Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ardiles
Der er nogle der opfører sig amerikanere der ikke kan forstå hvorfor der ikke bliver scoret 6+ mål i hver fodboldkamp
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af Flying Ace
Thomas Voeckler tager da godt nok fusen på alt og alle. Det var virkelig et flot forsvar, endnu engang.

Hvis han stadig har krudt til Alperne, så er den podieplads da ikke voldsomt urealistisk. Jeg forstiller mig at han køre mindst ligeså godt som Schleck´s på enkeltstart.
Skrevet af Cabra
Så etapen var ikke voldsom skuffende og kedelig?
Skrevet af Sir , moderator
Nej Ardilles sad med stiv dolk over det taktiske og afventende spil.

ps. Alt var bedre i de gamle dage, og franske kommentatorer er bedre end de danske.
Dette er en signatur.
Skrevet af Virtuality
Så etapen var ikke voldsom skuffende og kedelig?


Kommer vel an på om man håbede på en typisk afslutning med kamp om etapesejr mellem favoritterne. Jeg hygger mig nu fint med løbets udvikling.
[I]Some poo has come out[/I]
Skrevet af leonardio
Andy skal mindst have 2-3-4 minutter til Evans på en 42 km enkeltstart.

Som det ser ud nu vinder Evans.

Skrevet af Cabra
Det eneste jeg håber er, at det bare er EN rytter som giver et helhjertet forsøg. Det var der ikke og derfor burde voldsom skuffende være passende.

Basso skal dog have lidt ros.
Skrevet af Fussbal 4ever
Sikke en gang lurepassere idag. Kedeligt..
Skrevet af Kaffe
Ja, totalt nederen kørt af Sanches, mand!
Niddets arkivar
Skrevet af Flying Ace
Hvor er det rart, at vi i år også får kommentarer fra Brian Nygaard. Unægtelig en anelse mere snakkesaglig og imødekommende end Riis.
Skrevet af CBJ
Jeg er sgu godt nok også skuffet. Det her ender vel i, at Evans ikke viser en skid hele løbet, men så vinder på sin klart bedre enkeltstart.

Ikke et eneste helhjertet forsøg fra nogen. Måske med undtagelse af Basso. Og ja Voeckler gør det da flot, og holder sin gule trøje.

Medmindre man mener det er flot taktisk cycling, når der ikke er nogen der foretager sig en skid, må man da være lidt skuffet. Om ikke andet ville det da klæde favoritterne, i det mindste at forsøge at få en etapesejr på en af årets største bjergetaper.

Laaaaaaaaaaaaah...
Danmark: Vejle Boldklub og Aarhus Fremad Spanien: Real Madrid NFL: Miami Dolphins
Skrevet af hnansen2
Hold da op et niveau der findes i de sidste sider af tråden. Dét er om noget pinligt - stram nu lidt op. Jeg må i den grad tilslutte mig ardilles.

Naturligvis ærgerligt at der ikke bliver angrebet yderligere fra favoritterne, omend syntes jeg stadig det var en vældig interessant etape. Det må dog betyde at det er om noget er tættere end nogensinde før. Som Nygaard også påpeger er det jo et enormt sats. Dog spændende forceringer af både Basso og Shleck.Skrevet af FrækFyr17
Så etapen var ikke voldsom skuffende og kedelig?

Nu er den jo ikke ovre endnu (TV2 skal nok snakke Lars Bak-tidsjagten op), men klart under det forventede. Ikke kedelig, men skuffende.

Efter hviledagen kommer der et par mellemetaper i form af 16. og 17. etape, som begge ender med en 2´er efterfulgt af en kort nedkørsel, hvilket skulle passe Contadors ryk bedre. DÉR må sagnomspundne alliance mellem Contador og Sanchez da blive indledt! Basso og Sanchez er svære ikke at holde af, selvom de er diametrale modsætninger.

Vanendert. Vildt, hvordan en puncheur kan forbedre sig så meget i bjergene. Det må være et ideelt forbillede og holdkammerat for Gilbert.

Nuvel, Grøn Koncert saves my day.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Cabra
Dog spændende forceringer af både Basso og Shleck.

Ja, uhyggeligt spændende. Især Shlecks move med at køre i 10 sek og så afvente og komme tilbage. Jeg prøvede at lade med at blinke der.
Skrevet af krolletop
Gaaaaaaaaaaaaaaaab .


- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Sir , moderator
Hvad er det dog for en misforstået pladderromantisk logik der hersker blandt et par Kaiser-lignende individer herinde? Ja det var da lidt spændende om nogen ville køre, men det havde dog været noget mere liret hvis man havde fået noget mere action, og hvis nogle af favoritterne havde forsøgt at tage tid på deres nærmeste konkurrenter. Andy så ud til at have benene, og Contador så ikke ud til at være på toppen. Der er vel intet galt i ønske sig noget action, selvom andre af jer sidder og er godt tilfredse med at se de flotte ben følges ad!

Dette er en signatur.
Skrevet af Kaffe
Eksisterer den mulighed ikke, at ingen havde det i sig i dag? Hvis Andy havde haft kræfterne, var han vel gået linen ud, eller hvad Cabra?
Contador har haft problemer med knæet og har måske behov for at komme sig lidt og jage daggerten ind i alperne. Hvis han altså kan.

Sanchez kørte da forresten flot. Og helt udenfor favoritkategorien er han sgu ikke.
Niddets arkivar
Skrevet af Il_Preferito
Folk herinde forlanger præstationer på absurd niveau, før løbet er værd at se.

Andy rykker og rykker, bevares han lignede ikke en der gik dybt for alvor, men med det niveau favoritterne har i år, så er de svært at skille ad, og så kan man ikke bare angribe hjernedødt, og risikere at blive kylet af. Man tester hinanden. Derudover skal man nok også overveje at Andy ikke er specielt interesseret i at gå helt dybt, og derved begrave Franck, der så tydeligt stegt ud.

Basso kører offensivt, Andy kører offensivt, Voeckler kører offensivt, Samuel Sanchez kører offensivt.

Man kan jo ikke fortænke Evans i at køre defensivt, ej heller Contador, hvis han ikke er der. Hvorfor angribe, blive hentet, og dernæst droppet, hvis man kan overleve med et minimalt tidstab?

Leopard har formentligt overvurderet Fuglsang(der måske/måske ikke er skadet), for der mangler tydeligt en mand til de sidste kilometer, inden favoritterne selv skal gøre en forskel.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Dobbelt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NickRomano
Jeg er enig med Rolf i, at Voeckler skal indskrives i favoritfeltet efter dagens etape.

Voeckler var mindst på niveau med de bedste i favoritfeltet idag - og var vel endda en af de 2 - 3 bedste.

Idag må have givet uanede mængder selvtillid, opbakningen må også være kolossal og pr. næste bjergetape er der kun 3 dage til Paris.

Om Voeckler er større favorit end Evans kan diskuteres, men Voeckler må have bedre vinderchancer end alle de øvrige.

I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
annonce
0