Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cabra
Jeg bemærkede det, ergo er det bemærkelsesværdigt.

Hehe, det svarer til at sige: Jeg sagde det, ergo er det sandt.
Skrevet af Death Cube K
"Jeg har fortalt historien før".

No shit Leth

Edit:

Martin Jørgensen tabte til en håndbolddame i cykeldysten. Hun er godt nok en solid lille en, men det er sgu pinligt.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Halil
Martin Jørgensen kunne godt lige stramme op og gokke Thomas Kristensen en i munden med ordene:

"Nu holder du kraftedeme kæft kælling!"
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Faberge
Aaaaarh, for helvede, TV2, hold nu op med at gøgle!

Drop den åndssvage simulatorcykel, drop den tåbelige overeksponering af Chris Ankers blog og prop de latterlige sms-afstemninger op i jeres røve. Det er til at få lange løg af.
En fisselatte, tak.
Skrevet af SotD
Aaaaarh, for helvede, TV2, hold nu op med at gøgle!

Drop den åndssvage simulatorcykel, drop den tåbelige overeksponering af Chris Ankers blog og prop de latterlige sms-afstemninger op i jeres røve. Det er til at få lange løg af.


Må jeg foreslå Eurosport?
Silkeborg IF
Skrevet af Cabra
Jeg forstår heller ikke den voldsomme interesse for Anker. Han er imo en ret kedelig personlighed?
Skrevet af Faberge
Det må du da godt, SotD. Det ændrer bare ikke rigtig på, at TV2´s dækning stadig er under lavmålet. Man må simpelthen kunne forvente bedre af en landsdækkende tv-kanal.
En fisselatte, tak.
Skrevet af repos , moderator
Det var dejligt endelig at opleve MJ uden en kæk bemærkning. Han var satme stram i betrækket efter at have været sat til vægs af en kvindelig håndboldsspiller med en flødebolle i hver kind.

Han får det hårdt i omkæædningsrummet på Fredensvang.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Lehrer
Al sport i DK skal sovses ind i konkurrencer, seer sms´er og andet pjat. Sporten i sig selv er ikke nok. Øv.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Duck
SMS-konkurrencen er da en oplagt måde for TV2 at tjene lidt mønt på, uden at det er rigtigt irriterende som fx en reklamepause er det.
Skrevet af Sir , moderator
Det der kan undre med TV2 er deres totale mangel på indsigt i hvornår der er blevet drevet rovdrift på et eller andet. Chris Anker sagde noget sjovt (sammenlignet med andre sportsudøvere) for nogle år siden, og nu skal der år efter år drives rovdrift på det. De ændrer ikke engang på noget. Man skal stadig svare på at det Chris Anker siger, er at Østergade i Hammel er et fedt sted, men at Champs Elyses heller ikke er værst. Så er det altså ikke federe TV2! Det ultimative eksempel på deres mangel på indsigt og situationsfornemmelse er/var Huttilihut og deres fortsatte brug af Flemming Toft. Der sigtes altid mod laveste fællesnævner.

Når det er sagt, så synes jeg kommentatortrioen gør det godt. Det er alt udenomslortet der er hæsligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Faberge
Præcis. Ritter, Rolf og Leth gør det godt, men studiedelen og alt gøglet er tåkrummende pinligt.

"HAHA!! Chris Anker er sjov! Vi eksponerer hans blog helt vildt. Nej, vent! Vi filmer sgu nede fra bodegaen i Hammel, og så krydsklipper vi mellem bodegaen og bjergetappen. Det´ fedt!"
En fisselatte, tak.
Skrevet af Flying Ace
Fuldstændig enig. Jeg synes også at de gør det godt på kommentator fronten. Rigtig godt faktisk. Men alt det der fis er uudholdeligt. Det bliver så bare forstærket af den måde de søger at linke nyhederne sammen med transmissionen fra Frankrig.

De rundede 16 nyhederne af med, at ham den ældre nyhedsvært siger "og så skal vi ´re-tour´ til Frankrig". Hø hø, kæmpeidiot. Man kan bare se han havde gået med den hele dagen.
Skrevet af SotD
Det er der vel ikke noget nyt i. Hver gang Kessler bokser, skal man se hvor han og søsterens barndom blev ødelagt af alkoholikere, som var det et hyggeligt sted at vokse op. Det er vel sådan alle danske TV kanaler opfører sig. Ikke at det skal forsvares, men det kan undre mig at folk stadig kan blive lidt små forargede over det. Dansk TV sigter, som nævnt, efter laveste fællesnævner og det har det gjort de sidste 15-20 år. Så hvad er pointet i, altid at fremhæve det, som var det et nyt og uholdbart koncept? Begge dele hører vel snart sammen som hånd i handske og hvilket der er mest trættende ved jeg snart ikke.
Silkeborg IF
Skrevet af Harry Hotspur
Hvad er datoerne for de største (bjerg)etaper i år? (udover i morgen altså)
Skrevet af Flying Ace
En ting er det egentlige indhold, som ofte er håbløst. Som Sir-C så ganske korrekt påpeger er de indslag med Chris Anker jo håbløst utrendy. De indslag formår faktisk på samme tid at være direkte irrelevante, uinteressante og anitmorsomme. Det er alligevel en hæderlig bedrift selv for TV2.

Der hvor jeg synes TV2 skiller sig ud er i produktionen af deres udsendelser. I særdeleshed nyhederne og sport. Det toneleje de bruger og den måde de får barnliggjort og forsimplet deres indslag giver indtryk af, at de nærmest tror de laver fjernsyn for retarderede.

TV2 tror åbenbart stadigvæk, trods mange års transmission fra touren, at den gennemsnitlige danske séer ikke ved mere om sporten end at en cykel har 2 hjul, og derfor skal fange vores interesse med indslag om Tyler Hamiltons hund eller Chris Ankers anekdoter fra Hammel. Kom nu videre mand!

Tilbage til cykelløb ...
Skrevet af Narildsen
Skrevet af Death Cube K
Nå, hans kæreste er fra Odense. Dejligt at vide.

Jeg havde misset de første 12 gange han sagde det i dag. Gay lige ned med Billedblads-stoffet, Dennis!
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Narildsen
Godt der ikke er de store sving i den regn!
Skrevet af Narildsen
DP
annonce
0