Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(361642220710)
Man må give Riis ret i at Ineos skuffer med det lønbudget.

https://www.cyclingweekly.com/news/latest-news/chris-froome-wout-van-aert-and-mathieu-van-der-poel-among-highest-paid-riders-according-to-report-493922

De har 5 rytter i top 11!INEOS er da noget nær det eneste hold der faktisk får valuta for pengene. De vinder trods alt noget nær hver anden grand tour der køres, og dertil kan du lægge nærmest alle etapeløb der ikke vindes af Pogacar eller Roglic.

Men den liste er godt nok påfaldende. Viviani, Gaviria, Quintana, Pinot, Bardet, Nibali, Froome, selv Fuglsang... Tror de fleste med bare lidt interesse for cykelsport kunne gøre et bedre arbejde med at sammensætte et hold for fornuftige penge end general managers hos de fleste hold.Synes du AdmiralYang stadigvæk de får valuta for pengene( husk at de nok har det største budget i cykelsporten) Hvad gjorde de så godt i touren??
Skrevet af AdmiralYang
Tjah, de fører UCI-ranglisten og har i år vundet Romandiet Rundt, Katalonien Rundt, Dwaars Door Vlaanderen, Giro d´Italia, Schweiz Rundt og Criterium Dauphine.

Der er andre ting i den her tråd jeg redigerer før det udsagn ;)
Skrevet af Caroe
Debatten gik vel på om de fik nok ud af deres budget ift. Touren. Og det gjorde de selvfølgelig på ingen måde.

En Tour-sejr er i øvrigt mere værd end alle nævnte sejre tilsammen.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Har I set mine nøgler?
De fik dog også en mand på podiet, selvom han nok er skuffet over, at han ikke kunne klare Vingegaard. Selvsamme mand har lige vundet olympisk guld, og det tæller selvfølgelig også, selvom han gjorde det i en anden trikot.

Resultat-budget-ratioen er altid svær at vurdere. Men det er vel rimeligt nok at påstå, at Ineos indtil videre er det hold på World Touren, som har haft det bedste 2021, hvis man udelukkende betragter resultater. Jeg kan ikke se, hvem det ellers skulle være. Jeg overser sikkert et hold eller to.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Caroe
Jeg tænker at INEOS gerne ville bytte resultatliste med Pogacar...
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Liverdrengen
Jeg tænker at INEOS gerne ville bytte resultatliste med Pogacar...


Det tror jeg nu som-end ikke at de vil?
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af Caroe
Nu har jeg ikke tjekket deres resultatliste, men hvis man kigger sejre (og hvor jeg antager at Yangs resultatliste er rimelig udtømmende ift. store sejre), så ville jeg gerne bytte "Romandiet Rundt, Katalonien Rundt, Dwaars Door Vlaanderen, Giro d´Italia, Schweiz Rundt og Criterium Dauphine" med "Touren, LBL, Tirreno og UAE Tour".
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af AdmiralYang
Jeg tror også gerne INEOS ville signe Pogacar hvis de kunne. Når det nu ikke er muligt, så er det vel fint nok at de, objektivt set (rangliste), stadig er det stærkeste hold i verden.
Skrevet af NickRomano
Hvis Ineos kun skal bedømmes på, hvorvidt de vinder touren eller ej, bliver det lidt tyndt.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af tobi
Ja, det er satme noget fjolleri.
Skrevet af Caroe
Nu handler det jo ikke kun om man vinder Touren, men også hvordan man klarer sig undervejs. Og der bliver Carapaz altså en ret anynom 3´er med to tredjepladser på de sidste to bjergetaper. Han er aldrig i nærheden af at true Pogacar. Holdet performer slet ikke og vinder ikke engang en etape undervejs.

Pogacars monument trækker også ret meget op i min vurdering og betyder imo meget mere end en samlet sejr i Dauphine eller Schweiz.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af UdAfBusken
Godt nok er Tour de France det største, mest prestigefyldte og værdifulde cykelløb i verden, men Team Ineos´ lønbudget går jo ikke udelukkende til de tre uger om året. Selvfølgelig er det utilfredsstillende at de kun får en tredjeplads med fra årets løb, men klap nu lige hesten.

Ud af de seneste 8 grand tours, der er kørt (2019 og frem), er det blevet til én TDF-sejr, tre Giro-sejre, en andenplads i TDF, en tredjeplads i TDF og en andenplads i Vueltaen. De har altså vundet 4/8 af de seneste grand tours og haft mindst en mand på podiet i 6/8 udgaver. Det er der altså ingen andre hold, der matcher. Lige nu er Pogacar og Roglic (nok særligt førstnævnte) altså bare et niveau over alle andre klassementsryttere, og så er det svært at stille meget op uanset hvor mange gode og dyrtbetalte hjælperyttere, man har.
Skrevet af Caroe
Ja, lad os lige klappe hesten.

Jeg pointerer, at INEOS ikke får nok ud af Touren 2021 ift. deres lønbudget. Og nu er vi lige pludselig ude at tælle hvor mange Grand Tours de har vundet siden 2019. Jeg kan ikke se relevansen. Vi kan også tælle tilbage til 2012 hvis det er?

Men ift. dette års Tour er da ingen tvivl om at de slet ikke har fået valuta for pengene. De har fået en samlet tredjeplads ud af det og har ellers lignet en flok statister gennem det meste af løbet. Og ja, selvfølgelig er det andre løb på kalenderen, som lønnen også skal betale, men ud fra deres trup er det nu ret klart at de satsede massivt på Touren. Og floppede fuldstændigt.

