Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg er enig. Det lignede dog et genialt setup da der på nedkørslen/næsten flad vej, var 5 sekunder imellem de tre forreste, hvor Nibali sad på frihjul, og to Katusha folk, Sagan og et par andre.

Hvis ikke det havde været fordi Cancellara var så fandens stærk, så havde man jo et drømmescenarie, med en 8-10 mands gruppe med Nibali til at trække Sagan til en let sejr.

Men som det endte blev Nibali sorteper, fordi han "trak" Cancellara væk imod toppen. Man kan dog argumentere for, at Cancellara nok var stukket af på toppen alligevel, og Nibali havde i hvert fald ikke dagen til at lukke hullet til ham i dag. Selv på nedkørslen var han noget svagere end Cancellara idag. Og om Sagan kunne have lukket hullet uden Nibali oppe foran er jeg også en smule tvivlende på. Men det bliver jo altid noget gætværk, og ansvaret kan ganske rigtigt placeres på Nibali/sportsdirektøren i dette tilfælde hvor næste mand i gemakkerne var hurtigst på stregen.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Ja, havde de nået op, havde Sagan vundet.

Problemet var, at Liquigas ikke kunne spille på begge kort, og stedet for at vælge ham med vinderchancer, så valgte de efter nationaliteten.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er 100% enig omkring Sagan, og fejlen/fejlene Liquigas lavede. Var gruppen nået op, havde Sagan smadret spurten.

Med til historien omkring hvem Liquigas satstede på, hører nok også den "finte" Sagan lavede i Tirreno i sidste uge, hvor han kørte Nibali ind, og slog ham.

Det tror jeg ikke han turde forsøge igen i dag.

Det er selvfølgelig kun spekulation, og der kan næppe herske to meninger om at en klassikersejr bør være større end det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Flandern-tid. Skal vi tage hul på at gætte lidt på vinderen?

Ruten er lavet om til i år, og eftersigende noget hårdere end den har været tidligere.

De to åbenlyse favoritter er Cancellara og Boonen.

Boonen har taget E3 og GW, og har set meget stærk ud, især på stigningerne. Samtidig er holdet intet mindre end frygtindgydende - Terpstra tog DvW, mens Chavanel holdt forfølgerne i skak, og i går selv tog sig af 3 dage ved Panne, efter en vanvittig enkeltstart. De bliver svære at snakke med i år.

Cancellara har set stærk ud siden Tirreno. 2. plads i San Remo, hvor han var den stærkeste, og i E3 stod uheldene i vejen, men den måde han kørte op på efter hjulskiftet var intet mindre end imponerende. Og så er han den bedste på brosten. Holdet er lidt et spørgsmålstegn tilgengæld - Rast er en habil brostensrytter, Bennati ser ud til at være i fin form(dog uden at gide spurte), og Gallopin har også set ok ud.

BMC bliver et wild card i løbet. Gilbert har været helt væk indtil nu, og har end ikke kunnet sidde med hjem i opvarmningsløbene. Hushovd har været syg, og har heller intet vist. Hincapie aner ingen hvor står, men han vinder(desværre)næppe. Ochowicz siger de formentligt kører for Ballan, men han har Mantova-sagen hængende over hovedet, og er ikke for alvor kommet sig over sygdom og VM-forbandelsen. Stærkeste mand har set ud til at være Van Avermaat, så måske kaptajnrollen lander der.

Sagan er en dark horse. Han er i god form, kan køre opad, og er utrolig hurtig på stregen. Men han er ung, det er(så vidt jeg husker)kun 2. gang han stiller op, så holdbarheden er tvivlsom. Hvis han vinder ville det være helt vildt.

Har jeg glemt nogen? Måske noget Garmin? Eller Devolder, der har vist ok form, men træerne vokser nok alligevel ikke ind i himlen.

I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det ville vel også være oplagt at nævne Breschel, der så meget stærk ud i Gent - Wevelgem, hvor han jo kørte fra feltet op ad Kemmelberg, fordi han i følge ham selv "ikke kunne køre langsommere opad".

Og så vil jeg også nævne Sky, der både stiller op med et generelt stærkt hold, der føres frem af Flecha, der jo altid er god i disse klassikere og Boasson Hagen, som stadig mangler at levere i de helt store klassikere, men som uden tvivl har potentialet.

Også Pozzato virker til at være i bedre form end han har været de sidste par år. Han må dog nok klare sig alene, men det er jo heller ikke noget nyt, og det plejer han at klare helt fint.

Men jeg er enig i at Boonen og Cancellara naturligvis må være de største favoritter, men så vil jeg vurdere Chavanel lige efter, og det ville heller ikke ligefrem være ufortjent, hvis han endelig kommer til at vinde noget rigtig stort.
Skrevet af Il_Preferito
Sky tvivler jeg rigtig meget på. Flecha er eftersigende først lige steget på cyklen igen efter han ødelagde hånden tidligere i sæsonen.

Hvis han vinder ville det være helt, helt vildt.

Breschel er jeg selvfølgelig enig i. Var bare bange for at jinxe ham.

Edit. Vinder Pozzato, så er min lykke gjort. Det ville være fabelagtigt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Jeg har også lidt et godt øje til Pozzato i år. Jeg tror ikke på han vinder, men en podieplads kunne meget vel ligge i kortene.

Favoritrollen gider jeg ikke kommentere på, den ligger naturligvis hos Boonen og Cancellara.

