Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af dillen
Alt andet havde jo været et nederlag for UCI. Fanme en pinlig behandling af sagen.
Skrevet af Halil
En farce er et godt ord. Det må få konsekvenser for fremtiden. 1½ år er ingen tjent med.

Jeps, Bjarne er fucked og skal lave et mindre mirakel for at få det til at løbe rundt.

Mht. karantænen er det noget indviklet. Han har jo været i karantæne i 6 måneder i forvejen. Det skal de nok også fucke op.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Evidente
Og i dette tilfælde arbejder man vel ikke med at han har afsonet 1 1/2 år allerede, når han har fået lov at køre mens sagen stod på?

Der står på Marca at han må køre igen fra 5. august i år.
Den Gule Fare! Den største nyhed i bold.dk\\\'s historie: http://www.bold.dk/nyt/Brasiliansk-bomber-klar-for-AC-Horsens
Skrevet af Il_Preferito
Man kan selvfølgelig godt argumentere for Marcas påstand, hvis han strippes for samtlige placeringer og sejre de seneste 1½ år, vil det jo svare til han ikke har kørt på cykel.

Det lugter af en Vuelta-sejr, i såfald. Og knap så dystre udsigter for Bjarne.

Selvom en Nuyens-sejr i en af de store monumenter ville lune igen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Stodderkongen
Så må Saxo Bank da også skille sig af med ham? Med deres antidoping politik har de vel ikke andet valg?
http://goonertalk.com/wp-content/uploads/2011/03/x610.jpg
Skrevet af Il_Preferito
Bare det ikke udvikler sig til et Valverde-agtigt forløb, hvor vi skal høre Bjarne og Contador fortælle hvor uskyldig han så er.

Det ville ikke være til at bære.

Jeg tror ikke de fyrer ham. Det ville helt klart give mening i forhold til politikken på holdet, men omvendt er han jo hele holdet lige nu.

Men meget afhænger nok også af Specialized.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Moller
Hold da kæft et amatørcirkus - men selvfølgeligt ikke overraskende.

Jeg undrer mig dog mest over, at Contador allerede kan køre igen til august. I så fald er det en kæmpe fordel for Contador, at sagen har taget en evighed.

I fremtiden vil dopinganklagede rytterne jo gøre alt for at sagerne trækker ud.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Skrevet af DaveEricGrohl
Her er dommen http://www.tas-cas.org/d…2.02.06.pdf

Han er skyldig, fordi han ikke kunne bevise at indtagelsen af stoffet ikke skete med vilje, hvis man læser konklusionen. Lige før det, skriver de at det mest sandsynlige er, at han har indtaget stoffet via. forgiftet mad. Konklusionen lyder jo ikke så stærk.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Inuk.
Det er sjovt de kalder det en karantæne når de reelt nøjes med at slette hans resultater.

Selv dommen er en farce.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Kan riis signe andre stjerner nu, eller er det for sent? En kruizinger er vel mulig?
Skrevet af Cyanite
Den her sag må åbne op for, at man grundigt kigger på hele måden, hvorpå man forfølger potentielle doping situationer. Særligt processen må være genstand for en granskning.

Dommen lægger til grund, at det mest sandsynlige der er sket er at indtagelsen er gjort via et forurenet kosttilskud, og afviser de to parters hovedargumenter, hhv. bøffen og blodtransfusion.

Jeg finder det beklageligt, at dommen afgives på baggrund af en sådan formodning(indtagelse af kosttilskud), i stedet for det, der reelt bør fælde dommen, nemlig at Contador har forbudt stof i kroppen, han har bevisbyrden. Den er ikke løftet, ej heller i en grad så byrden må pålægges WADA/ICU, hvorfor han sanktioneres.

Det vil dog betyde, at dommen er baseret hårdt på det juridiske og åbne op for angreb på netop de eksisterende regler og processer.

