkt, hjælper heller ikke ;D

Skrevet af jomic...
Indslag handler også om at give kommentatorerne en pause, eks. til toilet eller mad. Selvom de er 3 mand og 1 sagtens kan forlade posten af gangen, skal de jo stadig have en pause på et eller andet tidspunkt.

Var Cavendish interviewet i øvrigt ikke efter Schjeldepris? (Edit, det var så GWG)
Skrevet af Travel100
Fandme mærkeligt de lader både Aert, Kuss og Kruisjwick køre afsted???
Skrevet af Mr_bum
Nu har jeg som sagt ikke på Play, så jeg ved ikke, hvordan dækningen fungerer der i hovedkanalens pauser, men selvfølgelig skal der være tid til pauserne, så man undgår en ny Mader-situation.

JVs offensiv kan jo være et udtryk for flere ting, men ja, det er lidt risikabelt kun at efterlade Teunissen hos Vingegaard.

Skrevet af Travel100
Tror ikke super meget på det, men ville ønske Valverde kunne gennemføre dette, i hans sidste tour (?)
Skrevet af hts
Fandme mærkeligt de lader både Aert, Kuss og Kruisjwick køre afsted???


Helt vildt. Fint med en, måske to, mand afsted, men alle dem fra holdet der har mulighed for at sidde med er helt skørt.

Det var næppe sket med Roglic på fjerdepladsen.

Hvis det er et oplæg til en vild offensiv er alt tilgivet, men det der er sgu fjollet. Håber han planlægger at angribe til sidst, og så har en en hjælper fra toppen.
Skrevet af SotD
Ja det virker ærlig talt lidt besynderligt. Men de må vel vurdere at etapesejre er vigtigere end en 2. plads til Vingegaard. Spændende om Van Aert snupper bjergtrøjen og Kuss tager etapen. Det synes jeg ikke virker helt usandsynligt.
Silkeborg IF
Skrevet af NickRomano
Ja, det er helt vildt, at Visma har smidt de 3 mand ud foran, men det vilde består i mine øjne i, at de alle 3 kan agere forposter for Vingegaard, skulle han planlægge et stort skridt frem i klassementet.

Jeg påstår ikke, at det er planen, men er det, kan han i bedste fald springe fra mand til mand, og på den måde virkelig være hjulpet i et angreb.

Med udbruddets nuværende forspring er de også så langt foran, at udbruddet vil kunne have adskillige minutter ned til Pogacar-gruppen, når Vingegaard evnt. sætter sit angreb ind.

På den måde vil de 3 ude foran kunne agere hver deres trappetrin for Vingegaard.

Det ser super spændende ud.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Jirya
Kunne være fedt, hvis Ineos-drengene kunne give den gas på næste stigning og isolere Pogacar. De har jo ikke så meget at miste.
Skrevet af NickRomano
Ja, og vi mangler jo endnu også at se, at Pogacar er helt urørlig.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af repos , moderator
Det virker helt blæst at smide tre ryttere ud for Jumbo. Det er en tyk og fed streg under, at Vingegaards klassement ikke prioriteres.
At efterlade ham kun med Teunissen er tosset.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jomic...
Enig. Fornuften havde været at have en mere. Det eneste der rigtigt kan redde den disposition er vel hvis Vingegaard har gudeben og connecter alene med Kruisjwijk på toppen af l´Envilira, Kuss i bunden af Beixalis og så Van Aert fragter ham ned fra toppen.

Virker dog usandsynligt.
Skrevet af Jirya
Ha. Der kommer ikke til at ske noget nede i feltet. De triller i mål. De andre hold kan ikke og Ineos vil/kan heller ikke.
Skrevet af Mr_bum
Nu sker der lidt. Det gav heller ikke meget mening for INEOS at have Castroviejo og Van Baarle fremme, hvis de kørte efter etapesejren.

Skrevet af SotD
Den gik ikke helt med bjergtrøjen til Van Aert, men etapesejren til Kuss ser da rigtig nok ud.

Imponerende hvor lidt han har givet til Vingegaard hvis det her er hvad formen er til...
Silkeborg IF
Skrevet af Skjold99
Og Martin har da dummet sig gevaldigt.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Travel100
Øv for Valverde..
Skrevet af LukeDanDuke
Hvad sker der for de der horn?

Det er jo værre end VM 2010...
annonce
0