Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fjolle
Til gengæld har de da droppet det meste af deres klipninger til studiet.
Eller kører de kun i weekenden?
Skrevet af NickRomano
"Den tager Hushovd", og derefter "Gilbert vinder".

Og til slut "Det blev Cavendish".
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Alle står stille når han giver den 100%!

Hehe. Det er jo bare Rolf i en nøddeskal!
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Virtuality
De norske kommentatorer kunne høres så tydeligt i baggrunden, da Boasson Hagen angreb, at de næsten overdøvede Ritter og Rolf. Grande.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af Satan
Han er så irriterende- Rolf!!
FCB
Skrevet af FrækFyr17
Drilsk afslutning og top10, må man sige.

Der blev ikke kørt meget futtog, men det forklarer måske Farrars fravær.
Nr 97, blev han.

Edit
Tuder Vandborg?
Hehe, sådan kender jeg ham nu ikke, men det er sgu indlevelse.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Chino
"Kæft, en torsk, mand"
Skrevet af SotD
Jeg tror ikke jeg forstår cykling. Sidste år skulle man holde med den sympatiske Andy Schleck og hade übermennesket Contador, som både var en snyder der kørte mens Andy havde defekt, og for øvrigt også var dopingmistænkt. Så går der et år, og så har de fået nye sponsorer samtidig med at Bjarne Riis nu kører Contadors service bil i stedet for Andys, og så skal man nu holde med Contador?

Ja ja, jeg ved godt det langt fra er så simpelt, jeg synes bare det er lidt bizart at medierne (og "pøblen") sådan vender i støtten i en så individuel sport som cykling.


For mig er det nu mest måden de forsvandt på. To af Bjarne Riis´ nærmeste ansatte og trofaste gik bagom ryggen på ham og stablede et ben på holdet baseret på 80% af det samme hold. Det forekommer mig ikke videre sympatisk, og selvom rytterne jo har været fri til at skifte, virker det mig også en smule usympatisk og måske lidt svinsk at man skifter hele banden til et identisk hold, med en anden sponsor og hvor den eneste reelle forskel er chefens navn og sponsornavnet.

Jeg har aldrig haft noget imod Carlos Sastre, som gerne ville prøve noget andet efter Tour sejren. Og det samme gør sig gældende for alle andre ryttere der er skiftet videre. Det er en helt naturlig del af sporten. Det stunt, som blev etableret virker mest af alt som en likvidering, som gik galt.

Derfor får man helt automatisk en sympati for ofret, selvom denne måske selv har været usympatisk førhen.

Personligt holder jeg også med Contador, men primært pga. hans kørestil. Jeg har intet imod hverken Andy eller Fränk som ryttere, men jeg synes de ødelægger hinanden og så så jeg egentlig gerne at Jakob Fuglsang fik chancen selv på et mindre hold, ikke at man kan klandre holdet det :)

Foruden Contador så har jeg en forkærlighed for en rytter som Jurgen van den Broeck og Samuel Sanchez, mens jeg også ønsker al mulig held til Robert Gesink og så har jeg fået stigende respekt for Cadel Evans, som i de senere år har taget skeen i den anden hånd. Det er et virkelig flot karakterskift han har gennemgået, fra at være den bitre, indelukkede og defensive rytter, til at være helt utrolig aggressiv og meget mere presse-/publikumsvenlig.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nu er det vel ikke motorcyklen, der skal smides ud, men dens fører.

Selv mener jeg, at en tidsstraf er nok.


Ja eller også skal han have fratrukket sine point fra dagens indlagte sprint. Han var først over stregen så vidt jeg så...

EDIT: Ahh kan se, at han ikke har fået point... Godt set Prudhomme!
Silkeborg IF
Skrevet af Puggaard
Han er så irriterende- Rolf!!


Jeg synes at det er Jørgen Leth der er irriterende. Han har overskredet salgsdato. Han ved efterhånden kun ting der er sket et godt stykke tilbage i tiden. Jeg synes det er på tide at få ham ud af kommentatorboksen og så bør han få jobbet som TV2´s elendige journalist har for det er et job som Jørgen Leth mestrer.

Rolf Sørensen har en helt fantastisk viden om cykelløb og ser tit tingene før de er sket. Han er som skabt til det kommentatorjob og jeg håber at han bliver ved længe endnu.
Skrevet af Burro
Du vil altså have tre ens kommentatorer?
Det ville være vanvid. Skulle nogle skiftes, skulle det være Ritter, der er rigtig tv2-mand på linje med Thomas i studiet. Kvalmende typer.
TdF ville ikke være det samme uden Leths ligegyldige ting om slotte, oste og kvægracer.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Puggaard
Du vil altså have tre ens kommentatorer?


Nej. Kun Rolf og Ritter. Sådan var det vist i Touren 2008 og det var meget bedre en at høre på Jørgen Leth der efterhånden bare sidder og bekræfter hvad Rolf Sørensen siger og så kommenterer han på de ligegyldige ting man ser som ikke har noget med cykling at gøre. Jeg synes at Jørgen Leths tid er forbi.
Skrevet af Kaffe
Jørgen Leths selvsmagende, poetiske måde at behandle sproget på, hans viden om sportens historie og hans evne til at sætte løbet ind i en meget større sammenhæng er en gave til alle mennesker.
Jeg håber, han bliver 110 år gammel.
Niddets arkivar
Skrevet af Bruun
@kaffe

Fuldstændig enig Leth er fantastisk,men Rolf Sørensen er nu heller ikke uden evner. Syntes de begge bidrager med deres store viden, såvel sportsligt som diverse andre emner..
M i a S a n M i a
Skrevet af Stodderkongen
Jeg håber han bliver ældre end Metusalem.
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af Kaffe
Det eneste, jeg vil disse Rolf for, er, at han ikke kender forskellen på ligger og lægger. Props skal han nu alligevel have for at lave fejlen omvendt ift. det store flertal.
Niddets arkivar
Skrevet af DeSeanJacksonPE
Jeg vil fandme have Chris Anker og Jens Voigt som komm., Basta!
COYI
Skrevet af superfrey
glad for at høre der er andre end mig som synes Rolf er god som kommentator. Har svært ved at forstå hvor alt hadet stammer fra?
AaB
Skrevet af SotD
Jeg håber han bliver ældre end Metusalem.


Der er ikke langt igen.
Silkeborg IF
Skrevet af vejle.dk
Jeg er godt tilfreds med Rolf. Han bidrager trods alt med en betydelig ekspert viden qua sine egne erfaringer. Og efterhånden kender man ham jo, og ved hvordan han let kommer til at græde, hvis en af danskerne er ved at vinde en etape (ikke mindst hvis det drejer sig om Nicki). Dette er i sig selv ganske morsomt, og faktisk vil jeg gå så vidt som at sige, at det udgør en fast bestanddel af "Tour de France sommerhyggen".

For mig er Jørgen Leth helt sikkert også en vigtig del af denne "Tour de France sommerhygge". Han har jo unægtelig en stor viden om såvel Frankrig generelt som TdF, - og førstnævnte bidrager da afgjort til, at man som seer kommer lettere igennem de mere kedelige flade etaper, hvor spændingen er begrænset til den afsluttende spurt (bortset fra igår, hvor en lettere kedelig etape blev skæmmet af utallige styrt). Jeg savnede iøvrigt også Leth i den tid han tilbragte i skammekrogen.

Ritter lever jeg også fint med, og alle tre udviser tydeligvis en stor passion for TdF.

Alternativt kan man jo bare smutte over på Eurosport, - men selv vælger jeg helt sikkert at følge det fra tv2.
annonce
0