Sagan tror jeg ikke på, han må snart have ramt toppen af sit peak, og jeg tror ikke han vil satse alt på Brostenene, men hans talent er jo uomtvisteligt, og lugter han blod har vi jo set, at han ikke kan lade være. Så han kunne snildt køre sig frem imod noget top 10. Mere tror jeg dog ikke på.

Hushovd tror jeg heller ikke rigtigt på. Måske en britisk overraskelse i år? Geraint Thomas har jeg en lille fidus til, efter 10. pladsen i Ronde sidste år. Men kører han?

Af andre outsidere:

Sebastien Langeveld
Alessandro Ballan
Edvald Boasson Hagen?
Heinrich Haussler
Johan Van Summeren
Lieuwe Westra

Og måske Leif Hoste?

Jeg ser frem til at se hvorvidt Kasper Klostergaard har flyttet sig siden sidste sæson. Han kunne godt køre sig frem i top 20 hvis han er i god form. En Marcus Burghardt havde jeg troet på hvis han ikke var så fandens låst.

Er Matti kaptajn for Rabobank eller er Lars Boom det i øvrigt?
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
I et interview sporten.dk bragte i går, fortalte Breschel selv at han var den eneste kaptajn hos Rabobank.

Pozzato bliver sikkert nr. 4.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Spændende... Glæder mig til at se om han kan gøre sig gældende. Det ville lune gevaldigt hvis vi igen kunne få en dansker, med lidt potentiale. Jakob Fuglsang er gået totalt i stå som piccolo for Schleck familien og Chris Anker ser ikke ligefrem ud til at være i rivende udvikling.
Silkeborg IF
Skrevet af repos
Sep Vanmarcke er også værd at holde øje med. Han har gjort det godt i denne sæson, og bl.a. spurtbesejrede han Tom Boonen i Het Nieuwsblad. Garmin stiller i det hele taget med et slagkraftigt hold; Farrar, Haussler, Klier og Maaskant er foruden Vanmarcke gode ryttere til denne slags løb.

Oscar Freire kan ligeledes være en fræk outsider. Han er ligesom Vanmarcke været velkørende og holdt sig med fremme. Kommer der en gruppe samlet hjem med Freire som deltager, så er han selvfølgelig voldsomt farlig.

Ellers forventer jeg mig en del af Vacansoleil. Holder ser stærkt ud, og Devolder er måske ved at genfinde tidligere tiders styrke. Han har desuden et par stærke hjælpere i Marcato og Leukemans. Westra, som har været nævnt, er sammen med TdF-rejected Gustav Larsson også to gode motorer.

Skal man pege på en langt ude outsider, så er John Degenkolb mit bud. Han sad med fremme i Milano-San Remo og i Harelbeke, men Flandern er selvfølgelig en helt anden sag.

Jeg vil blive overrasket, hvis ikke man ser Boonen eller Cancellara øverst på podiet søndag.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af repos
Man må ty til TV2 Norge eller Eurosport, hvis man vil se Flandern Rundt. TV 2 er åbenbart stået af cykelræset af uforståelige årsager.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Håbløst, jeg har ingen af de to kanaler.

TV2 har ikke sendt Flandern Rundt i en del år nu. Det er sikkert for dyrt.
Skrevet af repos
Der bør være adskillige streams tilgængelig, og de koster formentlig ikke alverden.

Men, det er underligt med TV2. Selvfølgelig koster klassikerne, men det bør være en del af deres eget højtprofilerede cykelbrand. TV2 Norge laver dog gode transmissioner, og har efterhånden mange løb på deres sendeflade. De er jo lige nu, hvor Danmark var i de glade cykelhalvfemsere.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Det ER nemlig mærkeligt at TV2 har de her huller i deres kalender, taget i betragtning at de er Danmarks cykelkanal nr. 1.

Milano - San Remo og Amstel Gold Race sender de heller aldrig, og der er sikkert flere. De sendte da heller ikke Gent–Wevelgem i søndags, gjorde de? Da det lå om onsdagen, mener jeg de sendte det, måske husker jeg forkert. Muligvis blander jeg det sammen med Fleche Wallonne som de plejer at sende.
Skrevet af repos
Nej, det sendte de ikke. Mange af løbenen er overgået til TV2 Sport, hvilket er fint. Det virker som de satser massivt på TdF, og så krydrer med Paris-Roubaix.
I takt med de danske ryttere og Saxo Bank ikke længere er profilerede, så har de droslet betragteligt ned.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Barbuti
Tv2 køber som regel en pakke af ASO, der inkluderer Paris-Nice, Paris-Roubaix, Fleche-Wallone, Liege-Bastogne-Liege, Touren samt Paris-Tours. I år har de så købt Giroen også.

Resten er normalt op til Eurosport.

Men ja, der er mange store huller i deres dækning, og efter min mening er løbet idag det største af de huller.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Il_Preferito
Av av av, der røg Cancellara med hvad der, i følge nordmændene, ligner et brud på kravebenet.

Satme bittert for både ham og løbet. Nu ligger det meget til Boonen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nå, nu siger nordmændene et brud på hoften. Eller kravebenet(kan noget forstå dem??)

Nu hviler alle øjne vel på Boonen og co., så de kommer forhåbentligt på hårdt arbejde.

Matti eller Pozzato til at vinde, tak.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og nu røg Sebastian Langeveld fordi endnu en tilskuer skulle skabe sig.

Latterligt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Og Matti sad for langt tilbage, og blev fanget af styrtet. Det er ikke godt nok, og det ser ud til hans Flandern er væk. Tre Omegaryttere i frontgruppen ligner en klar afgørelse.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0