Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
@unicef

Kwiatkowski er tidligere verdensmester og har derudover vundet fem af sportens største endagsløb. Han har desværre ofret en glorværdig karriere for penge, og derfor kan det absolut ikke overraske mig, at han er en af holdets absolut tungest lønnede ryttere.
Skrevet af Caroe
Også overraskede at en hjælpe rytter som Kwiatkowski, tjener mere end deres kaptajn Carapaz ?


Det er jo netop en kompensation for at han er hjælperytter. Han skal ligge en stor del af sin sæson an på at toppe i Touren uden mulighed for personlig succes.

Det er vildt at Roglic ikke tjener mere!
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Travel100
Tobi@ & sotD@

Jeg forstår til fulde jeres begejstring over Asgreen.

Jeg har ikke lige haft tid til at kigge på det, men var der ikke noget med, at Aert og Poel havde kørt nærmest alle løb op til Flandern og måske var en smule mere trætte end Asgreen?
Kan sagtens tage fejl, I plejer at have styr på det!

Ift styrken af tour feltet. Det er et issue der er utrolig svært at måle op, år i mod år. Der er også altid styrt og folk der bare ikke var i ok form. Hvis msn ser på manglende ryttere der umiddelbart kunne have drillet, ser jeg kun Bernal. Landa og Yates i topform, ja men de ville have tabt meget på enkeltstarterne.
Skrevet af tobi
Der kunne man vel også hurtigt lige nævne López, Thomas, Geoghegan Hart, Porte, Almeida, Landa, Caruso, Dumoulin, Buchmann, Remco, Martínez, Vlasov, Carthy, Pinot, Hindley og Sivakov. Jeg ved godt, en del af de ryttere stod på startstregen, men det giver jo ikke mening at lade som om, at pågældende ryttere havde et clean run.

I forhold til dit spørgsmål angående Van Aert og Van der Poel i Flandern, så er der måske noget om det. Det var lidt som om, at dødsetapen i Tirreno tog lidt af glansen af dem begge, men de var jo stadig bedre end alle de andre i Flandern - bortset altså lige fra Asgreen, så det er jo reelt ikke til at vide. Og Van der Poel havde skippet Gent-Wevelgem for at blive klar, mens Van Aert sprang både åbningsweekenden og Dwars over.

Skrevet af Mr_bum
Jeg vil også sætte Asgreens Flandern-sejr over Vingegaards præstation. Ikke at en andenplads ikke er rigtig flot, men det er jo altså ikke en sejr. Hvis han for alvor havde sat Pogacar under pres (måske havde han været tættere på uden styrt, men jeg tvivler på, det kunne være blevet spændende, for Pogacar havde tydeligvis et højere niveau), så ville jeg med garanti have været mere imponeret. Det samme, hvis han havde vundet en etape undervejs. Han har dog tiden foran sig til at bevise, at han hører til blandt de allerbedste.

Jeg tvivler egentlig lidt på, at han får en kaptajnrolle i Giroen næste år. Jeg tror, JV går all-in på Touren igen for endelig at vinde den, og derfor skal de både bruge en frisk Vingegaard og en frisk Roglic til at angribe Pogacar fra flere sider. Jeg kunne også forestille mig, at INEOS vil forsøge det samme med Bernal og Carapaz. Hvis Roglic så vinder Touren, kunne Vingegaard måske ende med at blive kaptajn i Vueltaen.

Skrevet af Travel100
Der har altid været en vis mængde potentielle top10/top 5 kandidater, som ikke er med, da deres sæson er lagt an på giroen eller Giro/Vuelta. Af de folk du nævner, som ikke var med, er der bestemt flere interessante for de kommende år, Almeida, Vlasov, måske Hindley. De har dog, endnu, ikke vist tilstrækkelig, til at man kan sige at de ved tilstedeværelse, havde været en markant trussel.

Men vi er også i en tid lige nu, hvor mange af 10´ernes topfolk, er ved at være færdige/virker til at være færdige: froome, quintana, Pinot, bardet (de er stadig relativt unge, men et tour podie er passe, tror jeg) Nibali, Thomas, porte, mfl, så de kommende år vil vi se podie kandidater med en lille rygsæk.

Skrevet af Travel100
Herinde vægtes Asgreen højest, sådan umiddelbart. Kunne være interessant at høre Rolf, Riis og lignendes ærlige mening. Den vil de dog sandsynligvis holde for sig selv..

Føler mig overbevist om at Jumbo næste år, forsøger en double, med Roglic/Vingegaard. Bernal kommer forhåbentlig også tilbage. Remco kunne være uhyre interessant også, lad ham få gennemført vueltaen, så må han være klar.
Kunne blive et forrygende lineup!!
Skrevet af tobi
Men vi er også i en tid lige nu, hvor mange af 10´ernes topfolk, er ved at være færdige/virker til at være færdige: froome, quintana, Pinot, bardet (de er stadig relativt unge, men et tour podie er passe, tror jeg) Nibali, Thomas, porte, mfl, så de kommende år vil vi se podie kandidater med en lille rygsæk.


