Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
De har fem ryttere i top-20, men kun de tre af dem er med i Touren.
Skrevet af Travel100
Jumbo skulle eftersigende tro mere på etapesejre end et Vingegaard podie…
Skrevet af AdmiralYang
Man må give Riis ret i at Ineos skuffer med det lønbudget.

https://www.cyclingweekly.com/news/latest-news/chris-froome-wout-van-aert-and-mathieu-van-der-poel-among-highest-paid-riders-according-to-report-493922

De har 5 rytter i top 11!


INEOS er da noget nær det eneste hold der faktisk får valuta for pengene. De vinder trods alt noget nær hver anden grand tour der køres, og dertil kan du lægge nærmest alle etapeløb der ikke vindes af Pogacar eller Roglic.

Men den liste er godt nok påfaldende. Viviani, Gaviria, Quintana, Pinot, Bardet, Nibali, Froome, selv Fuglsang... Tror de fleste med bare lidt interesse for cykelsport kunne gøre et bedre arbejde med at sammensætte et hold for fornuftige penge end general managers hos de fleste hold.
Skrevet af SotD
Nu er lønninger jo typisk skabt som efterslæb af top resultater, så det er vel ikke underligt at Fuglsang hører til eliten.
Silkeborg IF
Skrevet af Bayer 04 Leverkusen
Tværtimod synes jeg listen giver fint mening.

Sidste gang Fuglsang skrev kontrakt med Astana var han vel en top-3 world tour rytter. Pinot og Bardet har været det franske klassementshåb i touren i adskillige år. Gaviria var vel nok det største sprinternavn, da han skiftede til ressourcetunge UAE, så er næsten overrasket over, at han ikke er at finde i top 10. Og jeg kunne blive ved. Fælles for dem alle er, at de var på et højt niveau, da de skrev deres seneste kontrakt.

Selvfølgelig kan du godt komme nu og stille spørgsmålstegn ved de forskellige GM´er, men det er vel altid nemt at være bagklog og byde ind med ryttere, der aktuelt er bedre end de fleste på listen. Vingegaard burde velsagtens også ligge i top 20, hvis vi skal tage et øjebliksbillede på lønsituationen, men han er højst sandsynligt slet ikke i top 100 og omvendt burde Froome ikke ligge i top 100 på baggrund af hans aktuelle niveau, men det var Israel nok ikke klar over, da de skrev kontrakt med Froome..

Redigeret: SotD kom mig i forkøbet
Skrevet af AdmiralYang
Jojo, er godt med på at det ikke alene er baseret på kaffegrums og stjernetegn. Men hvor mange sæsoner nåede Gaviria at have på absolut topniveau inden han åbenbart fik en fireårig kontrakt på noget nær verdens højeste sprinterløn? Tilsvarende er Bardet altså først lige skiftet til DSM, og har kun været på nedadgående kurve siden 2017. Det lader til at DSM kunne have fået Miguel Angel Lopez for færre penge. Det er sgu da tankevækkende.

Man må også spørge hvornår det går op for andre hold at Quick Step sprintere i høj grad er gode fordi de er på Quick Step. Kittel, Gaviria og Viviani er vel blot de seneste eksempler.
Skrevet af MUSSEN
Tænker Pogacar gule, hvid og prikker igen? Eller vil UAE lade udbruddet kører.

Måske Ineos og Movistar også er positive nok til at prøve, jeg har dog en lille fornemmelse af at det ikke bliver afgjort blandt favoritterne, men et udbrud.

Tror en stor gruppe kommer afsted og ingen jager
Skrevet af Daniel Nielsen
Mon ikke Ineos, EF, Jumbo og UAE har en interesse i at holde det under kontrol i dag og lade Pogacar, Uran, Carapaz og Vingegaard kæmpe om det på sidste bjerg?

Det ville i hvert fald ikke være et overraskende scenarie for mig.
Real Madrid | Cleveland Cavaliers
Skrevet af Lehrer
Sådan er det jo altid på de store bjergetaper.
Der er ingen Clausio Chiapucci mere der tør tage 5 bjerge alene.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Mr_bum
Nu er den her etape jo heller ikke ligefrem skræddersyet til et Chiapucci-agtigt angreb. I dag er der dog nok heller ingen, der kan/vil køre fuld gas allerede på Peyresourde med undtagelse af bjergtrøjekandidaterne.

Skrevet af Lehrer
Nuvel.
Pointen er at man ofte sidder og venter og venter til de sidste 600m m på sidste bjerg, hvor udfordreren giver den gas og nupper 12 sekunder. ;)
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Mr_bum
Der har da trods alt været flere angreb inden de sidste 600m i det her løb. Noget af det falder jo så også tilbage på dem, der designer løbene, men de kan jo heller ikke 100% selv vælge, hvordan ruterne ser ud.

Skrevet af repos , moderator
@ Lehrer

Det giver ikke mening at sammenligne togter fra Chiapucci og Virenque med nutiden. Ikke med mindre, man har et ønske om se selvlysende ryttere tilbage i feltet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Skjold99
Kom så Jonas!!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af qanatoli
Man kan ikke beskylde Pogacar for at køre kedeligt. Hold da op en offensiv. Og pænt af ham ikke at slå kontra på Carapaz før Vingegaard var tilbage.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Lundos
Hold nu kæft en fighter ånd fra Vingegaard. Bliver sat, Carapaz kører fuldt ud, men Vingegaard finder sit tråd, kommer tilbage og ender med at tage andenpladsen, som han nu må være favorit til.

Sikke en afslutning af Pogacar også. "Keep attacking" gælder åbenbart også udenfor Superligaen.
“Where two principles really do meet which cannot be reconciled with one another, then each man declares the other a fool and a heretic” ― Ludwig Wittgenstein, On Certainty
Skrevet af Målkongen
Super godt kørt af Vingegaard. Vigtigt at han lige kom igen og forbi Carapaz til sidst.
Skrevet af Plastikfanen
Det er jo voldsomt imponerende af Vingegaard. Den bedste danske TDF præstation af en dansker nogensinde. Desværre er Pogacar så suveræn og kun 21-22 år. Og desværre grunden til at Vingegaard måske aldrig kan vinde TDF. Han bør jo bare sætte alt ind på Vuelta og Giroen
Skrevet af Skjold99
Og desværre grunden til at Vingegaard måske aldrig kan vinde TDF.

Historien har vist os, at den slags sjældent varer mere end 4-5 år. Giv tid, så skal Vingegaard nok få chancen.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Det er jo voldsomt imponerende af Vingegaard. Den bedste danske TDF præstation af en dansker nogensinde. Desværre er Pogacar så suveræn og kun 21-22 år. Og desværre grunden til at Vingegaard måske aldrig kan vinde TDF. Han bør jo bare sætte alt ind på Vuelta og Giroen


Man sagde det samme om Ullrich, Bernal, Contador, Schleck m.m....
annonce
0