Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Med sin gode enkeltstart har Rein Taaramäe også kørt sig stilling til en god slutplacering. Han har bygget på lidt efter lidt de seneste sæsoner, og er en spændende og alsidig rytter. Og, så kører han selvfølgelig på et fransk hold, hvilket også giver et nøk i forhold til pritoritering af løbet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Spændende etape på programmet i dag.

Desværre ser det ud til at historierne om luderens gode form holder stik, og efter etapesejren i går, er han vel favorit igen i dag.

Gerrans så også lovende ud i går, og måske det at der er lidt flere bjerge gør at de lidt tungere i klassementen også får mod på at der skal fart på i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Sir , moderator
ScottParker, lad nu være med at lave flere profiler. DU har haft rigeligt med snor.
Dette er en signatur.
Skrevet af NUFC Dinho
Nogle der følger med Paris-Nice. Hold da kæft hvor man savner Bay/Mortensen. Det er jo helt håbløst at sætte Piil til at kommentere med en, der er helt blank på området. Han ser måske lidt cykelløb, men det begrænser sig vidst til Tour de France. Han er jo helt blank på de forskellige ryttere og deres forcer. Hold kæft det er pinligt.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Helt enig. Jeg synes dog generelt kommentatorerne på Eurosport holder rystende lavt niveau. På tennis- og snooker-fronten er de gode, men resten er en tynd, tynd kop te.

Gamle Leif kan ikke udtale et eneste navn korrekt, og det virker også som om research ikke er det man gør allermest i på kanalen.

Derfor ser jeg ganske simpelt også P-N forskudt på TV2 - Selvom det er trist at vente, så er det klart bedre. Rolf er dog ved at udvikle en ubehagelig tendens til konsekvent at fortælle hvordan ryttere er "specialister", og det hele tiden.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af MrDemus
Hvis jeg ser cykling på Eurosport, så skifter jeg til svensk kommentator. Roberto Vacchi er ganske kompetent, har stor indlevelse og er ret så underholdende.

Bay/Mortensen havde forbedret sig gevaldigt, men er stadig elendige. Især krummer jeg tæer, når Leif Mortensen siger "cykelløv", og hans flade udtale af perifert eksotiske navne.
Southampton AGF
Skrevet af Kaffe
Hvordan skifter man kommentatornationalitet?
Niddets arkivar
Skrevet af MrDemus
Ved ikke om man kan på kabel (YouSee etc.). Jeg har kun brugt Eurosport Player eller set det via parabol.
Southampton AGF
Skrevet af Kaffe
Ahhh, jeg forstår. Jeg har kabel, så jeg må vel tåle.

Til gengæld er jeg begyndt at se langrend og skiskydning på enten norsk eller tysk TV. Især skiskydningskommentatorne på Eurosport er håbløse. Ofte er det som om, de slet ikke følger med i konkurrencen. Helt retarderet.
Niddets arkivar
Skrevet af MrDemus
Også derfor jeg er meget begejstret for Eurosport Player. Skiskydning er uudholdeligt på dansk. Igen bruger jeg svensk kommentator, og til nøds norsk, da det ene svenske kommentatorpar er ret så trælse.

Southampton AGF
Skrevet af Kemjo
Skiskydning SKAL ses på tysk!!

Men er helt enig i Eurosport-kommentatorerne på cykling. Har også set en del af det forskudt.
[b]Unterhose ist gut[/b]
Skrevet af Il_Preferito
Synd for Leipheimer. 3. gang han ryger i asfalten, og denne gang blandt andet fordi en motorcykeltosse står helt, helt forkert i et sving.

Movistar understreger i øvrigt deres cunt-faktor, ved at køre til i feltet, kort efter Leipheimer røg 2. gang.

Stjerneskuddet fra sidste år, De Gendt, tager sig af etapen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Foråret starter for alvor i weekenden, når vi tager hul på de rigtige klassikere.

Der er i min bog 3-4 store favoritter til Milano - San Remo på lørdag:

Cavendish - Verdensmester, og rygterne vil vide at han er i sit livs form. Han har tidligere udtalt sig meget varmt om at vinde MSR i regnbuetrøjen, og mon ikke han får en rigtig stærkt hold med sig til Italien. Eddy the Boss fra samme hold er også en kæmpe dark horse i min bog. Han kan vel slå alle med undtagelse af netop Cav i en spurt.

Cancellara - Har vist god form i Strade Bianche, og senest på enkeltstarten i Tirreno. Stigningerne ligger rigtig fint til ham, og han er vel den bedste på nedkørslen. Holdkammeraten Bennati er også et friskt bud efter sin 2. plads på samme enkeltstart.

Boonen - Flot sæson indtil nu, og god form. Jeg er i tvivl om hans holdbarhed, for han hang på nogle af de mindre stigninger i slutningen af Paris - Nice, men det kan jo have været "med vilje". I Qatar viste han, at han stadig kan spurte, og det gør ham farlig.