Hvis man vil starte en ny diskussion om "valuta for pengene" til at omfatte hele sæsonen (eller de seneste X antal år), så skal man være velkommen. Det var bare ikke det der var min præmis og ikke det jeg oprindeligt pointerede. Men hvis man skal vurdere om det har fået valuta for pengene set over hele 2021, så ser det vel ganske fornuftigt ud, hverken mere eller mindre. Jeg synes i hvert fald at den dårlige Tour og manglende skikkelse i de store klassikere skæmmer.

Afslutningsvis kom en bruger ind og sagde, at INEOS vel har haft den bedste sæson af alle hold i år. Det er sådan set også en helt anden diskussion, men jeg mener bare at Pogacar/UAE har været en tand bedre. Måske også Deceunick, men det er sværere at sammenligne.
Det betyder ikke, at INEOS har haft en dårlig sæson. Jeg mener bare ikke at det på nuværende tidspunkt er den bedste i feltet, selvom de fører ranglisten klart. Jeg tror heller ikke, der er mange (udover vinderholdet), der kigger rangliste, når sæsonen er slut.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(361642220710)
Ud af de seneste 8 grand tours, der er kørt (2019 og frem), er det blevet til én TDF-sejr, tre Giro-sejre, en andenplads i TDF, en tredjeplads i TDF og en andenplads i Vueltaen. De har altså vundet 4/8 af de seneste grand tours og haft mindst en mand på podiet i 6/8 udgaver. Det er der altså ingen andre hold, der matcher.


Er der andre hold med så stort et budget? Siden de har det største budget, kan man vel forvente en del?

Men Riis pointe var at han kunne gøre det bedre med det halve budget i touren. Og da de har det største budget, skal man vel også forvente at de mindst vinder touren eller en af de andre store løb.

Men svært at vide hvad succes er for INEOS, jeg tror de er mega skuffet over touren iår, især når man kigger på deres lønninger.
Skrevet af hts
SÅ i øvrigt at Ineos´ (Det var kun deres jeg så) budget er steget er 17 mil € til 50 mil fra 2011 til 2019. Ret eksplosiv udvikling.
Skrevet af tobi
At der ikke er mange, der kigger rangliste, er jeg enig i.

Men jeg forstår bare ikke relevansen af diskussionen. Geoghegan Hart, Porte og Thomas blev jo siet fra tidligt på grund af uheld, og så havde Carapaz ikke niveauet til at vinde løbet på egen hånd. Så nej, det var ikke, hvad de kom efter, men hvad så? Fint nok, hvis de bare skal trædes lidt på, men det er jo ikke udtryk for generelt forfald eller en mere vidtgående tendens, så der er vel ikke det store at kritisere. Jo, det havde måske været rart at se Kwiatkowski eller Van Baarle få chancen for at køre efter en etapesejr, men det havde vel ikke for alvor rokket det store på det generelle indtryk, selv hvis de havde lykkedes med at nappe en enkelt.

Deres Vuelta-hold ser dog sindssygt ud. Det er næsten en skam, at Ganna nok ikke skal med, for så kunne de jo faktisk have en mulighed for at stille med ikke færre end tre OL-guldvindere (han skal selvfølgelig også lige vinde en, hvilket jo ikke er helt sikkert).
Skrevet af Mr_bum
Bjarne Riis har som holdejer jo heller ikke fået lige meget ud af Touren hvert eneste år, men jeg kan da ikke afvise, at han kunne have gjort det lidt bedre. Sejren var det dog aldrig blevet til.


INEOS kan jo også ende med at tage Hayter med til Vueltaen, som, selvom vi selvfølgelig ikke ønsker det, kunne ende med at vinde holdforfølgelsesløbet, ligesom Ganna også kan.
Skrevet af NickRomano
Sponsoratet fra Ineos er jo i sidste ende baseret på synlighed, og Ineos var ganske synlige i touren, hvorfor sponsoratet jo i virkeligheden har fået rigeligt valuta for pengene.

Ydermere havde Ineos ikke deres største klassementshåb, Bernal, med, hvorfor man også kan argumentere, at 1. pladsen i touren ikke er et helt overskyggende mål for holdet.

Havde man taget Ganna med, havde man nok også haft 2. relativt sikre etapesejre, men det valgte man ikke.

Denne her diskussion går reelt kun ud på at måle Ineos´ klassementssatsning op mod Pogacar, og det er for kort vej at gå.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(361642220710)
SÅ i øvrigt at Ineos´ (Det var kun deres jeg så) budget er steget er 17 mil € til 50 mil fra 2011 til 2019. Ret eksplosiv udvikling.


Nok derfor forventningerne er så høje til deres højt betalte stjerner. De havde efter min mening, det bedste bjerghold til dette års tour.

Thomas styrt har sikkert smadret Ineos store planer i dette års tour.
Skrevet af UdAfBusken
Okay, hvis diskussionen udelukkende går på, om Ineos´ præstation i årets Tour levede ikke op til holdets forventninger, ambitioner, og budget, så er svaret vel klart for de fleste. Jeg synes dog det er meningsløst at koge forventninger til hold baseret på lønbudget ned til tre uger om året. Som Nick er inde på kørte deres bedste klassementsrytter slet ikke løbet i årets udgave og den slags varierer jo fra år til år.
annonce
0