Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bor(r)ing
Hvis Evans/Contador/Basso/Cunego vil have en chance mod Schleck-brødrene, så er de imø nødt til at tage initiativet på dagens etape, og det inden Schleck-brødrene selv gør det.

Voeckler kører for en podie-placering, ikke for at vinde TdF, derfor behøver han egentlig ikke gøre andet end at følge med.
.
Skrevet af KeeZman
Contador skal forsøge fra starten af etapen og så sætte alt på et bræt, da han umulig kan være tilfreds med en 4. plads. Så hellere satse det hele selvom det kan ende med en plads udenfor top 10.
Skrevet af repos , moderator
Nu handler det også om moral og ben. Det nytter heller ikke at kaste sig ud i et vanvidsprojekt vel vidende at benene ikke er til det.

Han kan jo også søge oprejsning på andre måder, som eksempelvis ved at gå efter etapesejren. I så fald skal favoritterne være samlet på Alpen, og skal Contador håbe, han har sit antrit intakt.

Længden på dagens etape betyder også, at den ikke bliver så opslidende som igår. Derfor ligger den bedre til ryttere med et let antrit. Til gengæld kan den blive modbydelig hård, hvis der bliver spillet tidligt ud. I så fald bliver det 100 km. for fuld skrue.

Igår blev et opslidningsdrama, medens det i dag, i hvert fald på sidste stigning, bliver mere eksplosivt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af KeeZman
Du har ret, self. kommer det an på benene, og hvis de er der så tror jeg faktisk også han turde angribe på det første bjerg og satse alt. De små bjerg etaper før etapen igår giver mig den forhåbning. Man kan i hvert fald kun håbe på det for det ville blive den ultimative etape hvis det skete.
Skrevet af Halil
Hæhæ, Nu en ret underholdende liste. Ren som sneen...

http://tour.tv2.dk/artic…-dhuez.html

Spændende bliver det idag. Tror de slidstærke ryttere ikke taber særlig meget tid, fordi den er så kort.

Med mindre de selvfølgelig eksplodere.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af repos , moderator
Ja, den er godt nok en smule befængt. Det mest bemærkelsesværdige er vel, at Pantani er kørt hurtigere end Armstrongs enkeltstart. Da Pantani vandt, havde han knap 200 km. i benene.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af KeeZman
Epic link!

Mon ikke der er en der kan snige sig ind i den top 10 idag, når man tænker på etapens længde? Men med Voecklers udtalelse om et renere løb så kan man have sine tvilv hvis det skal ske.

Utroligt nok at Pantani kørte den hurtigere end Armstrong på en enkeltstart!
Skrevet af Caroe
Længden på dagens etape betyder også, at den ikke bliver så opslidende som igår. Derfor ligger den bedre til ryttere med et let antrit


Til gengæld kommer dagens etape som en af de sidste etaper i Touren og efter en af de hårdeste etaper i mange år. Derudover skal man over den måske hårdeste stigning der overhovedet køres i Touren, Galibier fra Telegraphe-siden. Så betyder det næppe så meget, at etapen er 50-100 km kortere end en almindelig etape.

Er spændt på at se hvor meget det har tæret på Andys kræfter med etapen i går. Omvendt så de fleste andre nu også meget brugte ud.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
forpulede dp
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af SotD
Stiller mig selv det samme spørgsmål hvert år når jeg ser touren, nu kunne det måske være man skulle spørge herinde og forhåbentlig få et svar.

Jeg undre mig over logistikken i løbet. Der er jo vildt mange indfaldsveje til selve ruten, som ikke er spærret af. Jeg er med på at der er biler foran og bagved rytterne. Men det er egentlig utroligt, at man ikke ofte ser personbiler eller andre køretøjer havne på ruten.

Giver man samtlige husstande besked i området eller er der reelt afspærringer, som blot ikke er i kameravinkel? Det ville jo, særligt på de flade etaper med mange byer, være noget af et omfattende afspærringsarbejde og kræve ufattelig meget mandskab.

Jeg undre mig bare over, hvorfor man ikke engang imellem ser en personbil svinge ud på ruten og havne et sted mellem felt og udbrud eksempelvis.


Jeg ved ikke om du har fået besvaret dit spørgsmål, men hvis ikke:

Når man kører rundt i nærheden af en Tour rute på store landeveje eller motorveje, så er der enorme elektroniske skilte hvor der står ruten på fransk, tysk og engelsk. Der er pile over det hele og man skal være ualmindelig dum hvis man ikke fanger det.