Gilbert - Hushovedet kommer ikke, så BMC satser vel butikken på klassikermonstret. De kommer med et, sjovt nok, rystende stærkt mandskab, og han kan om noget afgøre det selv til sidst. Mon ikke mange øjne er på ham, og modsat Ardennerne, så kan han ikke bare gøre en forskel på Poggio eller Cipressa, for der er nok alligevel lidt for langt hjem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Så vil jeg supplere med sidste års vinder Matthew Goss og brandvarme Peter Sagan.

Sidstnævnte kan køre med op over Poggio og afgøre det selv i en spurt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Jeg har også Sagan MEGET højt i mit hieraki. Cavendish må være favorit, men Sagan kunne meget vel blive toer.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Cav vinder vist ikke i dag. For dælen han ser mærket ud... Glæder mig til at se hvad det betyder for afslutningen. Tilsyneladende er både Cavendish, Farrar og Ciolek bag feltet. Så de eksplosive typer må have fået troen på succes her.

Måske Nibali med nedkørslen fra Poggio?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Ciolek var ikke bag feltet, for han sad da i "frontgruppen" til sidst.

Jeg har lidt ondt af Cancellara, som skaber gruppen. Og så er det smukt at se hans nedkørsel. Fabelagtig rytter, det må man give ham.

Fornuftigt kørt af Gerrans. Han vidste han kunne slå begge i spurten, og den lille føring han tog med godt en kilometer igen afgør vel reelt at forfølgerne ikke når op/at Cancellara gad blive ved med at føre.

Spændende løb alt i alt. Nedkørslen fra Poggio skuffer sjældent. Nu er det forår.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Nibalis angreb kostede formentlig Liquigas sejren. Sagan var låst bagved, og kunne kun håbe på, at Katusha kørte udbryderne ind. Det skete desværre ikke.

Nibalis angreb faldt desuden alt for sent på Poggia. Det stod jo skrevet i drejebogen, at Cancellara ville angribe kort før toppen, og så blæse afsted nedad. Det skulle enten have været afværget med et tidligt angreb ved Nibali (og ikke hjælperytteren, som havde trukket opad Cipressa), eller også skulle Sagan have dækket fronten.

Breschel var milimeter fra at nå med over, men slap frontengruppen med 10 meter, og havde heller ikke kræfterne til sidst. Det lover dog godt til de klassikere, der passer ham bedre.

Endelig må man se øjnene, at Saxo Bank er i en sølle forfatning. Ingen ryttere i frontgruppen, selv om Nicki selvfølgelig var uheldig til sidst. Uagtet, at løbet måske ikke ligger til Riis´ mandskab, så er det sgu sølle, at man ikke har en mand i blandt de første 40-50 ryttere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Ja det var vel mere Agnolis angreb der var malplaceret end det var Nibalis. Jeg tror de havde forventet en lidt større reaktion fra feltet, end at Rabobank bare lod ham gå. Det lå hele tiden i kortene at Nibali skulle afsted på Poggio, men han var på intet tidspunkt stærkere end dagens vinder, så uanset hvornår han var kørt havde han formentlig ikke vundet.

Jeg er ret sikker på, at Nibali hele tiden har været 1. mand i dag. Italiensk topform i Milano-San Remo. Jeg havde dog forventet at de tre blev hentet, men Cancellara smed alt efter at få 2. pladsen i dag. Jeg tror godt han vidste at han ikke kunne vinde med Gerrans på hjul, men hellere 2er end at slutte bag sprinterne.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Jeg er ret sikker på, at Nibali hele tiden har været 1. mand i dag.

Formentlig, men sådan som løbet udviklede var det katastrofalt, at man ikke satsede alt på Sagan. Med Cavendish væk fra fronten, så var der sgu åbnet en en ladeport for Sagan, og man kunne i stedet have brugt Nibali til at sætte et dræbende tempo opad Poggio. På den facon kunne man måske have rystet flere hurtige og halvhurtige folk fra, og samtidig have været mere opmærksom på at neutralisere den eneste reelle trussel, nemlig Cancellara.

Med Nibalis angreb serverede man en åbning til Cancellara, og låste samtidig Sagan. Man kan selvfølgelig mene, at Sagan skulle have været mere vågen, og kørt efter Cancellara, men det er lettere sagt end gjort.

Desuden ligger Milano-San Remo bare ikke specielt godt til en type som Nibali, for Poggio er bare ikke lang eller stejl nok til ham. Ryttere som Cancellara og Gilbert vil altid kunne følge ham opad den type stigning, og løbets længde taget i betragtning, så er den som skræddersyet til Cancellara.

Sagan og sejren blev ofret på nationalismens alter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0