Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Zacha
Goss eller Boasson-Hagen!

Tror at Gilbert oplever at hele feltet kører for at han IKKE skal vinde, som det var tilfældet med Cancellara i forårsklassikerne.
Skrevet af Sir , moderator
Hvad med Hushoved, Cavendish, Sagan osv?
Dette er en signatur.
Skrevet af SotD
Hvad med Hushoved, Cavendish, Sagan osv?


Både Hushovd og Sagan er gode bud. Spørgsmålet er vel hvem der køres for i den norske lejr. Umiddelbart passer længden af ruten bedst til Hushovd, men den sidste stigning synes jeg umiddelbart passer bedre til Hagen.

Cavendish har jeg svært ved at tro på. På den anden side af 250km er det ikke ofte han er at finde i fronten, især ikke med en "mindre" stigning i opløbet. Derudover er hans hold ikke i stand til at skabe et slagkraftigt tog, som han gerne vil have imod hold som Tyskland.

Så selvom jeg tidligere havde stor tiltro til Cannonball, så er den stille og roligt uddøet i min optik. Jeg glæder mig i øvrigt til, at se hvad de Hviderussiske drenge kan gøre. Måske en Feillu også kan blande sig i afslutningen.
Silkeborg IF
Skrevet af Death Cube K
Boasson Hagen eller Rojas Gil vinder.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af SotD
Cav har vundet Milano-San Remo. Holdet er dog ikke det stærkeste.


Jep, men (og nu tænker jeg bare højt) er der ikke også en næsten 10km lang nedkørsel til mål efter Poggio og Cipressa (Staveplade), hvor der på VM ruten er en stigning med på selve opløbsstrækningen?

Jeg ved godt, at man typisk siger at Milano-San Remo ikke kan vindes, hvis man ikke sidder i top 20 op ad den sidste stigning, men der er altså kørt flere løb, hvor det hele er gået i stå ned ad den sidste bakke, hvorfor de som med nød og næppe kom med over, har kunne placere sig i top 10. De fleste har selvfølgelig ikke skud nok til at placere sig på podiet, men det kan dog lade sig gøre, for en rytter af Cavendish kaliber. Det tror jeg ikke det kan på den sidste stigning. Hvis man sammenligner det bare en smule med dette års Tour, så var han bestemt ikke stærk (nok), når der var en stigning med i finishen. Så var både Hushovd, Boasson Hagen og Gilbert alle på højde med ham. Sågar Rojas Gil...
Silkeborg IF
Skrevet af Death Cube K
Jeg fik lige ændret, da jeg fandt ud af hvad du rent faktisk havde skrevet...

Holdbarheden har han dog.
Kan du komme til for moster?
Skrevet af Il_Preferito
Cavs første etapesejr i år, var da netop hvor det gik en smule opad mod målstregen - Hvor han blandt andet overspurtede Rojas og Gilbert.

P.S. Britternes hold er da jævnt stærkt. De kan eliminere de fleste, og Sutton er en meget hurtig mand at have som lead-out.

P.P.S. Feillu har nærmest ikke kørt løb siden han styrtede og brækkede kravebenet(hvis jeg husker rigtigt, måske det var ribben).
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Okay var ikke lige opmærksom på det med Feillu. Mærkelig at de har udtaget ham, hvis han ikke er i stand til at køre en spurt for fuld kraft. Han har vel ikke reelt andre kompetencer, som ikke kan erstattes af 10-15 andre franskmænd?

Vedr. Tour de Francen etapen på 5 dagen, så var den også 100km kortere, sluttede "kun" i 45 meters højde og han havde det SUVERÆNT bedste hold til, at sætte pres på.

Sutton er da ganske udemærket, men ikke på niveau med det tyskerne kan mønstre i år. England har følgende ryttere med:

Mark Cavendish
Christopher Sutton
Christopher Froome
Stephen Cummings
Jeremy Hunt
David Millar
Ian Stannard
Geraint Thomas
Bradley Wiggins

Jeg vil godt start med at fjerne Cummings, Hunt og Stannard - Dem tror jeg simpelthen ikke på på en VM rute. David Millar er i min bog ikke noget godt tog. Især ikke opad. Han kan godt køre stærkt, og han kan også køre opad, men jeg har aldrig set ham ramme det rigtige tempo, når han skal køre andre frem. Jeg kan dog have nogle grumme svipsere i tankerne her.

Wiggins er god, men ikke Martin god. Chris Froome er god, men ikke Hondo god. Geraint Thomas er den eneste, som i min bog kan matche og outperforme sin direkte modstander på det tyske hold, som formentlig er Degenkolb, og i den sidste fremfærd er Marcel Kittel LANGT bedre end Sutton. Eller det bør han være.

Og i det øvrige pres der skal lægges for at nå fronten der har Sieberg, Grasch, Klier og Knees altså en helt anden kvalitet end de tre briter, som jeg hurtigt sorterede fra.

Jeg kan være helt ude i hampen, men jeg tror ganske enkelt ikke på at Cavendish med det hold, kan skabe et tog der kan matche tyskernes. Jeg vil sågar sige at Spanien også burde kunne skabe et tog der kunne være bedre end englændernes, men spørgsmålet er om ikke det er en fordel for Freire at finde et hjul i stedet. Rojas Gil virker heller ikke som en mand der er hurtig nok til, at køre med et tog.

