Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NUFC Dinho
I min verden spiller det ind. Fint nok hvis det ikke gør i din. Men synes som sagt også at Andy og hans bror har kørt et noget mere spetakulært løb end Evans.


Man skal da godt nok være farvet, for at have den holdning. Frank har angrebet 1 gang, hvor han mere eller mindre fik lov til at kører væk. Resten af løbet har han nærmest siddet på hjul. Evans har angrebet en nedkørsel og På Mur de Bretagne, hvor han også vandt. Han har desuden været nærmest alene i bjergene og han har haft rigeligt at se til der, da konkurrenterne forståeligt nok lod ham lave hele arbejdet Hans glimrende kørsel torsdag og fredag, bør da fjerne en hver tvivl, om hvorvidt han har fortjent at vinde titlen. Han har desuden fokuseret på selve løbet, i stedet for at føre sig frem, pive osv. Læg dertil at han bidrag utroligt meget, da hans hold kørte en fremragende TTT, hvorimod Andy og især Frank, nærmest blev slæbt til mål.

Imo direkte tåbeligt at sige Frank har kørt mere spektakulært end Evans. Andy har kørt rigtigt flot i perioder og havde bestemt ikke være ufortjent, hvis han havde vundet. Jeg mener dog stadig Evans har gjort mest, for at fortjene den samlede sejr.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Hitmebadboy
I min verden spiller det ind. Fint nok hvis det ikke gør i din. Men synes som sagt også at Andy og hans bror har kørt et noget mere spetakulært løb end Evans.


Det spiller ind i min sympati for rytteren, men ikke i forhold til hvem der fortjener at vinde i år.

Det er muligt de har kørt et mere spektakulært løb end Evans, det ved jeg faktisk ikke om jeg er enig i, men betyder det, at Andy fortjener sejren mere end Evans? Det handler vel om at ende øverst på skamlen, og for at opnå det, skal man blandt andet udnytte andres svagheder og drage fordel af sine egner styrker, og det har Evans om nogen gjort.

Du får det lidt til at lyde som om der findes en facitliste, for hvordan Tour de France skal vindes for, at det kan betragtes som fortjent.
Skrevet af ScouseForever
Jeg sidder og halvt håber at søstrene går i max luder-mode og gør det forbudte i morgen.


Mon så ikke de lige så godt kan stoppe deres karrierer med det samme? De vil blive pariaer i en grad, så Michael Rasmussen fremstår som Kongen Af Cykelsport.
Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
Skrevet af Caroe
Da Evans indså, at Contador ikke kunne deltage i jagten på Schleck, kørte Evans så meget ind på Schleck, at tidsforskellen i mål ikke var udtryk for, at Schleck var stærkere end Evans.


Hehe, Andy kørte helvedes langt i meget stærk modvind op gennem en dal mens Evans bare kunne sidde på hjul. Derfor må man næsten forvente, at Evans kunne hente et par minutter på det sidste. Det er helt vildt så meget den vind har betydet, havde det blæst den modsatte vej var Andy formentlig kørt hjem med 5 min og havde vundet Touren den dag. Derudover har soloridtet nok siddet i benene både i går og i dag.

Ellers kunne man jo ligeledes sige, at Fränk var langt bedre end Evans på Galibier, da han formåede at tage otte sekunder på Evans på 200 m selvom sidstnævnte besidder den bedste afslutning af de to.

Evans og Andy ville begge være værdige vindere, da de som de eneste favoritter turde tage ansvar. Fränk også delvist. Selvom jeg holdte med Andy må man tage hatten af for Evans, som virkelig var stærk i år.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af FrækFyr17
Fandeme flot og fortjent sejr til Evans. Eneste rival, der kunne hamle op med Leopards stærke hold i alle terræner, og hans hold-TT står for mig stadig stærkest indprentet. Selv hvis Andy og Fränk fortsat havde været Saxo-ryttere, ville jeg næsten have undet ham den her sejr efter de her tre uger.

Hvorfor holde trøjen unødvendigt, hvis man kan hente den lige før Paris?
P.S. Hvornår skete det egentligt lige sidst?
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Fussbal 4ever
Godt at Evans endelig fik lov at vinde en Tour, det har han fortjent.
Skrevet af hts!
"Hehe, Andy kørte helvedes langt i meget stærk modvind op gennem en dal mens Evans bare kunne sidde på hjul. Derfor må man næsten forvente, at Evans kunne hente et par minutter på det sidste. Det er helt vildt så meget den vind har betydet, havde det blæst den modsatte vej var Andy formentlig kørt hjem med 5 min og havde vundet Touren den dag. Derudover har soloridtet nok siddet i benene både i går og i dag."

Så havde Evans sikkert også sat jegten ind tidligere. Sammen med flere af de andre, som havde været mindre bange for at føre..osv.

Evans har kørt uovertruffent. Han har måske ikke haft den gule trøje, men alle har behandlet ham sådan. Det er ham man har skulle tage tid fra, da alle ved han kører en fantastisk enkeltstart. Dagens præstation er der ikke noget specielt i. Det er hvad man kan forvente fra en Evans i topform.
Skrevet af Goikoetxea
Hvor er det dog smukt Andy intet vinder igen, manden har siddet på hjul nærmest hele løbet og været så heldig at udgå styrt osv.

Smukt Evans sætter ham på plads idag, og næste år kan Andy igen pive over regn, nedkørsel, maden osv!

Wise Men Say...
Skrevet af Death Cube K
Næste år, når Contador sætter Andy på et bjerg, piver Andy over at touren skal afgøres på et bjerg.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af ScouseForever
Smukt Evans sætter ham på plads idag, og næste år kan Andy igen pive over regn, nedkørsel, maden osv!


Du glemte varmen, kulden, de for hårde madrasser på hotellet, de for bløde madrasser på hotellet, tilskuerne, følgebilerne ...
Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
Skrevet af Cyanite
De seneste par sider tråd har jo været på højde med ekstrabladets nationen.

Keep it up!
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Death Cube K
Vi prøver at tangere Andys klynkeri i latterlighed. Er det lykkedes?
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Inuk.
Cadel Evans.

Klasse.

Er der mere at sige?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af vb-lfc-fan
FF, mon ikke det var Greg Lemond versus Laurent Fignon? Sidstnævnte tabte med 8 sekunder.
Skrevet af tobi
Lemond gjorde det også i 1990, hvor Claudio Chiappucci havde haft trøjen helt indtil enkeltstarten på næstsidste etape.

I 1989 havde Lemond faktisk haft trøjen undervejs, men mistede den, for så at tage den tilbage på sidstedagen.
Skrevet af krolletop
FF var du en af dem ?
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Skrevet af Nowitzki
http://sports.yahoo.com/…th/25952979

Stort videointerview med Floyd Landis ang. Armstrong og doping.
Skrevet af Groundskeeper Willie
Helt stille, selvom vi er ved at få den første etapesejr til Danmark?
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af Skotty
Kom så Lars!!
Skrevet af Nepech
Kæft hvor ærgerligt, det ville godt nok have været stort hvis Lars Bak havde kørt den hjem
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
annonce
0