Det har du også helt ret i, og det er en fair pointe. Men jeg vil nu stadig blive overrasket, hvis de ryttere, der slutter som nummer 4-9 i årets løb, kommer til at score et hav af podieplaceringer i fremtidige Grand Tours. De var jo ikke ligefrem tæt på podiet i år (som jeg nu også tænker havde et højt niveau), og selvom de ikke er decideret aldrende, så ser jeg ikke mange af dem lægge flere lag på. Måske O´Connor, der havde sin ene helt fantastiske etape til Tignes og så også tabte andenpladsen ved at gå ned på Mont Ventoux. Ellers var det lidt gråt i gråt for de øvrige.
Skrevet af olvi
Efter etapen til Luz Ardiden blev Pogacar spurgt om han bekymrede sig mht Vingegaard. Han så for mig ud til nærmest at blive fornærmet over spørgsmålet og udbrød nærmest irritabelt "hvorfor?" Han blev så nok selv opmærksom på han muligvis fremstod en anelse arrogant og svarede "åh du mener mht enkelstarten? Alt kan ske og man kan gå død, men jeg tror på mig selv". Sådan lign. var det interview og med mindre jeg opfattede hans attitude totalt forkert så så det ud som en fyr med et stort ego som blev stødt over at blive stillet sådan et spørgsmål. Ergo ville han sikkert prøve at vise hvor skabet skulle stå i tidskørslen uden dog at være i stand til det. Måske tager jeg fejl, men syntes at kunne læse på Pogacars mimik at han er meget ærgerrig og ikke giver noget væk.
Skrevet af repos , moderator
@ Caroe

I den brede befolkning er en andenplads i Touren klart større end en sejr i et belgisk endagsløb.
Er det med vilje, du ikke kalder det Flandern Rundt?
For det er jo lige præcis ikke "bare" et belgisk endagsløb.

Mads P. VM-sejr var heller ikke bare et endagsløb. Det var VM.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos , moderator
Modsat mange af de nævnte GT-ryttere, så har Vingegaard en enkeltstart i topklasse. Det er afgørende for, at han er et langt bedre GT-bud end de fleste andre.
Han har bevist sin holdbarhed over tre uger, taktisk er han ret dygtig, og forholder sig nøgternt og træffer gode beslutninger undervejs i løbet.
Kan han ramme samme form, så kan han vinde en GT snart. Jeg synes ikke andenpladsen har været billigt til salg. Bernal mangler, og hans Girosejr, hvor han var i topform, var jo heller ikke sådan for alvor med den voldsomme modstand.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af olvi
Og så nævner Vingegaard også selv i et interview at han satte 80 sekunder til da han skulle vente på Roglic. Ikke at det ville have ændret udkommet af touren, men det ville i så fald have været tættere mellem de to første.
Skrevet af Duck
I den brede befolkning er en andenplads i Touren klart større end en sejr i et belgisk endagsløb.

Jeg aner pointen, Caroe, men jeg tror ikke, det er rigtigt. I "den brede befolkning" er der efterhånden ret mange, der ved, hvad et monument er indenfor cykelsporten. Ingen husker 2. pladser, de fleste husker sejre. Dog vil jeg medgive, at ingen som danskere, med undtagelse af måske svenskerne, fejrer 2. og 3. pladser. En podieplacering er en halv sejr nærmest, og det kan måske spille ind, når man skal vurdere, hvad der er størst; Flandern eller 2. pladsen i TdF.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
I guder hvor kan du dog få fordrejet ting og tilført elementer, så det, i hvert fald i dit hovede, fremstår soleklart.
Det er for hormonelt for mig.

Det var sgu et flot ord, du demonstrerede der. Oven i en mystisk analyse.

Du har stadig ikke forholdt dig til en eneste af mine pointer. Kun fundet på undskyldninger for at lade være. Gerne formuleret som stråmænd i mit navn.

Men jeg må hellere... trække mig. For det er jo i hvert fald ikke dig, der har gjort det.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Så har vi godt nok set 2 forskellige løb. Pogacar er utroligt ærgerrig og efter at han blev sat på Ventoux, så er der i min verden absolut ingen tvivl om at han gerne ville sætte skabet på plads i Pyrenæerne = tage en solosejr.

Mener du Luz Ardiden? Jeg husker ikke, at han forsøgte nævneværdigt på Portet. Han førte med Vingegaard til toppen, og så var det egentlig Carapaz, der forsøgte.

Vingegaard var klart bedre på 2 etaper (Ventoux og den sidste enkeltstart)

Det er også ret søgt at benytte sidste enkeltstart som målesten. Men pointen var nu også først og fremmest, at det er besynderligt formuleret, at "Vingegaard kørte lige op med nutidens stjerne på 19 af 20 etaper". I bund og grund blev han jo sat totalt på plads - hvilket er helt forståeligt, når manden hedder Pogacar.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Travel100
Smukt:)

Du er en fordrejende kværulant.

Jeg trækker mig gerne, hvis du vokser lidt af det.
Skrevet af SotD
Vingegaard har selvfølgelig ikke holdt igen i en afsluttende enkeltstart hvor han fører med 6 sekunder over Carapaz. Pogacar havde 5 min.

Pogacar har været "ustabil" i to enkeltstarter efter de forsøgte at ændre positionen på hans enkeltstart. Hhv. de slovenske mesterskaber og i Baskerlandet Rundt. De sidste to år er hans dårligste resultat (udover i går) en 5. plads.
Silkeborg IF
Skrevet af Travel100
Duck@

Syntes nu både colombianere (ift quintana) og franskmænd, har fejret sekundære podieplaceringer som noget der umiskendeligt kunne minde om sejre.
Skrevet af SotD
I forhold til spørgsmålet om hvad Riis og Rolf synes, føler jeg mig temmelig overbevist om at Rolf ser sejrene som de største resultater. Både VM og Flandern var jo i sin tid hans helt store mål, så der er han formentlig også farvet, men han sagde det egentlig meget godt selv i går. Han kneb en tåre - ikke så meget pga. resultatet, men på grund af fremtidsperspektivet for Vingegaard.
Silkeborg IF
Skrevet af Duck
Brian Holm sad i Deadline i går og sagde, at han mente Vingegaards 2. plads var større end Riis´ sejr i ´96 pga. noget med, at det var en dopingæra. Det var ukarakteristisk dumt fra Holm.
annonce
0