Italiens hold virker dog helt igennem elendigt. Ved ikke hvad de har forestillet sig? Bennati må vel være kaptajn, men skal Daniel Oss køre ham frem? Eller skal Paolini? For man må da være godt dum hvis man sætter sin lid til at Tosatto, Modolo, eller Gavazzi kan gøre det på det her niveau. Men omvendt må det betyde absolut frihed til Visconti og måske Quinziato også.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Men derfor overspurtede han stadig Rojas og Gilbert. Vandt han i øvrigt ikke også årets længste?

Og vi taler om at bakken er for hård for Cav, og så bringer du Kittel ind til at være LANGT bedre end Sutton? Kæmpe store Marcel Kittel? Kæmpe store Andre Greipel?

Så vidt jeg husker har Sutton i øvrigt slået Degenkolb og Kittel i Vueltaen på 2.(??)etape - Bevares, Kittel vandt vist også en enkelt, men mon ikke den var fladere end bakken på søndag.

Britternes hold er altså godt, ligemeget hvad du tror. Millar, Wiggo og Thomas(Froome også, med lidt god vilje)som store motorer, Sutton som lead-out, og resten som fyld.

Og hvem taler nødvendigvis om tog? Vi så da netop i år i Touren(blandt andet på den etape jeg nævnte, hvis jeg ikke husker forkert), at han kan vinde, selv uden det bedste(/et eksisterende)tog. Han bliver pisse farlig på den her rute.

Feillu ved jeg intet om hvor er, kun at han røg ned og ødelagde noget for 1 måned eller to siden. Mener at have læst, at han nærmest ikke har hørt noget siden.

Handler det om en spurt, hvor der ikke er hjælpere tilbage, så er Sagan favorit i min bog. Den bedste til at springe fra hjul til hjul, vanvittig hurtig, og samtidig ikke ligeså tung som de store.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Enig I den sidste del...

Cavendish kan sagtens vinde selv, men jeg tror ikke på ham på en VM rute over 250km og med en stigning i opløbet uden et hold der kan køre spurten for ham, og det tror jeg stadig ikke de kan...

For hvis Cavendish uden problemer kan sidde med, så kan de tyske drenge også. Og hvis Cavendish har problemer op ad bakken, så er det jo ét fedt at sætte pres på for ham - Og så vil fyre som Hushovd, Hagen, Gilbert, Rojas, Freire og Sagan også skyde frem tidligt for ikke, at åbne løbet for Cavendish og Greipel.

Men jeg tror ikke at hverken Cavendish eller Greipel vinder, jeg brugte bare tyskernes tog, som eksempel på hvorfor Cavendish ikke har nogen chance. Han har "ikke engang" det stærkeste tog, denne gang.

Men uanset hvad, så bliver det et fedt løb, glæder mig til at se hvor meget pres der kan sættes på den lille bakketop, eller om de bare pisser opad uden at tabe fart.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Jeg forstår ikke hvornår vi er nået frem til at Cav er den tungeste sprinter. Han har tabt sig i år, hvilket han også viste under Touren. Holdbarheden tvivler jeg på fejler noget, og slet ikke med det hold han har med - De kan nemt passe på ham.

Hvis forudsætningen er at Cav er for tung, så er Greipel og Kittel ikke seriøse at melde ud i forhold til hvorfor han ikke vinder.

Jeg synes ikke bakken ser ud til at være speciel hård, men som jeg har sagt hele tiden, så synes jeg Edvald og Sagan er favoritter, og jeg tror Sagan bliver verdensmester.

MEN at afskrive Cav kategorisk, er jo vanvittigt, i forhold til resultater, motivation, og hold. Han får aldrig større chance for at blive verdensmester end i år.

--

Fremragende med endnu en medalje!
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Cyanite
Jeg tvivler på at Geels med sine sølle 3.7% i snit og lige under 600 meter lang har nogen nævneværdig betydning betydning. En sprinter bør ikke kunne dø på så fesen en stigning.

Men 265,5 kilometers kørsel inden handler det mere om evnen til at beskytte sig selv...

Jeg vil æde min stråhat på, at en af de ægte sprintere æder den søndag, forudsat de sidder med til sidst.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Arsenal93
Jeg har min tvivl på om Sagan kan stå distancen.
Boasson Hagen må være en af de klare favoritter, hvis løbet bliver hårdt - ellers tager Cav sejren
Skrevet af SotD
Hvem har snuppet medalje? Sidder lige på mobilen
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Gennemgående enig med Cyanite.

Det har Christina Siggaard, Sotd. Flot spurt op til en bronzemedalje.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nice... Det har da været et VM over alle forventninger indtil videre for os.
Silkeborg IF
Skrevet af RedPoppy
Noget siger mig at det ikke bliver en sprinter der snupper den. Der er simpelthen for mange der ikke er interesseret i at de kommer samlet hjem, og efter 265 km kørsel, så er der med garanti mange der må falde fra til sidst.

Eller det kan selvfølgelig godt være en sprinter der tager den, men tror ikke vi ser en gruppe på 30 mand komme sammen ind, mere det min pointe var. :)
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Skrevet af Il_Preferito
Hvem er det helt præcist du mener der har interesse i det ikke kommer samlet hjem, Poppy?

Af de folk der nævnes til at kunne vinde kan jeg få øje på 1-2, 3 med lidt god vilje.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af dillen
Jeg var godt nok ikke imponeret af den såkaldtte "stigning" Geels Bakke. Den gav godt nok ikke de store udfordringer for U-23 rytterne.
Der er linet op til et sprinteropgør på søndag. Sagan er stadig min favorit.
Skrevet af SotD
http://cdn3.media.cyclin…429_600.jpg

Den hinduistiske gud Ganesha vinder U23 VM.
Silkeborg IF
annonce
0