Når man kommer ind på ruten så er der store bannere i stort set alle byer med estimerede køretider og hvor ruten bliver "lukket" af. Så folk der kender området er godt forberedt. Til alle turisterne så kommer der en karavane ca. 1½ time før tourfeltet kommer forbi hvor de lukker alt af så bilerne ikke kan komme ud på ruten. En time før kommer der så den reelle karavane med biler, som smider alverdens skrammel ud til tilskuerne - Omkring 5min før rytterne kommer kører de første motorcykelbetjente rundt, de stopper op ved ALT der kunne være risikabelt og guider folk væk fra vejene. Derefter kommer en kommisærbil og et par kamerabiler førend der kommer et ton af motorcykler som dytter helt vild tog tovligt ½-1 minut før de førende ryttere kommer forbi.

Der hvor det bliver farligt er faktisk efter etapen på bjergsiden. Mange biler begynder at køre væk imens rytterne kører ned ad bjerget igen. Sidst jeg var dernede kørte Thor Hushovd ind i en bil, som bremsede op foran ham. Ganske vist langsomt, så han ikke væltede, men han var mildest talt ikke tilfreds.
Silkeborg IF
Skrevet af repos , moderator
Så betyder det næppe så meget, at etapen er 50-100 km kortere end en almindelig etape.

Længden af etapen betyder selvfølgelig noget. Igår skulle de ligeledes op ad tre bjerge modsat to i dag. Jeg er dog enig i, at gårsdagen sidder i benene på rytterne, så hvis de eksplosionsstærke ryttere ikke har restitueret ordentlig, så får det indflydelse.

I øvrigt er længden af cykelløb en noget overset faktor. F.eks er VM-ruten stort sert altid 250 km +, hvilket i sig selv skaber udskilning. I TdF-sammenhæng har man jo, i et forsøg på at modgå doping, gjort etaperne kortere gennem de sidste år, og man oplever ikke mange etaper over 200 km.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af krolletop
Det er vanvittigt , men jeg kunne ikke står for fristelsen; 1000 kr på Contador som samlet vindere til odds 16 .

Der er desværre ingen tegn på at manden er i topform - som sagt jeg er en smule naiv og håber på at verdens bedste etapeløbs rytter prøver på et eller andet .


- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af repos , moderator
Ja, det er vanvittigt. Odds 16 virker ikke engang specielt tillokkende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af krolletop
Nej det er egentlig ikke , havde håber på meget mere . Jeg tror faktisk man kan får markant højere odds på nordicbet - Danskespil er heller ikke kendt for at give de bedste odds .

- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af La _Vecchia_Signora
Hvad tror i taktikken for Contador er i dag? han bliver nødt til at angribe for at redde lidt. Hvordan skal man stække LT? Han havde jo som bekendt en skidt dag igår, hvor dybt tror i han kan gå idag?
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af Death Cube K
Contador kan vel ikke. Hvis han havde været stærk nok, var han i det mindste fulgt med Evans i går.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af repos , moderator
Som tidligere nævnt, så tror jeg ikke Contador har hverken moral eller ben til at lave noget spektakulært idag, d.v.s et soloridt over lang afstand. Hvis han føler sig kørende, så er etapesejren vel realistisk, både som et plaster på såret for ham og holdet.

Hvordan skal man stække LT?

Det er næsten umuligt med tanke på BMCs manglende styrke i bjergene. Evans skal forsøge at holde favoritterne samlet til Alpen, og så kunne sætte samme høje tempo som igår opad. Igår sad Fränk dog med uden problemer, og kunne smutte fra Evans til sidst.
Evans har accepteret forskellen til Andy, og håber vel på enkeltstarten som redningsplanke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af M139
Til en anden gang Krolletop. Hos en af de bookmakere kunne du måske også have gaflet en bonus. Så havde du smidt lidt mindre af dine "egne" penge væk.

http://www.oddschecker.c…ance/winner

En lidt udvidet liste over de bedste Alpe d´Huez tider. Carlos Sastre 2008 var kun et sekund langsommere end Riis 1995.

http://en.wikipedia.org/…uez_ascents

Great players are just like death and taxes, sooner or later, they're gonna get you.
Skrevet af La _Vecchia_Signora
Ja, selvfølgelig. - Det kunne være at nu hvor det er sidste etape i alperne, at man kan finde noget ekstra mentalt psyke og leve lidt på det. (det er nok ønsketænkning).

Hvad er muligt at tabe på en alpe d´huez stigning?
\\\"Wining it\\\'s not important - It\\\'s the only thing that counts\\\"
Skrevet af Fussbal 4ever
For at give Andy nemmere betingelser på Alpe D´Huez kunne LT jo sende Frank afsted på det første bjerg. Det ville være frækt.
annonce
0