Jeg undrer mig i øvrigt over, særligt når sagen omdrejer sandsynlighdsvurderinger/spekulationer, at Contador(og hans repræsentation) ikke har fremhævet clenbuterols virkning på organismen som vel udelukkende har sin dopinggivende effekt i en opbyggende fase, der umiddelbart ville tale for at anvendelsen under løb er uden foredlagtig effekt og dermed usandsynlig.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af dillen
Det, at de selv tilkendegiver den mest sandsynlige årsag er da helt ude i hampen - de er altså ikke sikre på, hvordan han har fået stoffet indtaget. Jamen, hvordan fanden kan man så dømme manden!?
Skrevet af Madens
Det der virker underligt på mig i denne sag, er at når Contador er blevet frikendt af en retsinstans, stadig er forpligtet til at skulle bevise sin uskyld for et ankenævn som CAS. Når man er frikendt en gang, burde det være op til ankemyndigheden at modbevise den første frikendelse. Dette er ikke sket i denne sag, og når man ikke vil pege skyld på Contador i afgørelsen virker dommen ærlig talt ufuldkommen.
Skrevet af Inuk.
Cyanite.
at Contador(og hans repræsentation) ikke har fremhævet clenbuterols virkning på organismen som vel udelukkende har sin dopinggivende effekt i en opbyggende fase, der umiddelbart ville tale for at anvendelsen under løb er uden foredlagtig effekt og dermed usandsynlig.

Måske er Clenbuterol fordelagtig under konkurrence? Måske kan Clenbuterol mere end blot øge fedtforbrændingen? Måske kan astmamedicinen Clenbuterol, som astmamedicin i øvrigt kan, gøre vejrtrækningen lettere for patienten? Således vil patienten, eller dopingmisbrugeren om man vil, få en højere aerob kapacitet ved at indtage Clenbuterol.

Så måske, men også kun måske, har Contador hverken lavet en Landis eller været uheldig med at spise Spaniens eneste forurenede bøf. Måske har han rent faktist dopet sig med Clenbuterol forud for den sidste afgørende bjergetape. Det år kunne han ihvertfald ikke køre fra Andy når det gik opad.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af amorbavian
Jeg interesserer mig slet ikke for cykelsport, så kan nogen fortælle mig hvor mange Tour-vindere de sidste ti år IKKE blev dømt bagefter? Så vidt jeg ved så har Bjarne, Lance og nu Contandor blevet dømt...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af maarkap
Lance?

Og Bjarne er da lige et par dage fra at være inden for de seneste ti år.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Cabra
Skrevet af Il_Preferito
Lance er aldrig blevet dømt. I forhold til snakken om de amerikanske myndigheders undersøgelser af ham, er det dog vigtigt at pointere, at det først er nu de amerikanske anti-doping myndigheder begynder at undersøge ham.

Og som Mark skriver, så er Bjarne meget lidt relevant for en diskussion af de sidste 10 år. Det er tættere på at være 20, end det er på at være 10.

P.S. Hverken Sastre eller Evans er blevet dømt for noget. Indenfor de sidste 10 år er to vindere blevet dømt(indtil i dag var det 1), nemlig Landis og Contador(Jeg regner ikke Michael Rasmussen med, da han aldrig nåede at vinde).

Hvis der er mere du vil vide, siger du bare til, amor.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det bliver sgu lidt spændende, at se hvordan Saxo Bank vil gribe de store etapeløb an i år. Chris-Anker må få ret så fri tøjler i år. De har jo ret beset ikke andre som kan køre opad ordentligt. Daniel Navarro viste sig i hvert fald ikke fra den stærkeste side sidste år. Jeg tænker måske, at det også er nu at Paulinho og måske Hernandez skal vise sig frem. De har om nogen fået en chance foræret. Chris-Anker som kaptajn i Tour de France og Navarro/Paulinho i Giroen?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
I forhold til Giroen er det vel oplagt at forsøge at give Haedo chancen. Man må formode at det ikke er de helt store sprintkanoner(eller i hvert fald ikke dem allesammen)der kommer, og han har jo tidligere vist at han godt kan være med.

Haedo skal jo nok i hvert fald ikke køre Vueltaen i år. Den er spækket med bjerge, og når man oveni hatten får Contador tilbage, må man gå ud fra at han og hans spanske armada sendes for at nappe den titel.

I Touren vil jeg dog tro Haedo er chanceløs. Der vil det være oplagt at samle et godt allround-hold, og så satse butikken på etapesejre, alternativt en prikket trøje til Ankeren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0